2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Biliyorum cnm, hiç korkma.. Allah büyük..
Bu kez herşey hayallerinden bile güzel olsun, inşallah..
Sen bile şaşır dünya güzeli bebeğin kollarında olduğunda..

Aminnnn..............
canım çok sağol güzel dileklerin için, Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Canım daha öncede yazdım ama görmedın ....
benım ikinci bebeğim eklersen sevinirim..
tesekkürler

insaalah benımde görünür karından canım bende dayanamıyacagım gıtmeyoı düşünüyorum

ben daha 5 3 sanırım karından gözükmez daha (

evet canım sağoll..gecen yıl ben atandım geldim..eşim öle bişeler oldu kurs falan gelemedi..bu yıl da ben istanbula es durumuyla gelecekken geri bnen şırnaka gelecem dedi.Allah sağ salim bitiriip dönnmeyi nasip etsin

İnşallah canım bende görürüm bebişimi..Senin adına sevindim için rahatlamıştır..vajinal ultrason istemiyorum..Kalp atışınıda beklemek gerekiyorsa artık bekliyecem..

İnşallah canım bende görürüm bebişimi..Senin adına sevindim için rahatlamıştır..vajinal ultrason istemiyorum..Kalp atışınıda beklemek gerekiyorsa artık bekliyecem..

seninki kac haftalık bende daha görmedım..karından istemıyorum ama cok merak edıyorum artık

seninki kac haftalık bende daha görmedım..karından istemıyorum ama cok merak edıyorum artık

6+2 canım benim..Yarın en azından keseyi görürümdiye düşünüyorum..Bende çok merak ediyorum..Varlığını hissedemeeyince panik oluyor insan

6+2 canım benim..Yarın en azından keseyi görürümdiye düşünüyorum..Bende çok merak ediyorum..Varlığını hissedemeeyince panik oluyor insan

benım daha erken sana göre az daha bekleyeyim ...ben cuma gıdecektım ama yarın gıtsemmi dıye düşünüyordum..gözükmez daha erken sanırım
iyi haberlerini beklıyorum canım

benım daha erken sana göre az daha bekleyeyim ...ben cuma gıdecektım ama yarın gıtsemmi dıye düşünüyordum..gözükmez daha erken sanırım
iyi haberlerini beklıyorum canım

ben bayramdan önce gitmiştim ama görünmemişti..Yarın inşallah güzel haberler verecem..

Bencede biraz bekle gidip görememek sinir bozucu oluyor..Keşke sabretseydim ve gitmeseydim doktora

herkese merhabalarrr...ben bugün öğrendim hamile olduğumu haziran sonu temmuz başı gibi galiba doğum.....biraz kaygılıyım çünkü ilk bebeğimi kalp atışını durması nedeniyle kaybettim kürtaj oldum....şimdii çok sevinmek çok kaptırmak istemiyorum....hayırlısı nasılsa öyle olsun...rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın bu kez sağlıklı bir bebek olur inşş

insaallah canım saglıklı bir hamilelik geçirirsin

ben bayramdan önce gitmiştim ama görünmemişti..Yarın inşallah güzel haberler verecem..

Bencede biraz bekle gidip görememek sinir bozucu oluyor..Keşke sabretseydim ve gitmeseydim doktora
tama canım bekleyeyim bende teşekkürller insaallah cuma giderim

çok şekersin hamilesın ve görev başında bız evlerdeyız sen görevdesin ne mutlu sana allah sağlık sıhhat versin ınşş

arzu cum benım karakose 2. bebek 13 yaşında bır kızım var yaşımda 38 lısteye eklermısı n teşekkurler

Saat 4 te dr randevumuz var ilkinde görünmeyeek kadar küçüktü şindi bir merak bir heyecan kalbim duracak:)) ama eşim benden heyecanlıymış gün sayıyorum dedi şok oldum))

evet hafif ağrılarım.Gaz sancısı olunca fazla oluyor işte..Pantolon giymek rahatsız ediyor hemen ağrım oluyor..İnşallah dualarınızı benden esirgemeyin

Saat 4 te dr randevumuz var ilkinde görünmeyeek kadar küçüktü şindi bir merak bir heyecan kalbim duracak:)) ama eşim benden heyecanlıymış gün sayıyorum dedi şok oldum))

güzel haberlerle gel inş...
bnm eşim niye hiç heyecanlanmıyor yaa... kızıyorum ama bişe değişmiyo 2. gittiğimizde doktora gerçekten hamile şimdi değil mi diye sordu. bu gittiğimizde de kalp atışları için makineye kayıtlı efekt değil dimi bunlar diye soruyoo..hala algılayamadı acaba,yoksa anlamamış gibi mi yapıyo anlamadım:44:

merhaba hoşgeldin sweetee Allah bu bebişine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah.. ne zaman durdu bebeğinin kalbi yani kaçıncı haftasında? bi de doktor bi neden söledi mi ?

saol canım cavabın için sanırım doktorumla konuşmam lazım bel agrım hala geçmedi

beslenmeyle alakalı ben bir şeyler yazmıştım aslında gözünden kaçtı heralde

sanırım görmedim canım ama yine de saol cevapladıgın için

besleniyordur canım sen canını sıkma zaten önemli olan 4. aydan sonra iyi beslenmekmiş ozmana kadar bulantılarnda geçer inşallah sen neyaptın özlem hanıma gitinmi
inş. öledir canım ama bu bel agrısı mahvetti beni çarşamba günü gitcem daha gitmedim canım sen naptın
canım ya allah yardımcınız olsun herkesin
aaa valla ben bu ay hissetmiştim ben seni biliyomusun her okudugumda hamilesin gibi gelmişti çok tebrik ederim canım çok sevindim

Son düzenleme:

canım bende mart ayında 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi, kalbi durdu ve kürtaaj oldum. seni şuan çok iyi anlayabiliyorum bizim için çok daha heycanlı geçiyor bu süreç herkesten daha endişeliyiz bebeğimize bişi olucak diye ama iyi düşünmemiz lazım ki iyi, güzel şeyler olsun. allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın, tüm anne adayları sağlıkla kucaklarına alırlar inş bebişlerini. sen kaç haftalık kaybetmiştin canım ve doktorun bi açıklama yaptımı? açıkcası ben net olarak bilemiyorum neden kalbinin durduğunu ama sağlıksız olan bebekler bu dönemde kaybedilirmiş o yüzden hiç üzülme demişti doktorum. bende troid var haşimatoyum ben ondan olabiliceğini düşünmüştüm çünkü son ölçümde olması gereken değerin 3 katı kadar bi değer çıkmıştı. sen de herhangi bir rahatsızlık var mı??? bu arada ben ikiz bekliyorum şuan:)))

ayakta mı kalıyorsun bu arada denizkızı istanbulda polislik nasıl eşimde polis bende kpssden tercih yapıcam sanırım atanırım ve ist istiyorum ama polis olduğu için kocamı göremem diede korkuyorum burda bile sabah çıktı işten gene işe gitti 1 bucukta nasıl bir meslek allah herkese yardımcı olsun bayramda hiç tatili olmadı ist nasıl bu konularda sürekli görev oluyormu erkek polisler için

geçmiş olsun canım neden kalbi durmuşki bebğinin ayy korkuyorum bunları okuyunca inş miniğime birşey olmaz alırım kucağıma kokusunu çekerim içime yumuşacık tenini öperim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…