0066-4 PIERINI BABY PENYE TAVSAN TREN NAKISLI 10 LU ZIBIN SET - Ürün Kategorileri
kızlar bu nasıl sizce. bu markayı gören oldu mu. kumaşı falan nasıldır biliyor musunuz?
slm kızlar size bir şey sorcam ya ama sizden olumlu da olsa olumsuzda olsa samimi cevaplar bekliyorum sorum şu:benim oğlum olacak nasip olursa adını da Eymen koymayı düşünüyorum fakat bu durumdan benim dışında kimse memnun değil akılda kalıcı değil, Eymen mi Eğmen mi çok karışır diyolar kısacası başka isim düşünün diyolar benimde moralim bozuldu sizden de yorumlar bekliyorum...
canım linkini attıgım ürüne bakarsan ben bücürükten 70 tl almıştım aynısı veo baby nin &100 pamuk yumuşacık kumaşı var şimdi baktımda aynısı civildede varmış hemde 57 tl miş.hemen kaçırmadan sipariş et derim ben ogluşuma aldım dogar dogmaz giycek inşallah
kendiside çok güzel kumaşıda.ben farklı olsun istedim herkes hayvanlı alıyo benimkiside eşortman gibi olsun dedim.civilde internetten sipariş oluyosa 57 tl miş hemen getitirt linke attım ben 70 e almıştım bücürükten şimdi tüh dedim ya
3664-5 VEO BABY PENYE ATHLETIC BASKILI 10 LU ZIBIN SET - Ürün Kategorileri
slm kızlar size bir şey sorcam ya ama sizden olumlu da olsa olumsuzda olsa samimi cevaplar bekliyorum sorum şu:benim oğlum olacak nasip olursa adını da eymen koymayı düşünüyorum fakat bu durumdan benim dışında kimse memnun değil akılda kalıcı değil, eymen mi eğmen mi çok karışır diyolar kısacası başka isim düşünün diyolar benimde moralim bozuldu sizden de yorumlar bekliyorum...
slm kızlar size bir şey sorcam ya ama sizden olumlu da olsa olumsuzda olsa samimi cevaplar bekliyorum sorum şu:benim oğlum olacak nasip olursa adını da Eymen koymayı düşünüyorum fakat bu durumdan benim dışında kimse memnun değil akılda kalıcı değil, Eymen mi Eğmen mi çok karışır diyolar kısacası başka isim düşünün diyolar benimde moralim bozuldu sizden de yorumlar bekliyorum...
Cok yogun bir haftasonu gecirdim. Evi duzenle temizle, bebek odasini duzenle temizle acayip yoruldum. Artik cabucak yoruluyorum ya hic is yapamiyorum gonlumce. Ayrica surekli acim, surekli birseyler yeme ihtiyaci hissediyorum
Son aylarda iliski icin onceki hastanenin verdigi dogum kitabinda son uc hafta kalaya kadar devam edilebilir denmis ama sanirim son 3 hafta yasak. Ben de son uc haftaya girdim sayilir. Artik burada kesecegiz
Benim karnim bir iki gundur cok asagi indi gibi. Kendimde bir hafiflik hissediyorum. Bebek tepinmese, karnimda bebek yok diyecegim. Dogum yaklastigi icin mi boyle :44:
37.haftama girdim saka gibi ya, bu gunler cok uzak geliyordu bana
aynısından benim oğluşun avizesi de:)güle güle kullanın.
civil magazsından bedn büyük ogluma alıyordum civilin her ürünü degilde bazı ürünleri iyi ama dokunarak bakarak daha iyi anlıyorsun fiyatı çok güzel ama yerinde görmek lazım
bende diyordum hiç yorum yapmamış nerelerde dogurdumu diye artık birbirimizden şüphelenir olduk dogurdumu diye
ben bi hastane buldum istanbul kıraçta yeni hayat hastanesi diye dogumu yaptıran doktor bizzat hastanenin sahibi ve yaşlı bi kadın ama çok candan.odalar tek kişilik ve fiyatıda şaka gibi ama 150 tl.eşimin arkadaşının eşi orada yapmış çokta memnun kalmış. kadının hastası degilim hatta hiçte muayene olmadım dogumdan önce bi gidip doktorun hastası olup dogumu orda yapayım diyorum
avize harika canım çok güzelmiş peki o uçaklar dönüyormu sabitmi
bide fiyatı kaç acaba
30 yaşındaki eşim bile sırf adım kuranı kerimde gecmiyor diye güzel degil diye adını degiştircek babasını mahkemeye verip
ismi aytaç ama peygamber efendimiz buyuruyorki çocuklarınıza dogadan isimler koymayın diyor
hani haram kılmıştır hadisi şerifte
aytacda ay biçimindeki taç anlamındaymıi ve kuranı kerimdede geçmiyor
eşim bana mahmut de diyor ama bi türlü agzım alışamadım mahmut demeye.
sende miyom mu var? hamilelikte mi çıktı yoksa eskiden mi vardı. ben de de var ve 3 tane. en büyüğü 3 cm idi 22. haftamda. sonra doktor kendi ultrasonunda göremediğini söyledi. krampların miyomdan olacağını düşünmemiştim hiç. böyle yazılınca aklıma geliyor bi de ultrason çıktılarına bakınca. yoksa unutuyorum miyomlarımın olduğunu.yaa sorma ama öyle bi korktum ki bel ağrımdan..zaten bende kasılmalar günde en az 10 kere oluyor aylardır miyom yüzünden, bi de belim ağrıyınca valla ödüm b**uma karıştı afedersin
30 yaşındaki eşim bile sırf adım kuranı kerimde gecmiyor diye güzel degil diye adını degiştircek babasını mahkemeye verip
ismi aytaç ama peygamber efendimiz buyuruyorki çocuklarınıza dogadan isimler koymayın diyor
hani haram kılmıştır hadisi şerifte
aytacda ay biçimindeki taç anlamındaymıi ve kuranı kerimdede geçmiyor
eşim bana mahmut de diyor ama bi türlü agzım alışamadım mahmut demeye.
sende miyom mu var? hamilelikte mi çıktı yoksa eskiden mi vardı. ben de de var ve 3 tane. en büyüğü 3 cm idi 22. haftamda. sonra doktor kendi ultrasonunda göremediğini söyledi. krampların miyomdan olacağını düşünmemiştim hiç. böyle yazılınca aklıma geliyor bi de ultrason çıktılarına bakınca. yoksa unutuyorum miyomlarımın olduğunu.
çok güzelmiş güle güle kullanın. ben de oğlumun odasını uçak temalı yapmak istemiştim. internetten mobil satın aldım uçaklı gele gele trenli geldi. sonra geri göndermeye üşendim. kaldı öyle. ama şimdi bunu görünce tekrar uçak isteğim geri döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?