2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

2 gundur kullaniyorum ben bir tane almistim birde ablam verdi zaten bol bol var birde hepatit tasiyicisi oldugum icin yara olmasindan cok korkuyorum yoksa bebegi emziremem o yuzdende simdi yeni basladim suruyorum canim ama banada doktor hicbirsey soylemedi.

Eğer çok kuruluk yoksa bişey sürmene gerek yok. Benim bîraz kabuk kabuk gibiydi, zeytinyağı sür dedi ama göğsünde çok oyalanma şöyle bi sür geç tetikleme olmasın demişti :)

Aman bu ne ya Allah'ım..Çok fena ishal olmuşum afedersiniz.içim dışıma çıktı resmen
Günümün yarısı klozetin üstünde geçti Doğumdan 2-3 gün önce ishal olunur diyorlar:18:
Acep böyle bir şey var mı?
Neyse ben geçmişe gidiyorum

aa bende hepatit taşıyısıyım. sanırım. aslında bundan emin değilim. sadece bağışıklığım var da olabilir. aynı şeyler mi bilmiorum. kardeşimde vardı. o zaman bütün aileye test yapılacak dendi. bana aşıya gerek kalmadı çünkü bağışıklığım varmış. aynı zamanda taşıyısı oluyor muyum bilmiorum. hangi kremi kullanıyorsun. göğüs ucuna da sürüyor musun

Gecen girdigim nst de %30 ve %40 lik sancilara bebek hareketi dedi ama %80 sanci cikti bende miyomda yok acaba dogum erken mi olur bizim kafa ve gobisimiz hatta boyumuz cok kocaman doktor erken olabilir demisti bu kasilma siddeti bir gostergemidir meraklandim belkide rahim kendini hazirliyor.Bu gidisle 38 dolmadan gelecek gibi geliyor

Bagisikligin varsa gecirmissin ve atlatmissin karacigerin virusu atmis sadece dogal yolla asilanmissin demek.Senin boyle bir sikintin yok ama kardesin sanirim benim gibi.Lansinoh du sanirim onu kullaniyorum belki daha iyisi vardir acikcasi arastirmadim gordum aldim.

Bebeğimizin gelişimi 37 baş gelişimi 39-40 cıktı yaa normalde 35 haftalıkız...doktor normal dedi ama bilemiyorum...Kilosu da 3.100..İri olacak galiba ondanmı ki?

olabilir. kardeşim karaciğerini de düzenli kontrol ettiriyor. onda hepatitin kendisi var. bizim içinde bi ara taşıyıcısı denmişti sanki :) o zamn ufaktık. yanlış anlamış olabiliriz. aşıya da tedaviye de gerek yok demişti dr. en net onu hatırlıyorum.

eymen ismini duyduğum zaman çok beğenmiştim ama şu anda öyle çok oldu ki 10 bebekten biri eymen son bir yıl içinde. ben açıkçası çocuğumun ismi dönem ismi olsun istemem. Şu anda 15-20 yaş arası beyza ,büşra kübra gibi o kadar çok ki.. ama güzel bir isim

ben nerede bilmiyorum. doktorum sadece bir tanesi için kangren gibi kan toplamış demişti. ileride sana ağrı yapabilir demişti ama ben öyle bir ağrı yaşamadım. ben bu güne kadar bir kere nst ye girdim 20 çıktı sancım

geçmiş olsun sen dün de adet sancısı gibi ağrıların olduğunu söylemiştin.

kızlar lütfen yanlış anlaşılam olmuş ben sadece isim üzerine peygamber efendimizin hadislerini söyledim
canım peygamber efendimizin cocuklarınıza dogadan isim koymayın dedigi hadisini ben internette okumadım duydum ve biliordum zate. ama senin için araştırırım kimin rivayet ettigini.mesela yeni dogan bebege sarı giydirmeyin diye buda bi peygamber efendimizin hadisi .
yeni dogan bebege dogar dogmaz hurma emdirin buda hadisi hani hepsini bi ilim meclisinde dinlemiştim.kesinlikle ben bunları uydurmuyorum
dogadan isim derken güneş bulut kaya dag vs... bunlar günahmış çünkü gayri müslümler bunlara taptıgı içinmiş
Resul, Nebi, Cebrail, Azrail, Mikail, İsrafil isimleri konulmamalı, hoş değil. Samet ismi, hiç kimseye muhtaç olmayan demektir. Bu sadece Allah'a mahsus bir durumdur, isim olarak kullanılamaz. Gülsüm gariban, zavallı kimsesiz anlamındadır. Julide Farsça'da dağınık, perişan demektir. Cennet bahçesi olarak bilinen İrem ise Allah'ın gazabına uğrayan sahte cennettir. Bade ismi içki demektir. Hannas ismi şeytanın ismi. Alara, Rosa, İleyda bunlar İslam isimleri değil gayrimüslim isimleridir ve çocuklara konulmamalıdır. Anlamı kötü olan, anlamsız şeyler de çocuklara isim olarak konulmamalıdır.
yani her kulaga hoş gelen isim aslında kökünü araştırıp koymak gerekli
yanlış anlayan arkadşlardan özür dilerim ama ben yanlış bişey söylemedim

canım bende az önce dogumun başladıgını nasıl anlarız diye yazı okudumda ordada yazıyordu ishal olubur diye :18:
allah yardımcın olsun hayırlısı olsun ne diyeyim dogumsa dikkat et yada yarın doktora git

Bebeğimizin gelişimi 37 baş gelişimi 39-40 cıktı yaa normalde 35 haftalıkız...doktor normal dedi ama bilemiyorum...Kilosu da 3.100..İri olacak galiba ondanmı ki?

Ya bizimkiler niye boyle doktor sana normal doguramiyabilirsin falan dedi mi yada tatli ve cok kalorili seyler yeme.
Birde esinle sen nasil boyunuz posunuz iri yapili misiniz?
32+6 iken
karnimiz 36+2
Boyumuz 35+5
Basimiz 35+6
Kilomuzda 2877 ama yanilma payi ile 2600 farzediyor doktor
Birde bizimki kiz biraz daha ufak olmasi gerekiyor

Bizede asi yada tedavi yapilmiyor doktorun sana hepatit testi yapmis olmali yok ise bu testi yinele ve antikorlarinada baktir asin halen var mi diye.Asiniz yoksa yaptirmalisiniz Allah korusun amelyatda falan bulasir cunku kan yolu ile bulasiyor.

Ay canım okuyunca çok duygulandım Hele kızının sana ilk bakış anı orada koptum yavrum benim kıyamam ein olmadan ne zor olmuştur senin için
tabi sancılı haldeykende otobüse binip gitmek kimin aklına gelir bravo sana
Aynısını benim annem yaşamış beni doğururken.babam yurtdışındaymış.annemin sancısı gelmiş ama açılması yokmuş
tam 3 gün sancı çekmiş artık çataldan inmiş hastanede yeter artık ben ölüyorum diye bağırmış
annemi hemen acil sezeryana almışlar ben doğduğumda kafam sivri ve mosmormuşum

merveeeeeee kiz nereye kayboldunn beni ciktimi sandin acabaa:26:
Canım ışığın sönmüştü benimde uykum geldi tıpış tıpış yatağıma gittim
Merveee..ben geldimm diyee mi gittin kısss
Gel hadi gel çıkııyorumm
Asesim olur mu öyle şey canım geldiğini görseydim gitmezdim iki tatlı sohbet ederdik
kızlar 5-6 gündür annemler vardı bizde.foruma giremedim günlerdir.aklım hep burda kaldı.son haftalarda doğuran falan var mı acaba diye:)biri bana özet geçse ne güzel olur merve de yok ki

Canım zaten yoktun 4-5 gündür ama tahmin etmiştim söylemiştin kardeşinin annenin babanın geleceğini.
ne yaptın hallettiniz mi temizlik işini beşiği aldın mı?

Bizede asi yada tedavi yapilmiyor doktorun sana hepatit testi yapmis olmali yok ise bu testi yinele ve antikorlarinada baktir asin halen var mi diye.Asiniz yoksa yaptirmalisiniz Allah korusun amelyatda falan bulasir cunku kan yolu ile bulasiyor.

aslında tekrar baktırsam ii olur. çünkü o testler yapıldığında en fazla 14 yaşındaydım. nerdeyse 14 yıl olmuş. sanki bu hamilelik testlerinde yapılmıştı ama ben gene ihmal etmeyeyim. salı günü sağlıkocağına gideceğim. aile hekimimiz genç ve ilgili bi hekim . ona söyleyeyim. hem detaylı bilgi verir bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol canım valla anlamadım ki bu isal nereden çıktı öyle bir halsiz bıraktıki beni
karnımda baya aşağı indi yaklaşmış olabilir belkide
sen ne yaptın eşinle?en son limonuyiz yazmıştın:26:

:18::18::18: Anneciiimmmmm:18::18:
Kontorlüm var zaten olmazsa öne çekerim biraz.baya su kaybettim öyle halsizimki...

kızlar karnım çok kaşınıyor kaşımak iz yapar derler ama duramıyorum cok kaşınıyor. sizinde kaşınıyormu...iz kaldıgı dgrumudur

şeker yoksa sorun yok galiba benimde öyle 32+1 de 2500 kg baş 35 haftalıkdı kilo 34 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…