2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam hanımlar. Cumartesi kontrolümüz vardı. Nst ye girdik. Bebeğim 2900 gr olmuş. Doktor teyzemiz az dedi. Çalışırken her şey daha düzenliydi, evde düzen bozuluyor. Birde mide sorunum hiç geçmediği için daha zor. 3.5 kg civarı doğması iyi dedi doktorumuz. İnşallah doğana kadar kilosu artar. İşten çıktığımdan beri bebek odasıyla falan uğraştığım için, kızım çok aşağıya baskı yapıyordu. Doktorumuz dinlenmem gerektiğini yoksa erken doğum riskini gireceğimi söyledi. Bende her işi bıraktım artık. Ayın 14.de temizlikçi gelecek. Ben 57 kg. doktorum banada biraz kilo al dedi ama alamıyorumki. Normalde zaten zor kilo alan biriyimdir.

Bu arada şuan normal doğum görünüyor. Kızımın kafası aşağıda.

Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsalar...

muhabbetinize doyum olmuyor ayrılamıyorum pc başından ama az evin tozunu almam lazım.kaynanam görümceme gitmişti birazdan gelcek .demesin gelin bi iş yapmamış

anladım cnm çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için benim kızın zayıflığı anlaşıldı şimdi gidip koca bi bardak süt içiyorum ve eşim geldiinde çarşıya inip kuru yemiş allah ne verdiyse alıyoruz

cnm duaya çok inanıyorum kitabı alınca hergün bı dua paylaşalım herkes faydalansın bence

bencede doğurmadan bu konu kapanmaz kan davasına dönüştü bence ben daha önce doğururum bak zararlı çıkarsın söylim

Benimde hep sağ tarafım. Hatta eşime bu kız sağda tünel açıyor galiba oradan çıkacak diyorum Artık çok sertleşti hareketleri falan. Sancılarda daha şiddetli olmaya başladı. Doktor sancılar sürekli artacak, normal dedi.

Doktordan geldik şimdi normal doğum yapabilirsin dedi:)) 2050 gr olmuş bebeğim:))

kızlar adınıza çok sevindim maşallah kilolarıda iyi Rabbim hayırlı kolay doğumlar versin hepimize
muhabbetinize doyum olmuyor ayrılamıyorum pc başından ama az evin tozunu almam lazım.kaynanam görümceme gitmişti birazdan gelcek .demesin gelin bi iş yapmamış
valla desinler diye iş yapamam hem sen ağır hamilesin senden iş mi bekliyorlar boşver ya

ohhh afiyet bal şeker olsun kızına löp löp et olsun

Sol kasıkta ağrı batma çoğumuzda var sanırım ben de doktora sordum artık bunlar için endişelenme çünkü çok normal ve artık bu haftadan sonra da biz müdahale etmicez dedi, korkulacak bişey yokmuş normal iş yani canım

Bende yapamıyorum pek yürüyüş yoruluyorum cok cabuk:)ama batma olmuyor sadece sertleşiyor karnım

Sertleşme de oluyor hele yorulunca, artık bunlara normal gözüyle bakacakmışız. Tabii biz endişeleniyoruz doktorlara söylemesi kolay tabi :)

Kızlar merhaba... Cuma günü bir kadın doğum uzmanına muayene oldum haftayada kendi doktoruma gidicem. Bana herkes bebek aşşağıda erken doğum olabilir diyodu. Doktora bunu soracaktım ki ben sormadan ''bebek aşşağıda ve ters'' dedi ve biraz sancı görüyorum dedi. ultrason cihazıyla sancı görülür mü? Haftaya kendi doktoruma gidicem inşallah o zamana kadar döner diye dua ediyorum.

Bir de cumartesi gecesi şiddetli ağrım oldu birkaç dakikada bir gelip bi 30 saniye kadar süren sancı ve kasılmalar yaşadım.Eşimin köyündeydik hastaneye 1 saat mesafemiz vardı ve bebeğin ters olmasından dolayı çok korktum... biraz daha şiddetlense eşimi uyandıracaktım ki çok şükür geçti.ve ağrı girip çıkarken ayaklarıma sıcak sıcak vurduğunu hissediyodum. Böyle sıcak su dökülür gibi değişik bir ağrıydııı siz böyle bişey yaşadınız mı?

selam kızlarr herkes iyidir umarım..sonlara yaklaştık şükür..bugün 37. haftamıza girdik..37 ye giren tüm arkadaşlar tebriklerrrrrrrr:119::124::119:

ohhh afiyet bal şeker olsun kızına löp löp et olsun
amin cnm sağol hepimizinkilere olsun sağlıcakla doğsunlar inşallah
selam kızlarr herkes iyidir umarım..sonlara yaklaştık şükür..bugün 37. haftamıza girdik..37 ye giren tüm arkadaşlar tebriklerrrrrrrr:119::124::119:

ve aleyküm selam cnm maşallah size darısı bizlerin başına olsun tebrik ederim cnm

sevindim bu dertten kurtulmana hem ben rica ederim ne yaptım kiii, bu senin başarındır
o sancı solda aynen beni de yürütmüyor ama ben şunu fark ettim bak bakalım sen de öyle mi yapıyorsun : hamile değilmişçesine hızlı yürüyorum, sola bıçak batınca ferk ediyorum mecburen yavaşlıyorum ama iş işten geçmiş bıçak batmış oluyor. sanırım artık yürüyüş tempomuzu yavaşlatma zamanı geldi,9 aylık hamileyiz biz değil mi 9 muuuu

amin ranacım inşallah..zaman geçmiyor gibiydi ama aslında şu günlerde daha hızlı geçiyor sanki..2 gündür kasılmalarım var gün içerisinde 10-15 kez oluyor normalmiki:26: magnezyumda içiyorum ama..

geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye, soluna yatmaya bak, haftaya kendi doktoruna gidecekmişsin zaten hem ona da detaylı sorarsın.. o kısa aralıklarla gelen sancılardan oluyor ama ayak ısınmasını bilemedim.. :44: umarım bi daha yaşamazsın

amin ranacım inşallah..zaman geçmiyor gibiydi ama aslında şu günlerde daha hızlı geçiyor sanki..2 gündür kasılmalarım var gün içerisinde 10-15 kez oluyor normalmiki:26: magnezyumda içiyorum ama..

bana neden hiç geçmiyormuş gibi geliyor acaba ya
valla cnm bende de kasılma oluyor bacağımda daha çok magnezyum iiyorum 1 haftadır hafifletti ama tamamen de geçmadi normal dedi doktor doğum için hazırlanıyor vucut artık

geçer geçer merak etme..sanki 35 ten sonra daha hızlı geçmeye başladı
benim bacaklarımda zaten oluyorduda..1 haftadır karnımda kasılmalar yaşıyorum..adet olacakmışım gibi bazen daha fazla ağrılar...10 dk sürüyor geçiyor..sanki son günlerde miktarı artmaya başladı..bebeğimmi geliyorki:26: inşallah 10 gün daha sabreder oğluşum...:18:

hamişler bu sıcakta nezle olmak çok zor aman kendinize dikkat et canlarım
ben nerden buldum yine bu mikrobu ah ahhh bu haftalarda da ne yapılır ne içilir ki? bildiğiniz bişiler var mı

Canım nasıl oldun? Daha iyisin umarımm..
Benim kasılmada azaldı.. sancı hiç yok..
Senin oglan yoklamaya baslamiss o zaman..normal tabii, bekler yavru merak etme..alıstirma yapiyorlar
Bu arada mg gunde kaç iciyorsun?
Benimkini dr 2 ye cikartinca kasilmalar azaldi cnm

merhabalarr hanımlar nasılsınız bakalımm biz cok sukur ıyıyızz kocsı ve paşam laa 4 gun sehır dısındaydıkk gece geldık hayrlısı ıle ve nurgulden aldıgım haberlerle 2 kısı dogum yapmıs hayılrısı olsın ınsll darısı zamanında bıse ınsll saglıcakal buyutsunler ınsll cücükleriniiee baska ne habelr var bakalım:44:
artık cucugumm daha sert yer degıstırıyor ve degıstırırkene canım yanıyor ve alt tarafım cıkıcakmıs gıbım oluyorrrrrrrrr:18::18:
bu arada bel agrım artı devlet acıle gırdımm ve nts ye bagladılar sukur sancım 10 nu gecmedı ondan sonrası sancımıs cunkummmm:18::18:işte böyleee

bugün doktoruma ne kadar ağrıdan bahsettiysem hepsine normal dedi:)yani o çektiğin ağrılar normal:)bazen bendede kramp tarzı bazen adet ağrısı tarzı bazen ishal olacakmışım gibi bir ağrı olabiliyor.ne ararsan var yani:)[/QUOTE]

Evet bende doktoruma sorsam normal diyecek diye artık sormuyorum bile:) Onlara göre normal ama benim ilk kez başıma geliyor, bunu anlamıyorlar. Ben ençok doğum sancısını merak ediyorum kimine sırttan geliyormuş kimine karnın üstünden kimine kasıktan . Ne değişken bir ağrıymış bu. Ama ne yalan söyleyeyim bir yorumda okudugum aynı anda 18 kemiğin kırılmasına eş değer ağrı tanımı beni epey tırsıttı. Rabbim güç versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…