aminn canimmm insallahh hepimiz yasayacagizz bebislerimizi sag saglim kucagimiza alcagiz insallah :))
yaa canim bilmiyorumki o zamanki cahil cesaretimi desek artik yoksa hemen dogmayacagini hissetmekmi desem bilemedim.
taksiye flnda vercek parada yoktu cebimizde maleseff sanirim boyle seylerden istememistim
canim hastan cantam evde hazirdii zaten beklyiorduu bebis dogunca burda ciplak kalmiyorr hastaneden giydiriliyor cikana kadarda herseyini karsiliyorlar bezi mamasi giysi sadece anne icin gerekli ihtiyaclar lazim bize birde bebisi hastaneden ciakrtikrken lazim bebege. kardesimi aramistik ogun hemen isten cikinca eve ugrayip alip gelmisti cantami bende pijamasiz kalmamistim yoksa hastanden onu vermiyorlar ancak tek giyecegim sey ameliyat önlugugaliba onuda giymistim ya kardesim gelen kadar
asesulfamm canim bende cikiyorum artik baya uykum geldii cok gec oldu saat sana iyi geceler dilyiorum allahb rahatlik versin deliksiz uykular insallah hepimizee :))
yaa yanlis hatirlamiyorum ben seni uzun zamandir görrmuyordum galiba senmi gdiyordun yoksa denkmi gelmiyorduk:44:
iyisin dimi bebisinler bir sorun yasamiyorsun :))
yarin okuruum artik cevabni canim kusura bakma gözleirm kapaniyorum hoscakalll:)))
aminn canimmm insallahh hepimiz yasayacagizz bebislerimizi sag saglim kucagimiza alcagiz insallah :))
yaa canim bilmiyorumki o zamanki cahil cesaretimi desek artik yoksa hemen dogmayacagini hissetmekmi desem bilemedim.
taksiye flnda vercek parada yoktu cebimizde maleseff sanirim boyle seylerden istememistim
canim hastan cantam evde hazirdii zaten beklyiorduu bebis dogunca burda ciplak kalmiyorr hastaneden giydiriliyor cikana kadarda herseyini karsiliyorlar bezi mamasi giysi sadece anne icin gerekli ihtiyaclar lazim bize birde bebisi hastaneden ciakrtikrken lazim bebege. kardesimi aramistik ogun hemen isten cikinca eve ugrayip alip gelmisti cantami bende pijamasiz kalmamistim yoksa hastanden onu vermiyorlar ancak tek giyecegim sey ameliyat önlugugaliba onuda giymistim ya kardesim gelen kadar
bende öleyim eskiden yarım saatten yaptığım işi şimdi 3 saatten yapıorum belden eğilemiorum midemdekiler ağzıma gelio backtan eğiliorum kalkması bi dert:)bugün hiçbişi yapmamış olmanın verdiği sıkıntı, birde eşimin takılmaları vs içim sıkıntıdan patlıyordu. balkonda düzenleme yapıcaktım. orayı yıkayım düzenleme yapayım dedim. az buçuk yaptım ama hiç güzel olmadı. istediğim kadar temiz olmadı balkon. benden geçmiş demekki artık. eskiden bişiyi yaptım mı çok temiz güzel yapardım. olmadı şimdi
benimki 3 hafta önde hatta 3 hafta 5 günen büyük kaaaaafa bizim kafaaaaa
canım oncelikle cok gecmis olsun..
Allah'in izniyle hersey yolundadir..stress yapma..
Sukurki haftalarda ileri.. Içini ferah tut annesi
bu arada ben hiç destekli emzirme sütyenine denk gelmedim.
Oldugunu sanmiorum.olsa bile;bende hep destekli kullanırim normalde; ama süt olunca goguste rahatsız edip kesebilir belki:44:
Eger atlette kullaniyorsan, sütyen degil; emzirme atleti al..ikisi bi arada
ben ondan daha memnunum.
Birde goguse süt inince bedenin buyur zaten
..büyük alırsınönceden olmamis ama bu yavruda bedenin degisir belki
20 kilo alan benim
biz kötü gözle bakmıyoruuz cücüüüm bişi olmaass
Ya bide bişey sorcaktım ben sana şu böbrek büyümesi ile ilgili
bebişinin suyunda bi problem varmı??
kızlar doğumla birlikte kaç kilo verilir acaba?
benimki 3 hafta önde hatta 3 hafta 5 günEn büyük kaaaaafa bizim kafaaaaa
günaydın kızlar..
Biraz yardımınıza ihtiyacım var..
Yarın gerçi büyük ihtimalle doktoruma tekrar gidicem fakat burda da yaşamış olan var mı?
Gece wc için uyandığımda binbir zahmet doğruluyorum ayağa kalktığımda içimden birşey boşalıyor iç çamaşırıma bakıyorum, çamaşırım sırılsıklam ve jelimsi bir madde var..
Korkuyorum acaba sızıntı mı var çocuğun suyunda, plesenta yırtıkları oluyor ya, aklımda sürekli kötü kötü senaryolar dönüyor, bel ağrımdan yürüyemez durumdayım zaten, sol bacağımın üzerine basamıyorum, ayağa kalkamıyorum..
Durumum hiç normal değilmiş gibime geliyor..
Günaydın kızlar..
Yarın gerçi büyük ihtimalle doktoruma tekrar gidicem fakat burda da yaşamış olan var mı?
Gece wc için uyandığımda binbir zahmet doğruluyorum ayağa kalktığımda içimden birşey boşalıyor iç çamaşırıma bakıyorum, çamaşırım sırılsıklam ve jelimsi bir madde var..
Korkuyorum acaba sızıntı mı var çocuğun suyunda, plesenta yırtıkları oluyor ya, aklımda sürekli kötü kötü senaryolar dönüyor, bel ağrımdan yürüyemez durumdayım zaten, sol bacağımın üzerine basamıyorum, ayağa kalkamıyorum..
akinti bir ara bendede vardi ama jelimsi degildi.normal zamanlarda ki akintimiz gibiydi.ikisinin farkini ayirt edebilirsin dikkat edersen.birde surekli camasir degistir.hep kuru kalsin.genital bolgeyi hep kuru tutmaya calis.sirkeli suyu deneyen arkadaslar vardi burda sonuc almislardi.
bende mutfak temziliğini tamamen bitirmiş bulunuorum bugün itibariyle:)
bi tek fırınım kaldı onunda temizleyicisi yok gelsin öle temzilicem sipariş verdim:)
kışlıklaımı yıkadım baznın altındaki yorganlar şu an balkonda havalnıolar bu akşam bazamı tamamen boşaltıp cifle bi güzel temizledim mis oldu yarın yorganları tekraar vakulayıp kaldrıcam
yıkanan kışlıklarıda yerlerine koycam
yatak odasındaki komodinlerimizide temizledim :)
yarında tv ünitesinin içi ve konsol var
haftayada koltuk kılıflarını yıkayıp koltuklarımın üstüne kullanmadığım çarşaflardan örtcem temiz kalsın tozlanmasın diye:)
yoksa doğuma kadar gene tozlanak kirlencek kızır döndüye bağlıcak:)
bi süre göz zevkimiz bozulcak ama temiz kalcak:)
yavaş yavaş bitcek işler:)
kızlar herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
mutlu pazarlar....
günlerdir geçmişi bitirip bi türlü yakalayamıyorum sizi... dün annem geldi. eşim ve annem sağolsunlar tüm duvarlar, kapılar ve camlar silindi bugün perdeler takılacak. halılar yıkamaya gidiyor. bir de koltuklarım beyaz benim, özel makineyle gelip yıkacaklar evde adamlar... annem mutfağı temizledi a'dan z'ye... birazcık rahatladım valla sanki. şimdi kızımın mobilyalarını silicez özel yüzey temizleyici almıştık, sonra herşeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ve hurçlarla yerleştireceğim. çeyizimden boşa çıkmış çok güzel hurçlarım var iyi ki birilerine vermemişim ben bunları kullanmam diye.. kızımın odasında her eksiğimiz tamam. en son tül perdem yoktu onu da annem dün gelirken getirmiş.
4169dayım daha... eşimin uyanmasına da daha var. geçmişe dönüyorum ben. umarım herkes iyidir.
canım su için biraz pempemsi diyorlar o akıntındır jel gibiyse eger.benimde oluyor.özellikle banyodan sonra
ama doktoruna git derim kafan rahat eder zaten akıntım var deyince idrar tahlili yapıyor ona göre fiitil veriyor
bende söyledim fitil verdi ama kullanmadım bile uyuz oluyorum fitile
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?