• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok canım normali bilmiyorum seninle aynıyız ya o yüzden merak ettim dün dr gittiğimizde benimki 10.7 mm çıktı başka yerlerde de baktım herkesinki farklı oluyor galiba net bir şey öğrenemedim

bekle benı yarın allahın ıznıyle canım yazarım sureklı açıkmısın yanı çalışma hayatın varmı

Canım ben söyledim oğluma ilk gün pek inanmadı yok dedi ama çok istiyordu kardesi olmasını suanda çok mutlu yediği herseyi benimle paylaşıyor kardesimde yesin diyor gece yatarken iyigeceler kardesim diyor hemde çok dikkatli ve bana karsı çok hassas zarar verebilir diye çok korkuyo hatta adını bile koydu :) umarım sende problem yasamazsın kreşe gidiyor mü oğlun ? Benimki 2yildir gidiyor o yüzden sansliyim cunku bebek olduktan sonra gonderseydim bebek geldi beni gönderdiniz diye dusunebilirdi[/QUO
benimki daha pek bilincinde değil üzerime falan atlıyor bende kardeşin var dikkat et falan demiyorum..benimki daha kreşe gitmiyor birdahaki sene anaokuluna gidecek ve dediğin doğru bebek geldi beni gönderiyorlar diye düşünecek diye de korkuyorum..ayrıca benim oğlumda buldu isim ahmet olacakmış,ya kız olursa dediğimde erkek çocukların erkek kardeşi olur dedi:1:ama pek kardeş konusunda konuşmuyor bakalım 7 ay sonra görücez neler olacak neler bitecek

kızlar nette şöyle hamile yastıkları görüyorum, daha önce gören kullanan var mı aranızda? Gerçi daha erken galiba bizim için ama heves işte:8:
Eki Görüntüle 541418 $images (1).webp

arkadaşlar ben haftada 2 kere serum yiyorum yoksa cok kötü oluyorum sizde durumlar nasıl??? bu arada bebeğimi gördüm bugün kıpır kıpırdı elleri ayakları şok oldum çok güzel bir duyguydu gerçekten Rabbim olmayanlara nasip etsin inşaallah......

arkadaşlar ben haftada 2 kere serum yiyorum yoksa cok kötü oluyorum sizde durumlar nasıl??? bu arada bebeğimi gördüm bugün kıpır kıpırdı elleri ayakları şok oldum çok güzel bir duyguydu gerçekten Rabbim olmayanlara nasip etsin inşaallah......
ben de pazar günü yedim, Allah sonumuzu hayır etsin:31: maşallah bebeğine, neyse ki bebişler besleniyor:nazar:

günaydın kızlar:3:bugün bebiş görme günü, iki dr. randevum var, birinde rapor alacağım, şu halde işe gittiğimi düşünemiyorum. Hatta gece işe gittiğimi ve herkesin önünde öğürdüğümü gördüğüm bir kabus bile gördüm:1: Bu raporlar nasılsa seneye aktarılmıyor, o yüzden gönül rahatlığı ile alıyorum. Biliyor musunuz hayatımda ilk defa rapor isteyeceğim, normalde düşene kadar çalışırım:1: dr.lar zorla verir o yüzden biraz gerginim galiba:8:

günaydın kızlar:3:bugün bebiş görme günü, iki dr. randevum var, birinde rapor alacağım, şu halde işe gittiğimi düşünemiyorum. Hatta gece işe gittiğimi ve herkesin önünde öğürdüğümü gördüğüm bir kabus bile gördüm:1: Bu raporlar nasılsa seneye aktarılmıyor, o yüzden gönül rahatlığı ile alıyorum. Biliyor musunuz hayatımda ilk defa rapor isteyeceğim, normalde düşene kadar çalışırım:1: dr.lar zorla verir o yüzden biraz gerginim galiba:8:

günydın cnm ..kötüysen tabikide gitme işe..bu sferki durumun farklı tabiki :)

arkadaşlar fikrinize çoook ihtiyacım var...3 gün önce hastaneye gittiğimizde bthcg değerim 426 çıkmıştı. bugün yine değerime baktırdım 2222 çıktı 3 günde bu kadar artması normal mi acaba? cuma günü doktora gidecez ama nasıl geçecek günler bilmiyorum acaba ikiz olabilir mi ki çoook merak ediyorum...

cnm sonuclarını burdan mutlaka yaz bende merak ettim şimdi ikizde iki kese oluo sanırım tek yumurta değilse.güzel haberlerını beklıyruz.

bende gördüm bunları işe yarar gibi duruyo denemeye değer diyorum kullanan arkadaslar var mı acaba.bizde alsakk..
forumlarda hep iyi şeyler okudum, aman keşke bu zamana kadar alsaymışım fln demiş insanlar ama bilemedim:44:ben zaten 3-4 yastıkla yatıyorum belki kullanışlı olabilir keşke deneyebilsek

forumlarda hep iyi şeyler okudum, aman keşke bu zamana kadar alsaymışım fln demiş insanlar ama bilemedim:44:ben zaten 3-4 yastıkla yatıyorum belki kullanışlı olabilir keşke deneyebilsek

senin bebiş kaç haftalık cnm kese ve kalp atısını duydun mu.kese görmeye tek gittim eşim görevdeydi.ayın 5 ine kalp atısı için cağırdı eşim ozaman da ankaraya gitcek görev için..cok üzgünüm o yüzden..şimdi izin alcak ama verceklerini hiç sanmıyrum :(8

Back
X