2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ohh ohhh afiyet olsun
Bünyen kaldırmıyor demekki bu yoğun tempoyu
bebek olduktan sonrada yine yoğun bir tempo inşallah
Hadi sıyırdın sen bu kilo işinden
Bakalım biz ne yapacaksak
ya bugün bir arkadaş yazmış ya 13 kilo gidiyor diye sence doğru mu o:44:

canim agrilarin siddetliyse git bence icin raahtlar en azindan ben suan icin dogum sancisi baslamadiigini biliyorum ama boyle devam ederse dogum sancisi baslamis demektir :)) simdi benimkininde hareketi azaldi biraz rahatladim simdi bakalim nolcak :))
sanci esaninda zaten surekli cisi gelebiliyor insanin ben seni endiselendirmek istemiyorum ama siddetine göre sen karar ver dayanilmiyacak kadar bir agrin varsa git hafif hafif girip cikyiorsa biraz daha bekle :))

Canım git o zaman için rahat eder en azından
gelince bizede yaz inşallah bir aksilik yoktur

evet canım korumalıkları da ikea dan aldım
dediğin gibi uyku setini odasına yatırdıktan sonra alırım diyorum

ben izmit te oturuyorum canım
doktorumun anlaşmalı olduğu konak hastanesinde yapacağım kısmetse doğumu

o değil de beni bu aralar sık sık doğum korkusu sarıyor ya hayırlısı :18:

canim esine sordunmu neden istemiyormuss diye istersen beraber birde cocuk doktoruna sorun o ne diyecek ona göre bir karar verirsiniz :)) gerci baba atip gitcek ise olan anneye oluyorr

evet canim kaldirmiyor bunyem agir tempoyu zaten ben calistigim dönenler incecik hatuncuk olyordum bebekelr dogduktan sonrada öyleydim kizimda 25 kiloyla doguma gitmistim ama 55 le hamile kalmistim dogumdan hemen sonra kac kilo gitti bilmiyorum tmm ama baya bir gitmistii 2 ay icinded eski kiloma dönmustum yani bu 13 kilo olayi dogru canim hatta fazlasi bile gidebilir bende hesapladim bu yaziyi okuyunca 87 le hamile kalmistim bende 77 fln olcam galiba hatta dahada dusebilir
oglumdada cok zayif hamile kalmistim ayni 55 58 arasi birseydi inanirmisin sadece 6 kiloyla doguma gittimm dogumdan sonraa harika gözukuyordum:26: insalah bundada öyle oluyurmm

şimdi ben doğuma memlekete gideceğim. 2 ay orada kalacağım sonra evime döneceğim. evimde yatağı var bebeğin.
sonra bir daha annemlere belki aralık ocak gibi giderim, belki gitmem.olmazsa bir dahaki yaza gideceğim. 1 yaşında olacak bebek. 1 ay yine kalırım. anlayacağın aralıklarla ve 1 ay ya da daha kısa zamanlar için kullanacak çocuğum.bana en fazla 2 yaşına kadar idare edecek bişey olsun yeter demiştim. yine aynı fiyatlara biraz daha büyük olan bir yatak buldum. onu alacağım galiba

Agrim yok cok cok hafif bir agri var adet sancisinin en dusuk hali gibi bi baski gibi neyse biraz daha durayim uyumayi denicem insallah bir sikinti olmaz en azindan senin haftana gelsem sikinti yok.Bebek cok mu az mi hareket eder bu durumlarda ay ben gidicem galiba yine oldu

senn gitt bencede icin rahat ettsin yoksa uyuyamiyacaksin . canim hic hatirlamiyorum bende onu dusundum sen yazmadan önce cokmu hareket ediyordu azmi diye hic birsey hatirlamiyorum galiba hissetmemisitm hareketlerini hic agridan :))
insallah bir sorun yoktur geri gelir bizede haber verirsin :))

hu hu gece kuşu zeyno geldiii

ay ben gece uyumayı özledim galibaa hayır sabaha kadar uyumuyorum,
bütün günde sabaha kadar uyumayan ben degilmişim gibi gram uykum gelmiyor

napıyosunuz bakimm konu ne hemen yorum yapim

İŞte zararlıymış yeni doğan bebeklerde öyle emzik felan taktı kafaya onu hey Allah'ım neyse inadı tuttu yapacak bir şey yok
o görmeden ben veririm bebeğin ağzına amaan haberi ne

Çok sevindim o zaman ben hep 5-6 kilo diye duydum bunu hani doğumdan sonra 5-6 kilo gidiyrmuş sadece diye
ama bugün 13 yazısını görüp sanada tasdiklettirince inandım çok mutlu oldum
ay canım sen ne zayıfmışsın demekki evde hareketsiz oturmak sana baya kilo aldrmış o zaman

mervişko bugun bana enesibel yazmış 13 kilo gidiyor 7 si sende kalır diye, bende çok şaşırdım ama sanırım inanmak istedigim için hemen inandım

bende ilk 6 ay yatak odamda daha sonra da seyahatlerde ve annemde kullanırım diye bunu aldım dün geldi kurduk çok hoşumuza gitti tavsiye ederim

Hoşgeldin canım
Ama daha gece kuşu sıfatını haketmedin buna TALIAA Ve ben karar vereceğiz
Karar mercisi biziz Performansına göre değerlendireceğiz artık bu rütbeyi alıp almayacağını
evine geldin mi?

mervişko bugun bana enesibel yazmış 13 kilo gidiyor 7 si sende kalır diye, bende çok şaşırdım ama sanırım inanmak istedigim için hemen inandım

sende 20 kilo almıştın demi ama kaç ile hamile kaldın onu söyle
Asıl önemli olan o
Bwende Talıaa'ya doğrulattım ve inandım

bende ilk 6 ay yatak odamda daha sonra da seyahatlerde ve annemde kullanırım diye bunu aldım dün geldi kurduk çok hoşumuza gitti tavsiye ederim

Eki Görüntüle 703752

Canım çok güzelmiş güle güle kullanın pembiş pembiş çok tatlı
ama sadece ilk 6 ay için mi kullanı mı?
6 aydan sonra odasında yatıramamki ben kıyamam herhalde daha
arkadaşım denedi 9 aylıkken odasını ayırdı yavrucak hasta oldu hemen dayanamadı anneciğine

ben rütbeleride silip süpürürüm allahın izniylee

canım oooo eve gelip tekrar kaynanamlara döndm bile
cuma cumartesi pazar evdeydim. bu akşam kayınpederim aldı tekrar buraya getirdi
bide eşimin kuzenleri eşleri falan aynı bloktalar alıştılar bana galiba, rahat bırakmıyorlar

ben en fazla 3 ay aynı odada yatırırım. sonra tıpış tıpış kendi odasına

sende 20 kilo almıştın demi ama kaç ile hamile kaldın onu söyle
Asıl önemli olan o
Bwende Talıaa'ya doğrulattım ve inandım

canım ben 58 gibi hamile kaldım, şu an 78 çıkıyorum boy 1,62 yani durum vahimm
sen kaçla hamile kaldın pekii

melinnaz canım park yatagınızı çok begendim nazımız sağlıkla uyusun içinde

hosgeldin canim kiz zaten uyuyorsun gecelri cok göremiyozki seni burdaa henuz
dun bende cok az uyudum ama hala uykum gelmedi ya bende cok saskinim buna

ay zararli demeseelr sasirdim zatenn cocuklarin disleri egri fln oluyormus ama bibereonda ayni seyi yapiyorr
birde emzi olayini önerenlerde var bebis anne karninda surekli elini emmeye aliskin oldugu icin onu ariyormuss , haa birde emzik emmeyenler parmagini emiyor bu daha feci birsey bir arkadasin kizi kocaman oldu simdi ilk okulla gdiyor hala emiyor parmagini derste flnda emiyormuss ne kadar igrecn birde dusun evet canim yaa ben cok zayiftim tembbelik yaptikca bende kilo yaptii sonra tiroit cikti sigarayi biraktim derken bu hale geldim:26: hayirlisi artik

inan canim inan dogru bu ama dogumdan sonra da dikkat etmek gerek yoksa geri alirsin verdigin kilonun iki mislisini

Eki Görüntüle 703752

cok guzel canim gule gule kullan insallah rengide cok hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…