geçmiş olsun canım neden kalbi durmuşki bebğinin ayy korkuyorum bunları okuyunca inş miniğime birşey olmaz alırım kucağıma kokusunu çekerim içime yumuşacık tenini öperim:
güzel haberlerle gel inş...
bnm eşim niye hiç heyecanlanmıyor yaa... kızıyorum ama bişe değişmiyo 2. gittiğimizde doktora gerçekten hamile şimdi değil mi diye sordu. bu gittiğimizde de kalp atışları için makineye kayıtlı efekt değil dimi bunlar diye soruyoo..hala algılayamadı acaba,yoksa anlamamış gibi mi yapıyo anlamadım:44:
ayyy canım benim yaa bende burda yazılanları görünce bi korku kaplamıstı ama şimdi bol dua okuyorum bebeğime saglıklı bi şekilde gelsin bize diye hıc endıselenme bol bol dua et mınıgın saglıklı dogsun dıyeee allah hepmıze saglıklı bı sekılde kucagımza almayı nasıp etsın..sımdıden cok sevıyorum allahım hıc ayırmasın
arkadaşlar benim 5+2 iken kese boyu 8,10 mmydi.
şu an 6 haftalık oldu .
kese büyükleriyle ilgili bir bilgisi olan var mı?
saol canım 2buçuk aylıktı bebeğim.kürtaj oldum 3 ay korun dedi ama ben bekleyemedim şimdi biraz da o yüzden tedirginim..hiç bir sebep söylemedi doktor ilk bebeklerde olur dedi...merhaba hoşgeldin sweetee Allah bu bebişine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah.. ne zaman durdu bebeğinin kalbi yani kaçıncı haftasında? bi de doktor bi neden söledi mi ?
canım bende mart ayında 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi, kalbi durdu ve kürtaaj oldum. seni şuan çok iyi anlayabiliyorum bizim için çok daha heycanlı geçiyor bu süreç herkesten daha endişeliyiz bebeğimize bişi olucak diye ama iyi düşünmemiz lazım ki iyi, güzel şeyler olsun. allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın, tüm anne adayları sağlıkla kucaklarına alırlar inş bebişlerini. sen kaç haftalık kaybetmiştin canım ve doktorun bi açıklama yaptımı? açıkcası ben net olarak bilemiyorum neden kalbinin durduğunu ama sağlıksız olan bebekler bu dönemde kaybedilirmiş o yüzden hiç üzülme demişti doktorum. bende troid var haşimatoyum ben ondan olabiliceğini düşünmüştüm çünkü son ölçümde olması gereken değerin 3 katı kadar bi değer çıkmıştı. sen de herhangi bir rahatsızlık var mı??? bu arada ben ikiz bekliyorum şuan:)))
şu an 6 haftalık oldu .
şu an 6 haftalık oldu .
canım bende mart ayında 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi, kalbi durdu ve kürtaaj oldum. seni şuan çok iyi anlayabiliyorum bizim için çok daha heycanlı geçiyor bu süreç herkesten daha endişeliyiz bebeğimize bişi olucak diye ama iyi düşünmemiz lazım ki iyi, güzel şeyler olsun. allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın, tüm anne adayları sağlıkla kucaklarına alırlar inş bebişlerini. sen kaç haftalık kaybetmiştin canım ve doktorun bi açıklama yaptımı? açıkcası ben net olarak bilemiyorum neden kalbinin durduğunu ama sağlıksız olan bebekler bu dönemde kaybedilirmiş o yüzden hiç üzülme demişti doktorum. bende troid var haşimatoyum ben ondan olabiliceğini düşünmüştüm çünkü son ölçümde olması gereken değerin 3 katı kadar bi değer çıkmıştı. sen de herhangi bir rahatsızlık var mı??? bu arada ben ikiz bekliyorum şuan:)))
merhaba canım çok geçmiş olsun msjını görünce yazamadan edemedim..bende mart ayında 11 haftalık ikiz bebeklerimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım..kalpleri durmuş..sonra araştırma yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı..genelde kalp durmalarının nedeni pıhtılaşmaymış..şu an corapin 100 mg ve hibor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..9 haftalık olduk..inşallah bu hamileliğin güzel geçer canım..yinede için rahat etmesi için doktoruna sor canım..bu arada bendede hipotroidi var ne çok ortak yanımız varmış:) tabi birde hastalık yönünden olmasaymışSonuçta tedavisi var şükür..bize düşen moralimizi yüksek tutmak ve tedavimize devam etmek..Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızza almayı nasip etsin canım..geçmiş olsun tekrardan
sonunda karnımdan göründü benim miniğim..bugün kalp atışları duyuldu bebeğimin .. Bize dinletmedi doktr ama herşey yerli yerinde çok sağlıklı dedi.. Bi sorun olacak diye ödüm kopuyor.. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı tombiş bebeklerden etsin inşallah.. =)))))))))))
İnşallah canım bende görürüm bebişimi..Senin adına sevindim için rahatlamıştır..vajinal ultrason istemiyorum..Kalp atışınıda beklemek gerekiyorsa artık bekliyecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?