Sağol bebişkom zaten boyuna yatıyorum
Ayy çok merak ettim foto mutlaka bekliyorummm
canım sana bir şey soracağım şimdi bizimde taşınma ihtimalimiz var
ev sahibi fena zam yaptı bize
Taşınırsak 3+1 tutacağım minnoşuma ayrı oda yaparım inş o aldığın şifoniyerinin ürün adı ne hatırlıyormusun
bide ilk aylarda yatak odasında neyde yatrıcaksın bebeği:26:
AZ kilo aldığın için ceza sananiye saçımdan çekiyorsun kız
ne yaptım ben sana
bünye meselesi bu kilo galiba bi de şeker olayı varya o daha fazla kilo aldırıyor. senin emzirirken de dikkat etmen gerek
belli olmaz ben son ay da alabilirim alacağım kiloları
hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebeğin
yaaaaaa öyle mi diyorsunuz. ne güzel karar vermiştim eşime de gösterdim tamam al dedi.
ama iyi ki sormuşum bi de e bebek de zeynoo nun gösterdiği bi tane vardı bi de ona bakayım ben.
Canım senin boyunda uzun anladığım kadarıyla:26:
diyet zor olmuyor mu peki ben doymak bilmiyorum resmen bebek sömürüyor beni yavruşum
bu diyet şekerin için mi yoksa bebek daha fazla iri olmasın diye mi:44:
Sağol bebişkom zaten boyuna yatıyorum
Ayy çok merak ettim foto mutlaka bekliyorummm
canım sana bir şey soracağım şimdi bizimde taşınma ihtimalimiz var
ev sahibi fena zam yaptı bize
Taşınırsak 3+1 tutacağım minnoşuma ayrı oda yaparım inş o aldığın şifoniyerinin ürün adı ne hatırlıyormusun
bide ilk aylarda yatak odasında neyde yatrıcaksın bebeği:26:
Ama senin ne amacla kullanacagina bagli atiyorum 8 ay beni idare etsin yatak odam kucuk sonra zatrn odasina alirim diyorsan bence mantikli ne gerek var buyuk birseye sonra kullanmak istiyorsan yada benim gibi bebegine baskasi bakacak ve onlara gonderme gibi bir durum varsa biraz daha buyuk almak daha dogru olabilirniye saçımdan çekiyorsun kız
ne yaptım ben sana
bünye meselesi bu kilo galiba bi de şeker olayı varya o daha fazla kilo aldırıyor. senin emzirirken de dikkat etmen gerek
belli olmaz ben son ay da alabilirim alacağım kiloları
hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebeğin
yaaaaaa öyle mi diyorsunuz. ne güzel karar vermiştim eşime de gösterdim tamam al dedi.
ama iyi ki sormuşum bi de e bebek de zeynoo nun gösterdiği bi tane vardı bi de ona bakayım ben.
şifonyerim malm serisinin 3 çekmeceli şifonyeri tatlım
bizim ikea ya gittiğimiz hafta indirimdeydi
yanlış hatırlamıyorsam 120 tl gibi bir şeydi canım
ilk aylarda yatak odası için sallanan portatif beşiklerden alacaktım canım
hatta netten sipariş bile vermiştim
ama satıcı adam bir hafta boyunca gönderemeyince sinirlenip iptal ettim siparişi
şimdi gidip görerek almayı düşünüyorum
aslında bu aralar acaba ufak alacağıma bir park yatak mı alsam yatak odama diye düşünüyorum :26:
yani o konuda muallaktayım hayatım
sen ne düşünüyorsun ilk aylar için
Tamam canım ıkeanın sitesinden girip bakıyorum hemen şifonyere
nasıl uyumlu oldumu şifonyer o hensvık serisi ile
uyku setini almışmıydın sen?
bende rezenenin koyduğu küçük yatak hoşuma gitti ama oda çok küçüğüme geldi ya:26:
kararsızım ne yapsam bilemedim
Şekerim ordamısın?
Dün bir arkadaşım söyledi bunu bana
onunda bir arkadaşı varmış.
bebeğinin kilolu doğmasını istiyormuş
Her gün kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 20 dakika sonra sol tarafına yatmış hep yarım saat kadar felan
bebek çok iyi besleniyormuş o zaman.oğlu olmuş arkadaşında 4.5 kg yapmış doktor artık kızmış yapma demiş
5 kgye doğru gidiyormuş erken almak zorunda kalmışlar bebeği
Sende dene istersen canikom
şifonyer beşik ve dolap ile gayet uyumlu oldu canım
uyku seti almadım nevresim takımı ve kenar korumalığını ayrı aldım bir de pike aldım
ama uyku seti de almak istiyorum bakalım
bu ara çok şey aldım kartın limitini zorlamayayım daha fazla diye acele olmayan şeyleri doğumdan sonraya bıraktım
en son 91 olmustum canim 87 le hamile kaldim ben :))) 4 kilo almis oluyorum ama birsey diyecem kimse inanmiyacam ya ben hernekadar kilo almis gözuksemde ben kilo verdiigmi hissediyorumm :26:Talıaa sen kaç kilo aldın canım 3 müydü 4 müydü:26:
Kizlar benim 10 yada 15 dakika arayla kasilmam oluyor belki biraz daha uzun ara olabilir, kasilmam kisa suruyor sikinti var midir?Cok hafif bir agri hissediyorum ama belim mi bacaklarim mi kasigim mi tarif edemiyorum ne sacma dimi ama edemedim.Bariz bir sanci hic hissetmiyorum, uykusuzluktan mi acaba biraz uyumayo mi deniyim
Kizlar benim 10 yada 15 dakika arayla kasilmam oluyor belki biraz daha uzun ara olabilir, kasilmam kisa suruyor sikinti var midir?Cok hafif bir agri hissediyorum ama belim mi bacaklarim mi kasigim mi tarif edemiyorum ne sacma dimi ama edemedim.Bariz bir sanci hic hissetmiyorum, uykusuzluktan mi acaba biraz uyumayo mi deniyim
en son 91 olmustum canim 87 le hamile kaldim ben :))) 4 kilo almis oluyorum ama birsey diyecem kimse inanmiyacam ya ben hernekadar kilo almis gözuksemde ben kilo verdiigmi hissediyorumm :26:basenlerim bacaklarim ve popom eskiye göre daha kuculdulerr suan sadece bende ön taraf var gögus ve göbek
MASALLAH DIYIN NAZAR DEGMESIN:26::26::26:
yaa sorma suan bende ayni drumdayim ben yazcaktim senin yazini gördum belimden kasiklarima ve sonra vajinama inen bir baski agri varreger devam ederse kendimi hastaneye atcam hareketleri de cok sert tekme atmiyor ama cok feci hareket ediyorr :
Kızlar ya bir şey soracağım bu emziğin illa hastane çantasında olması mı gerekiyor
eşim taktı kafaya onu hayır öyle şey mi olurmuş diyor koydurtmam diyor çantaya
Ben yeni doğmuş yavruma tutturmam emzik felan diyor sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda:26:
Anacım nasıl becerdin yahu4 kilocuk neki
hamile kaldığın kilo ne olursa olsun valla demekki nefsine hakim olmayı bilmişsin
takdir ettim seni
Maşallah diyeyim aman aman nazar değmesin
ben ikisindede kullandim emzik bundada hemen aldim kullanacam valla buyuk kurtarici oluyor cok zaman , bazen öyle olmaz yerde agliyorki insan ne yapcagini sasiriyor hemen tikiyorsun emzigi kesiyor aglamayi karni tok olsa bile emzigi emince aglamsi kesiliyorr yinede senin kararina kalmis birsey ben emesini istemiyorum diyorsan vermezsinn bu emzik olayi kisinin dusncesine göre degisyor biliyorsun :)))
en son 91 olmustum canim 87 le hamile kaldim ben :))) 4 kilo almis oluyorum ama birsey diyecem kimse inanmiyacam ya ben hernekadar kilo almis gözuksemde ben kilo verdiigmi hissediyorumm :26:basenlerim bacaklarim ve popom eskiye göre daha kuculdulerr suan sadece bende ön taraf var gögus ve göbek
MASALLAH DIYIN NAZAR DEGMESIN:26::26::26:
yaa sorma suan bende ayni drumdayim ben yazcaktim senin yazini gördum belimden kasiklarima ve sonra vajinama inen bir baski agri varreger devam ederse kendimi hastaneye atcam hareketleri de cok sert tekme atmiyor ama cok feci hareket ediyorr :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?