saol canımmm işlerimi hallettiöm artık rahat rahat doğurabilirimm..ranana
hkn2013 kullanıcısından alıntı
günaydınn kızlarrr bugün çok sinirliyim üzgünümm...
öncelikle dün doktorumun sekreteri aradı çarşamba günkü randevumu iptal ettiii rahatsızmışş pazartesi salı gelin dedi ama randevuları dolu gelin boş olursa alırız dedi randevulu gelmek isterseniz ayın 27sinde boş dedi şaka gibi doğurucam nerdeysee bu sabah gittim öğleden sonra gelin dedi ağlıcaktım gıcık oldumm...neyse öğleden sonra gidicez bakalımmm...
bu akşam kardeşimde gidiyo zatenn morelim onada bozukk off ne çabuk geçti anlamadımm allahtan annem gelicek 20 gün sonraa
ben muhabbetlerden baya uzak kaldım başka doğuran yok herhaldeee
hoş geldin cnm merak ettik seni valla doğurdun sandık göremeyince e malum çok aktiftin
valla cnm sinirlenmekte çok haklısın ama sen yinede relaks ol yavrunu da üzme inşallah sıra olur da muayene olursun hakkında hayırlısı
bende 35 olmuşummmmm...yuppiiiii 31 günüm kalmışşşş.....
ha şöyle keyfin yerine gelsin sen kuzunu düşün mutlu ol
valla canm kardeşim geldi bütün işleri hallettik evdi eşyaydıı anca vaktim olmadsı girmeye fazlaaa...
ya nasıl sinirlenmiyim hem suçlular hemde mağdur ediyolar insanııı kavga edecek gücüm yoktu yoksa gösterirdim ben onlaraaa.. yok canım allahtan acil bi durum yokk
allah kavuştursun cnm ne güzel temizliğinde olmuş bende bu ayın 15.inden sonra temizlikçi alacağım artık
günaydınn kızlarrr bugün çok sinirliyim üzgünümm...
öncelikle dün doktorumun sekreteri aradı çarşamba günkü randevumu iptal ettiii rahatsızmışş pazartesi salı gelin dedi ama randevuları dolu gelin boş olursa alırız dedi randevulu gelmek isterseniz ayın 27sinde boş dedi şaka gibi doğurucam nerdeyseebu sabah gittim öğleden sonra gelin dedi ağlıcaktım gıcık oldumm...neyse öğleden sonra gidicez bakalımmm...
bu akşam kardeşimde gidiyo zatenn morelim onada bozukk off ne çabuk geçti anlamadımm allahtan annem gelicek 20 gün sonraa
ben muhabbetlerden baya uzak kaldım başka doğuran yok herhaldeee
günaydın kızlar...
doktordan geldik şimdi.çalışamaz raporumu aldım sonunda.cuma günü iş yerindekilerle vedalaşmıştım zaten.raporu bile eşimle yolladım bugün:)artık bir sağıma bir soluma sırasıyla yatmayı düşünüyorum:)ohhh evde olmak süper bir duyguymuş...
bu arada kızım 3 hafta önceki muayenede haftası ile uyumlu çıkmıştı dahaa öncekilerde hep 1-2 hafta önde gidiyordu.çok üzülmüştüm.1400 gramdı.şimdi 3 hafta önde çıktı 2200 gr.doktor biraz yediklerine dikkat et dedi.3 haftada 1 kiloya yakın almasına inanamadım.
Günaydın tetelerrr
Dün o kadar yoğunduk ki, ara ara telden girip okuduk ama yorum yazamadım
Şöyle bi özet geçiyim
Aldığm park yatağı ( kraft kırmızı-gri) iade ettrdm kayınvaldeme
Sağolsun ya direnmedi bu kez, yani aslında onun da içine sinmemiş
Şimdi süslü tahta beşiklerden alcam, ne kadar az kullanışlı olursa olsun, onlardan istyorum ya
Eşim çok yoğun hala, ama beni idare etmeye çalışıyo
Ben kızııp bağırıyorum, o gec gelse de beni gezdrmeye çalışıyo
Bugün akşam kayınvaldeme gitcem, burda sıkılıyorum çünkü
Hiçkimse yok, bişey olsa ( Allah korusun) kapımı çalcak bi komşum yok
Çok yabaniler, biraz farklı bi yer burası ya , tayinim çıksaydı da taşınsaydık artık
Buarada doğum hediyesi olarak araba aldı eşim bana, dün trafiğe çıktım ilk defa
Ama çok yavaş kullanıyorum, eşime de söz verdm, hiç yalnız çıkmıcam doğuma kadar
Dün çok abur cubur yedim bide, çok vicdan azabı duyuyorum, tortillamı hiç iyi besleyemedim hep kendimi düşündüm
Bu yüzden vicdan azabı duyuyorum, bu hafta iyi beslencem inşallah, kayınvaldem iyi bakar ( gıcıktır mıcıktır ama)
Bizden haberler böyle, henüz sancı, kasılma vs.. bir belrti yok doğuma dair, herşey yolunda ama benm doğurasım var
3 Hafta sonra doğuraym artık mesela ya dimi, 2 haftaya kadar bisürü doğum olur burdaaaaaaaaaaaaa
Bu arada eşime diyorum ki , normal doğuramam ben, özele gidelim talep üzerine gün alalım sezeryan yapıveriyim diyorum, beni biraz da teşvik etsn diye yapıyorum
Diyor ki : biz erkeklerin öyle bi şansı olsa her yıl doğururdum diyor
O an ki duyguyu düşünsene, bütün duaların kabul oluyor, bütün günahlarından kurtuluyosun diyor
Ben olsam dua etmek için sadece o an gelse , sancılarım başlasa diye dua ederdim diyor
Ah benm kocammm
gözün aydın, ev candır yaaa :))) alıyor bu minişler çaktırmadan kiloyu, o yüzden çok endişelenmemek lazım sürprizlerle dolular
bende çarşambayı iple çekiyorum bakalım benim paşa kaç kilo olmuş
aman çokta kilolu olsun istemiyorum normal doguracagım için ne kadar bebek küçük olursa o kadar kolay dogar diye düşünüyorum ama yanlışmı düşünüyorum acaba kızlar
aman çokta kilolu olsun istemiyorum normal doguracagım için ne kadar bebek küçük olursa o kadar kolay dogar diye düşünüyorum ama yanlışmı düşünüyorum acaba kızlar
Merhaba 33+5 haftalığım karnımda cok sertleşme oluyor bu normalmi sizdede oluyormu?
valla benm arkadaşlarr emla krem kullanmışlardıı biliyomusunuz bilmiyorum onlar çok memnundu bende aldım ama o ay hamile kaldım kullanmak nasip olmadı daha bilmiyorum cesaret edemedim ben kullanan varmıı hamileliktee...
canım ben kullandım emla krem 20'li haftalardaydım galiba. gerçekten çok işe yarıyo. benim eşim pimpirikli olduğu için biz doktora sorarak almıştık bi sakıncası yok demişti ama prospektüste henüz hamilelerle için etkileri kanıtlamamış diyodu.
ben en son dün yaptım kremde kullanmadımama dayanılmaz da değildi acısı.. bi dene istersen yinede acı konusunda gerçekten etkili
Günaydın annişler! annem haftasonu geldi herşeyi hallettik sağolsun. bebişin odasını yerleştirdik, bitirdik. rahatladım artıkdün akşam yolcu ettik baya ağladım annem burda olsa hep keşke buna da şükür napalım..herkes iyidir umarım çok okuyamadım geçmişi ağırlaştık iyice heyecan başladı yavaş yavaş, hepimize hayırlı doğumlar diliyorum..
Doğum hediyesi araba süpermiş.Allah nazardan korusun. Bence küçük bir kurban kestirin kan akıtmak iyidir derler bizde.
Bizimkinde daha tık yok. Hediye almazsan doğurmayacağım diyorumBakalım ne alacak.
Bu arada eşin çok duygusalmış. Ama bilim adamalrı deney yapmışlar. Doğum sancısının şiddetindeki sancıyı erkeklere vermişler hiç bir erkek bu sancıya dayanamamış. Korkutmak gibi olmasın ama aynı anda 18 kemiğin kırılmasına eş değermiş ama Allah bize o gücü veriyor. Benimde eşim sezeryan yapalım 10 dk. bitsin diyor ama ben istemiyorum. Bebeğim ile yaşayabileceğim en özel an ve ben o anı kaçırmak istemiyorum. Epiduralede karşıyım. Çatır çatır doğuracağım(Tabi işin içine girince epidural istiyorum diye çığlıkta atabilirim )
dilcaaa canım arabanız hayırlı olsun rabbim kaza bela göstermesin güle güle sürün inşalllahhh
ne güzel acil bişey olsa kapında araban var
Merhaba 33+5 haftalığım karnımda cok sertleşme oluyor bu normalmi sizdede oluyormu?
maşalllahgünaydın kızlar...
doktordan geldik şimdi.çalışamaz raporumu aldım sonunda.cuma günü iş yerindekilerle vedalaşmıştım zaten.raporu bile eşimle yolladım bugün:)artık bir sağıma bir soluma sırasıyla yatmayı düşünüyorum:)ohhh evde olmak süper bir duyguymuş...
bu arada kızım 3 hafta önceki muayenede haftası ile uyumlu çıkmıştı dahaa öncekilerde hep 1-2 hafta önde gidiyordu.çok üzülmüştüm.1400 gramdı.şimdi 3 hafta önde çıktı 2200 gr.doktor biraz yediklerine dikkat et dedi.3 haftada 1 kiloya yakın almasına inanamadım.
aman günü geldiğinde doğur cnm bende de aynı be ne olsun sancı ağrı geçinip gidiyoruz işte belim çok ağrıyor oturamıyorum işte çok şükür iyiyim yasaol canımmm işlerimi hallettiöm artık rahat rahat doğurabilirimm..ayy ben aldım temizlikçii iki kadın geldi 1 günde bütün duvarları evi hallettiler mis gibi oldu yeni boyanmış gibi harikaaa...ama doğuma yakın bikere daha alırım birini cam falan silinir yine yağmur yağdı battııı
ee sende ne var ne yok hamileliğin iyi geçiyodur inşallah...
bencede öyle ne çok düşük olsun ne de fazla 3 kilo iyi bencebende çarşambayı iple çekiyorum bakalım benim paşa kaç kilo olmuş
benm sertleşme olmuyor da iğne batması çok ya
yürüyüş yapın diyorlar da yüryüş yapmak ne mümkün, azcık ayaklansam yorulsam iğne batıyor sol tarafa
böle bişey var mı kızlar sizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?