2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm kremin içinde parapen alovera falan var mı onlara bak doğumu tetikliyor böyle maddeler bir de bazı doktorlar ağdayı önermiyorlarmış yine doğumu tetiklediği için ama yapacak birşey de yok bilmiyorum si<de nasıl ben ağda kullandığım halde uzama süresi kısaldı 2,5 - 3 haftada bir yaptırıyorum uygunsuz yakalanmasak bari doğuma..

Canım bence yeteri kadar uzunsa agdacıya git.Uzunca bi süre çok rahat edersin.Toplam 10 dk sürmüyor.Çekiniyoruz haliyle ama mecburuz işin birde bu tarafı var.Yada olmadı eşinden rica ediceksin.Hazırlıklı olmak iyidir.En azından kafanda ilinti olmaktan çıkar.

evet en iyi çözüm o jiletle hemen çıkıyor zaten göremiyorum yarısı kalıyor bir defa aldırsam bana yeter ama işte ne yaparım bilmiyorum
hoş geldin cnm fazla görünmüyorsun iyisindir inşallah aynı durumdayım cnm zaten büyüyor malum hareket ettikçe canım yanıyor ahh uhh diye inliyorum valla

bende ayda 1 yaptırıyorum fakat genital bölgede kılcal kan damarları okadar yüzeyselleşmişler ki..çok hassas ve hemencik kanıyorlar.Haliyle bölgede kan potansiyeli fazla.jiletle anında uzar ooda bi çözüm değil

canım aslında çeknmem de ağdanın iyi olmadığını biliyorum
doktorlar önermiyorlar, yani erken doğumu tetikleyebilirmiş ordaki deri çekildiği için aşağı kısımda
bu konuyu da hep ben açıyorum bi türlü çare de bulamadım ya
zaten o kadar hassaslaştı mı her yanım, çok zorlanıyorum
o yüzden dedim bölgesel uyuşturucu kullansam mı diye

günaydınn kızlarrr bugün çok sinirliyim üzgünümm...
öncelikle dün doktorumun sekreteri aradı çarşamba günkü randevumu iptal ettiii rahatsızmışş pazartesi salı gelin dedi ama randevuları dolu gelin boş olursa alırız dedi randevulu gelmek isterseniz ayın 27sinde boş dedi şaka gibi doğurucam nerdeysee bu sabah gittim öğleden sonra gelin dedi ağlıcaktım gıcık oldumm...neyse öğleden sonra gidicez bakalımmm...
bu akşam kardeşimde gidiyo zatenn morelim onada bozukk off ne çabuk geçti anlamadımm allahtan annem gelicek 20 gün sonraa
ben muhabbetlerden baya uzak kaldım başka doğuran yok herhaldeee

evet canım ya sen bayadır yoktun
sinirlenme canım, git bakalım öğleden sonra da
hallelor sıkıntı etme, zaten acil bi durum sözkonusu değil dimi?

evet canım ya sen bayadır yoktun
sinirlenme canım, git bakalım öğleden sonra da
hallelor sıkıntı etme, zaten acil bi durum sözkonusu değil dimi?

valla canm kardeşim geldi bütün işleri hallettik evdi eşyaydıı anca vaktim olmadsı girmeye fazlaaa...
ya nasıl sinirlenmiyim hem suçlular hemde mağdur ediyolar insanııı kavga edecek gücüm yoktu yoksa gösterirdim ben onlaraaa.. yok canım allahtan acil bi durum yokk

Anlaşıldı o zaman ok.Ama bence bölgesel uyuşturucu işini çok iyi araştır canım.Bende saçımı boyatmıyorum büyük bir kararlılıkla.Kahvrengiler sarılar beyazlar ...çok fena.Eşim bazen fön çektir diyor bende neyine çektirim bu saçın diye tersliyorum.
Doğum hediyesi araba süpermiş.Bu arada ben hala araba kullanıyorum ama sıkışık trafikte gerçekten stres sebebi heleki maganda erkek zihnietinden tanrım korusun biz hamileleri.Yeniysen trafikte daha çok dikkat canım.
Benim eşimde anneler günü için sanırım saat bakıyor bana.Bakarken Sayfayı açık unutmuş..çok hoşuma gitti düşünmesi yeter.Kızmicam artık halı saha maçlarına gitmesine

benm karnımada sığmaz oldu bebeğimm canımı acıtıyo artıkkk hareketlerii alttan iğneler batıyooo bi tuhaf oldum bu hafta yaaaa.. biraz yürüyünce sancılarım giriyooo doğuma azmı kalmış neee

hoş geldin cnm merak ettik seni valla doğurdun sandık göremeyince e malum çok aktiftin
valla cnm sinirlenmekte çok haklısın ama sen yinede relaks ol yavrunu da üzme inşallah sıra olur da muayene olursun hakkında hayırlısı
bende 35 olmuşummmmm...yuppiiiii 31 günüm kalmışşşş.....:118:
ha şöyle keyfin yerine gelsin sen kuzunu düşün mutlu ol

allah kavuştursun cnm ne güzel temizliğinde olmuş bende bu ayın 15.inden sonra temizlikçi alacağım artık

bende 35 olmuşummmmm...yuppiiiii 31 günüm kalmışşşş.....:118:

bazı doktorların bu genişliği beni de öldürüyor ama iyi midir kötü müdür bilmiyorum. riskli gebelik deil die hemen çağırmıyorlar tamam da ya o arada riskli bişey olursa? bizimki de bugüne kadar ayda birdi, 32de gittim 3 hafta snra gel dedi, cumartesi gittim, şimdi 10 güne düşürdü buna da şükür :) sen de istediğinde git aradan alsınlar madem öyle

Hayırlı sabahlar annecıklerr :) Kanal D de kadın hastalıkları ve dogum uzmanı var Doktorum programında.musaıt olanlar acsın derım belkı ıse yarar bıseyler ogrenırız

Benim doktorda bir alem 2 haftaya bir çağırıyor zaten gelmişiz son haftalara haftada çağırması gerek diye düşünüyorum.Ama güveniyorum adama o ayrı bir konu işte

valla benm arkadaşlarr emla krem kullanmışlardıı biliyomusunuz bilmiyorum onlar çok memnundu bende aldım ama o ay hamile kaldım kullanmak nasip olmadı daha bilmiyorum cesaret edemedim ben kullanan varmıı hamileliktee...

canım ben kullandım emla krem 20'li haftalardaydım galiba. gerçekten çok işe yarıyo. benim eşim pimpirikli olduğu için biz doktora sorarak almıştık bi sakıncası yok demişti ama prospektüste henüz hamilelerle için etkileri kanıtlamamış diyodu.
ben en son dün yaptım kremde kullanmadımama dayanılmaz da değildi acısı.. bi dene istersen yinede acı konusunda gerçekten etkili

haklısın cnm bende hep ayda gidiyordum geçen hafta gittim en son 3 haftaya indirdi haka iki haftaya düşemedik nts ye sokmadı herşey iyi diyor gönderiyor valla
neyse kızlar benim çene bugün düştü sabahtan beridir buralardayım gidim bi kahvaltı hazırlim kızımla da yiyelim hepinize bol muhabbetler öpüldünüz

Günaydın annişler! annem haftasonu geldi herşeyi hallettik sağolsun. bebişin odasını yerleştirdik, bitirdik. rahatladım artık dün akşam yolcu ettik baya ağladım annem burda olsa hep keşke buna da şükür napalım..herkes iyidir umarım çok okuyamadım geçmişi ağırlaştık iyice heyecan başladı yavaş yavaş, hepimize hayırlı doğumlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…