2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Şekerim ordamısın?
Dün bir arkadaşım söyledi bunu bana
onunda bir arkadaşı varmış.
bebeğinin kilolu doğmasını istiyormuş
Her gün kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 20 dakika sonra sol tarafına yatmış hep yarım saat kadar felan
bebek çok iyi besleniyormuş o zaman.oğlu olmuş arkadaşında 4.5 kg yapmış doktor artık kızmış yapma demiş
5 kgye doğru gidiyormuş erken almak zorunda kalmışlar bebeği
Sende dene istersen canikom

şifonyerim malm serisinin 3 çekmeceli şifonyeri tatlım
bizim ikea ya gittiğimiz hafta indirimdeydi
yanlış hatırlamıyorsam 120 tl gibi bir şeydi canım

ilk aylarda yatak odası için sallanan portatif beşiklerden alacaktım canım
hatta netten sipariş bile vermiştim
ama satıcı adam bir hafta boyunca gönderemeyince sinirlenip iptal ettim siparişi
şimdi gidip görerek almayı düşünüyorum
aslında bu aralar acaba ufak alacağıma bir park yatak mı alsam yatak odama diye düşünüyorum :26:
yani o konuda muallaktayım hayatım
sen ne düşünüyorsun ilk aylar için

AZ kilo aldığın için ceza sana
Hehe şaka şaka canın acıdımı

Seker yok ama tatli yiyince yada sekerli meyve yukseliyor buda etkiliyor bebegin kilo almasini.62 ile 64 kli arasindaydim boyum 177 civarinda simdi ise 80 kiloyum hatta gramlarla gectim doktorda 80 sinirdi ve gectin kontrol altina almalisin bebekte cok iri diyeti deneyelim 1 ay sik disini dedi cunku normal dogum istiyorum yoksa sallamicam abartmam ama diyetde yapmam.Kafasi ve kendi iri bebegi dogurmak riskli bizimki 34. Haftadayken 37. Hafta olculerinde, korktum biraz cunku sezeryan olmak istemiyorum.Sezeryandan korktugumdan degil ama normal dogum istiyorum.Aslinda her ikisindende korkuyorum :) birdahaki gidisimizde yememden kaynakli mi bebegin fazla iriligi anlayacagiz.

unuttum siz bizim bu gün ne yaptığımızı bilmiyorsunuz.
biz oğluşumla pazara gittik. koca pazarı hızla gezdik.
bana ciciler aldık bu sefer. oğluş bişey istemedi benden
iç çamaşırı, loğusa atleti ve sütyeni aldım
sırf hastane çantasına koymak için normal külot aldım.
lohusa tacı aldım 3 tl ye ve çok fazla çeşidi de aldıktan sonra gördüm. gecelik sabahlık takımı vardı 30 tl ye herşeyi hoş güzeldi de bi emzirme için açılan yeri göğüsün altında kalıyor diye vazgeçtim. aslında alsam sadece sabahlığını bile kullansam olurdu belki.

Ama senin ne amacla kullanacagina bagli atiyorum 8 ay beni idare etsin yatak odam kucuk sonra zatrn odasina alirim diyorsan bence mantikli ne gerek var buyuk birseye sonra kullanmak istiyorsan yada benim gibi bebegine baskasi bakacak ve onlara gonderme gibi bir durum varsa biraz daha buyuk almak daha dogru olabilir

Tamam canım ıkeanın sitesinden girip bakıyorum hemen şifonyere
nasıl uyumlu oldumu şifonyer o hensvık serisi ile
uyku setini almışmıydın sen?
bende rezenenin koyduğu küçük yatak hoşuma gitti ama oda çok küçüğüme geldi ya:26:
kararsızım ne yapsam bilemedim

Kizlar benim 10 yada 15 dakika arayla kasilmam oluyor belki biraz daha uzun ara olabilir, kasilmam kisa suruyor sikinti var midir?Cok hafif bir agri hissediyorum ama belim mi bacaklarim mi kasigim mi tarif edemiyorum ne sacma dimi ama edemedim.Bariz bir sanci hic hissetmiyorum, uykusuzluktan mi acaba biraz uyumayo mi deniyim

şifonyer beşik ve dolap ile gayet uyumlu oldu canım
uyku seti almadım nevresim takımı ve kenar korumalığını ayrı aldım bir de pike aldım
ama uyku seti de almak istiyorum bakalım
bu ara çok şey aldım kartın limitini zorlamayayım daha fazla diye acele olmayan şeyleri doğumdan sonraya bıraktım

canım benim ben sürekli soluma yatıyorum hamileliğin başında beri bende pek işe yaramadı galiba zaten ne kadar pimpirikli olursan işler tersine gidiyor yememe içmeme dikkat ediyorum çok üstüne düşüyorum ondan oluyor sanırım artık Allahtan hayırlısı ne ise o lsun ne yapalım bir haftadır et ve bulgura yüklendim herşeyi deniyorum bakalım kilo alacakmı minik kuşum...

ayy heyecanlandım şimdi
kenar korumalığınıda mı ıkeadan almıştın
uyku setinin acelesi yok canım daha sonbahardada alabilirsin
sen hangi hastaneye gidiyordun bu arada
sorma zaten battık iyice ama olsun yavruşlara feda olsun

Talıaa sen kaç kilo aldın canım 3 müydü 4 müydü:26:
en son 91 olmustum canim 87 le hamile kaldim ben :))) 4 kilo almis oluyorum ama birsey diyecem kimse inanmiyacam ya ben hernekadar kilo almis gözuksemde ben kilo verdiigmi hissediyorumm :26:basenlerim bacaklarim ve popom eskiye göre daha kuculdulerr suan sadece bende ön taraf var gögus ve göbek
MASALLAH DIYIN NAZAR DEGMESIN :26::26::26:

yaa sorma suan bende ayni drumdayim ben yazcaktim senin yazini gördum belimden kasiklarima ve sonra vajinama inen bir baski agri varr eger devam ederse kendimi hastaneye atcam hareketleri de cok sert tekme atmiyor ama cok feci hareket ediyorr:

Kızlar ya bir şey soracağım bu emziğin illa hastane çantasında olması mı gerekiyor
eşim taktı kafaya onu hayır öyle şey mi olurmuş diyor koydurtmam diyor çantaya
Ben yeni doğmuş yavruma tutturmam emzik felan diyor sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda:26:

Benim kasıklarda çok fena ağrı var ama düzenli değil allahtan

Anacım nasıl becerdin yahu 4 kilocuk neki
hamile kaldığın kilo ne olursa olsun valla demekki nefsine hakim olmayı bilmişsin
takdir ettim seni
Maşallah diyeyim aman aman nazar değmesin

ben ikisindede kullandim emzik bundada hemen aldim kullanacam valla buyuk kurtarici oluyor cok zaman , bazen öyle olmaz yerde agliyorki insan ne yapcagini sasiriyor hemen tikiyorsun emzigi kesiyor aglamayi karni tok olsa bile emzigi emince aglamsi kesiliyorr yinede senin kararina kalmis birsey ben emesini istemiyorum diyorsan vermezsinn bu emzik olayi kisinin dusncesine göre degisyor biliyorsun :)))

Anacım nasıl becerdin yahu 4 kilocuk neki
hamile kaldığın kilo ne olursa olsun valla demekki nefsine hakim olmayı bilmişsin
takdir ettim seni
Maşallah diyeyim aman aman nazar değmesin

yok anacim nerde nefsime engel fln olamiyorum hele bu son gunlerde ne bulduysam yiyorumm:26: hergece masanin ustu dolu oluyorr tatlilar tuzlularlar birde seker olayi var biliyorsun buna ragmen kendimi engeleyemiyrum artik sekerimde son gunlerde yuksek cikiyor bunun icin yarin gitcem diyabetse((( bence en önemli kilo almamanin nedeni yani cok fazla asiri hareket etmis olmam surekli alsivris ev isleri fln derkenn hic bos kalmiyorum :26: hamilelikten önce böyle degildim butun gun tembelik yapiyordum nerdeyse disariya kirk yilda bir cikiyordum :26:bu yuzden zaten cok kilo almistim sigarayida birakinca iyice almistim simdi bukadar harekete aliskin olmayan bunyem kilo kaybediyor sanirim

Anladım canım bende kullanma taraftarıyım ama eşim istemiyor ne karışırki anlamıyorum ufff
Her şeye karışıyor zaten evde sıktı iyice doğumdan sonra eski düzenimize kavuşuruz inşallah
Şİmdilik bana yardımcı oluyor diye sesimi çıkarmıyorum

Benimkide cok hareket ediyordu simdi biraz azaldi ama surekli kasilma var bizde simdi hazirlandik godiyoruz ama gereksiz panik mi yapiyorum birde surekli cisim geliyor asiri derecede.Gidiyim mi bekliyim mi?Sen yine 37. Haftadasin benim daha 34. Haftanin basi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…