2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım bilgi için çok sağol.bizim muhasebeci bişeyden anlamıyor demekki beni koşturtacak.bide internette gözükmüyormuş benim rapor doktora sor nezaman sisteme işlicekler dedi.beni rezil edicek kendi bilgisizliği ile aynı gün göremiyor mu ki bu muhaebeciler sisteme girilip girilmediğini doktor rapor verince girilmiş olmuyor mu zaten.bi izne çıkcam eziyet yaw

Öyle kabul olurmu bilmiyorum ama benimki kadindogum ve hastane mesul müdürü kase imza vardı bilgi amaçli yazıyorsa sorun olabilir evrakta hastanenin bilgisine başvur En iyisi

sana verdigi sistem çıktısı aslında artık o kagıdı bile vermelerine gerek yokmuş.
hastane tüm işlemleri ssk ya bildirip girişleri hallediyor. muhasebe sadece giriş yapıp onaylıyormuş hepsi bu. o kağıdı vermesinin sebebi göremiyoruz giriş yok dememeleri için. eger muhasebeciniz bilgisizse hangi ssk müdürlüğüne bağlıysa çalıştıgınız yer orayı arayıp bilgi alabilir. bende baya bir sorun yaşamıştım. idari işlerle uğraşan bayanla gitmiştim ssk ya,

hamişler bu sıcakta nezle olmak çok zor aman kendinize dikkat et canlarım
ben nerden buldum yine bu mikrobu ah ahhh bu haftalarda da ne yapılır ne içilir ki? bildiğiniz bişiler var mı

geçmiş olsun tatlım şööyle güzel bi tarhana çorbası iç hiç bişşiin kalmaz yarına ben biraz kırgınlık hissetsem yapıyorum tarhanayı hafif acılı içiyorum oooh enerji patlaması yaşıyorum sonra... bir dee zencefil limon ve naneyi 5 dk demle içine bir çay kaşığı bal koyup iç. dr a sordum kullandım ben bu karışımı canım. zencefil taze olsun naneyi de 3-4 yapraktan fazla koyma.

Size bişey sormak istiyorum cok kararaız kaldım kızıma lina ismini koymak istiyorum sizce nasıl?

çok güzel bir isim bence kızım olursa lina,liva isimlerinden birini koyarım diyordum ama eşim şööle bi dönüp baktı nedense ama bence çok güzel

Kızlar merhabalar hepinizeee... ara ara giriyorum ama yazmaya her zmn fırsatım olmuyor... doğuranlar olmuş,hepsini tebrikederim... inş hayırlısıyla bizde kucağımıza alırız minnoşlarımızı... 34+1 de doktor kontrolümüz vardı. oğlum maşallah 2700 gr olmuş,boyuda 50 cm. doktor gelişim önde gidiyor dedi. doktorumuzla normal doğum hakkında konuştuk. inş bir terslik olmazsa normal yapacağım.Ama ben çok korkuyorum o ayrı meseleee:18::18::18: bu arada haftasonu babası oğlumun odasını boyadı..artk kokusu çıkınca yerleştircez odasını.
çok heyecanlıyım ya... birde burası çok sıcak daha şimdiden temmuz ağustos sanki,pişiyoruum.. temizlik yapim diorm hiiç halim dermanım yok...anca yemek yapıcam onu da zorlaa...

aramızda bebek var bende az once ızledım acık sahnesı cok oraları es s gecme k enn ıyısııama dogum sahnesı baba le ılıskısı ve sonra anne kız uyusmaları fılan cok guseldı bayagı agladım dogum sahnesınde amaa

oo hayılrı dogumlar ınsl cnm bır avazda ınslll kurtuluruz hepımızdee dua ıel bol rabena atına duasını oku gunluk en az 100 tanee ve bol hurma ye ınl kaslarını gevsetırrr
sen dogum agıdıncede yanındakıler ınsırah ve ınsıkak surlerını okusular bol caa

ARAMIZDA BEBEK VAR... izlemek istediğine emin misin... ben izleyince moralim bozulmuştu böyle mi olcak diye
bende ancak agladımm

Maşallah canım 10 kilocuk almış oluyorsun
Nutella mı
Nutella kavanozu koleksiyonum var görseniz

ha haaa Mervecim benimde boş nutella kavanoz koleksiyonum varmış dün farkettim, birde yiyip yıkayıp kaldırmışım aylardır,bir sürü kavanoz olmuş hemde büyüğünden dün hepsini attıım gittiii

Doğum tarihi benle aynı olan arkadaşım geçen perşembe normal doğum yapmış. Hem de çarşı pazar gezerken suyu gelmiş Nasıl heyecan yaptım bilseniz

anammmmmmm :))))
dün zaten ikea da fazla gezdim ya doğuraydım oralarda ikeacan koyardık artık adını :))

sağolasın canım. okunacak duaları atmıştım canım ben başka dua ve sureler de var bak istersen... gerçekten duanın faydası çooook büyük... hurmaya da başladım ama günde ne kadar yemek lazım bilmiyorum. şimdilik günde 1-2 adet yiyorum...

filmin ismi sonradan aklıma geldi izledim canlar biraz önce bitti
ay ama resmen moralimi bozdu böyle mi olacak dedim cidden
çok yerinde de ağladım
tabi böyle olanlar da vardır ama herkesin farklı farklı durumları
ben mesela kocamın bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum
şimdiden deli oluyor kızı için
inşallah doğumdan sonra değişmez

nerden bakıcam albumunde yokkı ıı olur ne ka dua varsa hepsını toplyorumdaa urma rahm kaslarını actıgı ıcın daha faslada yıyebılırsın bence ben bu ay dr sonra 35.haftadan sonra 1-2 kg alıpp 36 dan sonra yemeyı planlıyorumdaa

inşl.canım yanı bu kdr da olmaz sanırımsaammm aglamak ne bılım guldum halıme aama aglamadanda gerı kalmadımm

ben mümkünse 5-6 tane yemek gerektiğini duymuştum.. baaşlamadım daha ama başlarsam 7-8 tane de yiyebilirim hem çabuk hem kolay gesin diye, biraz da sevdiğimden tabi :)

Canlar fl değeri nedir neyi gösterir ben boy diye biliyorum ama kafam karıştı. 22 nisan da gittiğim de 6.36 çıkmış. Bugün kü değer 6.31... Kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…