Kızlar bu ödem ne pis bişey ya
Dün tartıldım 84 kilo geldim daha 2 gün önce 80 kiloydum şok oldum resmen
bugün tartıldım 82'ye düşmüşüm bu kadar çok farkeder mi:44:
hah anlatmak istedigimde buydu neyse canım isim dedigin bi bonCuktur ahmet ayşe ne farketer alın yazıları kaderleri güzel olsun yeterki
eşime gelince sadece ismi olsa keşke degişen.eşim 1 ay önce tamamen degişim gecirdi takke taktı şalvar giydi hakim yaka gömlek giydi.ve sakal bıraktı
Eski kıyafetlerine veda etti ve ehli sünnet üzerine giyincem dedi.öyle yaşıycam dedi bişey diyemedim.
Eşim çok degişti her vakit camide her akşam sohbetlerde.ve günde 1 kitabı okuyp bitiriyor.
Ben bu duruma hala alışamdım ve tuhafıma gidiyor artık.:18::18::18:
iyiyiz şimdi.sen sezeryan olacaktın merak etme az kaldı sık dişini.
Kızlar bu ödem ne pis bişey ya
Dün tartıldım 84 kilo geldim daha 2 gün önce 80 kiloydum şok oldum resmen
bugün tartıldım 82'ye düşmüşüm bu kadar çok farkeder mi:44:
Evet ya çile çekmişsin ama normal doğumuda başarmışsın valla benim annem başaramamış
Oğlundada normal doğum yaptın değil mi
Kız burada artık sezeryan değilde normal doğumda mesela zorlanıyor ya hemşire doktor
hemen kesi atıyorlar cart diyeuğraşmıyorlar
Anam sen bari göz göze bakışmışsın kuzucuğnla benim başımda babamda yokmuş ya
amcamgil almış beni götürmüşler annem kendine gelmiş hani bebeğim demiş ortada bebek yok
ne saçma nasıl sinirlendim var ya annem anlattıda geçen geldiğinde bide mor doğmuşum felan iyi ki bir şey olmamış bana
kızlar ben lohusa şerbeti için eşime şu kırmızı şekerden alması için ısmarlayacağım. 1 kilo yeter mi sizce. 5-6 litre çıkar diye hesapladım. uzman tv de tarif veren kadın 150-200 gr bu şekerden koydu 1 litre için.
http://www.galatasekercisi.net/resim/sekerleme/kizamik-sekeri.jpg
bir de ben çikolatayı buradan alıp götüreceğim.1 ay da bişey olmaz değil mi çikolatalara
tamam bende onu diyorum zaten ama esin ismi kuranda gecmiyor diye degistirmek istemis ustelik aytac isminin hic bir sakincaci yok neyse yinede zaten kendi bilcegi birsey benim ona lafim yok zaten :)) kuranda gecmeyen isimler konmamali deigin icin dedim bende irem bade ve aleyna alara gibi isimler icin benimde dusuncelerim ayni bildigimde ayni anlamlari kötu e cocuga verilmemeli .AMA KEZBAN ISMI ICIN AYNI SEYI SÖYLEYEMIYCEM HOCALAT BAS BAGIRIYOR KURAND AGECEN KEZBANLA ISIM OLARAK VERILEN KEZBAN AYNI DEGIL AYNI ANLAMLARA GELMIYOR DIYE KEZBAN KEZBANUDAN GELIYR EVINE BAGLI SADIK EV KADINI DEMEK :)))))KURANI KERİMDE AZAP AYETİDE VARDIR ŞEYTAN AYETİDE.YANİ CEHENNEMLE İLGİLİ AYETLERDE VARDIR CENNETLE İLGİLİDE AYETLER VARDIR .KURANDA GECEN KÖTÜ AYETLER DIŞINDA İSİMLER KOYULMASINI İSTEMİŞTİR .MESELA KEZBAN İSMİ RAHMAN SÜRESİNDE GECİYOR KEZBAN YALANCI DEMEKTİR BU İSİM MESELA KURANDA VAR AMA KOYULMAMALI.
İREM MESELA ÇOK GÜZEL İSİM KULAGA VE DİLE HOŞ AMA ANLAMI YALANCI CENNET DEMEK
BADE İSMİ İÇKİ DEMEKMİŞ MESELA BUDA CEHENNEM AYETİ.KUANDA İÇKİ HARAM DİYE GENE AYTTE AMA KONULMAMASI GEREKEN İSİM DAHA BİRSÜRÜ VAR CANIM.
amin canimm insallah cikmislardir son durumlarindan haberimiz yok insallah saglikli sag saglim alirlar bebislerini kucaklarina :))hoşbulduk canım.ikizleri daha okumamıştım bak:)allah hepsine bir an önce sağlık versin küvezden çıkıp yuvalarına kavuşsunlar inşallah.üçüzlerin anneciği ne yaptı ki?
.
Canım birde hamileyken dahada farklı oluyor artık hormonlardan mı yoksa bizde anne olacağımız için mi bilmiyorum çok koyuyor insana ayrılıklar...Üzülmem mi her gidişleri bir dram.ama bu seferki tesllim 2 aya kalmadan doğum için tekrar gelecek olmaları:)ama evin içi bomboş oldu birden.7 yıl oldu alışamadım.
beşiği alınca içim rahatladı valla.şimdi mağazanın deposunda duruyor.acil bişey olsa hemen getirtiririz allah korusunda bu haftada doğan bebekde küvezde kalır anca beşik yerine
hoşbulduk canım.ikizleri daha okumamıştım bak:)allah hepsine bir an önce sağlık versin küvezden çıkıp yuvalarına kavuşsunlar inşallah.üçüzlerin anneciği ne yaptı ki?
bol bol kremlenicez ben ilk aylarda çatlamaya yüz tutmuştum.lierac kullanmaya başladım maşallah şimdiye kadar gayet iyi gitti.gerçi son aylarda daha çoğalıyormuş çatlaklar ama nivea falan ekstradan nemlendirici ne bulursam sürüyorum sanada öneririm.
Şu an için kesildi bakalım devam ederse tabi giderim ihmal edermiyim hiçcanim bol bol su icmeyi unutma sakinn eger gecmezse cok SIK ve sivi sekilde gelimeye devam ederse gecte olsa acile git derim oke ne olur ne olmaz riske atmayalim bebisi allah korusunn :))
kahveyide dene hemen birde yap ic o sekildede bana iyi geliyor:
canim ne yapimm bgun ben hic temizlik yapmadim bizim buraya pazar kuruldu oraya gittik gezdik biraz hci birsey bulamadan geldikeve gelincede esime kalan son cami sildirdim cocuk odasinin ki duruyordu onuda halletti cam olayi kapandi cok sukurr yarinda doktorda randevularim var biri nts gircem yarin sadece birde seker icin baska yere gitcemm butun gun kosturaca yine
sen ne yaptin ne yapcaksinnn yarinn
yok aynı saat değil yatarklen tartıldım 84 geldim bu sabah tartıldım 82 geldim ama 2 gün önce ne güzel 80 geliyordumhep aynı saatte ve aynı şekilde mi tartılıyorsun
bu önemli
ben mesela tok 64 çıkıyorum bazen aç karna 65 ben de anlamadım. bi de arada 4 gün felan vardı
merveeee ben normalde 38 giyiyordum şuan hiçbir ayakkabım olmuyor ayağıma.2-3 gün öncesine kadar bir problem yoktu.anlamadım valla.yarın doktora sorucam bu durumu.eşimin tişörtleri eşortmanlarını zaten giyiyordum artık bugün 41 numara spor ayakkabısını denedim ve nerdeyse olduşuanda 78 kiloyum bende.
Sağol canım valla anlamadım ki bu isal nereden çıktı öyle bir halsiz bıraktıki beni
karnımda baya aşağı indiyaklaşmış olabilir belkide
sen ne yaptın eşinle?en son limonuyiz yazmıştın:26:
:18::18::18: Anneciiimmmmm:18::18:
Kontorlüm var zaten olmazsa öne çekerim biraz.baya su kaybettim öyle halsizimki...
Heheoy kıyamam ben bebek merve ye
ben cevap bekliyorum belki gözden kaçmıştır.
Sağol canım valla anlamadım ki bu isal nereden çıktı öyle bir halsiz bıraktıki beni
karnımda baya aşağı indiyaklaşmış olabilir belkide
sen ne yaptın eşinle?en son limonuyiz yazmıştın:26:
:18::18::18: Anneciiimmmmm:18::18:
Kontorlüm var zaten olmazsa öne çekerim biraz.baya su kaybettim öyle halsizimki...
Canım birde hamileyken dahada farklı oluyor artık hormonlardan mı yoksa bizde anne olacağımız için mi bilmiyorum çok koyuyor insana ayrılıklar...
Allah korusun vakti zamanında gelsin bebeklerimiz.
neden eve getirtmiyorsunuz yer daralmasın diye mi canım?
aynen oda daralmasın diye.eşim huylu bu konuda daha erken diye diye başımın etini yedi.10-15 gün geç gelse kar kardır diyor adam
Şu an için kesildi bakalım devam ederse tabi giderim ihmal edermiyim hiç
aman oralarında pazarı hiç güzel değil galibaa ahh buraların pazarı olacaktı ki..
hadi camları bitirdin ne kaldı geriye bahar temizliğinden
Bende işte dediğim gibi günümün yarısı klozette geçti yarısıda kanepenin üstünde geçti
Yarın haber ver mutlaka yaz buraya inşallah bi aksilik yoktur her şey yolundadır
ay sıkması neyse benim baş parmağım su toplamış o kadar yani.artık 1-2 haftaya eşmin ayakkabılarınada el atrım:)tişörtler çok rahat valla:)yok aynı saat değil yatarklen tartıldım 84 geldim bu sabah tartıldım 82 geldim ama 2 gün önce ne güzel 80 geliyordum
inşallah o 2 kiloda ödemdir valla
Canım sorma o gün dışarı çıktım babetlerimin hiçbiri olmadı bi tane patlak babetim vardı onu giyindim o oldu zorla
Açık ayakkabı alacağım bir tane sandalet tarzı gibi bak iyi fikir eşimde 43 numara giyiniyor deneyeyim gidip hemen merak ettim valla
Bende eşimin tişörtlerini giyiniyorum ohh çok rahat valla
Evet ya çile çekmişsin ama normal doğumuda başarmışsın valla benim annem başaramamış
Oğlundada normal doğum yaptın değil mi
Kız burada artık sezeryan değilde normal doğumda mesela zorlanıyor ya hemşire doktor
hemen kesi atıyorlar cart diyeuğraşmıyorlar
Anam sen bari göz göze bakışmışsın kuzucuğnla benim başımda babamda yokmuş ya
amcamgil almış beni götürmüşler annem kendine gelmiş hani bebeğim demiş ortada bebek yok
ne saçma nasıl sinirlendim var ya annem anlattıda geçen geldiğinde bide mor doğmuşum felan iyi ki bir şey olmamış bana
ben hemen hemen 6 gündür ishalim ve hala doğurmadım :) ağrılarım var, belim sürekli ağrıyor , bakalım ne zaman doğacak kızım.
ben hani 14 mayısta memlekete gidiyorum ya onun için buradan bi tanıdıktan alacağız. belki bedava olacak bilemiyorum. onun için biraz erken olmak zorunda oldu.Hehebak üzüldüm şimdi kendi halime
Canım hiçbir fikrim yok lohusa şerbetinde ama çikolata için erken değil mi daha bende almadım:26:
iki üç gün kala eşime aldıracağım gerçi ben hastane için değil evde ikram etmek için
buzdolabında muhafaza edersek sorun olmaz
Belki bir iki komşu gelir şu gariban Merve'yi ziyarete
Geçmiş olsun canım sanada bende muz yedim patates haşladım yedim şuan için kesilmiş durumda sabahtan beri valla bacaklarımda derman kalmadı nasıl bir iş buCanım sabah ben de yaşadım aynı sorunu hemen 2muz yedim biraz da patates haşlaması çok şükür geçti hemen suyu da biraz daha fazlaca içtim
Ben de panik olmuştum baya bi inşallah önemli birşey değildir
Geçiverir seninki de hemencecik inşallah
ben hemen hemen 6 gündür ishalim ve hala doğurmadım :) ağrılarım var, belim sürekli ağrıyor , bakalım ne zaman doğacak kızım.
canım senin hala geçmedi miben hemen hemen 6 gündür ishalim ve hala doğurmadım :) ağrılarım var, belim sürekli ağrıyor , bakalım ne zaman doğacak kızım.
Rezene bu arada ben yanlış mı okudumsen 64 kiloyummu dedin?
Kuzum sen kaç kilo ile hamile kaldın ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?