2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bu ödem ne pis bişey ya
Dün tartıldım 84 kilo geldim daha 2 gün önce 80 kiloydum şok oldum resmen
bugün tartıldım 82'ye düşmüşüm bu kadar çok farkeder mi:44:

hep aynı saatte ve aynı şekilde mi tartılıyorsun
bu önemli
ben mesela tok 64 çıkıyorum bazen aç karna 65 ben de anlamadım. bi de arada 4 gün felan vardı

Hakkindan hayirlisi valla yalan soyleyemicem ben boyle seylere karsiyim ama herkesin ozgur hayati, benim icin kuran dirlik ve duzeni saglamak icin bizlere yol gosterici onemli olan niyet.Allah kadar affedici hicbirsey yok ve ehli sunnet yasadigi alana gore giyiniyordu kuranda mahrem yerlerinizi ortun diyor bu kadari biraz fazla gibi.Bu benim icin boyle sahsi fikrim kimse lutfen ustune alinmasin.Neyse valla hakkindan hayirlisi cevre cok etkiliyor umarim biraz daha ortayi bulur cunku birseye cok kaptirmakda iyi degil, agbimin askerden arkadasi hic oyle degildi aynen esin gibi kaptirdi kendini sonra ne esini ne cocuklarini gozu gormuyordu psikolojisi altust olmus tedavi goruyordu en son, simdi noldu bilmiyorum.Hakkindan hayirlisi

Kızlar bu ödem ne pis bişey ya
Dün tartıldım 84 kilo geldim daha 2 gün önce 80 kiloydum şok oldum resmen
bugün tartıldım 82'ye düşmüşüm bu kadar çok farkeder mi:44:

merveeee ben normalde 38 giyiyordum şuan hiçbir ayakkabım olmuyor ayağıma.2-3 gün öncesine kadar bir problem yoktu.anlamadım valla.yarın doktora sorucam bu durumu.eşimin tişörtleri eşortmanlarını zaten giyiyordum artık bugün 41 numara spor ayakkabısını denedim ve nerdeyse olduşuanda 78 kiloyum bende.

oy kıyamam ben bebek merve ye

tamam bende onu diyorum zaten ama esin ismi kuranda gecmiyor diye degistirmek istemis ustelik aytac isminin hic bir sakincaci yok neyse yinede zaten kendi bilcegi birsey benim ona lafim yok zaten :)) kuranda gecmeyen isimler konmamali deigin icin dedim bende irem bade ve aleyna alara gibi isimler icin benimde dusuncelerim ayni bildigimde ayni anlamlari kötu e cocuga verilmemeli .AMA KEZBAN ISMI ICIN AYNI SEYI SÖYLEYEMIYCEM HOCALAT BAS BAGIRIYOR KURAND AGECEN KEZBANLA ISIM OLARAK VERILEN KEZBAN AYNI DEGIL AYNI ANLAMLARA GELMIYOR DIYE KEZBAN KEZBANUDAN GELIYR EVINE BAGLI SADIK EV KADINI DEMEK :)))))
hoşbulduk canım.ikizleri daha okumamıştım bak:)allah hepsine bir an önce sağlık versin küvezden çıkıp yuvalarına kavuşsunlar inşallah.üçüzlerin anneciği ne yaptı ki?

.
amin canimm insallah cikmislardir son durumlarindan haberimiz yok insallah saglikli sag saglim alirlar bebislerini kucaklarina :))

Canım birde hamileyken dahada farklı oluyor artık hormonlardan mı yoksa bizde anne olacağımız için mi bilmiyorum çok koyuyor insana ayrılıklar...
Allah korusun vakti zamanında gelsin bebeklerimiz.
neden eve getirtmiyorsunuz yer daralmasın diye mi canım?
Şu an için kesildi bakalım devam ederse tabi giderim ihmal edermiyim hiç
aman oralarında pazarı hiç güzel değil galibaa ahh buraların pazarı olacaktı ki..
hadi camları bitirdin ne kaldı geriye bahar temizliğinden
Bende işte dediğim gibi günümün yarısı klozette geçti yarısıda kanepenin üstünde geçti
Yarın haber ver mutlaka yaz buraya inşallah bi aksilik yoktur her şey yolundadır

hep aynı saatte ve aynı şekilde mi tartılıyorsun
bu önemli
ben mesela tok 64 çıkıyorum bazen aç karna 65 ben de anlamadım. bi de arada 4 gün felan vardı
yok aynı saat değil yatarklen tartıldım 84 geldim bu sabah tartıldım 82 geldim ama 2 gün önce ne güzel 80 geliyordum
inşallah o 2 kiloda ödemdir valla

Canım sorma o gün dışarı çıktım babetlerimin hiçbiri olmadı bi tane patlak babetim vardı onu giyindim o oldu zorla
Açık ayakkabı alacağım bir tane sandalet tarzı gibi bak iyi fikir eşimde 43 numara giyiniyor deneyeyim gidip hemen merak ettim valla
Bende eşimin tişörtlerini giyiniyorum ohh çok rahat valla

Canım sabah ben de yaşadım aynı sorunu hemen 2muz yedim biraz da patates haşlaması çok şükür geçti hemen suyu da biraz daha fazlaca içtim
Ben de panik olmuştum baya bi inşallah önemli birşey değildir
Geçiverir seninki de hemencecik inşallah

oy kıyamam ben bebek merve ye
Hehe bak üzüldüm şimdi kendi halime
ben cevap bekliyorum belki gözden kaçmıştır.

Canım hiçbir fikrim yok lohusa şerbetinde ama çikolata için erken değil mi daha bende almadım:26:
iki üç gün kala eşime aldıracağım gerçi ben hastane için değil evde ikram etmek için
buzdolabında muhafaza edersek sorun olmaz
Belki bir iki komşu gelir şu gariban Merve'yi ziyarete

ben hemen hemen 6 gündür ishalim ve hala doğurmadım :) ağrılarım var, belim sürekli ağrıyor , bakalım ne zaman doğacak kızım.

ay sıkması neyse benim baş parmağım su toplamış o kadar yani.artık 1-2 haftaya eşmin ayakkabılarınada el atrım:)tişörtler çok rahat valla:)

Rezene bu arada ben yanlış mı okudum sen 64 kiloyummu dedin?
Kuzum sen kaç kilo ile hamile kaldın ki:26:

benim uyku geldi yazıları senin yazılarının arasına yazmışım merve:)herkese iyi geceler diliyorum...

ayy canim kiyamam sanaaa annenede göstermediler hemen demekk bencede amcalarin cok sacma birsey yapmiss bebegin ilk ihtiyac duydugu kisi annesidr baskasi degil
iyiki burda öyle birsey yok hemen anneye veriliyor baska kimseye verilmiyor annem vardi yanimda ona bile vermediler bana verdiler hemenn:)))

ben hani 14 mayısta memlekete gidiyorum ya onun için buradan bi tanıdıktan alacağız. belki bedava olacak bilemiyorum. onun için biraz erken olmak zorunda oldu.
aman sakın buzdolabına koyma çikolatayı. ama eriyeccek kadar sıcağa da koyma.

Geçmiş olsun canım sanada bende muz yedim patates haşladım yedim şuan için kesilmiş durumda sabahtan beri valla bacaklarımda derman kalmadı nasıl bir iş bu
ben hemen hemen 6 gündür ishalim ve hala doğurmadım :) ağrılarım var, belim sürekli ağrıyor , bakalım ne zaman doğacak kızım.

Ooo 6 gün mü canım ya sanada geçmiş olsun.acaba neden kaynaklanıyor olabilir bebek baskı mı yapıyor bağırsaklarıa:26:
Sağlıcakla gelsinler inşallah onlar geleceği saati bilirler

canım senin hala geçmedi mi
ya zor olsa gerek kabızlık ne kadar zorsa ishal de bir o kadar zor.

Rezene bu arada ben yanlış mı okudum sen 64 kiloyummu dedin?
Kuzum sen kaç kilo ile hamile kaldın ki:26:

ay maşallah demeyi unuttum
ben 54 kilo ile hamile kaldım.
ama ben öyle nutella felan kaşıklamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…