Kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyordu bu benim 2. Hamileliğim 4 yasında bı oğlum var ama sanki hiç hamile olmamış gibiyim :)
kızlar benim moralim çok bozuk dün benim kanamam başladı ama azdı çok fazla değildi hemen doktora gittik keseyi de gördük doktor sorun yok dedi kesenin yeri de iyi düşük tehlikesi yok dedi ama benim içim rahat etmiyor yine de progestan verdi onu kullanıyorum şimdi aynı durumu yaşayan var mı aranızda bilgi verin de içim rahat etsin.gittiğimizde kesede büyümüştü 5+4 hamileyim kese 10.7 mm olmuş doktor iyi dedi. kızlar dua edin bana.
Eskişehir'de yaşayan var mı arkadaslar?
Eskişehir'de yaşayan var mı arkadaslar?
arkadaşlar normalde özel sektörde çalışanlar ne kadar zaman önce izine çıkabiliyorlar?
gerçi sektörden sektöre değişir ama ?
benim işyerindeki çalışma şartlarım zor, masa başı bi iş değil yani.. benimle aynı durumda olan yada bana nasıl bir yol izlemem konusunda bir fikir verebilcek olan var mı?
amannnn kendi derdime düştüm yeni gelenlere hoşgeldiniz bile demedim
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..umarım hayırlı,güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
kızlar benim moralim çok bozuk dün benim kanamam başladı ama azdı çok fazla değildi hemen doktora gittik keseyi de gördük doktor sorun yok dedi kesenin yeri de iyi düşük tehlikesi yok dedi ama benim içim rahat etmiyor yine de progestan verdi onu kullanıyorum şimdi aynı durumu yaşayan var mı aranızda bilgi verin de içim rahat etsin.gittiğimizde kesede büyümüştü 5+4 hamileyim kese 10.7 mm olmuş doktor iyi dedi. kızlar dua edin bana.
allah yardımcın olsun canım..mesleğin çok zormuş,rabbim hepinizi korusunKızlar günaydın hepinize, bugün Cumhuriyet Bayramı ben polis olduğum için sabah 6 da ist. vatan caddesinde görev yerime geçtim . Bayramları çok severim ama bu bayram hamileym ve bebişim için endişeliym üşüdüm ve Karnım, kasıklarım ağrımaya başladı :'(
aynı beni anlattın,kendimi sevmiyorum resmen hep ağlayasım var,saçmalıyorum farkındayım ama elimden bişi gelmiyorselam hamişlernasıl geçti et kokusu içinde bayramınız mide bulantısı olanlar baya zorlanmıştır herhalde
benim mide bulantılarım hala yok ama 2 gündür o kadar keyifsiz o kadar mutsuzumki neden böleyim bilmiyorum sanki çok kötü bişey olmuş gibi..
Böle içim pır pır falan etmiyo bebişimi düşününce.. Bu mutsuzluk da neyin nesi anlamadım.. Hiç bişeyden keyif almıyorum.. Ayna da kendimi beğenmiyorum..
Depresyona mı girdim acaba
Hosbulduk bu sitenin bu bölümünü çok seviyorum 2008 Aralık annelerinde paylaşımda bulundum ve çok güzel arkadaşlıklar oluyor ve hatta ben en yakın arkadasımı buranın sayesinde buldum umarım burada da güzel arkadaşlıklar ediniriz emin olun hamilelik ilerledikçe paylaşımlar daha güzel olacak bebeklerin hazırlıkları gelişimleri inşallah o günlere gelmek kısmet olur
Hosbulduk bu sitenin bu bölümünü çok seviyorum 2008 Aralık annelerinde paylaşımda bulundum ve çok güzel arkadaşlıklar oluyor ve hatta ben en yakın arkadasımı buranın sayesinde buldum umarım burada da güzel arkadaşlıklar ediniriz emin olun hamilelik ilerledikçe paylaşımlar daha güzel olacak bebeklerin hazırlıkları gelişimleri inşallah o günlere gelmek kısmet olur
bu arada benimde 2009 mart doğumlu bi oğlum var..sen söyledin mi seninkine kardeşi olacağını nasıl tepki verdi?ben bazen çok korkuyorum bebek gelince nasıl başedicem iki çocuğa nasıl bakıcam,çalışıyorum işi bırakıcam ama bırakırsam ya zorluk çekersem onlara iyi bir hayat veremzsem ?????anlayacağın soru işaetleriyle dolu karmaşık bir durumdayım..aslında çok isteyerek hamile kaldım ama şimdilerde korkuyorum.
fatoşcum sana yazarken benımde kanamam olmuş dr aradım zaten yarın gidicektim korkma dedi bende daha oncede olmuştu ığne olmuştum progestan kullanıyrum son durum nedir sen d hemen yaz lutfen
canım ben de çok korkmuştum hemen dr gittik zaten kesenin yeri iyi dedi sıkıntı yok dedi ben de dün başladım progestana bugün çok şükür kanamam yok.ama insan yine de korkuyor merak ediyor hadi bakalım canım yarın hayırlı haberlerini bekliyorum senin kaç mm olmuş onu da öğren inş her şey yolundadır.
canım ben de çok korkmuştum hemen dr gittik zaten kesenin yeri iyi dedi sıkıntı yok dedi ben de dün başladım progestana bugün çok şükür kanamam yok.ama insan yine de korkuyor merak ediyor hadi bakalım canım yarın hayırlı haberlerini bekliyorum senin kaç mm olmuş onu da öğren inş her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?