2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
geçmiş olsun canım neden kalbi durmuşki bebğinin ayy korkuyorum bunları okuyunca inş miniğime birşey olmaz alırım kucağıma kokusunu çekerim içime yumuşacık tenini öperim :

ayyy canım benim yaa bende burda yazılanları görünce bi korku kaplamıstı ama şimdi bol dua okuyorum bebeğime saglıklı bi şekilde gelsin bize diye hıc endıselenme bol bol dua et mınıgın saglıklı dogsun dıyeee allah hepmıze saglıklı bı sekılde kucagımza almayı nasıp etsın..sımdıden cok sevıyorum allahım hıc ayırmasın

Evet ilginçmiş senin eşin:) benim eşim aile hekimi bebekler de geliyor çoğu zaman onları göre göre heveslenmeye başladı bence)

dua şart yaa allahım herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde dünya ya getirip büyütmeyi nasip etsin inş rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebeğimize sağlık versin ömür versin

selam kızlar yorucu bayram tatilinden sonra eve döndük şükür geriye dönük sayfaları okumaya dermanım yetmez maşallah anne adayları çılgınca yazıyoruz

arkadaşlar benim 5+2 iken kese boyu 8,10 mmydi.

şu an 6 haftalık oldu .

kese büyükleriyle ilgili bir bilgisi olan var mı?

merhaba hoşgeldin sweetee Allah bu bebişine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah.. ne zaman durdu bebeğinin kalbi yani kaçıncı haftasında? bi de doktor bi neden söledi mi ?
saol canım 2buçuk aylıktı bebeğim.kürtaj oldum 3 ay korun dedi ama ben bekleyemedim şimdi biraz da o yüzden tedirginim..hiç bir sebep söylemedi doktor ilk bebeklerde olur dedi...

ayyy ikizler geliyor demek rabbim bir tane aldı yerine 2 tane gönderiyor bak..benim doktor da hemen hemen aynı şeyleri söyledi.bir sorun yoktu tahlillerimde.aspirin önerdi bir de sen de iç barii kanı sulandırıyomuş...hayırlı hamilelikler diliyorummm..

selengencim bak ben de geldim peşinden....:)benim de ilk ayım olmasına rağmen çok umutluydum inşş bundan sonrası da güzel geçer.

kızlar benim moralim çok bozuk dün benim kanamam başladı ama azdı çok fazla değildi hemen doktora gittik keseyi de gördük doktor sorun yok dedi kesenin yeri de iyi düşük tehlikesi yok dedi ama benim içim rahat etmiyor yine de progestan verdi onu kullanıyorum şimdi aynı durumu yaşayan var mı aranızda bilgi verin de içim rahat etsin.gittiğimizde kesede büyümüştü 5+4 hamileyim kese 10.7 mm olmuş doktor iyi dedi. kızlar dua edin bana.

merhaba canım çok geçmiş olsun msjını görünce yazamadan edemedim..bende mart ayında 11 haftalık ikiz bebeklerimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım..kalpleri durmuş..sonra araştırma yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı..genelde kalp durmalarının nedeni pıhtılaşmaymış..şu an corapin 100 mg ve hibor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..9 haftalık olduk..inşallah bu hamileliğin güzel geçer canım..yinede için rahat etmesi için doktoruna sor canım..bu arada bendede hipotroidi var ne çok ortak yanımız varmış:) tabi birde hastalık yönünden olmasaymış Sonuçta tedavisi var şükür..bize düşen moralimizi yüksek tutmak ve tedavimize devam etmek..Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızza almayı nasip etsin canım..geçmiş olsun tekrardan

canımm çok üzüldüm bebeklerin için allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş, çok zor canım ben tüp bebekle hamile kaldım. o yüzden her türlü tedbiri dr um önceden aldı. bende kan sulandırıcı iğne, coraspin kullanıorum buna ek olarak her gün progestan iğne kullanıyorum. aslında diğer hamileliğimde de bunları kullandım tedbir amaçlı ama olacağı varmış bu sefer allah ikimize de böyle bi acı yaşatmasın, sadece bize deil tüm anne adaylarına.. canım troid de ihmal edilmemesi gereken bi rahatsızlık haamilelikte, ben levotiron kullanıyorum fakat değerim yine de yüksek çıktı o yüzden tekrardan doz ayarlaması yapılacak. troid ilk trimestır da bebekte zeka geriliğine yol açabileceği gibi 4. ve 6. aylarda da düşüğe sebep olabiliyor. o yüzden lütfen bu konuda çok dikkatli ol. kendine ve bebişine çok iyi bak canım.. aklına hep iyiyi getir malum biz şimdi daha tedirdiniz o yüzden aklımıza kötü şeyler gelebiliyor bu düşüncelerden uzak duralım:)

sonunda karnımdan göründü benim miniğim..bugün kalp atışları duyuldu bebeğimin .. bize dinletmedi doktr ama herşey yerli yerinde çok sağlıklı dedi.. bi sorun olacak diye ödüm kopuyor.. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı tombiş bebeklerden etsin inşallah.. =)))))))))))

gözün aydın cnm masallah kacıncı haftadasın

Kızlar doktor size kalp atısı için ne zaman cagrdı kac haftalıkken.bn bebeğimi ögrendgmde 4.45 haftalıktı kese gözüktü.ayın 5inde kalp atısı için cagrdı

Kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyordu bu benim 2. Hamileliğim 4 yasında bı oğlum var ama sanki hiç hamile olmamış gibiyim :)

benimde sat 19 eylül geçen p.tesi keseyi gördük kalp atışı içinde 5 kasıma randevu verdi.sanırım 7. haftayı bekliyorlar net duyabilmek için

İnşallah canım bende görürüm bebişimi..Senin adına sevindim için rahatlamıştır..vajinal ultrason istemiyorum..Kalp atışınıda beklemek gerekiyorsa artık bekliyecem..

vajinal ultrasondan korkma hiç, ben çok korkuyordum, boşunaymış. bebeğini leylekler göndermedi sonuçta :)) ultrason çocuk yapmaktan daha kolay inan bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…