kızlar bişi sorucam.bugun hastaneden rapor aldım doğum izni için, normal bi kağıt verdi kaşe falan vurulu değil.muhasebemize verdim sanırım pek bilgisi yok o da bana soruyor.sizin raporlarda kaşe imza var mı.yoksa reçete kağıtlarındaki gibi kaşesiz imzasız sadece doktor adı takip no başlama tarihi gibi bilgiler yazıyor ve altında da bu belge bilgi amaçlıdır resmi evrak olarak kullanılamaz yazıyor.sizin raporlarınızda böyle mi.yardımcı olabilir misiniz yoksa tekrar doktor gitcem kaşe yok diye
canım bilgi için çok sağol.bizim muhasebeci bişeyden anlamıyor demekki beni koşturtacak.bide internette gözükmüyormuş benim rapor doktora sor nezaman sisteme işlicekler dedi.beni rezil edicek kendi bilgisizliği ile aynı gün göremiyor mu ki bu muhaebeciler sisteme girilip girilmediğini doktor rapor verince girilmiş olmuyor mu zaten.bi izne çıkcam eziyet yaw
canım yıllar önce yabancı bir film izliyordum o aklıma geldi şimdi çok gülmüştüm..adam 2. kez hamile olan karısına soruyor..doğum yapmak nasıl bişey diyor..kadında arkandan kanepe çıktığını düşün diyordu
hamişler bu sıcakta nezle olmak çok zor aman kendinize dikkat et canlarım
ben nerden buldum yine bu mikrobu ah ahhh bu haftalarda da ne yapılır ne içilir ki? bildiğiniz bişiler var mı
kızlar karnım çok kaşınıyor kaşımak iz yapar derler ama duramıyorum cok kaşınıyor. sizinde kaşınıyormu...iz kaldıgı dgrumudur
Size bişey sormak istiyorum cok kararaız kaldım kızıma lina ismini koymak istiyorum sizce nasıl?
aramızda bebek var bende az once ızledım acık sahnesı cok oraları es s gecme k enn ıyısııcanlar burada birileri bir filmden bahsetmişlerdi ismini bir türlü hatırlayamıyorum
bir annenin yaşadığı zorluklarla ilgili bir film
ay dilimin ucunda ama getiremiyorum adını
hatırlayan varsa yazabilir mi adını
izlemek istiyorum da
oo hayılrı dogumlar ınsl cnm bır avazda ınslll kurtuluruz hepımızdee dua ıel bol rabena atına duasını oku gunluk en az 100 tanee ve bol hurma ye ınl kaslarını gevsetırrrcuma günü dr.daydık kızlar, yine sancılarım çıktı zaten hissediyorum artık. özellikle akşamları oluyor...
ilacı yani nidilatı kestik artık bekliyoruz oğlumuzu...
çatı muayenemi de oldum. dr. elle muayene etti abartıcak bişey değilmiş, 1 dk sürdü zaten. çatım çok dar değilmiş ama çok da geniş değil, dedi. 3 kg ya kadar çıkarırsın ama daha büyük olursa çok konforlu bir doğum da olmaz, dedi :)) kasların çok sert, kendini normal doğuma hazırlaman gerek, sonuçta orası kaslardan ibaret, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur, dedi. bilmiyorum tırstım birazinşallah bedenim de psikolojim de izin verir normal yaparım doğumumu... son ay zormuş gerçekten... şu zamana kadar pek ağrı sızı çekmedim çok şükür kusmam da olmadı, son ay daha sıkıntılı ve stresli oldum... nst de sancılarım 100ü geçiyor... Rabbim yardımcımız olsun.
c.tesi temizlik işimiz de bitti çok şükür. halılar, camlar, yerler, dolaplar derken bitti gitti sonunda. bir yandan yardımcı abla bir yandan annem bir yandan eşim hallettiler, halılarda geldi serdik bitti :) bugün de çantamı toparlarım yarın eşimin d.günü kim bilir belki gelir çat diye bizim sıpa :))
bu arada 3-4 gündür giremedim nete yeni haberler var mı????
doğum hikayelerine baktım gerçi yeni doğuran yok sanırım :)
ARAMIZDA BEBEK VAR... izlemek istediğine emin misin... ben izleyince moralim bozulmuştu böyle mi olcak diye
Maşallah canım 10 kilocuk almış oluyorsun
Nutella mı
Nutella kavanozu koleksiyonum var görseniz
3. bebepğimiz yolda desene canım..ne heyecanlıı..çok şükür işi bitirmişsiniz..artık bebeğin 37 ye geldiğine göre ne zaman isterse gelebilir
Doğum tarihi benle aynı olan arkadaşım geçen perşembe normal doğum yapmış. Hem de çarşı pazar gezerken suyu gelmişNasıl heyecan yaptım bilseniz
oo hayılrı dogumlar ınsl cnm bır avazda ınslll kurtuluruz hepımızdee dua ıel bol rabena atına duasını oku gunluk en az 100 tanee ve bol hurma ye ınl kaslarını gevsetırrr
sen dogum agıdıncede yanındakıler ınsırah ve ınsıkak surlerını okusular bol caa
bende ancak agladımm
Size bişey sormak istiyorum cok kararaız kaldım kızıma lina ismini koymak istiyorum sizce nasıl?
sağolasın canım. okunacak duaları atmıştım canım ben başka dua ve sureler de var bak istersen... gerçekten duanın faydası çooook büyük... hurmaya da başladım ama günde ne kadar yemek lazım bilmiyorum. şimdilik günde 1-2 adet yiyorum...
filmin ismi sonradan aklıma geldi izledim canlar biraz önce bitti
ay ama resmen moralimi bozdu böyle mi olacak dedim cidden
çok yerinde de ağladım
tabi böyle olanlar da vardır ama herkesin farklı farklı durumları
ben mesela kocamın bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum
şimdiden deli oluyor kızı için
inşallah doğumdan sonra değişmez
sağolasın canım. okunacak duaları atmıştım canım ben başka dua ve sureler de var bak istersen... gerçekten duanın faydası çooook büyük... hurmaya da başladım ama günde ne kadar yemek lazım bilmiyorum. şimdilik günde 1-2 adet yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?