ah canım kaç gündür neler yaptım bilsen..nane limon içtim genelde..ve tavuk çorbası..ama en etkilisi bol ballaı süttü..bal sanki kesiyor biraz..kendine çok iyi bak aman..ilaçta alamıyoruz uzuyorda uzuyor uzun süredir hiç bu kadar ağır geçirmemiştim gribi..ama dikkat et kendine..hamişler bu sıcakta nezle olmak çok zor aman kendinize dikkat et canlarım
ben nerden buldum yine bu mikrobu ah ahhh bu haftalarda da ne yapılır ne içilir ki? bildiğiniz bişiler var mı
yukardada yazdımya canım şükür bugün daha iyiyim..ama yorgunluk devam ediyor tabii...tek dozdu 2 ye çıkar dedi ama girp araya girince tek doz içiyorum hala..ama 2 ye çıkarsam iyi olcak..sanki bi kaç gündür daha bir arttı..karnım aşırı sertleşiyor,canım yanıyor..yatarken bile uyandırdı dün gece..kokmaya başladım kendimden..herşeyi yıkadım ütüledim çantama koymak nasip olmadı..bugün çantamızı hazırlayayım bari nolur ne olmaz..Canım nasıl oldun? Daha iyisin umarımm..
Benim kasılmada azaldı.. sancı hiç yok..
Senin oglan yoklamaya baslamiss o zaman..normal tabii, bekler yavru merak etme..alıstirma yapiyorlar
Bu arada mg gunde kaç iciyorsun?
Benimkini dr 2 ye cikartinca kasilmalar azaldi cnm
Evet bende doktoruma sorsam normal diyecek diye artık sormuyorum bile:) Onlara göre normal ama benim ilk kez başıma geliyor, bunu anlamıyorlar. Ben ençok doğum sancısını merak ediyorum kimine sırttan geliyormuş kimine karnın üstünden kimine kasıktan . Ne değişken bir ağrıymış bu. Ama ne yalan söyleyeyim bir yorumda okudugum aynı anda 18 kemiğin kırılmasına eş değer ağrı tanımı beni epey tırsıttı. Rabbim güç versin hepimize
sevindim bu dertten kurtulmana hem ben rica ederim ne yaptım kiii, bu senin başarındır
o sancı solda aynen beni de yürütmüyor ama ben şunu fark ettim bak bakalım sen de öyle mi yapıyorsun : hamile değilmişçesine hızlı yürüyorum, sola bıçak batınca ferk ediyorum mecburen yavaşlıyorum ama iş işten geçmiş bıçak batmış oluyor. sanırım artık yürüyüş tempomuzu yavaşlatma zamanı geldi,9 aylık hamileyiz biz değil mi9 muuuu
bugün doktoruma ne kadar ağrıdan bahsettiysem hepsine normal dedi:)yani o çektiğin ağrılar normal:)bazen bendede kramp tarzı bazen adet ağrısı tarzı bazen ishal olacakmışım gibi bir ağrı olabiliyor.ne ararsan var yani:)
3. bebepğimiz yolda desene canım..ne heyecanlıı..çok şükür işi bitirmişsiniz..artık bebeğin 37 ye geldiğine göre ne zaman isterse gelebilircuma günü dr.daydık kızlar, yine sancılarım çıktı zaten hissediyorum artık. özellikle akşamları oluyor...
ilacı yani nidilatı kestik artık bekliyoruz oğlumuzu...
çatı muayenemi de oldum. dr. elle muayene etti abartıcak bişey değilmiş, 1 dk sürdü zaten. çatım çok dar değilmiş ama çok da geniş değil, dedi. 3 kg ya kadar çıkarırsın ama daha büyük olursa çok konforlu bir doğum da olmaz, dedi :)) kasların çok sert, kendini normal doğuma hazırlaman gerek, sonuçta orası kaslardan ibaret, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur, dedi. bilmiyorum tırstım birazinşallah bedenim de psikolojim de izin verir normal yaparım doğumumu... son ay zormuş gerçekten... şu zamana kadar pek ağrı sızı çekmedim çok şükür kusmam da olmadı, son ay daha sıkıntılı ve stresli oldum... nst de sancılarım 100ü geçiyor... Rabbim yardımcımız olsun.
c.tesi temizlik işimiz de bitti çok şükür. halılar, camlar, yerler, dolaplar derken bitti gitti sonunda. bir yandan yardımcı abla bir yandan annem bir yandan eşim hallettiler, halılarda geldi serdik bitti :) bugün de çantamı toparlarım yarın eşimin d.günü kim bilir belki gelir çat diye bizim sıpa :))
bu arada 3-4 gündür giremedim nete yeni haberler var mı????
doğum hikayelerine baktım gerçi yeni doğuran yok sanırım :)
ah canım kaç gündür neler yaptım bilsen..nane limon içtim genelde..ve tavuk çorbası..ama en etkilisi bol ballaı süttü..bal sanki kesiyor biraz..kendine çok iyi bak aman..ilaçta alamıyoruz uzuyorda uzuyor uzun süredir hiç bu kadar ağır geçirmemiştim gribi..ama dikkat et kendine..
yukardada yazdımya canım şükür bugün daha iyiyim..ama yorgunluk devam ediyor tabii...tek dozdu 2 ye çıkar dedi ama girp araya girince tek doz içiyorum hala..ama 2 ye çıkarsam iyi olcak..sanki bi kaç gündür daha bir arttı..karnım aşırı sertleşiyor,canım yanıyor..yatarken bile uyandırdı dün gece..kokmaya başladım kendimden..herşeyi yıkadım ütüledim çantama koymak nasip olmadı..bugün çantamızı hazırlayayım bari nolur ne olmaz..
sen nasılsın asem?evde nasıl geçiyor zaman neti aldın sanırım eve..seni buralarda görmek güzel
benimde sag tarafımda canım hep sag belim sag basenim sag kalçam sag kasıgım sag bacagım yani sag tarafım pert ama solda gram agrı yok.erkek bebegi sagda olur kızda solda olur derler
normal agrılar canım bunlar dogum sancısına dayanamazsınmış
canlar burada birileri bir filmden bahsetmişlerdi ismini bir türlü hatırlayamıyorum
bir annenin yaşadığı zorluklarla ilgili bir film
ay dilimin ucunda ama getiremiyorum adını
hatırlayan varsa yazabilir mi adını
izlemek istiyorum da
canlar burada birileri bir filmden bahsetmişlerdi ismini bir türlü hatırlayamıyorum
bir annenin yaşadığı zorluklarla ilgili bir film
ay dilimin ucunda ama getiremiyorum adını
hatırlayan varsa yazabilir mi adını
izlemek istiyorum da
bugün doktoruma ne kadar ağrıdan bahsettiysem hepsine normal dedi:)yani o çektiğin ağrılar normal:)bazen bendede kramp tarzı bazen adet ağrısı tarzı bazen ishal olacakmışım gibi bir ağrı olabiliyor.ne ararsan var yani:)
Doğum tarihi benle aynı olan arkadaşım geçen perşembe normal doğum yapmış. Hem de çarşı pazar gezerken suyu gelmişNasıl heyecan yaptım bilseniz
Evet mayıs annelerinden. Dışarda da yakalnmak ne kadar zordur, insan şoka girer ya.Mayis annelerinden biri degilmi..birini okumustum
Hep aklimdan gecen durum.
Oncesindede tecrube ettigim icin.. ozellikle yaz ayi gibi donemde su gelmesine; disarda yakalanmaktan tirsiyorumm
Hayirlisi hakkmizda..ne kaldi ki surdaa..bende cok heyecanliyimm
Merhaba güzel anne adayları,
Başlığı görünce ben de heyecanlandım. Zaman ne de çabuk geçmiş. Ben bu forumu biraz geç keşfedenlerdenim ama çok şey paylaştık ve hala da paylaşıyoruz.
2012 Haziran annesi olacaktım ama ben Mayıs annesi oldum oğluşumun süpriziyle, topiğin ilk bebişi benim oğlum
Umarım sizler de sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?