Canım merhaba öncelikle.hayır bunun için kendini boş yere üzmüşsün
Bir çok arkadaşımız var böyle bebeği bir hafta iki hafta önde olan
Hatta 20 gün bile önden giden var
Sıkma canını.maşallah bebeğinin gelişimi gayet iyiymiş
Hem önemli bir şey olsaydı doktorun muhakkak söylerdi
Yok gelemiyordum cnm
Şimdilik bebegim akıllı uslu durmaya basladı cok sukur..bayagi rahatladim...iyiyiz
Iyi geceler canim gorusuruzzz:80:
Taliaa sana inanamiyorum hamileyken oruc mu tutuyordun.Kuranda bile yaziyor caniniza eziyet cektirmek gunahtir hasta,hamile bunlar oruc tutamaz sen o sebininde kendininde gunahina giriyorsun.Arkadaslar Allah fakir fukaranin halini anla diye orucu vermis terbiye etmek icin senin ac kalmana ihtiyaci yok bir fakire rica et odeyebilecegin gibi yemek parasini ver hem kendi hem senin yerine tutsun.Ne lohusayken ne hamileyken yapmayin birde sigara icinlere kiziyoruz, bu daha beter ac kaldiginda bebegin organina beynine zarar verirsin hatta olumune bile sebep olabilirsin.Mesela benim tansiuonum 9-4 birde yemezsem kesin birsey olur, yapmayin yazik size.
Arkadaşlar kusura bakmayın biraz açık sorcam ama ben ishal olmuşum hiç olmamıştı gerçi sabah bir kere oldu şimdi daha rahatım ama tehlikeli midir? Kan ilacı alıyorum o yapmış olabilir mi? Bir de yarın uçuşumuz var malum ne yapsam geçer ki?
benimki 3 hafta önde hatta 3 hafta 5 günen büyük kaaaaafa bizim kafaaaaa
ac karınçevresi 30+6 haftalıkmış senin
fl uyluk kemiği uzunluğu .. 32+2
hc başçevresi 31+4
canım benim anladığım bu kadar bebeişin boylu poslu maşallah demekki önde boyu :)))))))
annişler benim bir sorum olacaktı. Hamile kaldıktan sonra gögüslerimde herhangi bir büyüme olmadı. 9. Ayımdayım ama yarım beden bile büyümediler. çok korkuyorum acaba sütüm bebeğe yetecek mi diye.Doğumdan sonra mı gögüsler büyümeye başlıyor. :44:
annişler benim bir sorum olacaktı. Hamile kaldıktan sonra gögüslerimde herhangi bir büyüme olmadı. 9. ayımdayım ama yarım beden bile büyümediler. Çok korkuyorum acaba sütüm bebeğe yetecek mi diye.Doğumdan sonra mı gögüsler büyümeye başlıyor. :44:
çok hoşsun canım konuş konuş biz bizeyiz :))) yazdıklarında haklısın canım açılma açısından faydalı fakat ben büyük ihtiml spinal sezaryen olacam o kuda sıkıntı olmaz neyse şurda az zaman kaldı 2-3 ay daha sabretsin kocişim
korkma canim göguslerin buyumesiyle sutun alakasi yok merak etme belki seninki herkesinkinden daha cok olcakk :)))
teşekkür edrim canım evet oglumda dogdugunda 52 cm di.babasının boyu 182 uzun oldugundan ona cekmişti.
Demekki buda babaya çekmiş.
Ama kafası küüçük demi iyi bari çıkarması kolay olur dogumda
canım benimkilerde öyle dün akşam hatta yazıştık benim 2.hamileligim ama aynı ne şişme ne dolma ne büyüme hala 75 lik ve küçükler ama şunu söyleyeyeim küçük gögüslülerde fazla yag olmadıgı için süt bezeleri çok ii çalışıyormuş ve sütü cok oluyormuş benim sütümün maaşallahı vardı ama kadının teki nazar etti herkese söyledi
ben zayıftım herkese benim mevlütümde dediki kuru muru ama sütü çok catal çatal akıyor ordan taa buraya attırıyor flan dedi.5 ayımdaydım sütüm kesildi inanmayacksınız ama nazar oldu
yani kafana takma sütün çok oluyor tatlım
geridonusumkutusu yetmez 5 gb internet heleki film falan izlemek imkansiz.komsunla ev yakinsa kablosuz modem almasi konusunda ikna et yada ortak ol.boylelikle kurtulursun.bir ara seyehatlerdde kullanmak icin vodafone un vodemini almistim.baglanti sorunu hic yasamadim.sonra iptal ettirdim cunku telefondaki internet kotami bile bitiremiyorum.
Kılar bu arada bu sabah yüzümü yıkarken farkettim sizin yüzünüz ne alemde
benimki hep kırmızı noktalar ve kırmızı çizgilerle dolu
çillenme ilk oglumdan kalmıştı ama bunda hep kırmızı kırmızı oldum kızamık çıkarmış gibi
ya benm de baştan beri tersti, pazartesi gittğmzde dönmş dedi doktor sevndk
ama dün gece benm de bi bulantım oldu fena
geri kafası yukarı dönmüş olabilr mi???
Annişler kasıılmalar sancılar mide yanmaları sorun değilde beni mahveden gece ter basmaları nefes alamamalar sıcak basmaları
Geceleri uykularım zehir oldu 1 saat aralıksız uyuyunca çok mutlu oluyorum. Gece elimde yastıklar oda oda dolaşıyorum. Gündüz hiç bir şeyim yok gece bedenim mahvoluyor.:44: O kadar uykusuzluğa sabah dinç uyanıyorum anlamadım gitti :44:
horlama var mı acabaeşim de bişey demiyor ya bi sorayım
ama nefes problemi yaşıyoruz ya horluyoruzdur ya
bide benm ağız suyum akıyor gece,(salya mı demeliydim )
sizde de var mı öyle bişeyyyy
hey Allahım hamilelik sen nelere kadirmişsinnnnnnn
benim genelde betonda yada merdivende oturdugum zaman agrıyor karnım.komşular cagırınca oturuyorum gecede agrısını cekiyorum bence üşütmektende olur yaz geldi diye acıldık sacıldık ama bence karnımızı sıcak tutmalıyız kızlar
Çamaşır Sepeti - Banyo Gereçleri - evmanya.com
kızlar burdaki sepetlerin bebek odası için hangisi güzel ve kullanışlı olurmu
bide acaba çok mu pahalılar
annişler benim bir sorum olacaktı. Hamile kaldıktan sonra gögüslerimde herhangi bir büyüme olmadı. 9. ayımdayım ama yarım beden bile büyümediler. Çok korkuyorum acaba sütüm bebeğe yetecek mi diye.Doğumdan sonra mı gögüsler büyümeye başlıyor. :44:
sağol canım bizim kızın kafası 2 hafta önde olunca korktum valla ama olabiliyomuş :))))
Kılar bu arada bu sabah yüzümü yıkarken farkettim sizin yüzünüz ne alemde
benimki hep kırmızı noktalar ve kırmızı çizgilerle dolu
çillenme ilk oglumdan kalmıştı ama bunda hep kırmızı kırmızı oldum kızamık çıkarmış gibi
cuma akşamından beri annişteyim bebek mevlüdü vardı dün ayaklarım fil ayağına döndü taa sancaktepedeydi evleri yol trafik mahvetti.Ama bebiş çok tatlıydı maşallah ya 3300 doğmuş ama çok minikti gözüm korktu valla bide bi elbisesi vardı tüllü tüllü zilli ne tatlıydıeve geldik nazar etmişler beni ne yazıkki göz çıbanı çıktı koltuğumun altında bir fındk büyüklüğünde kolumu kapatamıorum öldüm btn gece zaten oğlan durmuo sıcak basıo anneme geld,m ama eziyet gibi geçti bgnde söze gitcem pufss keşke gtmesem ama işte bnm herşeyime gelmiş kız bnde kendimi zorunda hssediorum.Akşam evimdeyim kocamı çok özledim yrn mesai başlıo bizim evde eşimle brz tadilat işimiz var oğlumun perdesi kargodan gelmiş biberonlarımız kayıptı anlatmıştım annemden eşyalarıda alıcam evimize götürcem bebişin ciciler yıkanıcak birkaç güne.Bu arada sabah 6 gibi uyur gezer olmuş evde dolaşıodum resmen.Bacağıma kramp girdi ve şuan taş gibi belim tutulmuştu yarım saat açılmadı ağla ağla öldüm annemede kıyamadım kaldırmaya akşam gtcem adam sağlam verdim sakat aldım dicek 34 e giriş yapıcaz artık salı günü ama sanki artık doğurmak istiyorum heryerde gözler üzerinde insanın karnımı seviolar oğlan dün mevlütte karnımı bi sağa bi sola atıodu mllet kendini bana vermiş izlio nazar ettiler zten doğurana kdr daha gtmycem kmsenin bişeyine eşimde bırakmaz herhalde dahada bizde durumlar böyle canlar yorucu tehlikeli rahatsız uykusuz bi hafta sonu geçio böyle ummamıştım şuan tek isteğim evime gtmek anneler günü haftaya da o zamana kdr işlerimi bitirmeyi valizimi hazırlamayı umuyorum
Çok çok geçmiş olsun. Nazara bende çok inanırım. bebeğin cinsiyetini bile 6. ayına kadar akrabalara söylemedim. Bebek kendini göstermiyor dedim
Akrabalar falan geldiğinde hep uzun ve geniş şeyler giyerdim kimse karnıma bakmasın hamile olduğum çok anlaşılmasın diye. Kaç aylıksın diyenlere 1 ay geriden cevap veriyordum. Şimdi yazınca fark ettim işi biraz psikopatlığa vermişim ama ne yapayım göze inanırım
cuma akşamından beri annişteyim bebek mevlüdü vardı dün ayaklarım fil ayağına döndü taa sancaktepedeydi evleri yol trafik mahvetti.Ama bebiş çok tatlıydı maşallah ya 3300 doğmuş ama çok minikti gözüm korktu valla bide bi elbisesi vardı tüllü tüllü zilli ne tatlıydıeve geldik nazar etmişler beni ne yazıkki göz çıbanı çıktı koltuğumun altında bir fındk büyüklüğünde kolumu kapatamıorum öldüm btn gece zaten oğlan durmuo sıcak basıo anneme geld,m ama eziyet gibi geçti bgnde söze gitcem pufss keşke gtmesem ama işte bnm herşeyime gelmiş kız bnde kendimi zorunda hssediorum.Akşam evimdeyim kocamı çok özledim yrn mesai başlıo bizim evde eşimle brz tadilat işimiz var oğlumun perdesi kargodan gelmiş biberonlarımız kayıptı anlatmıştım annemden eşyalarıda alıcam evimize götürcem bebişin ciciler yıkanıcak birkaç güne.Bu arada sabah 6 gibi uyur gezer olmuş evde dolaşıodum resmen.Bacağıma kramp girdi ve şuan taş gibi belim tutulmuştu yarım saat açılmadı ağla ağla öldüm annemede kıyamadım kaldırmaya akşam gtcem adam sağlam verdim sakat aldım dicek 34 e giriş yapıcaz artık salı günü ama sanki artık doğurmak istiyorum heryerde gözler üzerinde insanın karnımı seviolar oğlan dün mevlütte karnımı bi sağa bi sola atıodu mllet kendini bana vermiş izlio nazar ettiler zten doğurana kdr daha gtmycem kmsenin bişeyine eşimde bırakmaz herhalde dahada bizde durumlar böyle canlar yorucu tehlikeli rahatsız uykusuz bi hafta sonu geçio böyle ummamıştım şuan tek isteğim evime gtmek anneler günü haftaya da o zamana kdr işlerimi bitirmeyi valizimi hazırlamayı umuyorum
ben şu ana kadar tam 8 kilo aldım doğuma 10 kilo falan gitcem sanırımGünaydın kızlar kahvaltı yapmadan önce gecmişi okuayamadan edemedim.kilolardan bahsetmişiniz
kilo konusunu takıntı yapmayın bebeginiz suyu ve şişlikle 13 kilo olmalıymış zaten.yani dogum yapar yapmaz 13 kilo hemen gidecek.yani aldıgınız kilodan 13 kiloyu çıkarın geriye kalan kilo size kalan kilo malesef
Ben büyük oglumda 15 kilo almıştım seviniyordum oh 15 kilo aldım diye cünkü zayıftım
ama doktorum dediki 13 kilo senin degil sana kalan sadece 2 kilo demişti.gercektende öyle oldu dogumdan sonra saglık ocagına gittigimde ben 45 ile hamile kalmıştım 47 kilo geliyordum.
O iki kiloda zaten bebegi emzirmekten geceleri uyumamaktan bebekle ugraşmaktan vs oda gitmişti yani kilo konusunda korkmayın durum bu
aynen bende dün azcık yürüyüm demiştim yürüyünce hep camaşırım mahvolmuş.fazla ayakta duruncada akıntın geliyor
ayıp olcak ama ilişki sonrasında banyodan sonra bile temiz çamaşırına geliyor
gayet normal, bazı zamanlarda bizlerin de bebeklerinin hareket etmedigi zamanlar çok oldu,
her zaman aynı tempoda olmuyor hareketler.. onun için kötü şeyler düşünüp strese girmemeni tavsiye ederim. bekle biraz elbet bir tekme çakacaktır
var canım ben küçükken yaşamıştım ve ssol koltugum altında göğüs hizzesında çıkmıştı
böle kocaman göz gibi büyük bi sivilce ve etrafında bi kaç küçük sivlice akşam gezmeye gittik üstümü giyinirken bişe yoktu
eve bi geldim tişörtü çıkardım bu çıkmış yani 3 saatlik bi olay falan ne ara çıktı nasıl çıktı biliorum üzerine bişe değdikçe çığlık atasım gelio
annem sonna iğnenin ucunu steril etti ve patlattı o küçücük sivilce bir kanadı bir knadı anlatamam benden tavsiye patlattır onu........
korkuorum patlattırmaya ozon yağı sürdük bakalım hamilelikte sakıncası yokmuş öğrendim yrnda olsun bi olmadı eşime patlattırayım kolumu kapayamıorum ya çok cnm acıocuma akşamından beri annişteyim bebek mevlüdü vardı dün ayaklarım fil ayağına döndü taa sancaktepedeydi evleri yol trafik mahvetti.Ama bebiş çok tatlıydı maşallah ya 3300 doğmuş ama çok minikti gözüm korktu valla bide bi elbisesi vardı tüllü tüllü zilli ne tatlıydıeve geldik nazar etmişler beni ne yazıkki göz çıbanı çıktı koltuğumun altında bir fındk büyüklüğünde kolumu kapatamıorum öldüm btn gece zaten oğlan durmuo sıcak basıo anneme geld,m ama eziyet gibi geçti bgnde söze gitcem pufss keşke gtmesem ama işte bnm herşeyime gelmiş kız bnde kendimi zorunda hssediorum.Akşam evimdeyim kocamı çok özledim yrn mesai başlıo bizim evde eşimle brz tadilat işimiz var oğlumun perdesi kargodan gelmiş biberonlarımız kayıptı anlatmıştım annemden eşyalarıda alıcam evimize götürcem bebişin ciciler yıkanıcak birkaç güne.Bu arada sabah 6 gibi uyur gezer olmuş evde dolaşıodum resmen.Bacağıma kramp girdi ve şuan taş gibi belim tutulmuştu yarım saat açılmadı ağla ağla öldüm annemede kıyamadım kaldırmaya akşam gtcem adam sağlam verdim sakat aldım dicek 34 e giriş yapıcaz artık salı günü ama sanki artık doğurmak istiyorum heryerde gözler üzerinde insanın karnımı seviolar oğlan dün mevlütte karnımı bi sağa bi sola atıodu mllet kendini bana vermiş izlio nazar ettiler zten doğurana kdr daha gtmycem kmsenin bişeyine eşimde bırakmaz herhalde dahada bizde durumlar böyle canlar yorucu tehlikeli rahatsız uykusuz bi hafta sonu geçio böyle ummamıştım şuan tek isteğim evime gtmek anneler günü haftaya da o zamana kdr işlerimi bitirmeyi valizimi hazırlamayı umuyorum
var canım ben küçükken yaşamıştım ve ssol koltugum altında göğüs hizzesında çıkmıştı
böle kocaman göz gibi büyük bi sivilce ve etrafında bi kaç küçük sivlice akşam gezmeye gittik üstümü giyinirken bişe yoktu
eve bi geldim tişörtü çıkardım bu çıkmış yani 3 saatlik bi olay falan ne ara çıktı nasıl çıktı biliorum üzerine bişe değdikçe çığlık atasım gelio
annem sonna iğnenin ucunu steril etti ve patlattı o küçücük sivilce bir kanadı bir knadı anlatamam benden tavsiye patlattır onu........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?