2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlaaar,
cumadan beri sadece telefondan girip girip geri kalmamak adına herşeyi okuyorum ama lanet olasıca tam ben yazarken uygulama kapanıyor sinir krizi geçiriyorum..gördüğüm kadarıyla ciddi bi sıkıntımız yok,doğumumuz yok çok şükür çok yoğun günler geçirdik, cuma günü yazlıklar çıktı kışlıklar artık bazada yer olmadığı için eşimin ofisine yollandı.. bebeğin odası fazla eşyalardan arındırıldı, tüm ev güzelce temizlendi. 2 kadın geldi ben de başlarında eğil kalk git gel, bütün gece dua ettim bel ağrım yüzünden Allahım bu gece olmasın noolur bu gece olmasın hiçbirşeyim hazır deil diye sonra cumartesi sağlam kalktım gittim saç baş makyaj yaptırdım göztepe parkında fotoğraf çekimi yaptık fotoğrafçı bi arkadaşım var sağolsun çok güzel kareler çekti bakalım ne zaman elimde olacak..oradan doktorumuza gittik, bizimkinin kafa 38 haftalık olmuş valla korkuyorum bu bebekten, ama doktor teyzemiz bi sorun olsa söylerdi herhalde :26: 48 cm ve 2900 gr dedi, ilk defa 11 gün arayla çağırdı, çünkü haftaiçi gidersek bize renkli ultrason çıktısı verebilirmiş o gün çok yoğundu o oda..ayy oğlumuz yüzünü bize dönmüş ağzını açıp açıp kapatıyordu, o an hepimiz onu renkli görmek istedik sonrasında eve geldim 1 saat dinlendim eşimin kuzeni aradı sinemaya gidelim diye. kalktık gittik sinemaya.. eve geldiğimizde 00.30du ve ben yine dua etmeye başladım Allahım bu gece olmasın diye bu sabah da sağlam uyandım çok şükür ve kayınvalidemin oraya ( bi işletmede müdürlük yapıyor) kahvaltıya gittik, güzeldi keyifliydi.. dönüşte koçtaştan beğendiğim avizeyi aldık ve odamız için boyamızı seçtik, onları da alıp evimize geldik, ben hastane çantamız için gerekli olan herşeyi sonunda yıkadım ve astım;ve artık ayaklarımı hissetmiyorum.. benim zavallı kocam da yine gitti işe, bitmeyen bir inşaatı var herhalde benim doğumla aynı güne bitecek
bu 3 günün ardından bazı kararlar verdim: bir daha temizlik için yorulmak yok
bir daha geç saatte sinemaya gitmek yok (ya da uzun bi filme gitmek yok)
bir daha dışarılarda bu kadar saat dolanmak yok( ayaklarımı kesti ayakkabı)
3 günün birikimi vardı kusura bakmayın kızlar çenemi tutamadım

bende doğurdun sandım ya hep bu gece olmasın bu gece olmasın diye yazmışsın

canım geçmiş olsun sen ordakilere bakma, seninki çok kolay olur inşallah, ben de sırf bu yüzden nisan mayıs annelerinin doğum hikayelerini okumayı bıraktım insanın psikolojisi bozuluyor..
normal doğum ücretsiz sezeryan 500 süpermiş hastane de güzelse hiç düşünme.. bizimki de normal 750(+650 epidural için), sezeryan da 1300e filan geliyor. normal oda ücretsiz, suit oda farkı 300 tl

Son düzenleme:

sağol canım atlattık çok şükür.görmemiş gibi davrancam zaten ve devam edicem hikayeleri okumamaya,dinlememeye ..
yani buranın en lüks ve mantıklı hastanesi orası başka da yok zaten istesem de muayene ücreti bile çok uygun 12 tl veriyoruz artı tahlillere vs ücret alınmıyo.hmm doğum ücretimiz bile çok iyiymiş inş normal olurda sıfır tl yle çıkarız hastaneden

ahsen geçmiş olsun

sağol canım Allah kimselere yaşatmasn..

markayı duymadım desenleri şirinmiş ama fiyatı gaaaaayet uygun geldi ben olsam şüphelenirdim dokunmadan alma boşver kağıt gibi bişey çıkmasın sonra??

60 dan inmiş. ondan merak ettim. yoksa çok ucuzları hediyelik için oluyor sanırım. hiç iyi olmuyor

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Ben de 2012 Eylül annesiyim. Çok şükür 7 aylık bir oğlum var. Dünyanın en zor ama en güzel şeyi annelik. Allah isteyen herkese tattırsın.
Kraft Horn Travel Sistem Bebek Arabamızı satmak istiyorum.
7 Ay kullanılmıştır. Asansörsüz bir eve taşındığım için indirip çıkarmak sıkıntı olmaya başladı satma nedenim bu. Onun yerine baston araba almayı düşünüyorum. 650 liraya almıştık 350 liraya satmayı düşünüyorum.

Düşünen varsa mail yoluyla irtibata geçebiliriz. Adresim ada2026@hotmail.com

Eki Görüntüle 703448 Eki Görüntüle 703448 Eki Görüntüle 703448

anladım cnm aman delirme zaten teşekkür ederiz cnm

merve doğurmadın di mi
cnm vınn alma çok çabuk doluyor ve film de kotayı çabuk dolduruyor biz fiber internet aldık içinde telefon tivibo da hediye fiyatıda uygun 45 tl

0066-4 PIERINI BABY PENYE TAVSAN TREN NAKISLI 10 LU ZIBIN SET - Ürün Kategorileri

kızlar bu nasıl sizce. bu markayı gören oldu mu. kumaşı falan nasıldır biliyor musunuz?

canım ben bunun rengi değişik olanı kızım için aldım civil mağazasından açtım baktım gayet iyi penyesi hatta yıkadım çekilme olmadı ütüledim hastane çantamıza koydum sen bilirsin yinede civilde bahar şenliği indirimi var gayet güzel şeyler ve kaliteli

Cok yogun bir haftasonu gecirdim. Evi duzenle temizle, bebek odasini duzenle temizle acayip yoruldum. Artik cabucak yoruluyorum ya hic is yapamiyorum gonlumce. Ayrica surekli acim, surekli birseyler yeme ihtiyaci hissediyorum

Son aylarda iliski icin onceki hastanenin verdigi dogum kitabinda son uc hafta kalaya kadar devam edilebilir denmis ama sanirim son 3 hafta yasak. Ben de son uc haftaya girdim sayilir. Artik burada kesecegiz

Benim karnim bir iki gundur cok asagi indi gibi. Kendimde bir hafiflik hissediyorum. Bebek tepinmese, karnimda bebek yok diyecegim. Dogum yaklastigi icin mi boyle :44:

37.haftama girdim saka gibi ya, bu gunler cok uzak geliyordu bana

0066-4 PIERINI BABY PENYE TAVSAN TREN NAKISLI 10 LU ZIBIN SET - Ürün Kategorileri

kızlar bu nasıl sizce. bu markayı gören oldu mu. kumaşı falan nasıldır biliyor musunuz?

civil magazsından bedn büyük ogluma alıyordum civilin her ürünü degilde bazı ürünleri iyi ama dokunarak bakarak daha iyi anlıyorsun fiyatı çok güzel ama yerinde görmek lazım

bende diyordum hiç yorum yapmamış nerelerde dogurdumu diye artık birbirimizden şüphelenir olduk dogurdumu diye

ben bi hastane buldum istanbul kıraçta yeni hayat hastanesi diye dogumu yaptıran doktor bizzat hastanenin sahibi ve yaşlı bi kadın ama çok candan.odalar tek kişilik ve fiyatıda şaka gibi ama 150 tl.eşimin arkadaşının eşi orada yapmış çokta memnun kalmış. kadının hastası degilim hatta hiçte muayene olmadım dogumdan önce bi gidip doktorun hastası olup dogumu orda yapayım diyorum

Eki Görüntüle 703447

Avizemizi de yüklemeden gitmek istemedim

avize harika canım çok güzelmiş peki o uçaklar dönüyormu sabitmi
bide fiyatı kaç acaba

evt civilde indirimdeymiş. netten de satış var . mağazası yakın aslında bana. ama bugün bakamadım. en erken salı bakabilirm. magaza da kalmayabilir. o yüzden netten alsam mı diye düşündüm. anakucağını da ordan alcam çünkü

evt ya son üç haftana girmişsin. son zamanlar yavaş geçer sanıyordum ama benim için son zamanlar daha hızlı geçti sanki. öncesi çok yavaş geçiordu

canım linkini attıgım ürüne bakarsan ben bücürükten 70 tl almıştım aynısı veo baby nin &100 pamuk yumuşacık kumaşı var şimdi baktımda aynısı civildede varmış hemde 57 tl miş.hemen kaçırmadan sipariş et derim ben ogluşuma aldım dogar dogmaz giycek inşallah
kendiside çok güzel kumaşıda.ben farklı olsun istedim herkes hayvanlı alıyo benimkiside eşortman gibi olsun dedim.civilde internetten sipariş oluyosa 57 tl miş hemen getitirt linke attım ben 70 e almıştım bücürükten şimdi tüh dedim ya
http://www.civilim.com/urun/3664-5-veo-baby-penye-athletic-baskili-10-lu-zibin-set.aspx

Eklentiler

• $B9658503664ss-4.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Bende kisliklari kaldirdim yazliklari cikardim ama yazliklarin bircogunu giyemem diye geri koydum yerlestirme isinide esim yapti ama perisan oluyor insan birde sicak basiyor esim ruzgar carpmasin diye cami kapatiyor cildiricaktim. 37. Haftalari gormek bizede nasip olsun ben o evreye yaklasirken sen dogurmus olacaksin belkide.Allah hepimize kolay dogum nasip etsin can sagligiyla dogurup evlerimize donelim insallah.
Bebegin asagi inme olayi ne zaman oluyor sen bu hafta mi farkettin bunu merak ediyordum hangi hafta basliyor normal sartlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…