ayy ne yaptın sen halı mı yıkdın bir daha sakın öyle ağır işler yapma dikkat et kendine cnm ya
çok ciciler annesi güle güle iyi günlerde giyinsin minnoşun ve sen hediye düşünmesi yeter cnm güle güle kullan
melinnaz ve pdnk sizlerle konuşamadık iyisinizdir inşallah
kızlar ben çıkıyorum oturamıyorum yine bizim kız başladı sancı veriyor bana gece yine uzun anlaşıldı dua edin bize gecelerden nefret ediyorum ya uff hayırlu geceler iyi bakın kendinize ve miniklerinize hepiniz öpüldünüz
ayy ayyy hangisinden baslasam acabaa kizcenin ayakabilar cok guzelel cokkkkk sirinnnnnnler güle güle kullansin insallahh pitis pitis yurusun icinde
senin lohuda terliginde cok kullanislii canim cok rahat göözukuyorr bende rahat bir terlik tercih ettim boylee yurumek fln cok raht oluyor :))
ayy ayyy bu nasil bir SIKLIK guzellikk esini tebrik ederim cok zevkli gercektenn kellebek gibi zarif esi ve kizi icin kelebek modeli cok guzell olmusss gule gule kullan canimm iyi günlerde takmak nasip olur her zamann insallah
ayy ne yaptın sen halı mı yıkdın bir daha sakın öyle ağır işler yapma dikkat et kendine cnm ya
çok ciciler annesi güle güle iyi günlerde giyinsin minnoşun ve sen hediye düşünmesi yeter cnm güle güle kullan
melinnaz ve pdnk sizlerle konuşamadık iyisinizdir inşallah
kızlar ben çıkıyorum oturamıyorum yine bizim kız başladı sancı veriyor bana gece yine uzun anlaşıldı dua edin bize gecelerden nefret ediyorum ya uff hayırlu geceler iyi bakın kendinize ve miniklerinize hepiniz öpüldünüz
Gerçektende Talıaa kızlar topikte anlatıyor ya yaptıklarını ben hayretle okuyorum maşallah
Ben niye böyleyim diye çok üzülüyorum sonra bugün yemek yaptım sadece nasıl yorulmuşum
üstüne 1 buçuk saat uyudum ben niye böyleyim diye üzüldüm bide
Hiç enerjim yok sen benden yine iyisin valla maşallah
bayıldım cicilerine canım sende minnoşunda güle güle kullanın doğum hediyen de çok güzel canım çok zarif kelebekleri bende çok severim...
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun diyeceğim sende en güzelleri var zaten
Aynen canım hastanede giyeceğim için rahat olsun dedim.ama eve gelincede altını temizletirim anneme evdede giyerim ne olacak demi olur mu sence
Evett kolye zarif öyle çok pahalı değil ama
İki tane kelebek var büyük olanı benmişim öbürüde Ervoşumuzmuş kuzum benim
yok kizz bendede yok hic enerjii mecbur kaliyorum yapmayaa yoksa kilimi kipirdatacak halim yok esimde olmada herhalde hic birsey yapamiyacaktimm hersey oyle kalcakti o varda biraz zorla yapiliyor iste
yaa birde birsey sorcam herkese tabiki sorumm benim sag popomun bitis yerinde yani bacagimla birlesen yerde cok fena agrilar olusmaya basladi bazen sanki cikmis gibi hissediyorumm kendimi cok yorunca daha cok agriyorr ama normaldede cok agriyor. boyle agrilar yasayan varmi baska acaba
canım cicilerinizi ben de çok beğendim güle güle kullan kızınla , kocişin de zevkliymiş hayatım güle güle kullan kolyeni..
kızlar benim uykum geldi yaa yatıcam ben , uykusuzluktan miğdem bulanmaya başladı bide acıkmaya başladım bu saatte yemektense uyumak en iyisi
canım cicilerinizi ben de çok beğendim güle güle kullan kızınla , kocişin de zevkliymiş hayatım güle güle kullan kolyeni..
kızlar benim uykum geldi yaa yatıcam ben , uykusuzluktan miğdem bulanmaya başladı bide acıkmaya başladım bu saatte yemektense uyumak en iyisi
Kız sende bide 2 tane daha çocuk var onların yemeğiydi çamaşırıydı ütüsüydü banyosuydu okuluydu ödeviydi amaann sayarken ben yoruldum
Onlarla nasıl ilgileniyorsun peki:26:
ne güzel hiç göstermiyorsun 33 haftalık.taze çektimmm
taze çektim deyince canım taze çıtır çıtır simit çekti, yarın kahvaltıda yemeliyim
32+6 yız teteler , e artık büyüdük yaaaa bayaaaaaaaaaaa
sormayacaktin hata yaptinnneden olcak ev isleri bitmeyi bilmiyor
dun kizimin nevresimlerini cibinligini emzirme yasitignin kilifini ve sonradan alinan birkac birseylerini hatta oyuncaklarina varana kadar yikadim gece utusunu yaptim cok yolrumdum. birde bugun onlari duzenleyipp yertestirdikten sonra halilari yikadim esim ve annemle birlikteebirde az daha kendimi sakatliyordum haliyi uzerime devirdimm neyseki sirtimi siyirdi gectii birsey olmadii:26: ee benim sucumduu tabiki balkona cikartmistik haliyi suyu sizsin diyede duvara dikili koymustuk bende sltina biriken sulari temizleyim dedim tabi birde yerinden oynatmaya calistim hali bir iki saniye sonra uzerime gli verdii
Aman dmei ne olacak sanki evdede giyeriz altını temizleyipbende tsk ederim canimm yok yok biz de daha hic ayakabi yok ortadaturkiyeden insallahh:26: bunuda oraya sakladimda
tabiki olur canim zaten bende evde giydigim terligi hastanede giycem sonrada yine ayni temizleyip evde giycemm birte bu plastik olanlardan göturuyorum banyoda wc de giymek icin onu ayri tutcam banyoda ayagimiz fln kayar diye.
aaaa benimde aklima oyle gelmistii esininde bunu dusunup almasi bence fiyatindan ve agirligindan cok cok daha önemlii ve degerlii canim valla cok guzel dusunmuss:)))
ne güzel hiç göstermiyorsun 33 haftalık.
sen bide bana kızıyordun. bundan sonra hiç hakkın yok bişey söylemeye
ne kadar bişey yapmasan da illaki yorulursun. ben eşim temizlik yaparken aynen yoruluyorum çünkü. bi de halı yıkamak daha bir zor.
canim ödevlerini okulda yapiyorlar ogle yemegini fln okulda yiyorlar derlesini yapip eve geliyorlar. ödevleri sorun olmuyor benim icin bu yuzden haftada iki gunde özel ögretmen geliyor eve yardim ediyor ödevlerini ayriyeten.
ee mecbur ac kalinmiyor canim allah ne verdiyse hergun yapmaya calisiyorum bazen kolay basit gecistiriyoruz mcburen bazen de esime birakiyorum yemek isinide cok yorgun ve raahtsiz oldugum dönemler ee tabi birse esim evde olursa yada cok erken gelise yapiyor ancak :)) banyo konusuna gelince kizim buyudug icin kendi yapabiliyor bir iki yildirr oglumda zaten oldum olasi bana yikatmaz kendisini illaki babasi yikayacakkcamasir utu isinide hafta sonu hallediyorumm herzaman aman canim is bitmiyor diye ben bosa soylenmiyorum yaa siradan isler bunlar saymiyorm bilee su bahar temizligimi dogum temizlgimi bir bitseydii bnlar yavs yavas yapilyior yinede
Aman dmei ne olacak sanki evdede giyeriz altını temizleyip
Hastanede veriyorlar aslında terlik ama ben onları sevmiyorum kağıt gibi ayaklarım üşüyor sanki çıplak gibi oluyor ayaklarım
en iyisi böyle bir şey almak dedim
Kolyeyi değiştrmeyeyim demi adamında şevki kırılmamış olsun hemde
wawww birde hastanede terlikmi veriyorlarrr turkiye daha luks yaaanladim su otelde verdikleri gibi bir ise yaramiyorr hemen yirtilir zaten onlarr.
altini temizlee sgini solunu fln ilacli bezle sil tmm yani dezenfekte ettikten sonra sorun yok giyilebilirr.
aaaa sakin öyle birsey yapim deme hem bence gayet guzel ve SIK duruyorr hemde cok guzel bir dusunceyle alinmiss esin uzulur gercekten öyle birsey yaparsan bence hediyenin maddiyati degil manevi degeri önemlii hemde cok kullanisli zaten aklindan bile gecimr degismeyii
Ohh ohh iyiymiş bu ödev işi
Canım büyükler gerçi ama onlarında ihtiyacı var sonuçta senin ilgine sevgine muhtaçlar daha
Ben hamile kalsam ikinciye nasıl olur ki ya ilk aylarım çok zor geçmişti bitkisel hayata girmiştim resmen
kaslarım erimişti artık öyle bir durumda nasıl olur acaba vahh vahh minnoşum garip mahzun kalır
Sende bu azim olduktan sonra valla bahar temizliğide biter doğum temizliğde biterAman maşallah diyeyimde arkadaşıma
Anam bu sancılar ne biçim ya sabaha doğurursam şaşırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?