2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım yardmcı olayım dicektm ama gitmişsin...

canım ben yüklemeyi biliyorum da bizim labtop a bişi yükleyin diyor, sanırım bir program eşime söyledim oda hasta iyi olunca bakarım diyor..
malum benim tel kayboldu eşimin telindede net yok, yenisini henüz almadık, eşim dogumda almak istiyor hediye niyetine..

Bunlar minnoşuma dün aldığım ayakkabılar

maşallh eşine canımm benim teli kayınpeder kaybetti eşim ben sana dogum hediyesi olarak alıcam diyor
ben ne anladım bu işten, zaten telim vardı uyuz oldum ama neysee

canım sen 7 kilo sana kalıyor malesef.13 kilo bebek ve suyu art şişliklerin

canım agzın bal yesin emiiiii 7 kilo kalsa öper başıma koyarım

sınırlı internet film izlemek oyun oynamak kısa videoları izlemek için yeterli degil, sınırsız kablosuz olmalı.

ilk bebek olunca hem bilgisizim hem dikkatsiz hamilelikte yapılmayacak hareket yapıp bebekten o gün ses çıkmayınca panikledim

dün yeyince tekmeyi aklım başıma geldi aman dedim birdahamı tövbe

benimde ilk bebek, ben de burda öğrendiklerimi söylüyorum işteee
panik olman çok normal. ben ilk haftalar pazar sabahı sabah 8 de eşime haber vermeden hastaneye koştugumu hatırlıyorum karnım içine kaçtı diye

herkese iyi pazarlar kızlar

Son düzenleme:
Kızlar dün ben 32+0 da doktora gittim rapor için bana boyumu falan sordu çatı için heralde bence bi sorun olmaz sizde normal doğum yaparsınız dedi. Ama ben panik atak biriyim herşeyden çok korkarım. sezeryandan korkuyorum normalden de korkuyorum kızım içimden nasıl çıkcak bilmiyorum :)) herkese iyi pazarlar ....

cnm ben de bir haftadır hep ishal gibiyim hatta bu sabah zor yetiştim tuvalete, ben de gynoferro sano demir ilacını bu hafta kullanmaya başladım acaba omu ishal gibi yaptıki beni de yada çok meyva yiyorum ondandır diyorum kendimce , doğumdan öncee ishal olunduğunu duymuştum ama umarım ondan değildir.......

cnm vın film,video izlemeye yetmez ve onlar çok kazık gerçekten de öyle garip faturalar gelebiliyoki kullanan hangi arkadaşım varsa hep kapattırdılar 3-4katı faturalar geldi hep, o yüzden sakın vın alma , komşundan kullanmaya devam et enesibelin dediği aleti bende biliyorum o alet interneti kablosuz da kullanmana yarıyo onu araştır, modem almana gerek yok

Al bendende o kadar
normal olsa ayrı sezeryan olsa ayrı insan korkak olmaya görsün şimdite kadar sezeryandan korkuyordum son kontrolde doktor normal yapabilirsin dedi şimdide normal doğumdan korkuyorum offfff offfff nasıl çıkacak bu kız her gün aynı sözle uyanıyorum Allah yardımcımız olsun

kızlar yarın 1. evlilik yıldönümümüz eşimde şansa izinli iyi bişeyler yapsam hediye falan alsam diyorum elim ayaklarım acayip şişti top gibi oldum iyice gözüm kesmiyo anlayacagınız sizce ne yapsam ilk yılımız özel olmalı değil mi

Benim göbisi basindan beri görmeyen kalmadi sanirim daha nekadar büyüyecek merak ediyorum keske eski haline dönebilmeside bukadar kolay olsa... Ilk 1. resimde ki halimdeyken hergün cok sismanim diye bunalima girip duruyordum suan ise ozamanki halime imrenerek bakiyorum

çook tatlısınız canım maşallah
çok iyi düşünmüşsün bak ne güzel hatıra...

KIZLAR YAKIN ZAMANDA DOĞUM YAPAN BİR ARKADAŞIMIN MSJINI PAYLAŞIYORUM SİZLERLE.......

Cnm hastane cantana biberon, emzik ve pompa koy mutlaka. ..emzige ilk andan alistirman cok onemli cunku bi daha cok zor oluyo alismasi benimki almiyo hala israrla
Emzik onerim avent freeflow emzik, biberonda kesinlikle 1 tane dr browns marka genis agizli biberon al.Gaz onleyici sistemi var ve akis hizi iyi,aventini kullanamadik biz sonra dr brownsa gectik
Pompa da kesinlikle manuel alma otomatik al, lansinoh ya da avent alabilirsin..ilk anda sutun gelmezse pompayla uyarirsin,elle masaj fln yapmak cok can yakiyo.bikac paket milupa still tee ve kayisi suyu ic hastanede, sut icin on numara..mumkunse ev yapımı kayisi suyu olsun..Bebenin uyku aliskanligi cok onemli bi de aman diyim sallamaya alistirma, aglasa da sık disini, kendi kendine uyumayi ogrenmeli yoksa benim gibi cekersin aylarca, salla babam salla... mumkunse hep ayni besikte uyut gunduz ve gece, biz salonda oturuyoruz o da yanimizda uyusun diye dusunme, her gun uykudan once yikayip gece en gec sekiz bucuk gibi gece uykusuna geçmesini sagla.

daha yazarsa paylaşırım sizlerle.bilgimiz olsun her şeyden:))))

slm kızlar havalar süperrr evde yatmak iyice zorlaştı.. doğuran yok sanırım herkese mutlu pazarlar...

selam annecikler kimsecikler yok gibi ama biz gelmişken durum raporu verelim oğlumla dün bulantılar kusmalar ishal ateş durumları derken akşam 10 gibi dayanamadık hastaneye attık kendimizi.tahliller sonucunda bize tek söylenen şey idrar yolları enfeksiyonu oldu ne kusmaya ne ishale bi sebep belirtmediler bebişe de baktılar bi sıkıntı yok suyu kilosu haftası herşey normal dendi çok şükür sırf ona bişey olur korkusuyla gittik zaten.12 gibi serum takıldı gece 3 gibi de ancak gelebildik eve...Allah kimseyi hastanelere düşürmesin hele ki burda ve birde gece yarısı :26: acilde bakan doktor doğumhanede muayene ediyodu eşim giremediği için tek girmek zorunda kaldım 6 aylık kanaması olanlar 7 aylık sezeyandan çıkanlar,girecek olanlar 9 aylık günü geçip sancısı gelmeyenler bağıranlar çığlık atanlar offf çok kötüydü felaket önyargı oldu bende Allah hepimizin yardımcısı olsun..doğum için seçtiğiniz yer konusunda çok titiz olun derim imkanları sonuna kadar zorlayın..benim çok fazla seçeneğim yok ama kötülerin içine en iyisini seçicez işte bakalım Allah büyük
Dünkü o berbat günün ardından annemin beşiği nevresim takımını uyku setini vs kalan bütün eksiklerini de aldığını duyunca bi nevi berbat günün hediyesi oldu canım annem
doğuma gelirken getircekler inş herbişeyimizi yıkayıp ütüleyip..
bizde haberler böyle geçmişi okuyamadık malum dünün yorgunluğu az da olsa var üzerimizde inş herkes iyidir öptük oğlumla anneleri dee bebişleri dee

kızlar 5-6 gündür annemler vardı bizde.foruma giremedim günlerdir.aklım hep burda kaldı.son haftalarda doğuran falan var mı acaba diye:)biri bana özet geçse ne güzel olur merve de yok ki

çook tatlısınız canım maşallah
çok iyi düşünmüşsün bak ne güzel hatıra...

Senin göbise bakarak bizimki bayagi iler de canim seninkini kiskanmiyor degiliz masallah hem kilo konusun da hemde bu haftalar da oldugun halde böyle fit olabilme konusun da idolümsün
Aynen canim böyle hatira kalsin diye her ay cektik sonucta herseyin ilki baska oluyor

esra resim sıralamana bayıldım keşke bende böyle bişey yapsaydım
senle aynı gitmişiz, son halimizde aynı nerdeyse, senin resmi alım ben diye ilerde bebegime gösterim bari

esra resim sıralamana bayıldım keşke bende böyle bişey yapsaydım
senle aynı gitmişiz, son halimizde aynı nerdeyse, senin resmi alım ben diye ilerde bebegime gösterim bari

Al hayatim hic sorun degil benim de hic aklima gelmezdi aslin da böyle cekip siralamak falan telefonuma günlük gelismeleri bildiren bir gebelik programi indirmistim o her ay bildiriyordu bugün fotograf cek diye :) sen hicmi cekmedin canim yoksa göbisini ama en son gördügüm halin de sen benden cok daha fit duruyordun cok imrenmistim sana simdi sen de 20 kilocuk almissin benim gibi ben ilk 5 ay aldim hepsini sende birden dur esraya yetiseyim dedin sanirim son hiz

geçmiş olsun canım benim yaaa iyi olmana sevindim.. ayy kötü olmuş orayı görmen ama unut onları sen öyle olmıycan inşallah kolay doğumlar versin rabbim.. sen nerde yapıcan hayartım doğumu ağrıdaydın sanki dimi

canım bende çektim ama her ay degil nasıl oldugunu bende anlamadım bir baktım tartı 20 kilocuk fazla çıkıyor
sen hala çok fitsin bence, ki son halimiz dedigim gibi aynıı, bende resim koyabilirsem ne demek istedigimi anlıcaksın
ben son zamanlarda hep kalorili şeyler yedim kendim ettim yanii aman boşver bebişler dogsun veririz nasıl olsa

Olsun canim yine hic yoktan cekmissin bu haftalar da firsat buldukca cektirirsin artik hatta imkan varsa oglusun gelmeden önce kocisine bir güzel boyat göbegi ogluna dogduktan sonra yaptigin albümün ilk sayfasina eklersin ben benimkine yaptirdim ama eline yüzüne bulastirdi ilk firsatta ekleyebilirsen görmek isterim ne kadar benziyor göbislerimiz

Kilo konusunda sende iradelisin anladigim kadariyla cok sürmez veririz birsekilde dedigin gibi yine sen 37. haftandasin ne güzel en fazla 1-2 kilo daha alirsin benim önüm de henüz 5-6 hafta var ben birsekil de seni sollarim yine ozamana kadar

sağol canım kötüydük ama atlattık çok şükür .. gerçekten çok kötü oldu çünkü şimdiye kadar özellikle kimsenin doğum hikayesini bile okumamıştım cahilane gidip doğumu yaparım düşüncesiyle ama unutcaz yoksa psikolojik çöküntüye uğrarım Allah muhafaza
evet canım Ağrı dayım.şuan o hastaneyi de gördükten sonra son bi seçeneğim kaldı hastane yeni ve temiz düzenli ve personeli çok çok iyi bi hastane ücreti de hesaplı geldi.normal doğum yaparsam inş ücretsiz sezeryan olursa da 500 tl imiş.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.normalde ne kadar fiyatlar acaba çok ta bilmiyorum burda milyarlardan söz eden arkadaşlar oldu ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…