aa alıntı yaptığım vakit yazamıyorum böyle boş olunca yazıyor bilgisayar kafayı yedi
Zeyno canom bakalım fırsat bulabilecekmiyiz bebeklerden
Ama ben gerçekten sizleri özlerim arada bir girin yinede doğumdan sonra tamam mı?:26:
Talıaa canım o kadında belki kilolu olduğu için hamile kalamıyordur kalsa bile düşük yapıyordur
Doktoru felan demiştir belki zayfla diye olabilir
banada kilo hiç yakışmıyor off löp löp yağ ıyykk iğrençç
Melinnaz teşekkür ederim canım link açıldı şuan inceleme aşamasındayım
Off kızlar bu uykusuzluk griple birleşince çık fena oldum heryerim ağrıyor hapşırık kemikler oyda oyyneyseki sabah 10 da 32.hafta raporu için gidicem belkide serum yerim iyi gelir.umarım oğluşum iyidir.2gündür bu haldetim çünkü
off kızlar bu uykusuzluk griple birleşince çık fena oldum heryerim ağrıyor hapşırık kemikler oyda oyyneyseki sabah 10 da 32.hafta raporu için gidicem belkide serum yerim iyi gelir.umarım oğluşum iyidir.2gündür bu haldetim çünkü
çok geçmiş olsun cnm iyi bak kendine bugünlerde hasta olmamamız lazım uykusuzluk hepimizde var ama birde hastalık olursa daha kötü rabbim acil şifalar versin
mervecim bende 67 ile hamile kaldım 62 ye düştüm 6. Ayıma kadar hiç kilo almadım şimdi de 73 kilo olmuşum doğuma 75le gitsem ne iyi olur bu ay bir kilo almışım böyle gidersek olur sanırım
ohh ne güzel ya inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım oğluşunda büyümüştür kilo almıştır inşallah
cnm geçen hafta gitmiştim ben doktora 32+5 di 1.830 kilo 43cm boyu vardı bu ay yarım kilo almış kızım ama seninki daha kilo almıştır inşallah 2 veya 2 küsür olmuştur
ohh ne güzel ya inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım oğluşunda büyümüştür kilo almıştır inşallah
cnm geçen hafta gitmiştim ben doktora 32+5 di 1.830 kilo 43cm boyu vardı bu ay yarım kilo almış kızım ama seninki daha kilo almıştır inşallah 2 veya 2 küsür olmuştur
cnm benimde 5 hafta önce gittiğimde 1.300 dü kilosu bakalım senin oğluşun ne kadar almış benim ki bu ay az almış doktor 3 kilo gibi doğar dedi bakalım artık sağlıcakla doğsunlar inşallah olmazya serumun ne zararı olacak şifa olur inşallah iyi olur birazb toparlanırsın hiç olmazsa
hayırlı haftalar diliyorum herkeseee
inşallah bu hafta kimse doğurmaz bebişlerimiz biraz daha beklesin
hafta sonu eşim de evdeydi çantamızı oğlumuzun odasını hazırladık rahatladık çantayı kapının önüne koyduk gördükçe kalbim çarpıyor bi ateş basıyor tuhaf oluyorum :18::18:
geçen hafta korse soran arkadaşlar vardı. bugün unnado da kampanya başlamış iyi mi bilmem bi inceleyin her çeşit model renk var fiyatlar iyi...
öpüldünüz
günaydın herkese..çalışan anne adayları için yeni bir hafta daha başladı:) ayın 17sini iple çekiyorum artık işe gelmek istemiyorum ben yaaaa bu arada cumartesi kontrolümüz vardı bebişim 35+4 te 2750 gram ve 49 cm olmuşşşş:) acaba bu ölçümler ne kadar tutarlı bilen var mıııı