2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sağol canım bizim kızın kafası 2 hafta önde olunca korktum valla ama olabiliyomuş :))))

geridonusumkutusu yetmez 5 gb internet heleki film falan izlemek imkansiz.komsunla ev yakinsa kablosuz modem almasi konusunda ikna et yada ortak ol.boylelikle kurtulursun.bir ara seyehatlerdde kullanmak icin vodafone un vodemini almistim.baglanti sorunu hic yasamadim.sonra iptal ettirdim cunku telefondaki internet kotami bile bitiremiyorum.

Yok gelemiyordum cnm
Şimdilik bebegim akıllı uslu durmaya basladı cok sukur..bayagi rahatladim...iyiyiz
Iyi geceler canim gorusuruzzz:80:

neyseki iyimisin canim sevindim insallah herzman akili uslu durur uzmez annesini :)))

canim ozaman cevremdeki buyuklre sordugumda herkes tutabilcegimi sorun olmayacagini soylemistii ben nerden bilebilirdim 20 yaslarinda kör cahil bir kizdim. hem kis ayinda oldugumuz icinde gunlerinm en kisa dönemine denk gelyiordru saat 4 demden aksam oluyurdu yani fazla ac kalmamis oluyordum birde ozaamn yasadigim bazi sebeblerden dolayu orus tuttmak benim icin en iyisiydi :)) hic aclik flnda hissetmiyordum aksine surekli karnim tokmus gibi oluyordum suan mesala surekli acim ama o zaman oyle degildim demekki rabbim riskimiz bol bol veriyormus. hemde kizim cok saglikliydi hic kolay kolay hasta da olmadi her gören neyle besledigimi sorardi okadar semirmis iri bi bebek olmustuu :)))) yani o bu bahane rabbim versin riskimiziii insallah :))

canim gecen gun bende olmustum ama sanirim ben migdemi usttugum icin olmustum birgun dinlendim sicak su torbasini belime koyup yaatim yatagaa birde patates haslamasi yedim sende patates havus ve pilan yiyebilirsin faydasini görceksin kesin :))
birde benim unuttugum arkadaslarimin hatirlatigi kahve olayi vardi. bir cay kasigi kuru turk kahvesine bir kac damla limonu sikip kahveyi yiyorsun hemen ksiyor faydasi oluyor dene bir istersen . dogumdan önce boyle ishallikler oluyor ama en za bir kac hafta önce basliyor )) hemen birgun önce degil korkma canim. simdiden hayirli yolculuklar sana insallah sag saglim varrisin yurdumuzaa :))

ac karınçevresi 30+6 haftalıkmış senin
fl uyluk kemiği uzunluğu .. 32+2
hc başçevresi 31+4
canım benim anladığım bu kadar bebeişin boylu poslu maşallah demekki önde boyu :)))))))

teşekkür edrim canım evet oglumda dogdugunda 52 cm di.babasının boyu 182 uzun oldugundan ona cekmişti.
Demekki buda babaya çekmiş.
Ama kafası küüçük demi iyi bari çıkarması kolay olur dogumda

canım benimkilerde öyle dün akşam hatta yazıştık benim 2.hamileligim ama aynı ne şişme ne dolma ne büyüme hala 75 lik ve küçükler ama şunu söyleyeyeim küçük gögüslülerde fazla yag olmadıgı için süt bezeleri çok ii çalışıyormuş ve sütü cok oluyormuş benim sütümün maaşallahı vardı ama kadının teki nazar etti herkese söyledi
ben zayıftım herkese benim mevlütümde dediki kuru muru ama sütü çok catal çatal akıyor ordan taa buraya attırıyor flan dedi.5 ayımdaydım sütüm kesildi inanmayacksınız ama nazar oldu
yani kafana takma sütün çok oluyor tatlım

korkma canim göguslerin buyumesiyle sutun alakasi yok merak etme belki seninki herkesinkinden daha cok olcakk :)))

o zaman tam gaz devam et canım...40 gün öyle bide ramazan giriyor 3 ayın acısını çıkar.

korkma canim göguslerin buyumesiyle sutun alakasi yok merak etme belki seninki herkesinkinden daha cok olcakk :)))

Çok saolun içim rahatladı. Kafama takmıştım :)

komşum kablosuz modem almaz. onun masaüstü çünkü. ancak ben alabilirim de aşağıda bi bilgisyarcı var. ona sorduk 120 tl demiş. pahalı geldi. birde teknosaya falan sorayım

Kılar bu arada bu sabah yüzümü yıkarken farkettim sizin yüzünüz ne alemde
benimki hep kırmızı noktalar ve kırmızı çizgilerle dolu
çillenme ilk oglumdan kalmıştı ama bunda hep kırmızı kırmızı oldum kızamık çıkarmış gibi

Bende hiç leke oluşmadı. Sadece vucudumda belirli bölgelerde kararmalar dışında.
Yüzümde farkedilen tek şey burnumun accayip şişmesi

cuma akşamından beri annişteyim bebek mevlüdü vardı dün ayaklarım fil ayağına döndü taa sancaktepedeydi evleri yol trafik mahvetti.Ama bebiş çok tatlıydı maşallah ya 3300 doğmuş ama çok minikti gözüm korktu valla bide bi elbisesi vardı tüllü tüllü zilli ne tatlıydı eve geldik nazar etmişler beni ne yazıkki göz çıbanı çıktı koltuğumun altında bir fındk büyüklüğünde kolumu kapatamıorum öldüm btn gece zaten oğlan durmuo sıcak basıo anneme geld,m ama eziyet gibi geçti bgnde söze gitcem pufss keşke gtmesem ama işte bnm herşeyime gelmiş kız bnde kendimi zorunda hssediorum.Akşam evimdeyim kocamı çok özledim yrn mesai başlıo bizim evde eşimle brz tadilat işimiz var oğlumun perdesi kargodan gelmiş biberonlarımız kayıptı anlatmıştım annemden eşyalarıda alıcam evimize götürcem bebişin ciciler yıkanıcak birkaç güne.Bu arada sabah 6 gibi uyur gezer olmuş evde dolaşıodum resmen.Bacağıma kramp girdi ve şuan taş gibi belim tutulmuştu yarım saat açılmadı ağla ağla öldüm annemede kıyamadım kaldırmaya akşam gtcem adam sağlam verdim sakat aldım dicek 34 e giriş yapıcaz artık salı günü ama sanki artık doğurmak istiyorum heryerde gözler üzerinde insanın karnımı seviolar oğlan dün mevlütte karnımı bi sağa bi sola atıodu mllet kendini bana vermiş izlio nazar ettiler zten doğurana kdr daha gtmycem kmsenin bişeyine eşimde bırakmaz herhalde dahada bizde durumlar böyle canlar yorucu tehlikeli rahatsız uykusuz bi hafta sonu geçio böyle ummamıştım şuan tek isteğim evime gtmek anneler günü haftaya da o zamana kdr işlerimi bitirmeyi valizimi hazırlamayı umuyorum

ya benm de baştan beri tersti, pazartesi gittğmzde dönmş dedi doktor sevndk
ama dün gece benm de bi bulantım oldu fena
geri kafası yukarı dönmüş olabilr mi???

geridönüşümün de bebişi dönmüş çok sevindim darısı dönmeyenlerin başına :) cnm bulantıyla bebeğin pozisyonunu karşılaştırma alakası yokmuş bnde öyle sanıodum ama değilmiş zaten az kaldı allahn iznyle 35 36 aşağı inicek bebekler mide rahatlar azcık bası azalır gibi gelio bana

aynı beni tarif ediosun cnm ya yatağın soğuk tarafını arıyorum heryer ısınınca alıorum yastığı gidip brz oğlanın odasına bakıorum snra gidip kopltuğa atıorum kendimi olmadı çıkıorum balkona soğutuyorum azcık kendimi ensemde belime kdr bacak arama kdr ter basıo resmen ne kötü bişey annemdeyim şmdi o da dakka başı patik tutuşturuo elime üştüücen kendinide bebeğide die isilik çıkarttı bana

griptim geçen bnde horlamışım adama ddm ki senin diline düştük heeyyy :) her halimizi görüolar gebelikte neyse ki gaz kaçırmadım henüz buna çok dkkt ettim bazen domates gibi oluodum tutuoodum kendimi sırf gülmesin die

bnde dkkt etmediğimde kendime o gün paso kusuorum ve midem bulanıo kendimizi üşütmememiz gerekli canım atlet kesinlikle olmalı içimizde neyseki ona dkkt ediorum ama bnm karnım hep soğuk ya neden acaba yuavru üşüomudur içerde
Çamaşır Sepeti - Banyo Gereçleri - evmanya.com
kızlar burdaki sepetlerin bebek odası için hangisi güzel ve kullanışlı olurmu
bide acaba çok mu pahalılar

cnm netten almanı tavsiye etmem istanbulda isen eminönü kaşıkçılar fln var ahşap kaşıklar fln satıolar sepetçiler var sobacıların ordan girince orada yerleri var bunların 35 liraydı sanırım sordum ben nette pahalı bnce gerek yok bu kdr vermene bende şu üstüğ köpeklilerden bekliorum bi yakınım sen alma ben alıcam dedi iyi al ddm bende gelsin öğrenirim nerden almış

canım benim göğüslerde aynı hiç büyümediler dersem yeridir hala eski sütyenlerimi kullanabiliyorum sütün göğüsün büyüklüğükle alakası yok hatta talia nın dediği gibi küçük göğüslerde daha çok bile olabiliyor endişelenme sağlık ocağındaki ebeme sormuştum oda bu şekilde açıklama yaptı yanlız göğüs ucum sanki çok yok gibi geliyor onuda ebe banyodan çıktıktan sonra kremle uçlarına masaj yap dedi hem çatlamaz hemde uç çıkar dedi arada kalıma gelince yapıyorum

sağol canım bizim kızın kafası 2 hafta önde olunca korktum valla ama olabiliyomuş :))))

benimde kafası hep önde gidiyordu çok üzülüyordum kafası büyükmü olacak diye geçen kontrolde normale dönmüştü doktorum önde gittiği haftalarda küçük kafa istemiyorum bir iki hafta önde gitmesi kötü değil demişti

kız bebek bekliyorum genelde kız çirkinleştirir oğlan güzelleştirir derler ama hurafe tam tersi benim cildim şimdilik normalden daha iyi durumda maşallah ama koltuk altımda ve diz kapağimim arkasında genital bölgede kararma var sanırım benim buralarda oldu

cok gecmis olsun canimm ben öyle birsey duymamistim ama nazar deger biliyorum sende kalabaliga girdiginde mumkun oldugunca bol giyin karnin belli olmasin fazla dikatli ol . birde dua okuyan birisini bulabilirsen uzerine okusun sende kendin okumaya caliss heleki oyle kaabali icinde hemen oku felak nazi o zaman rabbim korur insallah :))

ben şu ana kadar tam 8 kilo aldım doğuma 10 kilo falan gitcem sanırım
benden 13 kilo giderse -3 'e düşcem o zman yani eski kilomdan 3 kilo aşağısına inşallah:)

ben işe giderken günlük pet koyyoum oturuyorum kalkıorum ayaktada kalıorum derken
öğlene kadar pet ıslanıyo öğlen bidaha koyyorum akşam yatarkn bakıorum oda ıslanmış......

ilk bebek olunca hem bilgisizim hem dikkatsiz hamilelikte yapılmayacak hareket yapıp bebekten o gün ses çıkmayınca panikledim

dün yeyince tekmeyi aklım başıma geldi aman dedim birdahamı tövbe

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…