2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oohh hadi rahatladın canım maşallah
az kaldı zaten annen gitmiyeydi keşke

maalesef canım annem çok yoğun çalışıyor cumartesiyi izin alıp gelmesi bile mucize doğumda da ancak bir hafta kalabilecek,napalım sabredicez araban hayırlı olsun bu arada ,güzel günlerde kullan

Kızlar annemler 9 hazirana bilet almayı düşünüyolar sizce gün nasıl geç olmaz dimi?
buraya sadece THY geldiği için rekabet olayı yok bilet fiyatları en uygun 200e yakın yani o günde indirim varmış çok daha uyguna gelcekler.herşeyimizi nerdeyse annemler aldı çok ta masrafa girsinler istemiyorum tarih uygun mu sizce?

ben hensvik serisinin beşiğini ve dolabını aldım canım
geçen gün de kurduk ve bence çok güzel oldu
dolabının boyutları küçük evet
derinliği yetişkin kıyafetine bile uygun
boyu ise kısa biraz
ama bu benim için sıkıntı değil
bebek veya çocuk odası için gayet kullanışlı
zaten boyutları nette var bakabilirsin
hatta ben senin için yazayım:
Genişlik:75 cm
Derinlik: 48 cm
Yükseklik: 174 cm

sonuç olarak ben memnun kaldım canım

bende genelde dışardan okuyucu olarak katılıyorum . neler yaşıyorsunuz kendime göre gözlemlemeye çalışıyorum benim bebeğimde haziran ortalarında doğacak inşallah. Ama aklıma takılan bazı şeyler var mesela ara ara sol kasığıma kramp gibi bir ağrı giriyor çok canım yanıyor. benden başka yaşayan varmı bunu. doğum sancısı değildir galiba bu değil mi:)

benm sertleşme olmuyor da iğne batması çok ya
yürüyüş yapın diyorlar da yüryüş yapmak ne mümkün, azcık ayaklansam yorulsam iğne batıyor sol tarafa
böle bişey var mı kızlar sizde de

canım o bendede var hatta bazen uykumdan uyanıyorum resmen cırmalıyo gibi batıyo doktoruma sordum rahim duvarına yakın olduğu zaman öyle hissedersin normal dedi:)

eğer gününden önce doğurmazsan uygun bencehem doğumdan sonra daha çok kalır erken gelirse erken gidebilir bize de zaten doğum sonrası daha işimize yarar

benm sertleşme olmuyor da iğne batması çok ya
yürüyüş yapın diyorlar da yüryüş yapmak ne mümkün, azcık ayaklansam yorulsam iğne batıyor sol tarafa
böle bişey var mı kızlar sizde de

Bende yapamıyorum pek yürüyüş yoruluyorum cok cabuk:)ama batma olmuyor sadece sertleşiyor karnım

canım hayırlı olsun bebişin senin de bende de sol tarafta batmalar oluyo ama kasığın aksine üst kaburga tarafımda ama şu haftalarda kasık karın bölgelerine ağrı sancı girmesi normal diye düşünüyorum

ayy canım cevabın için çok mersiiii
bende öyle istiyorum zaten çok büyük olmasın kibar şirin bi şey olsun
sanki nette çok dar ama çok uzun gibi gördüm tipsiz gelmişti
rahatlattın beni ah birde şu beşik sallanır olsa süper olcak

inşallah inşallah canım
yok canım rahmime ya, malesef yürüyemiyorum bile bazen son iki üç gündr bu kadar çok

maalesef canım annem çok yoğun çalışıyor cumartesiyi izin alıp gelmesi bile mucize doğumda da ancak bir hafta kalabilecek,napalım sabredicez araban hayırlı olsun bu arada ,güzel günlerde kullan

teşekkr ederiz canım, olsun olsun sen zaten hallettn herşeyi bişey kalmadı işte
bi bebişler eksik

canım o bendede var hatta bazen uykumdan uyanıyorum resmen cırmalıyo gibi batıyo doktoruma sordum rahim duvarına yakın olduğu zaman öyle hissedersin normal dedi:)

ben de sordum canım
rahim sol taraftan büyüyor normal dedi ama acıyo ya, dayanılmıyo ki ben zorlanıyorum
hemen dinlenme ihtiyacı hissediyorum

eğer gününden önce doğurmazsan uygun bencehem doğumdan sonra daha çok kalır erken gelirse erken gidebilir bize de zaten doğum sonrası daha işimize yarar

bende öyle düşünüyorum canım annem çok tezcanlı zaten gelmeden gitmenin planlarını yapıyo uzun süre bi yerde kalamıyo kadın geç gelsinlerde doğumdan sonra daha iyi olur benim için.ama şunu da unutma canım senden önce doğurcam

Selamm kızlarrr doğum iznime ayrıldım artıkk evdeym keyfini çıkarıyorum ıcımden bır ses 1 hafta sonra doğuracağımı soyluyor hepinizi haberdar edıcem merak etmeyın şimdilik ıyı bakın kndınıze

ayy ahsencim sen hala ordamısın kuzum biz o konuyu kapattık sanıyordum tabi ki ben doğuracam hahahaayyyy

DOĞUMA GİDERKEN YASİN-İ ŞERİF OKUDUM AMA YASİN-İ ŞERİF TE GEÇEN HER MÜBİN DE BİR TANE PİRİNÇ AĞZIMA ATTIM. 7 TANE MÜBİN OLDUĞU İÇİN 7 PİRİNÇ YEDİM.AMA BUNU TAM AĞRILARINIZ BAŞLADIĞINDA YAPIN YANİ HASTANEYE GİTMEDEN ÖNCE.
BİRDE AŞAĞIDAKİ DUAYI OKUDUM SÜREKLİ.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

Doğum sırasında okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"(A'raf suresi 54. ayet)
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'raf suresi, 54)

bende de o batma olayı sağ kasığımda olmuştu canım şimdi hatırladım 6 aylık falanken.yürüdükçe batıyodu ayağa kalkmaya korkuyodum ve acile gitmiştik hatta enfeksiyon çıkmıştı idrar yollarında.belki senin ki de öyledir.şu haftalarda sebep farklı olabilir tabi oda var ve doktorum o zaman bünyen zayıf olduğu için rahim büyüdükçe oda yapar bu tip sancılar demişti.sende zayıfsın benim gibi belki de budur sebep sende de

canım benim 26. haftada şeker yüksek çıkana kadar bebek gelişimi normaldi.şekerim sınırda çıkınca doktor diyet vermedi ama dikkat et dedi.3-4 hafta tatlıyı hamurişini falan kesince bebeğim son ölçümlerde biraz diğer haftalara göre düşük çıkmıştı.bende anne yüreği üzüldümeski yememe döndüm.çok fazla kısmadım.ayrıca kendimde buna rağmen kilo almadım ilginç bir şekilde.bu ara süt ve süt ürünlerini artırmıştım.günde 2 bardak süt sabah kahvaltıda bol peynir bazı zamanlar ayran akşamları 1 kase yoğurt.belki onun etkisi olmuş olabilir.ayrıca ceviz badem gibi kuruyemişleride hamileliğimin başından beri sıkça tüketiyorum.

bugün doktoruma ne kadar ağrıdan bahsettiysem hepsine normal dedi:)yani o çektiğin ağrılar normal:)bazen bendede kramp tarzı bazen adet ağrısı tarzı bazen ishal olacakmışım gibi bir ağrı olabiliyor.ne ararsan var yani:)

canım yeni doğum yapan bi arkadaşım önerdi bi kitap varmış ismi HER ANNEYE LAZIM.doğumdan önce uzun süre eşimle içindeki duaları salavatları okuduk dedi ve doğumu iki saat içinde olmuştu çok kolay oldu dedi kendisi de.ordan okuduğu şeylerin faydası olduğunu düşünüyo ben eşime söyledim alcak inş olmadı netten sipariş vercez aklınızda bulunsun bence hepiniz temin edin çok faydalı bilgiler varmış

ayy ahsencim sen hala ordamısın kuzum biz o konuyu kapattık sanıyordum tabi ki ben doğuracam hahahaayyyy

ne sen nede ben doğurmadan bu kapanmazzzz annemler gesin öyle doğurym diyorum ama 10 unda mesela

benimde sag tarafımda canım hep sag belim sag basenim sag kalçam sag kasıgım sag bacagım yani sag tarafım pert ama solda gram agrı yok.erkek bebegi sagda olur kızda solda olur derler
normal agrılar canım bunlar dogum sancısına dayanamazsınmış

Doktordan geldik şimdi normal doğum yapabilirsin dedi:)) 2050 gr olmuş bebeğim:))

agrılar rahmin genişlemesini acılmasını saglıyormuş bu duruma sevinmemiz lazım kızlar bence.benim arkadaşım 41. haftaya girmişti hiç bi agrısı sızısıda yoktu doktor acılmayı bekledi baktı acılması yok sezeryana almışlardı.yani o diyordu hiç agrım sızım olmuyo cok rahatım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…