canım tüy dökücü değil o, bölgesel uyuşturucu
orası çok hassaslaştığı için çok acıyoo, çok önceden almıştım ben kullansam olurmu ki diye düşündüm de7
ya ben seveemedm park yatağı bi türlü, aldığımı geri verdm o yüzden
ahşap oolanlardan alcam minik sepet...
canım tüy dökücü değil o, bölgesel uyuşturucu
orası çok hassaslaştığı için çok acıyoo, çok önceden almıştım ben kullansam olurmu ki diye düşündüm de7
ya ben seveemedm park yatağı bi türlü, aldığımı geri verdm o yüzden
ahşap oolanlardan alcam minik sepet...
evet en iyi çözüm o jiletle hemen çıkıyor zaten göremiyorum yarısı kalıyor bir defa aldırsam bana yeter ama işte ne yaparım bilmiyorumcanım ben de hiç özel bölgem için gitmedim
ama şuan en iyi çözüm gibi duruyor malesef ya
ben hiç göremiyorum, göbeğimde aslında normal standartlarda , çok zorlanıyorum valla
kayınvaldeme gtcem ya, ne olur ne olmaz bugün bişiler yapmam lazım mesela ama
çooookkk zoooorrr
hoş geldin cnm fazla görünmüyorsun iyisindir inşallah aynı durumdayım cnm zaten büyüyor malum hareket ettikçe canım yanıyor ahh uhh diye inliyorum vallagünaydın hanımlar keyifler nasıl biz iyiyiz çok şükür sadece karnım sanki hergün daha çok büyüyor taş gibi oluyor acıyor dokunamıyorum geceleri bir haftada böyle büyüdü ki bu ani büyüme korkutuyor beni bebeğimde kıpırdadıkça içimde canım acıyor perşembe kontrolümüz var dra sorucam sizde de böyle birşey oldu
galiba bebeğim sığamıyor artık..
cnm kremin içinde parapen alovera falan var mı onlara bak doğumu tetikliyor böyle maddeler bir de bazı doktorlar ağdayı önermiyorlarmış yine doğumu tetiklediği için ama yapacak birşey de yok bilmiyorum si<de nasıl ben ağda kullandığım halde uzama süresi kısaldı 2,5 - 3 haftada bir yaptırıyorum uygunsuz yakalanmasak bari doğuma..
Canım bence yeteri kadar uzunsa agdacıya git.Uzunca bi süre çok rahat edersin.Toplam 10 dk sürmüyor.Çekiniyoruz haliyle ama mecburuz işin birde bu tarafı var.Yada olmadı eşinden rica ediceksin.Hazırlıklı olmak iyidir.En azından kafanda ilinti olmaktan çıkar.
günaydınn kızlarrr bugün çok sinirliyim üzgünümm...
öncelikle dün doktorumun sekreteri aradı çarşamba günkü randevumu iptal ettiii rahatsızmışş pazartesi salı gelin dedi ama randevuları dolu gelin boş olursa alırız dedi randevulu gelmek isterseniz ayın 27sinde boş dedi şaka gibi doğurucam nerdeyseebu sabah gittim öğleden sonra gelin dedi ağlıcaktım gıcık oldumm...neyse öğleden sonra gidicez bakalımmm...
bu akşam kardeşimde gidiyo zatenn morelim onada bozukk off ne çabuk geçti anlamadımm allahtan annem gelicek 20 gün sonraa
ben muhabbetlerden baya uzak kaldım başka doğuran yok herhaldeee
evet canım ya sen bayadır yoktun
sinirlenme canım, git bakalım öğleden sonra da
hallelor sıkıntı etme, zaten acil bi durum sözkonusu değil dimi?
canım aslında çeknmem de ağdanın iyi olmadığını biliyorum
doktorlar önermiyorlar, yani erken doğumu tetikleyebilirmiş ordaki deri çekildiği için aşağı kısımda
bu konuyu da hep ben açıyorum bi türlü çare de bulamadım ya
zaten o kadar hassaslaştı mı her yanım, çok zorlanıyorum
o yüzden dedim bölgesel uyuşturucu kullansam mı diye
hoş geldin cnm merak ettik seni valla doğurdun sandık göremeyince e malum çok aktiftingünaydınn kızlarrr bugün çok sinirliyim üzgünümm...
öncelikle dün doktorumun sekreteri aradı çarşamba günkü randevumu iptal ettiii rahatsızmışş pazartesi salı gelin dedi ama randevuları dolu gelin boş olursa alırız dedi randevulu gelmek isterseniz ayın 27sinde boş dedi şaka gibi doğurucam nerdeyseebu sabah gittim öğleden sonra gelin dedi ağlıcaktım gıcık oldumm...neyse öğleden sonra gidicez bakalımmm...
bu akşam kardeşimde gidiyo zatenn morelim onada bozukk off ne çabuk geçti anlamadımm allahtan annem gelicek 20 gün sonraa
ben muhabbetlerden baya uzak kaldım başka doğuran yok herhaldeee
ha şöyle keyfin yerine gelsin sen kuzunu düşün mutlu olbende 35 olmuşummmmm...yuppiiiii 31 günüm kalmışşşş.....:118:
valla canm kardeşim geldi bütün işleri hallettik evdi eşyaydıı anca vaktim olmadsı girmeye fazlaaa...
ya nasıl sinirlenmiyim hem suçlular hemde mağdur ediyolar insanııı kavga edecek gücüm yoktu yoksa gösterirdim ben onlaraaa..yok canım allahtan acil bi durum yokk
bende 35 olmuşummmmm...yuppiiiii 31 günüm kalmışşşş.....:118:
ya bide ben epilasyon olayına cözüm bulamadım hala eziyet gibi geliyor, aniden yakalnırsak doğuma yandık ya
bişey sorcam, 'EMLA' diye bölgesel uyuşturucu bi krem vardı bilen var mı bilmiyorum
onu özel bölgeme kullansam kızlar bi zararı olur mu sizce, kullanıp ağdaya gidicem, o zaman 3 hafta fln çıkmaz ya
rahat ederrim...
bazı doktorların bu genişliği beni de öldürüyor ama iyi midir kötü müdür bilmiyorum. riskli gebelik deil die hemen çağırmıyorlar tamam da ya o arada riskli bişey olursa? bizimki de bugüne kadar ayda birdi, 32de gittim 3 hafta snra gel dedi, cumartesi gittim, şimdi 10 güne düşürdü buna da şükür :) sen de istediğinde git aradan alsınlar madem öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?