kızlar birde daha önce konuşulmuştu hep. son bir ay kala göğse krem sürülmeli diye. benim dr. um bana bu konuda bişi demedi. bende sormadım. sizin dr.larınız bişi dedi mi. krem kullanmaya başladınız mı?
kızlar birde daha önce konuşulmuştu hep. son bir ay kala göğse krem sürülmeli diye. benim dr. um bana bu konuda bişi demedi. bende sormadım. sizin dr.larınız bişi dedi mi. krem kullanmaya başladınız mı?
2 gundur kullaniyorum ben bir tane almistim birde ablam verdi zaten bol bol var birde hepatit tasiyicisi oldugum icin yara olmasindan cok korkuyorum yoksa bebegi emziremem o yuzdende simdi yeni basladim suruyorum canim ama banada doktor hicbirsey soylemedi.
Benimki en son 4cm di 4 ay önce filan bi daha da yakalayamadı doktorum, ben sürekli hissediyorum çünkü rahmin tepe noktasında ve elimle hissedebiliyor ve ölçebiliyorum :) acı vermesi olmasa ben de takmicam, kasılmalara zaten alıştım. Tabi cnm miyomu olanların kasılması daha fazla olabiliyor. Düşün 4. Ayımızda sancım 30 çıkmıştı şimdikiler kaçtır bilmiyorum artık. Neyse çok şükür sağ salim bu haftaları gördük. Bu arada hamilelik öncesinde baktırmıştım yoktu gebelikte büyüdü
aa bende hepatit taşıyısıyım. sanırım. aslında bundan emin değilim. sadece bağışıklığım var da olabilir. aynı şeyler mi bilmiorum. kardeşimde vardı. o zaman bütün aileye test yapılacak dendi. bana aşıya gerek kalmadı çünkü bağışıklığım varmış. aynı zamanda taşıyısı oluyor muyum bilmiorum. hangi kremi kullanıyorsun. göğüs ucuna da sürüyor musun
Bagisikligin varsa gecirmissin ve atlatmissin karacigerin virusu atmis sadece dogal yolla asilanmissin demek.Senin boyle bir sikintin yok ama kardesin sanirim benim gibi.Lansinoh du sanirim onu kullaniyorum belki daha iyisi vardir acikcasi arastirmadim gordum aldim.
slm kızlar size bir şey sorcam ya ama sizden olumlu da olsa olumsuzda olsa samimi cevaplar bekliyorum sorum şu:benim oğlum olacak nasip olursa adını da Eymen koymayı düşünüyorum fakat bu durumdan benim dışında kimse memnun değil akılda kalıcı değil, Eymen mi Eğmen mi çok karışır diyolar kısacası başka isim düşünün diyolar benimde moralim bozuldu sizden de yorumlar bekliyorum...
Benimki en son 4cm di 4 ay önce filan bi daha da yakalayamadı doktorum, ben sürekli hissediyorum çünkü rahmin tepe noktasında ve elimle hissedebiliyor ve ölçebiliyorum :) acı vermesi olmasa ben de takmicam, kasılmalara zaten alıştım. Tabi cnm miyomu olanların kasılması daha fazla olabiliyor. Düşün 4. Ayımızda sancım 30 çıkmıştı şimdikiler kaçtır bilmiyorum artık. Neyse çok şükür sağ salim bu haftaları gördük. Bu arada hamilelik öncesinde baktırmıştım yoktu gebelikte büyüdü
Aman bu ne ya Allah'ım..Çok fena ishal olmuşum afedersiniz.içim dışıma çıktı resmen
Günümün yarısı klozetin üstünde geçtiDoğumdan 2-3 gün önce ishal olunur diyorlar:18:
Acep böyle bir şey var mı?
Neyse ben geçmişe gidiyorum
Aman bu ne ya Allah'ım..Çok fena ishal olmuşum afedersiniz.içim dışıma çıktı resmen
Günümün yarısı klozetin üstünde geçtiDoğumdan 2-3 gün önce ishal olunur diyorlar:18:
Acep böyle bir şey var mı?
Neyse ben geçmişe gidiyorum
Bebeğimizin gelişimi 37 baş gelişimi 39-40 cıktı yaanormalde 35 haftalıkız...doktor normal dedi ama bilemiyorum...Kilosu da 3.100..İri olacak galiba ondanmı ki?
olabilir. kardeşim karaciğerini de düzenli kontrol ettiriyor. onda hepatitin kendisi var. bizim içinde bi ara taşıyıcısı denmişti sanki :) o zamn ufaktık. yanlış anlamış olabiliriz. aşıya da tedaviye de gerek yok demişti dr. en net onu hatırlıyorum.
Ay canım okuyunca çok duygulandımherseyi bastan anlatim heyecan olsun birazz
benim esim turkiyedeydi ozamanlar daha getirememistim daha dogrusu hemen hamile kalinca calisamadim ve calisamayicada esimi getiremedim ben annemlerin yaninda kaliyorum. ramazan ayindaydik ben orucumu tutuyordum normal ogun aksam hafif agrilairm basladii annemler sahura kalktilar ben tabi hic uyumadigim halde annneme sahura kalkamiyacagimi iyi olmadiigmi soyledim sabah iyi olursam sahursuz tutarim demistim. ama o gece bitmeyi bilmdi sabahta doktorda randevum var. neyse sabah oldu ben uykusuz bir gece gecirdim annemi cagirdim annem hastayim dedi ozaman kalk seni doktora gltrum benimde randevum var birazda agrilairm var dedim annem caktirmadi bana hemen kalkti beni bosver senin doktora gidelim hemen dedii bekleme ranvedu saatini dedi. neyse biz otobuse bindik yarim saat bir yol gittik ama ben bildigin sanci cekiyorum
doktora gittikk hemen hastaneye gidin dedi bebek kesin gelir bugun dedii bende tamam oke dedim neyle gideceksinioz ambulans cagiralimmi dedi ben yooo gerek yok dedim otobusle giderizz
bindik otobuse 45 dk bi yol daha gittikk hastaneye dogum haneye gittimm nts ye bakildi flnn ultrasyon fln derkenn kac saat gecti bilmiyorum ben ogun doguracam diye bekliyorumm neyse tmm dediler sana bir oda ayarladik orada kalirsin dediler odamiza gectik ama bizde ne hastane cantasi var ne pijama var hci birsey yokev uzak annemde git gel yapamaz o saaten sonra
o gun gece oldu tabiki annem yanimda kaldi ben sancilarlar kivraniyorum bebek gelmiyorr uyku uyuyamiyorum sabah oldu yien bebek yok aksam oldu yine yok artik yalvardim hemsirelerie sezeryan yapin yada agrilarimi kesin birza uyuyum ben 2 gundur uyku uyumadim bir kac kez igneyle uyutular acilma olmuyorr sezeryanda yapmiyorlarr cunku bebek dogum haznesine yerlsmiss yapamayz diyorlarr sancin zaten var acilmasini bekliyecez baska caremiz yok dediler. neyse bir gece daha bitti hatta bir gun daha bittii aksam oldu surekli tabi ben ntsye girip cikiyorum sonra beni kuvete yatirdilar ilacli acilmayi sagliyormuss rahmi yumusatiyormuss fln filan iste zaten cok dinleyemiyorum onlari agridan: banyoda acilmam baya olmus hemen dogum haneye gectim tabiki ciplaktim birde nasil dondum sancilarim siklastii arada sancilar kesilince uykuya dalyiorum nasil oluyor biliyormusun sanki saatlerce uyumus gibi hissediyorum kendimi bir bakyorum en fazla 2 dk uyumusumebe ilgileniyor dogum yaptiracam guya olmadi yaptiraamdi doktoru cagirdii bi muddet o ugrasti oda yaptiramadii en son prf geldii saatlerce ugrastilarr cikmiyor bebekk karnimin ustunden bastiriyor koluyla bebek ciksin diyee itiriyorr aagiyaa ama nasil biri bayan biri erkek doktotun prf erkek
en son gucuyle bastiriyorr o yoruluyor dgeri geciyor o yoruluyor digeri geciyorr byolece baya bir ugrastilarrr ben sanciyi artik hic hissetmyiordum bilee tek dusndugum bebek ciksin bir an önce bebekte umrumda olmamaya basldi artik. bebek kafasini cikartamadigi icin vakumlama yapildii ve tabi birde kesik atildiien sonunda gece 00.03 gösteriyorduki saat bizimki aglamaya basladii ortaligi yikiyorduu sonra hemen kundaga sarip kucagima verdilerr sesini hemen kstii ve kocaman gözlerini acmis inanirmisin gözlerini gözumun icine dikmis bakiyordu masmavi gözleri vardii birde yeni dogan bebegin göz rengi belli olmaz derler
ozaman iste ne agrilari hatirliyorsun nee sancilarii bu benim bebegimmi diyorsun ne guzel bir mucize diyorsun bir kac dk önce icinde olan bir bebek simdi kucagindaa cok guzel bir duyduu tarifi yok en cota kizimin gözlerimin icine masum masuk bakmasi beni cok etkilemistii sanki bana okadar cok cektirdigi icin uzuntusunu dile getirmeye calsiyordu
ayy cok uzattim dimii kendimi kaptirmisim o gunklere kusura bakmayinn:26::26::26:
haa bu arada o gece kizimi hci emzirmdim hemsirelerde birsey demedi ancka ertesi sabah emzirdim sanirim karni toktu ve cok yorgun oldugu icin oda butun gece uyumustu bende uyumustum rahat rahat 3 gecelik uykusuzktan sonra:))
Canım ışığın sönmüştü benimde uykum geldi tıpış tıpış yatağıma gittimmerveeeeeee kiz nereye kayboldunn beni ciktimi sandin acabaa:26:
Asesim olur mu öyle şey canım geldiğini görseydim gitmezdim iki tatlı sohbet ederdikMerveee..ben geldimm diyee mi gittin kısss
Gel hadi gel çıkııyorumm
kızlar 5-6 gündür annemler vardı bizde.foruma giremedim günlerdir.aklım hep burda kaldı.son haftalarda doğuran falan var mı acaba diye:)biri bana özet geçse ne güzel olur merve de yok ki
Bizede asi yada tedavi yapilmiyor doktorun sana hepatit testi yapmis olmali yok ise bu testi yinele ve antikorlarinada baktir asin halen var mi diye.Asiniz yoksa yaptirmalisiniz Allah korusun amelyatda falan bulasir cunku kan yolu ile bulasiyor.
Sağol canım valla anlamadım ki bu isal nereden çıktı öyle bir halsiz bıraktıki beniben nerede bilmiyorum. doktorum sadece bir tanesi için kangren gibi kan toplamış demişti. ileride sana ağrı yapabilir demişti ama ben öyle bir ağrı yaşamadım. ben bu güne kadar bir kere nst ye girdim 20 çıktı sancım
geçmiş olsun sen dün de adet sancısı gibi ağrıların olduğunu söylemiştin.
canım bende az önce dogumun başladıgını nasıl anlarız diye yazı okudumda ordada yazıyordu ishal olubur diye :18:
allah yardımcın olsun hayırlısı olsun ne diyeyim dogumsa dikkat et yada yarın doktora git
Ya bizimkiler niye boyle doktor sana normal doguramiyabilirsin falan dedi mi yada tatli ve cok kalorili seyler yeme.
Birde esinle sen nasil boyunuz posunuz iri yapili misiniz?
32+6 iken
karnimiz 36+2
Boyumuz 35+5
Basimiz 35+6
Kilomuzda 2877 ama yanilma payi ile 2600 farzediyor doktor
Birde bizimki kiz biraz daha ufak olmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?