2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim uyku geldi yazıları senin yazılarının arasına yazmışım merve:)herkese iyi geceler diliyorum...

Dikkat ettim canım okudum merak etme
anacım sizde amma uykucu çıktınız yahu,
Yarın işte yok ne bu acelen

ben cevap bekliyorum belki gözden kaçmıştır.

canim bende bu serbet ölcusunu hic bilmyiorum annemde bu lohusa sekerinden anlamaz diye ona netten bakip tarif yazcaktim unutuum :)) bilenler varsa cok sevinirim bende yazarlarsa :))

insallah tamamen gecer sabah birseyin kalmaz canim benim brgun surmustuu insallah sendede oyle olur :)))
yaa sorma ne kadar berbat oldugunu turkiyedei pazarlar gibi olmadigini yazcaktim vazgectim cok uzatmayim diye
ev et cok sukur camlar bitti sirada buzdolabi var temizlecek derindonrucusu flnn birde koltuk sandalyeelr ve kapilar kaldi onuda yavs yavas yapriz artik
anladim canim zaten baska turlusu mumkun degil bu haldeykenn dimii

benim uyku geldi yazıları senin yazılarının arasına yazmışım merve:)herkese iyi geceler diliyorum...
iyi geceler canim allah rahatlik versin arayi acmayalim bu defaa daha SIK SIK ugrayalim buaralara doguranlar oluyor merak ediyoruzz .

canım senin hala geçmedi mi
ya zor olsa gerek kabızlık ne kadar zorsa ishal de bir o kadar zor.

ay maşallah demeyi unuttum
ben 54 kilo ile hamile kaldım.
ama ben öyle nutella felan kaşıklamıyorum

geçmedi daha , bir gün geçti sonra devam etti yarın doktora gideceğim bakalım hayırlısı, kahve işe yaramıştı ama uzun sürmesi yaraması maalesef.

Anladım canım vay gidiyorsun demek gittiğin yerde internet var mı
nasıl haberleşeceğiz ben merak ederim hepinizi valla
Aaa neden dolaba konulmaz canım merak ettim:26:

Maşallah canım 10 kilocuk almış oluyorsun
Nutella mı
Nutella kavanozu koleksiyonum var görseniz

Ya bende nutella kasiklamadim sadece eskisinden biraz daha istahim acik oldugu icin yedim mesela meyve ve kuruyemis yedim 17 kilo falan aldim zaten suanda diyetdeyiz kus kadar yiyoruz ay bu kadarida az gibi geliyor ama doktor yazdi kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmek domates bu sabah kahvaltisi bana abarti geldi ama 1yada 2 saat sonra yine biraz birsey yiyorsun.Sanada masallah 10 kilo cok iyi

kızımın odasını kurduk canlar
halısı perdesi filan eksik onlar da tamamlansın resimlerini koyarım inşallah
hastane çantamın eksiklerini de tamamlıyorum yavaş yavaş
evimin temizliği de bu hafta içi hallolacak inşallah

merve canım geçmiş olsun ishal halsiz de bırakıyor insanı yat dinlen bol bol
talia seni de tebrik ederim canım çatır çatır doğurmuşsun

İshal icin princi kaynatin 1 bardak diyelim 2 damla limon damlatin birebir bunu bana cok yasli eski bir doktor soylemisti.

Az kalmış temizliğin ya hadi sevindim valla senin adına
Sen bulabilecekmisin orada bu lohusa şerbetinden:26:

bir soru daha aşağıdaki resimde görmüş olduğunuz yatak 46&81 ölçülerinde olup annemlerin evine gidip geldikçe bebeğimin yatması için almayı düşündüğüm yataktır.
soru1: sizce ölçüsü çok mu küçük.
soru2 : en fazla kaç yaşına kadar yatabilir
soru 3: nasıl beğendiniz mi
soru 4 : ne dersiniz alayım mı ben şimdi bunu yoksa büyük mü bakayım orası için de

düşüncem annemlerde kalsın hem ben hem abimin ve kız kardeşimin bebekleri kullansın

Eklentiler

• $Casaul-Super-B-Oyun-Parki-46-X-81-Sea-32938.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 44

güzel ama boyutu bana biraz fazla küçük geldi canım :26:

ben buradan izledim
Lohusa Şerbeti - UZMANTV

hosgeldin canim kac gundur senide göremiyrduk demekki bebisin odasyila ugrasiyormusun .. masallah bitirmisiniz beisigi digerleride hallolur insallah en kisa zamandaa :))) unutma sakin resimleri
evet canim saol catir catir dogurdum gercektende insallah sizlerin dogumlari kolay olurr ayni heyacani yasarsiniz sizde :)))
Az kalmış temizliğin ya hadi sevindim valla senin adına
Sen bulabilecekmisin orada bu lohusa şerbetinden:26:

saol canim evet az kaldi cok sukur ki bitti diyorum zaten ben artik
canim ben hic eksik kalirmyimm interneten siparis verdigim bir site vardiya kapi susu fln yaptirmistim ondan istemistim bir tane göndermiss. ee tabi bana az geldi o da esime dedim oda 2 tane daha getirmiss:26::26::26: ama kac gr olduklairni bilmiyrum ne kadar suya ne kadar koymamiz gerek bilmiyorumm internetten bakcamtim guya hep untuyorum onuda insallah diigurmadan bakarim artik:26:

Aslinda olcusu cok guzel karyolasi disinda kullanmak icin fazlada yer kaplamaz.Ama kisa bir sure kullanabilirsin acikcasi bende boyle birsey alacaktim ilk 6 ay yatak odamiz ocin ama sonra dusundum 6 ay sonra kayinvalideme gonderirim o bakacagi icin orda oldugu zamanlar onun icinde yatar diye buyuklerinden aldim surekli masraf etmiyim hem kucukken kullanir hem buyudugunde cunku gottigi yerde yatiriyorsun bazen yastiklar fayda etmiyor bebek dusebiliyor.

cok guzelll besik dusuncende cok guzel..yalniz baanda boyutu kucuk gibi geldii gerci sen kac yasina kadar kullansin istiyorsun bilmiyorum. ölculeri nee onuda bilmiyorum yakindan görduysen 3-4 yasin kadar kullanilan birseyse al bencede :))

saol cnm tsk ederim bakim bendee burdan :)))

Canım senin boyunda uzun anladığım kadarıyla:26:
diyet zor olmuyor mu peki ben doymak bilmiyorum resmen bebek sömürüyor beni yavruşum
bu diyet şekerin için mi yoksa bebek daha fazla iri olmasın diye mi:44:
Sağol bebişkom zaten boyuna yatıyorum
Ayy çok merak ettim foto mutlaka bekliyorummm
canım sana bir şey soracağım şimdi bizimde taşınma ihtimalimiz var
ev sahibi fena zam yaptı bize
Taşınırsak 3+1 tutacağım minnoşuma ayrı oda yaparım inş o aldığın şifoniyerinin ürün adı ne hatırlıyormusun
bide ilk aylarda yatak odasında neyde yatrıcaksın bebeği:26:

Maşallah canım 10 kilocuk almış oluyorsun
Nutella mı
Nutella kavanozu koleksiyonum var görseniz
niye saçımdan çekiyorsun kız
ne yaptım ben sana
bünye meselesi bu kilo galiba bi de şeker olayı varya o daha fazla kilo aldırıyor. senin emzirirken de dikkat etmen gerek
belli olmaz ben son ay da alabilirim alacağım kiloları
hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebeğin
güzel ama boyutu bana biraz fazla küçük geldi canım :26:

yaaaaaa öyle mi diyorsunuz. ne güzel karar vermiştim eşime de gösterdim tamam al dedi.
ama iyi ki sormuşum bi de e bebek de zeynoo nun gösterdiği bi tane vardı bi de ona bakayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…