iyi olmana sevindim canım geçmiş olsun
acaba gerçekten diyetten mi oldu merak ettim :26:
bende çarşambayı iple çekiyorum bakalım benim paşa kaç kilo olmuş
aman çokta kilolu olsun istemiyorum normal doguracagım için ne kadar bebek küçük olursa o kadar kolay dogar diye düşünüyorum ama yanlışmı düşünüyorum acaba kızlar
kızlar o aramızda bebek var filminin başındaki sesler ne öyle ya töbe töbeeee bende acmıştım oglumla izleyelim diye.anlaşılan ailecek izlencek film degil
Teşekkür ederim:)senin erkekmi olacak ismi ne olacak?
Çalışan arkadaşlar yazdım ama bilen yok sanırım bir arkadaşımız 32 haftada çalışabilir raporu almıştı ancak sistem izinli gibi gösteriyordu.ben de bu gün aynı şeyle karşılaştım ne yapmam gerekiyor lütfen bilenler yardımcı olabilirmi?
Mayis annelerinden biri degilmi..birini okumustum
Hep aklimdan gecen durum.
Oncesindede tecrube ettigim icin.. ozellikle yaz ayi gibi donemde su gelmesine; disarda yakalanmaktan tirsiyorumm
Hayirlisi hakkmizda..ne kaldi ki surdaa..bende cok heyecanliyimm
sisteme nerden bakıyorsunuz
nerden bakıcam albumunde yokkı ıı olur ne ka dua varsa hepsını toplyorumdaa urma rahm kaslarını actıgı ıcın daha faslada yıyebılırsın bence ben bu ay dr sonra 35.haftadan sonra 1-2 kg alıpp 36 dan sonra yemeyı planlıyorumdaa
bu suyun gelmesi nasıl bişi ki. kötü bişi mi? ben işlerimi bitirdikten sonra bol bol gezmek istiyorum.
Canım insan kaynaklarım otomatik olarak görüyor ve onay vermesi gerekiyor ve sistemlerinde raporlu gözüküyorumm napcam ya daha onaylamadılar ama yarın çözmem lazım nasıl
ben mümkünse 5-6 tane yemek gerektiğini duymuştum.. baaşlamadım daha ama başlarsam 7-8 tane de yiyebilirim hem çabuk hem kolay gesin diye, biraz da sevdiğimden tabi :)
canım ndilat hapı bende kullanıyordum doktoruma kalsa günde 6 tane iç diyor ama ben nidilatı keseli 1 hafta oluyor artık erken dogarsada dogsun diyorum.hem nidilat sancı kesici oldugu için sancıları keserse eger acılmam nasıl olcakki.
bi yerde okumuştum son 3 haftada magnezyumu biile kesmek gerekiyormuş acılman olması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?