2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yokkk kiz ben yikamadim esim yikadi dedimyaaa ben yaninda durdum su fln ttutum sadece nasil yikayim ben okadar delirmedim daha durr:26:
iyi geceler canim allah rahatlik versin kendine ve kizcene iyi bak hepimiz icin artik geceler cok uzun yaa bir rahat uyku uyuyamiyorumm sabaha karsi daliyorum mutlaka birseyler olyuor uyandiriyorlar o zaamnda bizde snei öpüyorzz byee

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun diyeceğim sende en güzelleri var zaten
Aynen canım hastanede giyeceğim için rahat olsun dedim.ama eve gelincede altını temizletirim anneme evdede giyerim ne olacak demi olur mu sence
Evett kolye zarif öyle çok pahalı değil ama
İki tane kelebek var büyük olanı benmişim öbürüde Ervoşumuzmuş kuzum benim

Teşekkür ederim canikom daha güzelleri sizin olsun
Bizde snei öpüyoruz hayırlı geceler

yok kizz bendede yok hic enerjii mecbur kaliyorum yapmayaa yoksa kilimi kipirdatacak halim yok esimde olmada herhalde hic birsey yapamiyacaktimm hersey oyle kalcakti o varda biraz zorla yapiliyor iste

yaa birde birsey sorcam herkese tabiki sorumm benim sag popomun bitis yerinde yani bacagimla birlesen yerde cok fena agrilar olusmaya basladi bazen sanki cikmis gibi hissediyorumm kendimi cok yorunca daha cok agriyorr ama normaldede cok agriyor. boyle agrilar yasayan varmi baska acaba

bayıldım cicilerine canım sende minnoşunda güle güle kullanın doğum hediyen de çok güzel canım çok zarif kelebekleri bende çok severim...

Teşekkür ederim canım benim.beğenmiş olman beni çok mutlu etti
Daha güzelleri sana ve nazlı kızına

canım cicilerinizi ben de çok beğendim güle güle kullan kızınla , kocişin de zevkliymiş hayatım güle güle kullan kolyeni..
kızlar benim uykum geldi yaa yatıcam ben , uykusuzluktan miğdem bulanmaya başladı bide acıkmaya başladım bu saatte yemektense uyumak en iyisi

bende tsk ederim canimm yok yok biz de daha hic ayakabi yok ortada turkiyeden insallahh:26: bunuda oraya sakladimda
tabiki olur canim zaten bende evde giydigim terligi hastanede giycem sonrada yine ayni temizleyip evde giycemm birte bu plastik olanlardan göturuyorum banyoda wc de giymek icin onu ayri tutcam banyoda ayagimiz fln kayar diye.

aaaa benimde aklima oyle gelmistii esininde bunu dusunup almasi bence fiyatindan ve agirligindan cok cok daha önemlii ve degerlii canim valla cok guzel dusunmuss:)))

Kız sende bide 2 tane daha çocuk var onların yemeğiydi çamaşırıydı ütüsüydü banyosuydu okuluydu ödeviydi amaann sayarken ben yoruldum
Onlarla nasıl ilgileniyorsun peki:26:

bende deminden beri ne yesem diye düsünüyorum canim birseyler istiyor ama ne istediginide bilmiyorumm:26: sen en iyisni yapiyorsunn en iyisi yatmakk iyi geceelr canim alah rahatlik versin seni ve kizceni öpüyoruzz deliksiz uykular tatli ruyalar diliyorum

Sağol canım benim
Anaa ne çabuk uykun geldi bugünde haftasonuydu işede gitmemişsindir
Neyse iyi uykular bebişkom

Kız sende bide 2 tane daha çocuk var onların yemeğiydi çamaşırıydı ütüsüydü banyosuydu okuluydu ödeviydi amaann sayarken ben yoruldum
Onlarla nasıl ilgileniyorsun peki:26:

canim ödevlerini okulda yapiyorlar ogle yemegini fln okulda yiyorlar derlesini yapip eve geliyorlar. ödevleri sorun olmuyor benim icin bu yuzden haftada iki gunde özel ögretmen geliyor eve yardim ediyor ödevlerini ayriyeten.
ee mecbur ac kalinmiyor canim allah ne verdiyse hergun yapmaya calisiyorum bazen kolay basit gecistiriyoruz mcburen bazen de esime birakiyorum yemek isinide cok yorgun ve raahtsiz oldugum dönemler ee tabi birse esim evde olursa yada cok erken gelise yapiyor ancak :)) banyo konusuna gelince kizim buyudug icin kendi yapabiliyor bir iki yildirr oglumda zaten oldum olasi bana yikatmaz kendisini illaki babasi yikayacakk camasir utu isinide hafta sonu hallediyorumm herzaman aman canim is bitmiyor diye ben bosa soylenmiyorum yaa siradan isler bunlar saymiyorm bilee su bahar temizligimi dogum temizlgimi bir bitseydii bnlar yavs yavas yapilyior yinede

taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa
ne güzel hiç göstermiyorsun 33 haftalık.

sen bide bana kızıyordun. bundan sonra hiç hakkın yok bişey söylemeye
ne kadar bişey yapmasan da illaki yorulursun. ben eşim temizlik yaparken aynen yoruluyorum çünkü. bi de halı yıkamak daha bir zor.

Aman dmei ne olacak sanki evdede giyeriz altını temizleyip
Hastanede veriyorlar aslında terlik ama ben onları sevmiyorum kağıt gibi ayaklarım üşüyor sanki çıplak gibi oluyor ayaklarım
en iyisi böyle bir şey almak dedim

Kolyeyi değiştrmeyeyim demi adamında şevki kırılmamış olsun hemde

:26::26::26::26::26::26::26: benimkide bir laf varya ona dönduu suan aklima gelemdi ama baskasina verir takvayi kendisi giymez takkeyimi ne deniliyordu annem cok der bu lafii
yaaa canim ben yikamadim zaten haliyii esim yikadii daha okadar delirmedim bende zaten birazcik ayakta kalim hemen yoruliyorum hali yikasam kesin hastanelik olurdum bugun allah korusun

Ohh ohh iyiymiş bu ödev işi
Canım büyükler gerçi ama onlarında ihtiyacı var sonuçta senin ilgine sevgine muhtaçlar daha
Ben hamile kalsam ikinciye nasıl olur ki ya ilk aylarım çok zor geçmişti bitkisel hayata girmiştim resmen
kaslarım erimişti artık öyle bir durumda nasıl olur acaba vahh vahh minnoşum garip mahzun kalır

Sende bu azim olduktan sonra valla bahar temizliğide biter doğum temizliğde biter Aman maşallah diyeyimde arkadaşıma

Anam bu sancılar ne biçim ya sabaha doğurursam şaşırmayın

wawww birde hastanede terlikmi veriyorlarrr turkiye daha luks yaa anladim su otelde verdikleri gibi bir ise yaramiyorr hemen yirtilir zaten onlarr.
altini temizlee sgini solunu fln ilacli bezle sil tmm yani dezenfekte ettikten sonra sorun yok giyilebilirr.

aaaa sakin öyle birsey yapim deme hem bence gayet guzel ve SIK duruyorr hemde cok guzel bir dusunceyle alinmiss esin uzulur gercekten öyle birsey yaparsan bence hediyenin maddiyati degil manevi degeri önemlii hemde cok kullanisli zaten aklindan bile gecimr degismeyii

Aynen dediğin gibi kağıttan bir şey galiba terlik dediğimde
Demi yapmayayım bencede
zaten alyansımı değiştrdim yüz görümlüğünüde değiştirecektim oda arada kaynadı hamilelikti felan derken
Bunuda değiştirirsem üzülür galiba:26:

evet cok guzel raht oluyorr. canim tabiki öylee zetn birbirlerini cok kiskaniyorlarr birde ben ilgilenmesem cok uzuluyorlarr baslarda kaptirmistim kendimi bebege alisveris yapcam diyee bayaa uzulmuslerdei hep bebege aliniypr diyee simdi artik onlara alma ya basladim daha cok ilgilenmeye basladimm keyifleri yerindee cok sukurr
kaslarin neden erimistii canim yaa (( eger hemen ardindan yaparsan cok zor oluyorr ve acaba dyiorsunn artik ilk bebegimde ilgilenemiyecemmi onun sevgisini ikincimi alcak boyle sorular sorulalrr hic bitmiyorr . ama oyle olmuyor tabiki ikisinde yeri baska oluyorr yinede cok yakin olmasi iyi olmyorr buyuk olan kucugu cok kiskaiyorr

ayy canim sagiolll aman nazar fln degmez insallahh bitti zatenn baska bir is kalmadi sayiyorum artik

Anam bu sancılar ne biçim ya sabaha doğurursam şaşırmayın

amann kizzz dur sakin haa senden önce ben doguracamm daha durrr sen beklee bugun ben diyorum giderim hastaneye sen duiyorsun ben doguracamm bakalim hayirlisi artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…