2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

fatoşcum geçmiş oşsun ınşş bışey yoktur kanama değil de lekelenme dıyor drlar uzulme gececek ınşş

arkadaşlar fikrinize çoook ihtiyacım var...3 gün önce hastaneye gittiğimizde bthcg değerim 426 çıkmıştı. bugün yine değerime baktırdım 2222 çıktı 3 günde bu kadar artması normal mi acaba? cuma günü doktora gidecez ama nasıl geçecek günler bilmiyorum acaba ikiz olabilir mi ki çoook merak ediyorum...

selamlar kızlar..ne zamandır giremedim arada bi okuyup çıktım ama yazamadım bi türlü..ben çok fenayım,mide bulantılarım çok kötü,kendimi çok mutsuz hissediyorum..şimdiden kilo almayada başladım pantalonlarım dar geliyo..zaten 72 kiloyla hamile kaldım ilki hamileliğim gibi 30 kg alacam diye çok korkuyorum..nefes almakta çok zorluk çekiyorum,16sında doktor randevum var aynı güne diyetisyenede alıcam randevu.bu gidişe dur demem lazım..hee bide sanki 5 aylık gibi göbeğim hep gaz hep gaz ne zaman bitecek acaba..

amannnn kendi derdime düştüm yeni gelenlere hoşgeldiniz bile demedim
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..umarım hayırlı,güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

canım doğum iznin senin hakkın çalıştığın yere göre değişmez.bende özelde çalışıyorum ,şu an itibariyle doğum izni süresi 8 hafta doğum öncresi 8 hafta doğum sonrası..arzuya göre doğum öncesin 3 hafta kullanıp 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliyorsun ben ilk doğumda öyle yapmıştım..yine öyle yapmayı düşünüyorum..
yeni yasa çıkacak muhtemelen bizede yetişecek bu yasayla doğum izni 8 hafta öncesi 16 hafta sonrası olarak kullanıcaz izini..dört gözle bu yasanın çıkmasını bekliyorum

amannnn kendi derdime düştüm yeni gelenlere hoşgeldiniz bile demedim
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..umarım hayırlı,güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

Hosbulduk bu sitenin bu bölümünü çok seviyorum 2008 Aralık annelerinde paylaşımda bulundum ve çok güzel arkadaşlıklar oluyor ve hatta ben en yakın arkadasımı buranın sayesinde buldum umarım burada da güzel arkadaşlıklar ediniriz emin olun hamilelik ilerledikçe paylaşımlar daha güzel olacak bebeklerin hazırlıkları gelişimleri inşallah o günlere gelmek kısmet olur

fatoşcum sana yazarken benımde kanamam olmuş dr aradım zaten yarın gidicektim korkma dedi bende daha oncede olmuştu ığne olmuştum progestan kullanıyrum son durum nedir sen d hemen yaz lutfen

allah yardımcın olsun canım..mesleğin çok zormuş,rabbim hepinizi korusun
aynı beni anlattın,kendimi sevmiyorum resmen hep ağlayasım var,saçmalıyorum farkındayım ama elimden bişi gelmiyor

amin canım inşallah,daha çok güzel şeyler daha çok heyecanlar paylaşıcaz inşallah,,eminin ki çok güzel dostluklarımızda olacak

bu arada benimde 2009 mart doğumlu bi oğlum var..sen söyledin mi seninkine kardeşi olacağını nasıl tepki verdi?ben bazen çok korkuyorum bebek gelince nasıl başedicem iki çocuğa nasıl bakıcam,çalışıyorum işi bırakıcam ama bırakırsam ya zorluk çekersem onlara iyi bir hayat veremzsem ?????anlayacağın soru işaetleriyle dolu karmaşık bir durumdayım..aslında çok isteyerek hamile kaldım ama şimdilerde korkuyorum.

Canım ben söyledim oğluma ilk gün pek inanmadı yok dedi ama çok istiyordu kardesi olmasını suanda çok mutlu yediği herseyi benimle paylaşıyor kardesimde yesin diyor gece yatarken iyigeceler kardesim diyor hemde çok dikkatli ve bana karsı çok hassas zarar verebilir diye çok korkuyo hatta adını bile koydu :) umarım sende problem yasamazsın kreşe gidiyor mü oğlun ? Benimki 2yildir gidiyor o yüzden sansliyim cunku bebek olduktan sonra gonderseydim bebek geldi beni gönderdiniz diye dusunebilirdi

fatoşcum sana yazarken benımde kanamam olmuş dr aradım zaten yarın gidicektim korkma dedi bende daha oncede olmuştu ığne olmuştum progestan kullanıyrum son durum nedir sen d hemen yaz lutfen

canım ben de çok korkmuştum hemen dr gittik zaten kesenin yeri iyi dedi sıkıntı yok dedi ben de dün başladım progestana bugün çok şükür kanamam yok.ama insan yine de korkuyor merak ediyor hadi bakalım canım yarın hayırlı haberlerini bekliyorum senin kaç mm olmuş onu da öğren inş her şey yolundadır.

sebebını söledimi dr kanamanın

kaç mm olması normali biliyomusuın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…