oohh hadi rahatladın canım maşallah
az kaldı zaten annen gitmiyeydi keşke
haziran anneleri merhaba
yaa imrendim size bi an ne güzel hepiniz 35 - 36. haftalara gelmişsiniz
15 - 20 güne bir sürü kişi sanırım doğum yapmış olur
ben taaa 26 haziranı beklicem
bu arada haftasonu boyacı gircek evi salon ve çocuk odaları boyanacak
kızımın odasını pembe boyayacağız ve duvar kağıdı olcak
sobnrada mobilyaları gelecek
bi şey sorcam ikeanın beşiğini alan arkadaşlar vardı burda hensvik serisini
acaba dolabını da alan oldu mu biraz küçük gibi geldi benim gözüme netten baktım da eşim gidip alacak
fikirlerini almak isterim
benm sertleşme olmuyor da iğne batması çok ya
yürüyüş yapın diyorlar da yüryüş yapmak ne mümkün, azcık ayaklansam yorulsam iğne batıyor sol tarafa
böle bişey var mı kızlar sizde de
Kızlar annemler 9 hazirana bilet almayı düşünüyolar sizce gün nasıl geç olmaz dimi?
buraya sadece THY geldiği için rekabet olayı yok bilet fiyatları en uygun 200e yakın yani o günde indirim varmış çok daha uyguna gelcekler.herşeyimizi nerdeyse annemler aldı çok ta masrafa girsinler istemiyorumtarih uygun mu sizce?
benm sertleşme olmuyor da iğne batması çok ya
yürüyüş yapın diyorlar da yüryüş yapmak ne mümkün, azcık ayaklansam yorulsam iğne batıyor sol tarafa
böle bişey var mı kızlar sizde de
bende genelde dışardan okuyucu olarak katılıyorum . neler yaşıyorsunuz kendime göre gözlemlemeye çalışıyorum benim bebeğimde haziran ortalarında doğacak inşallah. Ama aklıma takılan bazı şeyler var mesela ara ara sol kasığıma kramp gibi bir ağrı giriyor çok canım yanıyor. benden başka yaşayan varmı bunu. doğum sancısı değildir galiba bu değil mi:)
ben hensvik serisinin beşiğini ve dolabını aldım canım
geçen gün de kurduk ve bence çok güzel oldu
dolabının boyutları küçük evet
derinliği yetişkin kıyafetine bile uygun
boyu ise kısa biraz
ama bu benim için sıkıntı değil
bebek veya çocuk odası için gayet kullanışlı
zaten boyutları nette var bakabilirsin
hatta ben senin için yazayım:
Genişlik:75 cm
Derinlik: 48 cm
Yükseklik: 174 cm
sonuç olarak ben memnun kaldım canım
bende başından beri aynı fikirdeyim ne kadar küçük o kadar kolayinşallah normal olur da bebiş te 3buçuğu geçmez çatır çatır doğururuz toptan
sol taraf dediğin göğüsün orası mı canım benim de orda felaket bi batma oldu da bikaç gün
bu arada doğum hediyen de süper olmuş canım güle güle kullan
maalesef canım annem çok yoğun çalışıyor cumartesiyi izin alıp gelmesi bile mucize doğumda da ancak bir hafta kalabilecek,napalım sabredicezaraban hayırlı olsun bu arada ,güzel günlerde kullan
canım o bendede var hatta bazen uykumdan uyanıyorum resmen cırmalıyo gibi batıyo doktoruma sordum rahim duvarına yakın olduğu zaman öyle hissedersin normal dedi:)
eğer gününden önce doğurmazsan uygun bencehem doğumdan sonra daha çok kalır erken gelirse erken gidebilir bize de zaten doğum sonrası daha işimize yarar
bende öyle düşünüyorum canım annem çok tezcanlı zaten gelmeden gitmenin planlarını yapıyo uzun süre bi yerde kalamıyo kadıngeç gelsinlerde doğumdan sonra daha iyi olur benim için.ama şunu da unutma canım senden önce doğurcam
inşallah inşallah canım
yok canım rahmime ya, malesef yürüyemiyorum bile bazen son iki üç gündr bu kadar çok
teşekkr ederiz canım, olsun olsun sen zaten hallettn herşeyi bişey kalmadı işte
bi bebişler eksik
ben de sordum canım
rahim sol taraftan büyüyor normal dedi ama acıyo ya, dayanılmıyo ki ben zorlanıyorum
hemen dinlenme ihtiyacı hissediyorum
bende genelde dışardan okuyucu olarak katılıyorum . neler yaşıyorsunuz kendime göre gözlemlemeye çalışıyorum benim bebeğimde haziran ortalarında doğacak inşallah. Ama aklıma takılan bazı şeyler var mesela ara ara sol kasığıma kramp gibi bir ağrı giriyor çok canım yanıyor. benden başka yaşayan varmı bunu. doğum sancısı değildir galiba bu değil mi:)
DOĞUMA GİDERKEN YASİN-İ ŞERİF OKUDUM AMA YASİN-İ ŞERİF TE GEÇEN HER MÜBİN DE BİR TANE PİRİNÇ AĞZIMA ATTIM. 7 TANE MÜBİN OLDUĞU İÇİN 7 PİRİNÇ YEDİM.AMA BUNU TAM AĞRILARINIZ BAŞLADIĞINDA YAPIN YANİ HASTANEYE GİTMEDEN ÖNCE.
BİRDE AŞAĞIDAKİ DUAYI OKUDUM SÜREKLİ.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
Doğum sırasında okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"(A'raf suresi 54. ayet)
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'raf suresi, 54)
ayy ahsencim sen hala ordamısın kuzum biz o konuyu kapattık sanıyordum tabi ki ben doğuracam hahahaayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?