2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hamişler bu sıcakta nezle olmak çok zor aman kendinize dikkat et canlarım
ben nerden buldum yine bu mikrobu ah ahhh bu haftalarda da ne yapılır ne içilir ki? bildiğiniz bişiler var mı
ah canım kaç gündür neler yaptım bilsen..nane limon içtim genelde..ve tavuk çorbası..ama en etkilisi bol ballaı süttü..bal sanki kesiyor biraz..kendine çok iyi bak aman..ilaçta alamıyoruz uzuyorda uzuyor uzun süredir hiç bu kadar ağır geçirmemiştim gribi..ama dikkat et kendine..

yukardada yazdımya canım şükür bugün daha iyiyim..ama yorgunluk devam ediyor tabii...tek dozdu 2 ye çıkar dedi ama girp araya girince tek doz içiyorum hala..ama 2 ye çıkarsam iyi olcak..sanki bi kaç gündür daha bir arttı..karnım aşırı sertleşiyor,canım yanıyor..yatarken bile uyandırdı dün gece..kokmaya başladım kendimden..herşeyi yıkadım ütüledim çantama koymak nasip olmadı..bugün çantamızı hazırlayayım bari nolur ne olmaz..
sen nasılsın asem?evde nasıl geçiyor zaman neti aldın sanırım eve..seni buralarda görmek güzel

canım yıllar önce yabancı bir film izliyordum o aklıma geldi şimdi çok gülmüştüm..adam 2. kez hamile olan karısına soruyor..doğum yapmak nasıl bişey diyor..kadında arkandan kanepe çıktığını düşün diyordu

Son düzenleme:

evet canım ya ben hep aynı hızda iş yapayım, aynı hızda yürüyeyim modundayım, o yüzden hemen kesiliyorum sanırım
bide hep topuklu , tabanlı ayakkabılar giyerdim önceden, şmdi hamile olalı düz giyiyorum, aman ne rahatmış, tıpış tıpış hızlıca gidiyorum ı yüzden de hızımı alamıyorum sanırım
artık yaavaşlamanın zamanı geldi sanrım, ben kaç aylık hamileyim, 8 dimi
hiç ay hesabından anlamıyorum
o zaman biz 10 ayda doğurmalıyız ya, niye 9 diyolar

Sabah biraz geçmiş okumuştum şimdi tamamını okuyabildim. Pazartesiye hızlı başladım da Bugünü yarı ettiğime göre kaldı 4 işgünüm

Dilca arabayı güle güle kazasız belasız kullan. Çok kıyak bir doğum hediyen var

Bebeğinden haber alanları tebrik ediyorum. Ben haftaya gideceğim kontrole. Çatı muayenesi de yapacak bu sefer.

Ankara o kadar sıcak ki iyi ki yazın hamilelik yaşamıycam diye seviniyorum. Bebekle zor olmaz inşallah yaz sıcakları.

canlar burada birileri bir filmden bahsetmişlerdi ismini bir türlü hatırlayamıyorum
bir annenin yaşadığı zorluklarla ilgili bir film
ay dilimin ucunda ama getiremiyorum adını
hatırlayan varsa yazabilir mi adını
izlemek istiyorum da

cuma günü dr.daydık kızlar, yine sancılarım çıktı zaten hissediyorum artık. özellikle akşamları oluyor...
ilacı yani nidilatı kestik artık bekliyoruz oğlumuzu...
çatı muayenemi de oldum. dr. elle muayene etti abartıcak bişey değilmiş, 1 dk sürdü zaten. çatım çok dar değilmiş ama çok da geniş değil, dedi. 3 kg ya kadar çıkarırsın ama daha büyük olursa çok konforlu bir doğum da olmaz, dedi :)) kasların çok sert, kendini normal doğuma hazırlaman gerek, sonuçta orası kaslardan ibaret, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur, dedi. bilmiyorum tırstım biraz inşallah bedenim de psikolojim de izin verir normal yaparım doğumumu... son ay zormuş gerçekten... şu zamana kadar pek ağrı sızı çekmedim çok şükür kusmam da olmadı, son ay daha sıkıntılı ve stresli oldum... nst de sancılarım 100ü geçiyor... Rabbim yardımcımız olsun.
c.tesi temizlik işimiz de bitti çok şükür. halılar, camlar, yerler, dolaplar derken bitti gitti sonunda. bir yandan yardımcı abla bir yandan annem bir yandan eşim hallettiler, halılarda geldi serdik bitti :) bugün de çantamı toparlarım yarın eşimin d.günü kim bilir belki gelir çat diye bizim sıpa :))

bu arada 3-4 gündür giremedim nete yeni haberler var mı????
doğum hikayelerine baktım gerçi yeni doğuran yok sanırım :)

Evet bende doktoruma sorsam normal diyecek diye artık sormuyorum bile:) Onlara göre normal ama benim ilk kez başıma geliyor, bunu anlamıyorlar. Ben ençok doğum sancısını merak ediyorum kimine sırttan geliyormuş kimine karnın üstünden kimine kasıktan . Ne değişken bir ağrıymış bu. Ama ne yalan söyleyeyim bir yorumda okudugum aynı anda 18 kemiğin kırılmasına eş değer ağrı tanımı beni epey tırsıttı. Rabbim güç versin hepimize[/QUOTE]

aminn ınsallahhhhhhhh:18:

3. bebepğimiz yolda desene canım..ne heyecanlıı..çok şükür işi bitirmişsiniz..artık bebeğin 37 ye geldiğine göre ne zaman isterse gelebilir

ben az kalkıp iş yapayım kızlar..hasta olduğum için kaç gündür ev perişan bugün doğum yapsam rezil olurum valla..malum eşime kalınca ev kaç gündür düşünün yanii...girerim yine öpüyorum herkesi ve bebişleriii..

Doğum tarihi benle aynı olan arkadaşım geçen perşembe normal doğum yapmış. Hem de çarşı pazar gezerken suyu gelmiş Nasıl heyecan yaptım bilseniz

Iyi olmana sevindim canim..
Evt cantani yerlestir artik, dursun kenarda
Evdeyimde dinlenmeye firsat olmuyor pek..surekli is çıkıyor
Bugunde yorgan yastik havalandiriyorum, kalkacaklar..
Net baglandi ama pc den girmek kismet olmadı
Cepten wi _fi acik..ordan baglandim..oglumda rahatsiz..yeni uyudu, bende bi es verdim
Gece uykusuz kaldik, acildeydik..ates yuksek..

Sende pek yorma kendini, iyilestin diyee..ufaktan yap isini
Dogum oncesi bi temizlik gunu ayarlariz.nasil yetiselim cnm..dert etme

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen benimde sağ kasığım. Bazen sağ ayağımın üzerine basamıyorum. Benim bebişimde oğlan

"aramızda bebek var " filmin ismi

ARAMIZDA BEBEK VAR... izlemek istediğine emin misin... ben izleyince moralim bozulmuştu böyle mi olcak diye

biraz önce en yakın arkadaşlarımdan birinin doğum haberini aldım.normalde yarın sezeryan olacaktı çatısı dar diye.bugün sabah suyu gelmiş ve öğlene normal doğumla doğurmuş.yani plan yapmayada gelmiyor işler.39. haftasındaydı bu arada.birde hep 4 kilo veya üstü diyorlardı.3800 gibi bişey doğmuş yanılma payı her zaman var yani...

Evet bende doktoruma sorsam normal diyecek diye artık sormuyorum bile:) Onlara göre normal ama benim ilk kez başıma geliyor, bunu anlamıyorlar. Ben ençok doğum sancısını merak ediyorum kimine sırttan geliyormuş kimine karnın üstünden kimine kasıktan . Ne değişken bir ağrıymış bu. Ama ne yalan söyleyeyim bir yorumda okudugum aynı anda 18 kemiğin kırılmasına eş değer ağrı tanımı beni epey tırsıttı. Rabbim güç versin hepimize[/QUOTE]

ben bugün onuda sordum.diğer ağrılardan farklıdır dedi.illaki anlarsın dedi.dediğin gibi kiminde karındankiminde belden geliyormuş farklı farklı yani.tek ortak noktası sancının çok şiddetli olması.

Doğum tarihi benle aynı olan arkadaşım geçen perşembe normal doğum yapmış. Hem de çarşı pazar gezerken suyu gelmiş Nasıl heyecan yaptım bilseniz

Mayis annelerinden biri degilmi..birini okumustum
Hep aklimdan gecen durum.
Oncesindede tecrube ettigim icin.. ozellikle yaz ayi gibi donemde su gelmesine; disarda yakalanmaktan tirsiyorumm
Hayirlisi hakkmizda..ne kaldi ki surdaa..bende cok heyecanliyimm

Evet mayıs annelerinden. Dışarda da yakalnmak ne kadar zordur, insan şoka girer ya.

Bugün bende bir enerji patlaması var, heyecan var. İşim çok ama sızlanmak bile gelmiyor içimden

canım kaç hafta erken geldi bebiş? heyecanlanıyorum bende :))

kızlar bişi sorucam.bugun hastaneden rapor aldım doğum izni için, normal bi kağıt verdi kaşe falan vurulu değil.muhasebemize verdim sanırım pek bilgisi yok o da bana soruyor.sizin raporlarda kaşe imza var mı.yoksa reçete kağıtlarındaki gibi kaşesiz imzasız sadece doktor adı takip no başlama tarihi gibi bilgiler yazıyor ve altında da bu belge bilgi amaçlıdır resmi evrak olarak kullanılamaz yazıyor.sizin raporlarınızda böyle mi.yardımcı olabilir misiniz yoksa tekrar doktor gitcem kaşe yok diye

canım artık kaşe rapor falan yokmuş ben de aynı telaşı yaşadım iki hafta önce.. artık sadece bir takip numarası var muhasebene onu veriyorsun yada gönderiyorlar ordan otomatik takip ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…