2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Dogum sonrası bebek için halloluyor bu ihtiyaclar ama..
senin için sıkıntı olabilirdi.. kardesin yetismis neysekii

Evt 36+1 olduk cok sukur..ciksam iyi olur.sabaha kosturmacam var..oglumu kursa goturecegm
Eee merve uyuduysa cikabiliriz

ALLAH rahatlik versin canimm..iyi geceler olsun sanada..:79:

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok gelemiyordum cnm
Şimdilik bebegim akıllı uslu durmaya basladı cok sukur..bayagi rahatladim...iyiyiz
Iyi geceler canim gorusuruzzz:80:

Dogum sonras bebek için halloluyor bu ihtiyaclar ama.. seninde kardesin yetismis neysekii

Evt 36+1 olduk cok sukur..ciksam iyi olur.sabaha kosturmacam var..oglumu kursa goturecegm
Eee merve uyuduysa cikabiliriz

ALLAH rahatlik versin canimm..iyi geceler olsun sanada..:79:

bende öleyim eskiden yarım saatten yaptığım işi şimdi 3 saatten yapıorum belden eğilemiorum midemdekiler ağzıma gelio backtan eğiliorum kalkması bi dert:)
5 dakka iş yapıorum 15 dakka oturuorum dinleniorum:)
eskiden bi günde temzilediğim mutfağı tam 3 günde temizledim yahu:)

benimki 3 hafta önde hatta 3 hafta 5 gün en büyük kaaaaafa bizim kafaaaaa

bizim kafa en son bi hafta öndeydi dr. iri bebek bi bebek olcak dedi ve eğer böle giderse zor bi dogum olabilir dedi
bende en büyük kafa bizim kafa sanıodum:) töh......:)

bende mutfak temziliğini tamamen bitirmiş bulunuorum bugün itibariyle:)
bi tek fırınım kaldı onunda temizleyicisi yok gelsin öle temzilicem sipariş verdim:)

kışlıklaımı yıkadım baznın altındaki yorganlar şu an balkonda havalnıolar bu akşam bazamı tamamen boşaltıp cifle bi güzel temizledim mis oldu yarın yorganları tekraar vakulayıp kaldrıcam
yıkanan kışlıklarıda yerlerine koycam
yatak odasındaki komodinlerimizide temizledim :)

yarında tv ünitesinin içi ve konsol var

haftayada koltuk kılıflarını yıkayıp koltuklarımın üstüne kullanmadığım çarşaflardan örtcem temiz kalsın tozlanmasın diye:)
yoksa doğuma kadar gene tozlanak kirlencek kızır döndüye bağlıcak:)
bi süre göz zevkimiz bozulcak ama temiz kalcak:)

yavaş yavaş bitcek işler:)

Taliaa sana inanamiyorum hamileyken oruc mu tutuyordun.Kuranda bile yaziyor caniniza eziyet cektirmek gunahtir hasta,hamile bunlar oruc tutamaz sen o sebininde kendininde gunahina giriyorsun.Arkadaslar Allah fakir fukaranin halini anla diye orucu vermis terbiye etmek icin senin ac kalmana ihtiyaci yok bir fakire rica et odeyebilecegin gibi yemek parasini ver hem kendi hem senin yerine tutsun.Ne lohusayken ne hamileyken yapmayin birde sigara icinlere kiziyoruz, bu daha beter ac kaldiginda bebegin organina beynine zarar verirsin hatta olumune bile sebep olabilirsin.Mesela benim tansiuonum 9-4 birde yemezsem kesin birsey olur, yapmayin yazik size.

kızlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

mutlu pazarlar....

günlerdir geçmişi bitirip bi türlü yakalayamıyorum sizi... dün annem geldi. eşim ve annem sağolsunlar tüm duvarlar, kapılar ve camlar silindi bugün perdeler takılacak. halılar yıkamaya gidiyor. bir de koltuklarım beyaz benim, özel makineyle gelip yıkacaklar evde adamlar... annem mutfağı temizledi a'dan z'ye... birazcık rahatladım valla sanki. şimdi kızımın mobilyalarını silicez özel yüzey temizleyici almıştık, sonra herşeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ve hurçlarla yerleştireceğim. çeyizimden boşa çıkmış çok güzel hurçlarım var iyi ki birilerine vermemişim ben bunları kullanmam diye.. kızımın odasında her eksiğimiz tamam. en son tül perdem yoktu onu da annem dün gelirken getirmiş.

4169dayım daha... eşimin uyanmasına da daha var. geçmişe dönüyorum ben. umarım herkes iyidir.

Günaydın kızlar..
Biraz yardımınıza ihtiyacım var..

Yarın gerçi büyük ihtimalle doktoruma tekrar gidicem fakat burda da yaşamış olan var mı?

Gece wc için uyandığımda binbir zahmet doğruluyorum ayağa kalktığımda içimden birşey boşalıyor iç çamaşırıma bakıyorum, çamaşırım sırılsıklam ve jelimsi bir madde var..

Korkuyorum acaba sızıntı mı var çocuğun suyunda, plesenta yırtıkları oluyor ya, aklımda sürekli kötü kötü senaryolar dönüyor, bel ağrımdan yürüyemez durumdayım zaten, sol bacağımın üzerine basamıyorum, ayağa kalkamıyorum..

Durumum hiç normal değilmiş gibime geliyor..

artık çok ferhım siz gibi arkadaşlar sayesinde saolun
tamam anladım canım büyük alayım hem çekmede yapabilir

20 kilo alan benim

canım sen 7 kilo sana kalıyor malesef.13 kilo bebek ve suyu art şişliklerin

biz kötü gözle bakmıyoruuz cücüüüm bişi olmaass
Ya bide bişey sorcaktım ben sana şu böbrek büyümesi ile ilgili
bebişinin suyunda bi problem varmı??

müsait zamanda bende koyarın tabiki.bebişin suyunda bi sorun yoktu 15 gün önce ama.şimdiki randevum çarşambaya.bilmiorumki canım iyidir inşalh.belkide azalmıştır gitmedimki hiç

kızlar doğumla birlikte kaç kilo verilir acaba?

canım şöyle oluyor bebek ve suyun şişligin hepsi 13 kilo ediyormuş geriye kalanda senin aldıgın kiloymuş doktorum bana öyle söylemişti

benimki 3 hafta önde hatta 3 hafta 5 gün En büyük kaaaaafa bizim kafaaaaa

ben de bu durumu hiç farketmedim canım ya bişeyler yazıyordu ama ben bi bakayım yazayımda yorumlarmısınız

canım su için biraz pempemsi diyorlar o akıntındır jel gibiyse eger.benimde oluyor.özellikle banyodan sonra
ama doktoruna git derim kafan rahat eder zaten akıntım var deyince idrar tahlili yapıyor ona göre fiitil veriyor
bende söyledim fitil verdi ama kullanmadım bile uyuz oluyorum fitile

Günaydın kızlar kahvaltı yapmadan önce gecmişi okuayamadan edemedim.kilolardan bahsetmişiniz
kilo konusunu takıntı yapmayın bebeginiz suyu ve şişlikle 13 kilo olmalıymış zaten.yani dogum yapar yapmaz 13 kilo hemen gidecek.yani aldıgınız kilodan 13 kiloyu çıkarın geriye kalan kilo size kalan kilo malesef
Ben büyük oglumda 15 kilo almıştım seviniyordum oh 15 kilo aldım diye cünkü zayıftım
ama doktorum dediki 13 kilo senin degil sana kalan sadece 2 kilo demişti.gercektende öyle oldu dogumdan sonra saglık ocagına gittigimde ben 45 ile hamile kalmıştım 47 kilo geliyordum.
O iki kiloda zaten bebegi emzirmekten geceleri uyumamaktan bebekle ugraşmaktan vs oda gitmişti yani kilo konusunda korkmayın durum bu

Gece ben çıkınca ultrason haftasındanda bahsetmişiniz ben hiç farketmemiştim kızlar ya ben pek anlamıyorum benimkinide bi yorum yapı verin gari

En son 16 nisanda gitmişim yani 33 haftalıktım
ac 268 mm 30w6d
fl 62.4 mm 32w2d
bpd84.1mm 33w6d
hc 287 mm 31w4d

lütfen anlayan arkadaşlar degerelendirimi ???

akinti bir ara bendede vardi ama jelimsi degildi.normal zamanlarda ki akintimiz gibiydi.ikisinin farkini ayirt edebilirsin dikkat edersen.birde surekli camasir degistir.hep kuru kalsin.genital bolgeyi hep kuru tutmaya calis.sirkeli suyu deneyen arkadaslar vardi burda sonuc almislardi.

canım su için biraz pempemsi diyorlar o akıntındır jel gibiyse eger.benimde oluyor.özellikle banyodan sonra
ama doktoruna git derim kafan rahat eder zaten akıntım var deyince idrar tahlili yapıyor ona göre fiitil veriyor
bende söyledim fitil verdi ama kullanmadım bile uyuz oluyorum fitile [/QUOTE]

içim biraz olsun rahatladı.. allah razı olsun taktım kafayı oğluma galiba ne biliiiimmm

oh oh maşallah. siz böyle anlatınca ben kıskanıyorum ama. heryer darmaduman benim. temizliği erken yapsam bi hafta da aynı oluyor. o da ayrı bir dert.

ne güzel annen yapmış desty. benim nnemde yapar aslında tertemiz ama ben onu yormak istemiorum. hem çalıştığı için, hem de tee uzaklardan gelip evimi temizlemesini istemiorum. sadece eşimle ben olsaydık onun temizlik yapması zoruma gitmezdi ama k.valide de olunca farklı düşünüyorum. k.validem yaşlı ama yine de istemiorum. işleri anneme yıkmaya çalışıyor çünkü. k.valide yapsın demiyorum ama bununla ilgili beklentisini açıkça dile getirdiği için annem yapsın istemiorum. ve o yüzden sizlere özeniyorum çok.

içim biraz olsun rahatladı.. allah razı olsun taktım kafayı oğluma galiba ne biliiiimmm[/QUOTE]

aynen canim her durumdan bir felaket senaryosu cikartabiliyorum bende.annelik boyle bisey galiba.tedbirli olmak iyidir olsun.

Canım normal vajinal akıntidir o ..
Amniyon sivisi kivamli degil, kokusuda farkli ayirt edersin yani oldugunda..
Yarin muayenen varmis zaten, ama icini ferah tut hersey yolundadir

Arkadaşlar kusura bakmayın biraz açık sorcam ama ben ishal olmuşum hiç olmamıştı gerçi sabah bir kere oldu şimdi daha rahatım ama tehlikeli midir? Kan ilacı alıyorum o yapmış olabilir mi? Bir de yarın uçuşumuz var malum ne yapsam geçer ki?

Herkesin kocişi evde galiba malum bugün pazar olunca.
Benim kociş pazarlarıda çalışıyor.

Oglumla balkonda kahvaltı keyfi yapcam şimdi
kaynanayıda dün görümceme yolladım ohh
gerci birazdan damlar

canım korkma aynı durum bendede var sanki içimden bişeyler akıyo gibi oluyo bazen kanama filanmı var diye bakıyorum akıntı hamilelikte normal kişiden kişiye değişir tabi ama ben sormuştum normal dedi doktor tabi bu sıcaklarda bol su içmek lazım en az 3 litre ben çok içiyorum yaşadığım şehir malum şimdiden yanmaya başladı antalyada hamilelik çok zor doğum zamanı ne yapıcam bakalım içini ferah tut korkma canım ...

kızla vınn kullanan var mı. biz komşuyla ortak internet kullanıyoruz. 20 tl ödüyorum. gayet uygun ama şöyle bir sorun var. benim pc laptop ama internet kablolu. ve laptop u bi yere sabitlemedik. ordan oraya kablo taşımak hem zor hem ayak altında. fenalık geldi bana artık. hem artık bebek olunca misafir falan gelir, kablo yerlerde uygun değil.

vınn nasıl. hızı nasıl. birde biz neti en çok film izlemek için falan almıştık. sınırlı internet yeter mi? kullananlar memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…