yok anacim nerde nefsime engel fln olamiyorum hele bu son gunlerde ne bulduysam yiyorumm:26: hergece masanin ustu dolu oluyorr tatlilar tuzlularlarbirde seker olayi var biliyorsun buna ragmen kendimi engeleyemiyrum artik sekerimde son gunlerde yuksek cikiyor bunun icin yarin gitcem diyabetse ((( bence en önemli kilo almamanin nedeni yani cok fazla asiri hareket etmis olmam surekli alsivris ev isleri fln derkenn hic bos kalmiyorum :26: hamilelikten önce böyle degildim butun gun tembelik yapiyordum nerdeyse disariya kirk yilda bir cikiyordum :26:bu yuzden zaten cok kilo almistim sigarayida birakinca iyice almistim simdi bukadar harekete aliskin olmayan bunyem kilo kaybediyor sanirim
Benimkide cok hareket ediyordu simdi biraz azaldi ama surekli kasilma var bizde simdi hazirlandik godiyoruz ama gereksiz panik mi yapiyorum birde surekli cisim geliyor asiri derecede.Gidiyim mi bekliyim mi?Sen yine 37. Haftadasin benim daha 34. Haftanin basi
Benimkide cok hareket ediyordu simdi biraz azaldi ama surekli kasilma var bizde simdi hazirlandik godiyoruz ama gereksiz panik mi yapiyorum birde surekli cisim geliyor asiri derecede.Gidiyim mi bekliyim mi?Sen yine 37. Haftadasin benim daha 34. Haftanin basi
ayy heyecanlandım şimdi
kenar korumalığınıda mı ıkeadan almıştın
uyku setinin acelesi yok canım daha sonbahardada alabilirsin
sen hangi hastaneye gidiyordun bu arada
sorma zaten battık iyice ama olsun yavruşlara feda olsun
Anladım canım bende kullanma taraftarıyım ama eşim istemiyor ne karışırki anlamıyorum ufff
Her şeye karışıyor zaten evde sıktı iyice doğumdan sonra eski düzenimize kavuşuruz inşallah
Şİmdilik bana yardımcı oluyor diye sesimi çıkarmıyorum
Ohh ohhh afiyet olsun
Bünyen kaldırmıyor demekki bu yoğun tempoyu
bebek olduktan sonrada yine yoğun bir tempo inşallah
Hadi sıyırdın sen bu kilo işinden
Bakalım biz ne yapacaksak
ya bugün bir arkadaş yazmış ya 13 kilo gidiyor diye sence doğru mu o:44:
Ama senin ne amacla kullanacagina bagli atiyorum 8 ay beni idare etsin yatak odam kucuk sonra zatrn odasina alirim diyorsan bence mantikli ne gerek var buyuk birseye sonra kullanmak istiyorsan yada benim gibi bebegine baskasi bakacak ve onlara gonderme gibi bir durum varsa biraz daha buyuk almak daha dogru olabilir
canim agrilarin siddetliyse git bence icin raahtlar en azindan ben suan icin dogum sancisi baslamadiigini biliyorum ama boyle devam ederse dogum sancisi baslamis demektir :)) simdi benimkininde hareketi azaldi biraz rahatladim simdi bakalim nolcak :))
sanci esaninda zaten surekli cisi gelebiliyor insanin ben seni endiselendirmek istemiyorum ama siddetine göre sen karar ver dayanilmiyacak kadar bir agrin varsa git hafif hafif girip cikyiorsa biraz daha bekle :))
Agrim yok cok cok hafif bir agri var adet sancisinin en dusuk hali gibi bi baski gibi neyse biraz daha durayim uyumayi denicem insallah bir sikinti olmaz en azindan senin haftana gelsem sikinti yok.Bebek cok mu az mi hareket eder bu durumlarda ay ben gidicem galiba yine oldu
canim esine sordunmu neden istemiyormuss diye istersen beraber birde cocuk doktoruna sorun o ne diyecek ona göre bir karar verirsiniz :)) gerci baba atip gitcek ise olan anneye oluyorr
evet canim kaldirmiyor bunyem agir tempoyu zaten ben calistigim dönenler incecik hatuncuk olyordumbebekelr dogduktan sonrada öyleydim kizimda 25 kiloyla doguma gitmistim ama 55 le hamile kalmistim dogumdan hemen sonra kac kilo gitti bilmiyorum tmm ama baya bir gitmistii 2 ay icinded eski kiloma dönmustum yani bu 13 kilo olayi dogru canim hatta fazlasi bile gidebilir bende hesapladim bu yaziyi okuyunca 87 le hamile kalmistim bende 77 fln olcam galiba hatta dahada dusebilir
oglumdada cok zayif hamile kalmistim ayni 55 58 arasi birseydi inanirmisin sadece 6 kiloyla doguma gittimmdogumdan sonraa harika gözukuyordum:26: insalah bundada öyle oluyurmm
İŞte zararlıymış yeni doğan bebeklerde öyle emzik felan taktı kafaya onu hey Allah'ım neyse inadı tuttu yapacak bir şey yok
o görmeden ben veririm bebeğin ağzına amaan haberi ne
Çok sevindim o zaman ben hep 5-6 kilo diye duydum bunu hani doğumdan sonra 5-6 kilo gidiyrmuş sadece diye
ama bugün 13 yazısını görüp sanada tasdiklettirince inandım çok mutlu oldum
ay canım sen ne zayıfmışsın demekki evde hareketsiz oturmak sana baya kilo aldrmış o zaman
şimdi ben doğuma memlekete gideceğim. 2 ay orada kalacağım sonra evime döneceğim. evimde yatağı var bebeğin.
sonra bir daha annemlere belki aralık ocak gibi giderim, belki gitmem.olmazsa bir dahaki yaza gideceğim. 1 yaşında olacak bebek. 1 ay yine kalırım. anlayacağın aralıklarla ve 1 ay ya da daha kısa zamanlar için kullanacak çocuğum.bana en fazla 2 yaşına kadar idare edecek bişey olsun yeter demiştim. yine aynı fiyatlara biraz daha büyük olan bir yatak buldum. onu alacağım galiba
hu hu gece kuşu zeyno geldiii
ay ben gece uyumayı özledim galibaahayır sabaha kadar uyumuyorum,
bütün günde sabaha kadar uyumayan ben degilmişim gibi gram uykum gelmiyor
napıyosunuz bakimm konu ne hemen yorum yapim
mervişko bugun bana enesibel yazmış 13 kilo gidiyor 7 si sende kalır diye, bende çok şaşırdım ama sanırım inanmak istedigim için hemen inandım
bende ilk 6 ay yatak odamda daha sonra da seyahatlerde ve annemde kullanırım diye bunu aldım dün geldi kurduk çok hoşumuza gitti tavsiye ederim
Eki Görüntüle 703752
Hoşgeldin canım
Ama daha gece kuşu sıfatını haketmedin buna TALIAA Ve ben karar vereceğiz
Karar mercisi bizizPerformansına göre değerlendireceğiz artık bu rütbeyi alıp almayacağını
evine geldin mi?
Canım çok güzelmiş güle güle kullanın pembiş pembiş çok tatlı
ama sadece ilk 6 ay için mi kullanı mı?
6 aydan sonra odasında yatıramamki ben kıyamam herhalde daha
arkadaşım denedi 9 aylıkken odasını ayırdı yavrucak hasta oldu hemen dayanamadı anneciğine
sende 20 kilo almıştın demi ama kaç ile hamile kaldın onu söyle
Asıl önemli olan o
Bwende Talıaa'ya doğrulattım ve inandım
hu hu gece kuşu zeyno geldiii
ay ben gece uyumayı özledim galibaahayır sabaha kadar uyumuyorum,
bütün günde sabaha kadar uyumayan ben degilmişim gibi gram uykum gelmiyor
napıyosunuz bakimm konu ne hemen yorum yapim
ay zararli demeseelr sasirdim zatennİŞte zararlıymış yeni doğan bebeklerde öyle emzik felan taktı kafaya onu hey Allah'ım neyse inadı tuttu yapacak bir şey yok
o görmeden ben veririm bebeğin ağzına amaan haberi ne
Çok sevindim o zaman ben hep 5-6 kilo diye duydum bunu hani doğumdan sonra 5-6 kilo gidiyrmuş sadece diye
ama bugün 13 yazısını görüp sanada tasdiklettirince inandım çok mutlu oldum
ay canım sen ne zayıfmışsın demekki evde hareketsiz oturmak sana baya kilo aldrmış o zaman
inan canim inan dogru bu ama dogumdan sonra da dikkat etmek gerek yoksa geri alirsin verdigin kilonun iki mislisinimervişko bugun bana enesibel yazmış 13 kilo gidiyor 7 si sende kalır diye, bende çok şaşırdım ama sanırım inanmak istedigim için hemen inandım
bende ilk 6 ay yatak odamda daha sonra da seyahatlerde ve annemde kullanırım diye bunu aldım dün geldi kurduk çok hoşumuza gitti tavsiye ederim
Eki Görüntüle 703752
Hoşgeldin canım
Ama daha gece kuşu sıfatını haketmedin buna TALIAA Ve ben karar vereceğiz
Karar mercisi bizizPerformansına göre değerlendireceğiz artık bu rütbeyi alıp almayacağını
evine geldin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?