2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
odam çok güneş alıyor ama nedense bu yıl küf oldu. çok havalandırmadım kışın ondan mıdır bilmiorum. eşim dün tavanı sildi çamaşırsuyuyla. dün de kokuyordu ama çok etkilememişti.

bugün bütün duvarları sildi. bazayı silmeye yardım ederken bi yarım saat kadar yanında durdum. şu an hala burnuma çamaşırsuyu kokusu gelior. bu gece orda yatmıyacağım. keşke sildikten sonra durulama amaçlı ayrı bi bezle sildirseydim ya. yoğurt yiyorum şimdi.

yatak odası da hala bitmedi. eşim tek başına olunca yetiştiremior tabi

slm kızlar size bir şey sorcam ya ama sizden olumlu da olsa olumsuzda olsa samimi cevaplar bekliyorum sorum şu:benim oğlum olacak nasip olursa adını da Eymen koymayı düşünüyorum fakat bu durumdan benim dışında kimse memnun değil akılda kalıcı değil, Eymen mi Eğmen mi çok karışır diyolar kısacası başka isim düşünün diyolar benimde moralim bozuldu sizden de yorumlar bekliyorum...

0066-4 PIERINI BABY PENYE TAVSAN TREN NAKISLI 10 LU ZIBIN SET - Ürün Kategorileri

kızlar bu nasıl sizce. bu markayı gören oldu mu. kumaşı falan nasıldır biliyor musunuz?

canım benim 3 yaşında oglum var ona dogana kadar eymen diyorduk sonra bi hocadan duydukki
eymen bi kadın sahabenin ismiymiş hemde ümmü eymen miş tamamı...erkege koyulacak isim degil yani kız ismi bide eymen yalın olmuyormuş kıza koysan bile ümmü eymen diye kıza koyulur dedi hoca
bizde oglumun adını enes e çevirdik
bence eymen ismini koyma derim yalın bi isim ve bayan sahabe ismi internette anca uydurmuşlar isimleri erkek ismide yapmışlar bide kesmişler ismi
bilmem anlatabilmişimdir

bi tane almıştım ben. 2. yi yedek alcam. diğeri yedeklik için daha uygun gibi. salı günü mağazasından bakarım artık

çok biliyo onlar aynısı bana da oluyo kime söylediysem adını aaa ne hoş demiyo da yorum katıyo size ne ki ben bunu beğenmişim sanki sizin çocuğunuz
boşveeeer tatlım gönlünden ne geçiyosa o olsun

isim konusunda morali bozulmayan yoktur belki de. benimkini söleyemiolar bile

Ayy hadi maşallah sana, o haftaları biz de görürüz inşallah, sonra zaten doğsa da olur

aynısından benim oğluşun avizesi de:)güle güle kullanın.

Ayy pişti olduk desene siz de güle güle kullanın

Valla ben de korktum doğuruyorum diye ama geçti şükür :) hastane süper uygunmuş valla herşeyiyle kafana yatarsa hiç düşünme git derim.. Avize de koçtaştan aldık 125e. Uçakları sormadım ama sanırım dönmüyor, ipli öyle sarkıyor avizeden

Son düzenleme:
Bende dogum hediyesi ne istesem diye dusunuyordum normalde zaten alabilecegi seyleri aliyor altin falan alsa gerek yok birikimimizin ustune koysak daha iyi annemlere soyledim onlarda bileklik yada kolye aldir ilerde kizina verirsin senin dogum hediyendi diye hatira olur dediler.Safir bir kolye olabilir, sik nesilden nesile gecebilecek birsey aldirmayi dusunuyorum.

cocuklarınıza efe ,arda ,aleyna vs isimler koymayın efe ulu yüce demek o sıfatta tek allaha mahsustur
arda ardı olmayan demek hükümdar demek.hükümdar olan ardı olmayanda bir tek allah tır

anne babanın evladı üzerinde 3 hakkı vardır mahşerde bu 3 şeyden yargılanacaksınız allahın huzurunda
1) hayırlı güzel isimler koymak çünkü mahşerde felanın oglu felan diye cagrılacagı için
2) hayırlı bi şekilde islama uygun yetiştirmek
3)namusuyla evlendirmek

yani demem o ki arkadaşlar isim koyarken ne olur dikkat edelim

mesela taha ismi çok güzel kuranı kerimde surenin adı düşünmek istersen arkadaşım
ben koymayı çok istemiştim ama görümcemin cocuguda aynı taha aynı apartmanda olunca bide koyamadım

30 yaşındaki eşim bile sırf adım kuranı kerimde gecmiyor diye güzel degil diye adını degiştircek babasını mahkemeye verip
ismi aytaç ama peygamber efendimiz buyuruyorki çocuklarınıza dogadan isimler koymayın diyor
hani haram kılmıştır hadisi şerifte
aytacda ay biçimindeki taç anlamındaymıi ve kuranı kerimdede geçmiyor
eşim bana mahmut de diyor ama bi türlü agzım alışamadım mahmut demeye.

büyük ogluma kayınpederin ismini koyduk ibrahim enes diye
bunada babamın adını koyarım diyordum ama babamın adı kuranda gecmedigi için sırf bu yüzden koyamıyorum

Aytac cok guzel bir isim, kuranda gecen isim koyulmali diye birsey denmiyor diyebiliyordum, guzel olan herseyi bizlere kullarina uygun gorecegini dusunuyorum sadece kotu,ayip,karamsar,kotu seyleri yansitan isimleri koymayin demiyor mu?Cocuguna seytan ismini koyma gibi olabilir mi?Ben oyle biliyordum.Haram kildigi hadisi serifi cok merak ettim ve bunu arastirmak istiyorum nasil bulabilirimAcikcasi İslamiyet bu kadar agir degil bize emeviler zamaninda dayatilmis bircok sey var ancak bunun iyi arastirilmasi gerekiyor.Tabi ben bu hadisi bilmiyorum, umarim gonlunuzden gectigi gibi hem guzel isimli hemde onun kadar guzel,ahlakli bir oglunuz olur.

yaa sorma ama öyle bi korktum ki bel ağrımdan..zaten bende kasılmalar günde en az 10 kere oluyor aylardır miyom yüzünden, bi de belim ağrıyınca valla ödüm b**uma karıştı afedersin
sende miyom mu var? hamilelikte mi çıktı yoksa eskiden mi vardı. ben de de var ve 3 tane. en büyüğü 3 cm idi 22. haftamda. sonra doktor kendi ultrasonunda göremediğini söyledi. krampların miyomdan olacağını düşünmemiştim hiç. böyle yazılınca aklıma geliyor bi de ultrason çıktılarına bakınca. yoksa unutuyorum miyomlarımın olduğunu.
Eki Görüntüle 703447

Avizemizi de yüklemeden gitmek istemedim

çok güzelmiş güle güle kullanın. ben de oğlumun odasını uçak temalı yapmak istemiştim. internetten mobil satın aldım uçaklı gele gele trenli geldi. sonra geri göndermeye üşendim. kaldı öyle. ama şimdi bunu görünce tekrar uçak isteğim geri döndü.

evet şimdi ev eskisinden de dağınık

yatakodasında hem duvarları silmek hem de yatakbaşının yönünü değiştirmek için yatağı kaldırmıştık. çok çamaşırsuyu kokunca eşimi de orda yatırmamaya karar verdim. koltuklarımız yataklı değil maalesef. bende yaylı yatağı salona attırdım eşime. ama bizim yatak o kadar büyük ki. bütün salonu kapladı. şu an salonda adım atmaya yer yok

bazadan çıkardığım şeylerde salonda, yatakodası şu an temiz ama eşyalar darmaduman. mutfağı da bir şekil değiştirme sevdasından dağıttım. şu an heryer heryerde. benim temizleme şeklim bu zaten. dağıtmadan temizleyemiyorum. o yüzden aylar sürer benim temizliklerim. şimdi eşimle birlikte daha da uzun sürer sanırım doğuma kadar yetişiriz inş. bu haftaiçi yapmaya planladığım bütün alışverişleri erteliyorum an itibariyle

benim de bildiğim kadarıyla ismin kuranda geçmesi gibi bir şart yok
anlamı güzel olmalı diye biliyorum

Egmen diye hic isim duymadim ama eymen diye cok isim duydum bu yuzden karistiracaklarini dusunmuyorum bir ihtimal seymenle karistirabilirler.Bence gayet modern ve guzel bir isim kimseyi mutlu etmek zorunda degilsin zaten istesende edemezsin baskalari ne derse desin bosver.

kızlar birde daha önce konuşulmuştu hep. son bir ay kala göğse krem sürülmeli diye. benim dr. um bana bu konuda bişi demedi. bende sormadım. sizin dr.larınız bişi dedi mi. krem kullanmaya başladınız mı?

kızlar ben lohusa şerbeti için eşime şu kırmızı şekerden alması için ısmarlayacağım. 1 kilo yeter mi sizce. 5-6 litre çıkar diye hesapladım. uzman tv de tarif veren kadın 150-200 gr bu şekerden koydu 1 litre için.
http://www.galatasekercisi.net/resim/sekerleme/kizamik-sekeri.jpg

bir de ben çikolatayı buradan alıp götüreceğim.1 ay da bişey olmaz değil mi çikolatalara

Benimki en son 4cm di 4 ay önce filan bi daha da yakalayamadı doktorum, ben sürekli hissediyorum çünkü rahmin tepe noktasında ve elimle hissedebiliyor ve ölçebiliyorum :) acı vermesi olmasa ben de takmicam, kasılmalara zaten alıştım. Tabi cnm miyomu olanların kasılması daha fazla olabiliyor. Düşün 4. Ayımızda sancım 30 çıkmıştı şimdikiler kaçtır bilmiyorum artık. Neyse çok şükür sağ salim bu haftaları gördük. Bu arada hamilelik öncesinde baktırmıştım yoktu gebelikte büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…