canım yardmcı olayım dicektm ama gitmişsin...
Bunlar minnoşuma dün aldığım ayakkabılar
canım sen 7 kilo sana kalıyor malesef.13 kilo bebek ve suyu art şişliklerin
kızla vınn kullanan var mı. biz komşuyla ortak internet kullanıyoruz. 20 tl ödüyorum. gayet uygun ama şöyle bir sorun var. benim pc laptop ama internet kablolu. ve laptop u bi yere sabitlemedik. ordan oraya kablo taşımak hem zor hem ayak altında. fenalık geldi bana artık. hem artık bebek olunca misafir falan gelir, kablo yerlerde uygun değil.
vınn nasıl. hızı nasıl. birde biz neti en çok film izlemek için falan almıştık. sınırlı internet yeter mi? kullananlar memnun musunuz?
ilk bebek olunca hem bilgisizim hem dikkatsiz hamilelikte yapılmayacak hareket yapıp bebekten o gün ses çıkmayınca panikledim
dün yeyince tekmeyi aklım başıma geldi aman dedim birdahamı tövbe
cnm ben de bir haftadır hep ishal gibiyim hatta bu sabah zor yetiştim tuvalete, ben de gynoferro sano demir ilacını bu hafta kullanmaya başladım acaba omu ishal gibi yaptıki beni de yada çok meyva yiyorum ondandır diyorum kendimce , doğumdan öncee ishal olunduğunu duymuştum ama umarım ondan değildir.......Ferrous Sulphate diye birşey demir ilacım
Çok sağolun panik yaptık baya bi yarın yola çıkacak olunca sağ salim bir varsak inşallah ülkeye..
2 tane muz yedim patatesi de koydum suya devam
İnşallah geçer hemen bir yerlerde doğumdan önce ishal olunur falan diyor ondan korktuk
evt fiyatlara baktım bende. benim ödediğime yakın fiyatlar. 5 gb yeter mi bize onu bilemedim ama. bizim televizyonumuz yok sayılır. ufak bişi var. eşimle ben izlemiyoruz onu. arada canlı tv, film, ve dizileri netten izliyoruz. yeter mi bilmiyorum. sanırım yetmez
Kızlar dün ben 32+0 da doktora gittim rapor için bana boyumu falan sordu çatı için heralde bence bi sorun olmaz sizde normal doğum yaparsınız dedi. Ama ben panik atak biriyim herşeyden çok korkarım. sezeryandan korkuyorum normalden de korkuyorum kızım içimden nasıl çıkcak bilmiyorum :)) herkese iyi pazarlar ....
Benim göbisi basindan beri görmeyen kalmadi sanirim daha nekadar büyüyecek merak ediyorum keske eski haline dönebilmeside bukadar kolay olsa... Ilk 1. resimde ki halimdeyken hergün cok sismanim diye bunalima girip duruyordum suan ise ozamanki halime imrenerek bakiyorum
Eki Görüntüle 703214
çook tatlısınız canım maşallah
çok iyi düşünmüşsün bak ne güzel hatıra...
Senin göbise bakarak bizimki bayagi iler de canim seninkini kiskanmiyor degiliz masallah hem kilo konusun da hemde bu haftalar da oldugun halde böyle fit olabilme konusun da idolümsün
Aynen canim böyle hatira kalsin diye her ay cektik sonucta herseyin ilki baska oluyor
esra resim sıralamana bayıldım keşke bende böyle bişey yapsaydım
senle aynı gitmişiz, son halimizde aynı nerdeyse, senin resmi alım ben diye ilerde bebegime gösterim bari
selam annecikler kimsecikler yok gibi ama biz gelmişken durum raporu verelim oğlumladün bulantılar kusmalar ishal ateş durumları derken akşam 10 gibi dayanamadık hastaneye attık kendimizi.tahliller sonucunda bize tek söylenen şey idrar yolları enfeksiyonu oldu ne kusmaya ne ishale bi sebep belirtmediler bebişe de baktılar bi sıkıntı yok suyu kilosu haftası herşey normal dendi çok şükür sırf ona bişey olur korkusuyla gittik zaten.12 gibi serum takıldı gece 3 gibi de ancak gelebildik eve...Allah kimseyi hastanelere düşürmesin hele ki burda ve birde gece yarısı :26: acilde bakan doktor doğumhanede muayene ediyodu eşim giremediği için tek girmek zorunda kaldım 6 aylık kanaması olanlar 7 aylık sezeyandan çıkanlar,girecek olanlar 9 aylık günü geçip sancısı gelmeyenler bağıranlar çığlık atanlar offf çok kötüydü felaket önyargı oldu bende Allah hepimizin yardımcısı olsun..doğum için seçtiğiniz yer konusunda çok titiz olun derim imkanları sonuna kadar zorlayın..benim çok fazla seçeneğim yok ama kötülerin içine en iyisini seçicez işte bakalım Allah büyük
Dünkü o berbat günün ardından annemin beşiği nevresim takımını uyku setini vs kalan bütün eksiklerini de aldığını duyunca bi nevi berbat günün hediyesi oldu canım annem
doğuma gelirken getircekler inş herbişeyimizi yıkayıp ütüleyip..
bizde haberler böyle geçmişi okuyamadık malum dünün yorgunluğu az da olsa var üzerimizde inş herkes iyidiröptük oğlumla anneleri dee bebişleri dee
Al hayatim hic sorun degil benim de hic aklima gelmezdi aslin da böyle cekip siralamak falan telefonuma günlük gelismeleri bildiren bir gebelik programi indirmistim o her ay bildiriyordu bugün fotograf cek diye :) sen hicmi cekmedin canim yoksa göbisini ama en son gördügüm halin de sen benden cok daha fit duruyordun cok imrenmistim sana simdi sen de 20 kilocuk almissin benim gibi ben ilk 5 ay aldim hepsini sende birden dur esraya yetiseyim dedin sanirim son hiz
canım bende çektim ama her ay degilnasıl oldugunu bende anlamadım bir baktım tartı 20 kilocuk fazla çıkıyor
sen hala çok fitsin bence, ki son halimiz dedigim gibi aynıı, bende resim koyabilirsem ne demek istedigimi anlıcaksın
ben son zamanlarda hep kalorili şeyler yedimkendim ettim yanii aman boşver bebişler dogsun veririz nasıl olsa
geçmiş olsun canım benim yaaa iyi olmana sevindim.. ayy kötü olmuş orayı görmen ama unut onları sen öyle olmıycan inşallah kolay doğumlar versin rabbim.. sen nerde yapıcan hayartım doğumu ağrıdaydın sanki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?