merhaba kızlaaar,
cumadan beri sadece telefondan girip girip geri kalmamak adına herşeyi okuyorum ama lanet olasıca tam ben yazarken uygulama kapanıyor sinir krizi geçiriyorum..gördüğüm kadarıyla ciddi bi sıkıntımız yok,doğumumuz yok çok şükürçok yoğun günler geçirdik, cuma günü yazlıklar çıktı kışlıklar artık bazada yer olmadığı için eşimin ofisine yollandı.. bebeğin odası fazla eşyalardan arındırıldı, tüm ev güzelce temizlendi. 2 kadın geldi ben de başlarında eğil kalk git gel, bütün gece dua ettim bel ağrım yüzünden Allahım bu gece olmasın noolur bu gece olmasın hiçbirşeyim hazır deil diye sonra cumartesi sağlam kalktım gittim saç baş makyaj yaptırdım göztepe parkında fotoğraf çekimi yaptık fotoğrafçı bi arkadaşım var sağolsun çok güzel kareler çekti bakalım ne zaman elimde olacak..oradan doktorumuza gittik, bizimkinin kafa 38 haftalık olmuş valla korkuyorum bu bebekten, ama doktor teyzemiz bi sorun olsa söylerdi herhalde :26: 48 cm ve 2900 gr dedi, ilk defa 11 gün arayla çağırdı, çünkü haftaiçi gidersek bize renkli ultrason çıktısı verebilirmiş o gün çok yoğundu o oda..ayy oğlumuz yüzünü bize dönmüş ağzını açıp açıp kapatıyordu, o an hepimiz onu renkli görmek istedik sonrasında eve geldim 1 saat dinlendim eşimin kuzeni aradı sinemaya gidelim diye. kalktık gittik sinemaya.. eve geldiğimizde 00.30du ve ben yine dua etmeye başladım Allahım bu gece olmasın diye bu sabah da sağlam uyandım çok şükür ve kayınvalidemin oraya ( bi işletmede müdürlük yapıyor) kahvaltıya gittik, güzeldi keyifliydi.. dönüşte koçtaştan beğendiğim avizeyi aldık ve odamız için boyamızı seçtik, onları da alıp evimize geldik, ben hastane çantamız için gerekli olan herşeyi sonunda yıkadım ve astım;ve artık ayaklarımı hissetmiyorum.. benim zavallı kocam da yine gitti işe, bitmeyen bir inşaatı var herhalde benim doğumla aynı güne bitecek
bu 3 günün ardından bazı kararlar verdim: bir daha temizlik için yorulmak yok
bir daha geç saatte sinemaya gitmek yok (ya da uzun bi filme gitmek yok)
bir daha dışarılarda bu kadar saat dolanmak yok( ayaklarımı kesti ayakkabı)
3 günün birikimi vardı kusura bakmayın kızlar çenemi tutamadım
sağol canım kötüydük ama atlattık çok şükür .. gerçekten çok kötü oldu çünkü şimdiye kadar özellikle kimsenin doğum hikayesini bile okumamıştım cahilane gidip doğumu yaparım düşüncesiyle ama unutcaz yoksa psikolojik çöküntüye uğrarım Allah muhafaza
evet canım Ağrı dayım.şuan o hastaneyi de gördükten sonra son bi seçeneğim kaldı hastane yeni ve temiz düzenli ve personeli çok çok iyi bi hastane ücreti de hesaplı geldi.normal doğum yaparsam inş ücretsiz sezeryan olursa da 500 tl imiş.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.normalde ne kadar fiyatlar acaba çok ta bilmiyorum burda milyarlardan söz eden arkadaşlar oldu ama :44:
bende doğurdun sandım yahep bu gece olmasın bu gece olmasın diye yazmışsın
0066-4 PIERINI BABY PENYE TAVSAN TREN NAKISLI 10 LU ZIBIN SET - Ürün Kategorileri
kızlar bu nasıl sizce. bu markayı gören oldu mu. kumaşı falan nasıldır biliyor musunuz?
canım geçmiş olsun sen ordakilere bakma, seninki çok kolay olur inşallah, ben de sırf bu yüzden nisan mayıs annelerinin doğum hikayelerini okumayı bıraktım insanın psikolojisi bozuluyor..
normal doğum ücretsiz sezeryan 500 süpermiş hastane de güzelse hiç düşünme.. bizimki de normal 750(+650 epidural için), sezeryan da 1300e filan geliyor. normal oda ücretsiz, suit oda farkı 300 tl
ahsen geçmiş olsun
markayı duymadım desenleri şirinmiş ama fiyatı gaaaaayet uygun geldi ben olsam şüphelenirdim dokunmadan alma boşver kağıt gibi bişey çıkmasın sonra??
60 dan inmiş. ondan merak ettim. yoksa çok ucuzları hediyelik için oluyor sanırım. hiç iyi olmuyor
anladım cnm aman delirme zaten teşekkür ederiz cnmyokkk kiz ben yikamadim esim yikadi dedimyaaaben yaninda durdum su fln ttutum sadece nasil yikayim ben okadar delirmedim daha durr:26:
iyi geceler canim allah rahatlik versin kendine ve kizcene iyi bak hepimiz icin artik geceler cok uzun yaa bir rahat uyku uyuyamiyorumm sabaha karsi daliyorum mutlaka birseyler olyuor uyandiriyorlar o zaamndabizde snei öpüyorzz byee
cnm vınn alma çok çabuk doluyor ve film de kotayı çabuk dolduruyor biz fiber internet aldık içinde telefon tivibo da hediye fiyatıda uygun 45 tlkızla vınn kullanan var mı. biz komşuyla ortak internet kullanıyoruz. 20 tl ödüyorum. gayet uygun ama şöyle bir sorun var. benim pc laptop ama internet kablolu. ve laptop u bi yere sabitlemedik. ordan oraya kablo taşımak hem zor hem ayak altında. fenalık geldi bana artık. hem artık bebek olunca misafir falan gelir, kablo yerlerde uygun değil.
vınn nasıl. hızı nasıl. birde biz neti en çok film izlemek için falan almıştık. sınırlı internet yeter mi? kullananlar memnun musunuz?
0066-4 PIERINI BABY PENYE TAVSAN TREN NAKISLI 10 LU ZIBIN SET - Ürün Kategorileri
kızlar bu nasıl sizce. bu markayı gören oldu mu. kumaşı falan nasıldır biliyor musunuz?
merhaba kızlaaar,
cumadan beri sadece telefondan girip girip geri kalmamak adına herşeyi okuyorum ama lanet olasıca tam ben yazarken uygulama kapanıyor sinir krizi geçiriyorum..gördüğüm kadarıyla ciddi bi sıkıntımız yok,doğumumuz yok çok şükürçok yoğun günler geçirdik, cuma günü yazlıklar çıktı kışlıklar artık bazada yer olmadığı için eşimin ofisine yollandı.. bebeğin odası fazla eşyalardan arındırıldı, tüm ev güzelce temizlendi. 2 kadın geldi ben de başlarında eğil kalk git gel, bütün gece dua ettim bel ağrım yüzünden Allahım bu gece olmasın noolur bu gece olmasın hiçbirşeyim hazır deil diye sonra cumartesi sağlam kalktım gittim saç baş makyaj yaptırdım göztepe parkında fotoğraf çekimi yaptık fotoğrafçı bi arkadaşım var sağolsun çok güzel kareler çekti bakalım ne zaman elimde olacak..oradan doktorumuza gittik, bizimkinin kafa 38 haftalık olmuş valla korkuyorum bu bebekten, ama doktor teyzemiz bi sorun olsa söylerdi herhalde :26: 48 cm ve 2900 gr dedi, ilk defa 11 gün arayla çağırdı, çünkü haftaiçi gidersek bize renkli ultrason çıktısı verebilirmiş o gün çok yoğundu o oda..ayy oğlumuz yüzünü bize dönmüş ağzını açıp açıp kapatıyordu, o an hepimiz onu renkli görmek istedik sonrasında eve geldim 1 saat dinlendim eşimin kuzeni aradı sinemaya gidelim diye. kalktık gittik sinemaya.. eve geldiğimizde 00.30du ve ben yine dua etmeye başladım Allahım bu gece olmasın diye bu sabah da sağlam uyandım çok şükür ve kayınvalidemin oraya ( bi işletmede müdürlük yapıyor) kahvaltıya gittik, güzeldi keyifliydi.. dönüşte koçtaştan beğendiğim avizeyi aldık ve odamız için boyamızı seçtik, onları da alıp evimize geldik, ben hastane çantamız için gerekli olan herşeyi sonunda yıkadım ve astım;ve artık ayaklarımı hissetmiyorum.. benim zavallı kocam da yine gitti işe, bitmeyen bir inşaatı var herhalde benim doğumla aynı güne bitecek
bu 3 günün ardından bazı kararlar verdim: bir daha temizlik için yorulmak yok
bir daha geç saatte sinemaya gitmek yok (ya da uzun bi filme gitmek yok)
bir daha dışarılarda bu kadar saat dolanmak yok( ayaklarımı kesti ayakkabı)
3 günün birikimi vardı kusura bakmayın kızlar çenemi tutamadım
canım geçmiş olsun sen ordakilere bakma, seninki çok kolay olur inşallah, ben de sırf bu yüzden nisan mayıs annelerinin doğum hikayelerini okumayı bıraktım insanın psikolojisi bozuluyor..
normal doğum ücretsiz sezeryan 500 süpermiş hastane de güzelse hiç düşünme.. bizimki de normal 750(+650 epidural için), sezeryan da 1300e filan geliyor. normal oda ücretsiz, suit oda farkı 300 tl
canım ben bunun rengi değişik olanı kızım için aldım civil mağazasından açtım baktım gayet iyi penyesi hatta yıkadım çekilme olmadı ütüledim hastane çantamıza koydum sen bilirsin yinede civilde bahar şenliği indirimi var gayet güzel şeyler ve kaliteli
Cok yogun bir haftasonu gecirdim. Evi duzenle temizle, bebek odasini duzenle temizle acayip yoruldum. Artik cabucak yoruluyorum ya hic is yapamiyorum gonlumce. Ayrica surekli acim, surekli birseyler yeme ihtiyaci hissediyorum
Son aylarda iliski icin onceki hastanenin verdigi dogum kitabinda son uc hafta kalaya kadar devam edilebilir denmis ama sanirim son 3 hafta yasak. Ben de son uc haftaya girdim sayilir. Artik burada kesecegiz
Benim karnim bir iki gundur cok asagi indi gibi. Kendimde bir hafiflik hissediyorum. Bebek tepinmese, karnimda bebek yok diyecegim. Dogum yaklastigi icin mi boyle :44:
37.haftama girdim saka gibi ya, bu gunler cok uzak geliyordu bana
Cok yogun bir haftasonu gecirdim. Evi duzenle temizle, bebek odasini duzenle temizle acayip yoruldum. Artik cabucak yoruluyorum ya hic is yapamiyorum gonlumce. Ayrica surekli acim, surekli birseyler yeme ihtiyaci hissediyorum
Son aylarda iliski icin onceki hastanenin verdigi dogum kitabinda son uc hafta kalaya kadar devam edilebilir denmis ama sanirim son 3 hafta yasak. Ben de son uc haftaya girdim sayilir. Artik burada kesecegiz
Benim karnim bir iki gundur cok asagi indi gibi. Kendimde bir hafiflik hissediyorum. Bebek tepinmese, karnimda bebek yok diyecegim. Dogum yaklastigi icin mi boyle :44:
37.haftama girdim saka gibi ya, bu gunler cok uzak geliyordu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?