2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

teşekkür ederiz Mervecim ben zaten bunu sadece gece kullanmayı düşünüyorum sabahları odasında yatıracağım alışsın diye 6 aydan sonra da deneyeceğiz bakalım bebeğin odasına kanepe koyduk birsüre orada yatarım alıştırana kadar tabi bunlar teori bakalım pratikte ne olur yaşayıp göreceğiz:))

agzına biber sürerim senin rütbe alıcaz şurda ne karıştırıyosun göremiyoruz falan işi yokuşa sürme bakim, ben hep burdayımm bi kere

şaka bi yana gercekten kilo vermem şart benim, böyle kalırsam çok mutsuz olurum
bugun dikkat ettim yediklerime, şimdiden tekrar direksiyonu elime almam lazım zararın neresinden dönsem kardır

ben kaçıyorum sütümü içip yatacağım size iyi sohbetler.
ysmc ne yaptı gitti mi acaba

erken degilmi canim yaa hemen kaciyorsuniuz sizde iyi geceler canim allah rahatlik versin tatli agrisiz ruyalarr insallahh..
bende mrak ettim gittimi acaba diye ismi asagida gözukuyor hala :)))

Bakacağız işte karar vereceğiz
Çok hızlısın maşallah canım yorulmuyormusun peki ya benim neden enerjim yokki acaba:26:
ben en fazla 3 ay aynı odada yatırırım. sonra tıpış tıpış kendi odasına

Hiii deme öyle ama çok küçük değil mi 3 aylıkken yavrum kıyamam

Oda mantıklı canım doğru kendi yatağına alışmış olur gündüz kendi odasında gecede sizin odada yatar
peki nereden aldın hangi siteden ve kaça aldın beni aydınlatırsan çok çok seviniirim

ben kaçıyorum sütümü içip yatacağım size iyi sohbetler.
ysmc ne yaptı gitti mi acaba

Yok gitmedim birseyler yedim, ac ac boyle hamile hamile diyet yaptitdilar bana ondan mi oluyor, birazda su ictim 2 dk arayla kasilma oluyor ama sanci hissetmiyorum biraz dinleneyim duruma gore gidicem ay bilemedim insan kendi basina gelez saniyor ondan mi bu kadar erken olmazmis gibi geliyor ben biraz uyuyim.Gidersem yazarim merak etmeyin canlar

ay bende saka yapmistim zatenn zeynocum her gece burdaa bizimle birlikte dimii:26:
verirsin canim inan kalmaz o kilolar dogumdan sonrada hareketlerine ve yemene dikkat ettinmi tamamdir bu is hemn verirsin

ya bak size ne anlatacam gecen gun bir arkadasimi gördum uzun suredir görmuyirdum nerdeyse benle ayni yillarda evlendi 10 yili geckindir evligi cocug olmuyordu ve kadin asiri kiloluydu herzaman tombul tombul yanaklari vardi ama ona yakisiyordu bu kiloda son zamanlarda hastalanmiss 6 kez dusuk yapmiss suan da 6 aylik hamileymis ama suratini bir gördum korktumm valla kadindan o kendisi gelip konusmasa ben onu herhalde cok zor tanirdim okadar cok zayiflamiski surasti cokmus gözler diasariya cikmis kenarlari icine cökmuss kaz ayaklari siirtiyorr ben burdayimm diyee yani cok fena olmus yasli teyzelere dönmus resmenn ya diyecegim su ki kiloda bazen insana yakisabilyior bazen kilolu olmak zayif olmaktan cok cok daha iyi sanki

canım ben 58 gibi hamile kaldım, şu an 78 çıkıyorum boy 1,62 yani durum vahimm
sen kaçla hamile kaldın pekii

melinnaz canım park yatagınızı çok begendim nazımız sağlıkla uyusun içinde

bende 67 ile hamile kaldım 60'a düştüm sonra şimdide 80 kiloyum nasıl ama
boyumda 1.63
benimki dahada vahim o zaman

Bakacağız işte karar vereceğiz
Çok hızlısın maşallah canım yorulmuyormusun peki ya benim neden enerjim yokki acaba:26:

canım ben evde yoruluyorum, sürekli bişiler yapıyorum, olmadı bi dışarı çıkım diyip boş boş yoruyorum kendimi
burada kimse bana bişi yaptırmıyor, eşimin kuzenleri var kakara kikiri zamanda geçiyor.. bide ben alışmısım çalışmaya
evde olmayı yadırgıyorum biraz
herkes bi yandan çağırıyor bende onlar nasıl istiyorsa öyle yapıyorum napimm

erken degilmi canim yaa hemen kaciyorsuniuz sizde iyi geceler canim allah rahatlik versin tatli agrisiz ruyalarr insallahh..
bende mrak ettim gittimi acaba diye ismi asagida gözukuyor hala :)))

senin bu gece uykun yok galiba
aşağıda ismi gözüküyor ama çıksan bile galiba 10 dakika felan çevrim içi gözüküyorsun sistem öyle bildiğim kadarıyla

Sen baya hareketli birisin yapı olarakta öylesin enerjiksin yani anladğım kadarıyla
iyi ya tadını çıkar işte ye iç gez eğlen valla bugünler eline ne zaman geçer
arz talep meselesi diyorsun yani

ben durumu yeni anladım geçmiş olsun cnm bizden önce dogurmak yok bak, sen sıranı bekle bakimmm önce biz

he şöyleeee merviş duydun mu tatlım bak talia da onayladı ben hep burdayım

canım öylede bana kilo gerçekten yakışmıyor eşime bugun diyorum ki ya ben çok kilo aldım nasıl vericem, adam beni süzüp evet yaa bende bilmiyorum dediii çok moral veriyor çokkkk

bende 67 ile hamile kaldım 60'a düştüm sonra şimdide 80 kiloyum nasıl ama
boyumda 1.63
benimki dahada vahim o zaman

aynıyız o zaman senle boylar aynı, alınan aynıı, dogumdan sonra diyet topiklerinde buluşalım o zaman senle

Oda mantıklı canım doğru kendi yatağına alışmış olur gündüz kendi odasında gecede sizin odada yatar
peki nereden aldın hangi siteden ve kaça aldın beni aydınlatırsan çok çok seviniirim

tabiki tatlış ne demek hızlı al.com dan aldım fiyatı da çok uygun %54 indirimde şu anda 109 tl :)) içine de 45 liraya yatağını aldım 150 lira gibi bir fiyata geldi hepsi linkini ekleyeyim bir bak canım

WellGro Canopy Oyun Parkı & Beşik & Yataklar | hızlıal.com

senin bu gece uykun yok galiba
aşağıda ismi gözüküyor ama çıksan bile galiba 10 dakika felan çevrim içi gözüküyorsun sistem öyle bildiğim kadarıyla

bugun bende uykumu alamadim aslinda ama uykumda gelmiyorr yinede bende sütümü iciyorum suan ilacimida alim yatcam artik sizi uyumazsam yattgim yrde tfndan izlerim tlfdan yazamiyorum iki saat acilmiyor sinir ediyor benii
öyle galiba bende min degilim ama sen ciktiginda bazen baya bir takili kalmis olyuiorsun

Sen baya hareketli birisin yapı olarakta öylesin enerjiksin yani anladğım kadarıyla
iyi ya tadını çıkar işte ye iç gez eğlen valla bugünler eline ne zaman geçer
arz talep meselesi diyorsun yani

ya çok enerjikte degil ama yapılacak bişiler varsa aman kalsın diyemeyen tiplerdenim iş erteleyemiyorum yada yokmuş gibi davranamaıyorum.

evet arz talep meselesi cnm, gerçi eşimin kuzenleri başta beni pek sevmiyorlardı ama neyseee

aaa ne gicikk sende öküzsün deseydin :26::26::26: saka saka kizma haa öyle dedim diye ama cidden bu erkekler neden duymak istedigimizi demezlerki bazen canim kilo banada hic yakismiyor hic sevmiyoruim kendimi kilolu halimlee ama bazilarina yaksiyor iste kilo verince yuzleri berbat oluyor

kız Allah canını almasın Gülsüm iyilik güzellik demek hem peygamberimizin kızının ismi

o anki bakışlarımla inan ki daha fazlasını söylemiş kadar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…