2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çok güzel bir isim bence kızım olursa lina,liva isimlerinden birini koyarım diyordum ama eşim şööle bi dönüp baktı nedense ama bence çok güzel

Bnimde eşim istemiyodu rus ismi gibi die ama ikna ettim :)teşekkür ederim kızımın ismi lina olcak benimde ismim simla bnm gibi değişik bi ismi olsun istiyorum

Canlar fl değeri nedir neyi gösterir ben boy diye biliyorum ama kafam karıştı. 22 nisan da gittiğim de 6.36 çıkmış. Bugün kü değer 6.31... Kafam karıştı.
Boyu gösteriyor canım. 7 ile çarparsan boyunu bulursun. Şu an bebeğin 44 cm. İki ölçüm arasındaki farkı bilemedim belki makineden belki de yanlış ölçümden kaynaklanmıştır.

yine böyle bebekli filan bir film olsa da izlesem sıkıldım
kocam da geç gelecek ne yapsam diye düşünüp duruyorum kara kara

Boyu gösteriyor canım. 7 ile çarparsan boyunu bulursun. Şu an bebeğin 44 cm. İki ölçüm arasındaki farkı bilemedim belki makineden belki de yanlış ölçümden kaynaklanmıştır.

bENCE DE YANLIŞTIR DEĞİL Mİ UZAYAN BOY KISALACAK DEĞİL YA:18: CEVAP VERDİĞİN İÇİN SAĞOL HAYATINM:))

Canlar fl değeri nedir neyi gösterir ben boy diye biliyorum ama kafam karıştı. 22 nisan da gittiğim de 6.36 çıkmış. Bugün kü değer 6.31... Kafam karıştı.

Canım fl değeri boyu gösterir 7 ile çarpınca. İki ölçüm arasındaki fark da muhtemelen ölçüm hatasıdır. Ölçüm hatası derken, benim doktorum her seferinde diyor ki: ''şimdi ölçtüğüm değerle 10 dk sonra bebek pozisyonunu değiştirdiğinde ölçtüğüm değer birbirinden farklı olacaktır''.

Öyle bir şey olmuştur.

32.hafta çalışabilir raporu aldım ancak işyerimde izne ayrılmışım gözüküyor
Bir arkadaşta aynısını yaşamıştı nasıl düzeltmişti arkadaşlar

Ay canım yaaa içim rahatladı. Bütün değerlerine bakıyorum yükselmiş. haftasından da 4 gün önde. FL Değeri düşük:) neyse çok şükür. kocamannn öptük tetesiiii:))

kasları gevşetip doğumu kolaylaştırdığı söyleniyo hatta bu yüzden 4-7 ay arası çok yemek erken doğuma sebep olur diye okumuştum. kasılmayı sağlıypr galiba

canım merakımı giderdiğin için sağol öleyse hemen bende alayımm

kızlar artık vakit hiç gecmiyor of off gceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyanamıyorum sankı seyim yerınden cıkıcakmıs gibi sürekli zonkluyor su 36 37 haftayı bir doldursam günler azalsa gelse bebeğim of çok dertlym

canım ndilat hapı bende kullanıyordum doktoruma kalsa günde 6 tane iç diyor ama ben nidilatı keseli 1 hafta oluyor artık erken dogarsada dogsun diyorum.hem nidilat sancı kesici oldugu için sancıları keserse eger acılmam nasıl olcakki.
bi yerde okumuştum son 3 haftada magnezyumu biile kesmek gerekiyormuş acılman olması için.

daha dur senden önce biz varız sıramızı kapma
aynen bende gece uyuyayamıyorum gündüzde akşama kadar uyumak istiyorum
zaten diş agrısı gibi gece agrı başlıyor.
sanırım rahmin sancıyor bendede var o sanki patlıycak gibi agrıyor
ben ilk hamileligimde böyle bi agrı görmemiştim ama bunda oranında agrıdıgını gördüm

kasları gevşetip doğumu kolaylaştırdığı söyleniyo hatta bu yüzden 4-7 ay arası çok yemek erken doğuma sebep olur diye okumuştum. kasılmayı sağlıypr galiba

anne sütünü artırdıgıda bi mucizeymiş.hatta kuranı kerimde geciyor hz meryem hurma agacına tutunarak doguruyormuş ve bi ses gelmiş hurma ye ya meryem diye. böyle devam eden mealdi meryem suresini okursanız

kızlar o aramızda bebek var filminin başındaki sesler ne öyle ya töbe töbeeee bende acmıştım oglumla izleyelim diye.anlaşılan ailecek izlencek film degil

işlerim anca şimdi bitti ama evde çocuk olunca yine eski haline geldi oyuncak oyuncak bidaha alırsam ne olayım ya her yerden oyuncak toplamaktan belim koptuuu

kızlar o aramızda bebek var filminin başındaki sesler ne öyle ya töbe töbeeee bende acmıştım oglumla izleyelim diye.anlaşılan ailecek izlencek film degil

aynen esınle bılem ısleyemmm ben o fılmı yaa bebek fılmı dıye dusunuyorsun ama karıkoca arasında gecıyor coguseyy dben sadece dogum anını ve ılk emzırmesı cok hosuma gıttı bırde anne kııs en sonunda uyusuyrlar ya o yoksam ıkıncı bırıyle ızlenmezz

Herkese merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı düşündüğümden iyi geçti.Gebelik şekeri var bende.Son birkaç gündür değerler yüksek seyrediyordu, bende bebişim kontrolsüz kilo alıyor diye üzülüyordum.Normal doğum istiyorum, çok kilolu olursa sezeryan olacak diye üzülüyordum. Doktor diyet çok işe yaramış haftasıyla uyumlu gidiyor dedi.Çok sevindim :) Eve geldik öğlen yemeğini yiyip değerimi ölçtüm tarihimin rekorunu 192 ile kırdım İnsülinide daha bugün artırmıştı diğer doktor.Artık kontrolden çıktı şekerim napim

Neyse birde omiriliğimde (kuyruk sokumunda) eğrilik var, sol leğen kemiğine değiyor hatta ağrı yapıyor bu yüzden.Epudiral yapılabilir mi, sıkıntı olur mu diye Anestezi dr una sorduk tavsiye etmiyor.Çünkü bele soktukları aparat (hortum) inceymiş ama içinden geçen ve ilacı o bölgeye veren iğne nispeten kalınmış, sıkıntı olurmuş benim durumumda.Biraz acıya dayanacaksın artık diyor Hayırlısı bakalım...

Yorgun hissediyorum kaç gündür kolumu kaldıramıyorum, ev dandini. Acaba benim haftamdaki arkadaşlar böyle mi yoksa benim enerjim mi kalmadı?

Doğum yapan arkadaşlar olmuş, tebrik ederim artık darısı başımıza.

Nezle-grip olan arkadaşlara da yarım çay kaşığı zencefil, yarım limon suyu, 1 tatlı kaşığı bal, cezvede kaynatıp sıcak-ılık arası için çok iyi geliyor diyebilirim.Yani en azından ben hamile kaldığımda 3 defa grip oldum, bunu içince çok rahatladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…