Doktordan geldik şimdi normal doğum yapabilirsin dedi:)) 2050 gr olmuş bebeğim:))
anladım cnm çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için benim kızın zayıflığı anlaşıldı şimdi gidip koca bi bardak süt içiyorum ve eşim geldiinde çarşıya inip kuru yemiş allah ne verdiyse alıyoruzcanım benim 26. haftada şeker yüksek çıkana kadar bebek gelişimi normaldi.şekerim sınırda çıkınca doktor diyet vermedi ama dikkat et dedi.3-4 hafta tatlıyı hamurişini falan kesince bebeğim son ölçümlerde biraz diğer haftalara göre düşük çıkmıştı.bende anne yüreği üzüldümeski yememe döndüm.çok fazla kısmadım.ayrıca kendimde buna rağmen kilo almadım ilginç bir şekilde.bu ara süt ve süt ürünlerini artırmıştım.günde 2 bardak süt sabah kahvaltıda bol peynir bazı zamanlar ayran akşamları 1 kase yoğurt.belki onun etkisi olmuş olabilir.ayrıca ceviz badem gibi kuruyemişleride hamileliğimin başından beri sıkça tüketiyorum.
bugün doktoruma ne kadar ağrıdan bahsettiysem hepsine normal dedi:)yani o çektiğin ağrılar normal:)bazen bendede kramp tarzı bazen adet ağrısı tarzı bazen ishal olacakmışım gibi bir ağrı olabiliyor.ne ararsan var yani:)
canım yeni doğum yapan bi arkadaşım önerdi bi kitap varmış ismi HER ANNEYE LAZIM.doğumdan önce uzun süre eşimle içindeki duaları salavatları okuduk dedi ve doğumu iki saat içinde olmuştu çok kolay oldu dedi kendisi de.ordan okuduğu şeylerin faydası olduğunu düşünüyo ben eşime söyledim alcak inş olmadı netten sipariş vercez aklınızda bulunsun bence hepiniz temin edin çok faydalı bilgiler varmış
ne sen nede ben doğurmadan bu kapanmazzzzannemler gesin öyle doğurym diyorum ama 10 unda mesela
benimde sag tarafımda canım hep sag belim sag basenim sag kalçam sag kasıgım sag bacagım yani sag tarafım pert ama solda gram agrı yok.erkek bebegi sagda olur kızda solda olur derler
normal agrılar canım bunlar dogum sancısına dayanamazsınmış
Doktordan geldik şimdi normal doğum yapabilirsin dedi:)) 2050 gr olmuş bebeğim:))
kızlar adınıza çok sevindim maşallah kilolarıda iyi Rabbim hayırlı kolay doğumlar versin hepimizeSelam hanımlar. Cumartesi kontrolümüz vardı. Nst ye girdik. Bebeğim 2900 gr olmuş. Doktor teyzemiz az dedi. Çalışırken her şey daha düzenliydi, evde düzen bozuluyor. Birde mide sorunum hiç geçmediği için daha zor. 3.5 kg civarı doğması iyi dedi doktorumuz. İnşallah doğana kadar kilosu artar. İşten çıktığımdan beri bebek odasıyla falan uğraştığım için, kızım çok aşağıya baskı yapıyordu. Doktorumuz dinlenmem gerektiğini yoksa erken doğum riskini gireceğimi söyledi. Bende her işi bıraktım artık. Ayın 14.de temizlikçi gelecek. Ben 57 kg. doktorum banada biraz kilo al dedi ama alamıyorumki. Normalde zaten zor kilo alan biriyimdir.
Bu arada şuan normal doğum görünüyor. Kızımın kafası aşağıda.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsalar...
valla desinler diye iş yapamam hem sen ağır hamilesin senden iş mi bekliyorlar boşver yamuhabbetinize doyum olmuyor ayrılamıyorum pc başından ama az evin tozunu almam lazım.kaynanam görümceme gitmişti birazdan gelcek .demesin gelin bi iş yapmamış
bende genelde dışardan okuyucu olarak katılıyorum . neler yaşıyorsunuz kendime göre gözlemlemeye çalışıyorum benim bebeğimde haziran ortalarında doğacak inşallah. Ama aklıma takılan bazı şeyler var mesela ara ara sol kasığıma kramp gibi bir ağrı giriyor çok canım yanıyor. benden başka yaşayan varmı bunu. doğum sancısı değildir galiba bu değil mi:)
anladım cnm çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için benim kızın zayıflığı anlaşıldı şimdi gidip koca bi bardak süt içiyorum ve eşim geldiinde çarşıya inip kuru yemiş allah ne verdiyse alıyoruz
cnm duaya çok inanıyorum kitabı alınca hergün bı dua paylaşalım herkes faydalansın bence
bencede doğurmadan bu konu kapanmaz kan davasına dönüştü bence ben daha önce doğururum bak zararlı çıkarsın söylim
bende genelde dışardan okuyucu olarak katılıyorum . neler yaşıyorsunuz kendime göre gözlemlemeye çalışıyorum benim bebeğimde haziran ortalarında doğacak inşallah. Ama aklıma takılan bazı şeyler var mesela ara ara sol kasığıma kramp gibi bir ağrı giriyor çok canım yanıyor. benden başka yaşayan varmı bunu. doğum sancısı değildir galiba bu değil mi:)
Bende yapamıyorum pek yürüyüş yoruluyorum cok cabuk:)ama batma olmuyor sadece sertleşiyor karnım
amin cnm sağol hepimizinkilere olsun sağlıcakla doğsunlar inşallahohhh afiyet bal şeker olsun kızına löp löp et olsun
selam kızlarr herkes iyidir umarım..sonlara yaklaştık şükür..bugün 37. haftamıza girdik..37 ye giren tüm arkadaşlar tebriklerrrrrrrr:119::124::119:
Kızlar merhaba... Cuma günü bir kadın doğum uzmanına muayene oldum haftayada kendi doktoruma gidicem. Bana herkes bebek aşşağıda erken doğum olabilir diyodu. Doktora bunu soracaktım ki ben sormadan ''bebek aşşağıda ve ters'' dedive biraz sancı görüyorum dedi. ultrason cihazıyla sancı görülür mü? Haftaya kendi doktoruma gidicem inşallah o zamana kadar döner diye dua ediyorum.
Bir de cumartesi gecesi şiddetli ağrım oldu birkaç dakikada bir gelip bi 30 saniye kadar süren sancı ve kasılmalar yaşadım.Eşimin köyündeydik hastaneye 1 saat mesafemiz vardı ve bebeğin ters olmasından dolayı çok korktum... biraz daha şiddetlense eşimi uyandıracaktım ki çok şükür geçti.ve ağrı girip çıkarken ayaklarıma sıcak sıcak vurduğunu hissediyodum. Böyle sıcak su dökülür gibi değişik bir ağrıydııı siz böyle bişey yaşadınız mı?
amin ranacım inşallah..zaman geçmiyor gibiydi ama aslında şu günlerde daha hızlı geçiyor sanki..2 gündür kasılmalarım var gün içerisinde 10-15 kez oluyor normalmiki:26: magnezyumda içiyorum ama..
amin ranacım inşallah..zaman geçmiyor gibiydi ama aslında şu günlerde daha hızlı geçiyor sanki..2 gündür kasılmalarım var gün içerisinde 10-15 kez oluyor normalmiki:26: magnezyumda içiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?