çok güzel bir isim bence kızım olursa lina,liva isimlerinden birini koyarım diyordum ama eşim şööle bi dönüp baktı nedenseama bence çok güzel
Bnimde eşim istemiyodu rus ismi gibi die ama ikna ettim :)teşekkür ederim kızımın ismi lina olcak benimde ismim simla bnm gibi değişik bi ismi olsun istiyorum
çok güzel bir isim bence kızım olursa lina,liva isimlerinden birini koyarım diyordum ama eşim şööle bi dönüp baktı nedenseama bence çok güzel
COK HOS BI isim :))
senin ismin de çok güzel çok da uyumlu olur bayıldım
ben mümkünse 5-6 tane yemek gerektiğini duymuştum.. baaşlamadım daha ama başlarsam 7-8 tane de yiyebilirim hem çabuk hem kolay gesin diye, biraz da sevdiğimden tabi :)
Boyu gösteriyor canım. 7 ile çarparsan boyunu bulursun. Şu an bebeğin 44 cm. İki ölçüm arasındaki farkı bilemedim belki makineden belki de yanlış ölçümden kaynaklanmıştır.Canlar fl değeri nedir neyi gösterir ben boy diye biliyorum ama kafam karıştı. 22 nisan da gittiğim de 6.36 çıkmış. Bugün kü değer 6.31... Kafam karıştı.
Boyu gösteriyor canım. 7 ile çarparsan boyunu bulursun. Şu an bebeğin 44 cm. İki ölçüm arasındaki farkı bilemedim belki makineden belki de yanlış ölçümden kaynaklanmıştır.
Canlar fl değeri nedir neyi gösterir ben boy diye biliyorum ama kafam karıştı. 22 nisan da gittiğim de 6.36 çıkmış. Bugün kü değer 6.31... Kafam karıştı.
kızlar hurmanın faydası ne merak ettim duymamıştımda:26:
Canım fl değeri boyu gösterir 7 ile çarpınca. İki ölçüm arasındaki fark da muhtemelen ölçüm hatasıdır. Ölçüm hatası derken, benim doktorum her seferinde diyor ki: ''şimdi ölçtüğüm değerle 10 dk sonra bebek pozisyonunu değiştirdiğinde ölçtüğüm değer birbirinden farklı olacaktır''.
Öyle bir şey olmuştur.
kasları gevşetip doğumu kolaylaştırdığı söyleniyo hatta bu yüzden 4-7 ay arası çok yemek erken doğuma sebep olur diye okumuştum. kasılmayı sağlıypr galiba
cuma günü dr.daydık kızlar, yine sancılarım çıktı zaten hissediyorum artık. özellikle akşamları oluyor...
ilacı yani nidilatı kestik artık bekliyoruz oğlumuzu...
çatı muayenemi de oldum. dr. elle muayene etti abartıcak bişey değilmiş, 1 dk sürdü zaten. çatım çok dar değilmiş ama çok da geniş değil, dedi. 3 kg ya kadar çıkarırsın ama daha büyük olursa çok konforlu bir doğum da olmaz, dedi :)) kasların çok sert, kendini normal doğuma hazırlaman gerek, sonuçta orası kaslardan ibaret, sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur, dedi. bilmiyorum tırstım birazinşallah bedenim de psikolojim de izin verir normal yaparım doğumumu... son ay zormuş gerçekten... şu zamana kadar pek ağrı sızı çekmedim çok şükür kusmam da olmadı, son ay daha sıkıntılı ve stresli oldum... nst de sancılarım 100ü geçiyor... Rabbim yardımcımız olsun.
c.tesi temizlik işimiz de bitti çok şükür. halılar, camlar, yerler, dolaplar derken bitti gitti sonunda. bir yandan yardımcı abla bir yandan annem bir yandan eşim hallettiler, halılarda geldi serdik bitti :) bugün de çantamı toparlarım yarın eşimin d.günü kim bilir belki gelir çat diye bizim sıpa :))
bu arada 3-4 gündür giremedim nete yeni haberler var mı????
doğum hikayelerine baktım gerçi yeni doğuran yok sanırım :)
kızlar artık vakit hiç gecmiyor of off gceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyanamıyorum sankı seyim yerınden cıkıcakmıs gibi sürekli zonkluyor su 36 37 haftayı bir doldursam günler azalsa gelse bebeğim of çok dertlym
kasları gevşetip doğumu kolaylaştırdığı söyleniyo hatta bu yüzden 4-7 ay arası çok yemek erken doğuma sebep olur diye okumuştum. kasılmayı sağlıypr galiba
kızlar o aramızda bebek var filminin başındaki sesler ne öyle ya töbe töbeeee bende acmıştım oglumla izleyelim diye.anlaşılan ailecek izlencek film degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?