Canım çok güzelmiş güle güle kullanın pembiş pembiş çok tatlı
ama sadece ilk 6 ay için mi kullanı mı?
6 aydan sonra odasında yatıramamki ben kıyamam herhalde daha
arkadaşım denedi 9 aylıkken odasını ayırdı yavrucak hasta oldu hemen dayanamadı anneciğine
hosgeldin canim kiz zaten uyuyorsun gecelri cok göremiyozki seni burdaa henuz
dun bende cok az uyudum ama hala uykum gelmedi ya bende cok saskinim buna
inan canim inan dogru bu ama dogumdan sonra da dikkat etmek gerek yoksa geri alirsin verdigin kilonun iki mislisini
ben kaçıyorum sütümü içip yatacağım size iyi sohbetler.
ysmc ne yaptı gitti mi acaba
Bakacağız işte karar vereceğizben rütbeleride silip süpürürüm allahın izniylee
canım oooo eve gelip tekrar kaynanamlara döndm bile
cuma cumartesi pazar evdeydim. bu akşam kayınpederim aldı tekrar buraya getirdi
bide eşimin kuzenleri eşleri falan aynı bloktalar alıştılar bana galiba, rahat bırakmıyorlar
ben en fazla 3 ay aynı odada yatırırım. sonra tıpış tıpış kendi odasına
teşekkür ederiz Mervecim ben zaten bunu sadece gece kullanmayı düşünüyorum sabahları odasında yatıracağım alışsın diye 6 aydan sonra da deneyeceğiz bakalım bebeğin odasına kanepe koyduk birsüre orada yatarım alıştırana kadar tabi bunlar teori bakalım pratikte ne olur yaşayıp göreceğiz:))
agzına biber sürerim seninrütbe alıcaz şurda ne karıştırıyosun göremiyoruz falan işi yokuşa sürme bakim, ben hep burdayımm bi kere
şaka bi yana gercekten kilo vermem şart benim, böyle kalırsam çok mutsuz olurum
bugun dikkat ettim yediklerime, şimdiden tekrar direksiyonu elime almam lazım zararın neresinden dönsem kardır
canım ben 58 gibi hamile kaldım, şu an 78 çıkıyorumboy 1,62 yani durum vahimm
sen kaçla hamile kaldın pekii
melinnaz canım park yatagınızı çok begendim nazımız sağlıkla uyusun içinde
Bakacağız işte karar vereceğiz
Çok hızlısın maşallahcanım yorulmuyormusun peki ya benim neden enerjim yokki acaba:26:
erken degilmi canim yaa hemen kaciyorsuniuz sizdeiyi geceler canim allah rahatlik versin tatli agrisiz ruyalarr insallahh..
bende mrak ettim gittimi acaba diye ismi asagida gözukuyor hala :)))
canım ben evde yoruluyorum, sürekli bişiler yapıyorum, olmadı bi dışarı çıkım diyip boş boş yoruyorum kendimi
burada kimse bana bişi yaptırmıyor, eşimin kuzenleri var kakara kikiri zamanda geçiyor.. bide ben alışmısım çalışmaya
evde olmayı yadırgıyorum biraz
herkes bi yandan çağırıyor bende onlar nasıl istiyorsa öyle yapıyorum napimm
Yok gitmedim birseyler yedim, ac ac boyle hamile hamile diyet yaptitdilar bana ondan mi oluyor, birazda su ictim 2 dk arayla kasilma oluyor ama sanci hissetmiyorum biraz dinleneyim duruma gore gidicem ay bilemedim insan kendi basina gelez saniyor ondan mi bu kadar erken olmazmis gibi geliyor ben biraz uyuyim.Gidersem yazarim merak etmeyin canlar
ay bende saka yapmistim zatenn zeynocum her gece burdaa bizimle birlikte dimii:26:
verirsin canim inan kalmaz o kilolar dogumdan sonrada hareketlerine ve yemene dikkat ettinmi tamamdir bu is hemn verirsin
ya bak size ne anlatacam gecen gun bir arkadasimi gördum uzun suredir görmuyirdum nerdeyse benle ayni yillarda evlendi 10 yili geckindir evligi cocug olmuyordu ve kadin asiri kiloluydu herzaman tombul tombul yanaklari vardi ama ona yakisiyordu bu kiloda son zamanlarda hastalanmiss 6 kez dusuk yapmiss suan da 6 aylik hamileymis ama suratini bir gördum korktumm valla kadindan o kendisi gelip konusmasa ben onu herhalde cok zor tanirdim okadar cok zayiflamiski surasti cokmus gözler diasariya cikmis kenarlari icine cökmuss kaz ayaklari siirtiyorr ben burdayimm diyee yani cok fena olmus yasli teyzelere dönmus resmenn ya diyecegim su ki kiloda bazen insana yakisabilyior bazen kilolu olmak zayif olmaktan cok cok daha iyi sanki
bende 67 ile hamile kaldım 60'a düştüm sonra şimdide 80 kiloyum nasıl ama
boyumda 1.63
benimki dahada vahim o zaman
Oda mantıklı canım doğru kendi yatağına alışmış olur gündüz kendi odasında gecede sizin odada yatar
peki nereden aldın hangi siteden ve kaça aldın beni aydınlatırsan çok çok seviniirim
senin bu gece uykun yok galiba
aşağıda ismi gözüküyor ama çıksan bile galiba 10 dakika felan çevrim içi gözüküyorsun sistem öyle bildiğim kadarıyla
Sen baya hareketli birisin yapı olarakta öylesin enerjiksin yani anladğım kadarıyla
iyi ya tadını çıkar işte ye iç gez eğlen valla bugünler eline ne zaman geçer
arz talep meselesi diyorsun yani
ben durumu yeni anladım geçmiş olsun cnmbizden önce dogurmak yok bak, sen sıranı bekle bakimmm önce biz
he şöyleeee merviş duydun mu tatlımbak talia da onayladı ben hep burdayım
canım öylede bana kilo gerçekten yakışmıyoreşime bugun diyorum ki ya ben çok kilo aldım nasıl vericem, adam beni süzüp evet yaa bende bilmiyorum dediii çok moral veriyor çokkkk
aynıyız o zaman senle boylar aynı, alınan aynıı, dogumdan sonra diyet topiklerinde buluşalım o zaman senle
kızlar lütfen yanlış anlaşılam olmuş ben sadece isim üzerine peygamber efendimizin hadislerini söyledim
canım peygamber efendimizin cocuklarınıza dogadan isim koymayın dedigi hadisini ben internette okumadım duydum ve biliordum zate. ama senin için araştırırım kimin rivayet ettigini.mesela yeni dogan bebege sarı giydirmeyin diye buda bi peygamber efendimizin hadisi .
yeni dogan bebege dogar dogmaz hurma emdirin buda hadisi hani hepsini bi ilim meclisinde dinlemiştim.kesinlikle ben bunları uydurmuyorum
dogadan isim derken güneş bulut kaya dag vs... bunlar günahmış çünkü gayri müslümler bunlara taptıgı içinmiş
Resul, Nebi, Cebrail, Azrail, Mikail, İsrafil isimleri konulmamalı, hoş değil. Samet ismi, hiç kimseye muhtaç olmayan demektir. Bu sadece Allah'a mahsus bir durumdur, isim olarak kullanılamaz. Gülsüm gariban, zavallı kimsesiz anlamındadır. Julide Farsça'da dağınık, perişan demektir. Cennet bahçesi olarak bilinen İrem ise Allah'ın gazabına uğrayan sahte cennettir. Bade ismi içki demektir. Hannas ismi şeytanın ismi. Alara, Rosa, İleyda bunlar İslam isimleri değil gayrimüslim isimleridir ve çocuklara konulmamalıdır. Anlamı kötü olan, anlamsız şeyler de çocuklara isim olarak konulmamalıdır.
yani her kulaga hoş gelen isim aslında kökünü araştırıp koymak gerekli
yanlış anlayan arkadşlardan özür dilerim ama ben yanlış bişey söylemedim
kız Allah canını almasın Gülsüm iyilik güzellik demek hem peygamberimizin kızının ismi
aaa ne gicikk sende öküzsün deseydin:26::26::26: saka saka kizma haa öyle dedim diye ama cidden bu erkekler neden duymak istedigimizi demezlerki bazen canim kilo banada hic yakismiyor hic sevmiyoruim kendimi kilolu halimlee ama bazilarina yaksiyor iste kilo verince yuzleri berbat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?