• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ciddimi sin canım ya..bebeğin daha dünyaya bile gelmedi..babasız büyümek çok zor olur..keşke bebiş yapmasaydınız ..üzüldüm yaaa:(

biliyorum ama başka yapacak bişey yok kavga ortamında büyütmek istemiyorum çok anlayışısız biri çünkü böyle daha hayırlı gibi çünkü.

ciddimi sin canım ya..bebeğin daha dünyaya bile gelmedi..babasız büyümek çok zor olur..keşke bebiş yapmasaydınız ..üzüldüm yaaa:(

ben de tam seni geçiriyodum aklımdan nerlerdeki görünmüyo diye.. geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir.. maşallah çok güçlüsün çok iyi düşünüp taşınmalısın bu konuda.. herşey bebişin karnında olduğu kadar kolay olmayacak o doğunca.. Ama hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.. En doğru kararı sen verebilirsin ancak..Neyseki yanında ailen var sana hep destek olacaklardır..Bizde yanındayız;)

hayırlısı hakkınızda canım ya acele verilmiş bir karar gibi durmuyor ama iyice düşünün yine de... bebeğini de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..

söyledikelrinizde haklısınız kızlar ama huzur ve mutluluk herşeyden önemli inanın Allah herşeyin hayırlısını versin eşinde evladın herşeyin işte sağlık çok öneli bide benim ailem çok destek tabi üzülüyorlar ama böylesi daha iyi olucak benim ve bebeğim için.

merhaba hanımlar,
bende 6 haftalık hamileyim 6 kasımda bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.
2 gündür sabah bulantılarım başladı her şey kokmaya başladı :( evde yemek falan yapabiliyor musunuz? nasıl besleniyorsunuz?

söyledikelrinizde haklısınız kızlar ama huzur ve mutluluk herşeyden önemli inanın Allah herşeyin hayırlısını versin eşinde evladın herşeyin işte sağlık çok öneli bide benim ailem çok destek tabi üzülüyorlar ama böylesi daha iyi olucak benim ve bebeğim için.

hayırlısı olsun canım dedimya bebeğin içinde kendin içinde en doğru kararı sen verebilirsin ancak.. İnşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur..

kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmaz :( bide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)

merhaba kirpikucu, konuya girdim direkt dikkatimi çeken sen ve durumun oldu.
öncelikle hayırlı olsun bebeğin ve geçmiş olsun bende arada bel ağrısı çekiyorum.
erkekler herzaman bizler kadar hassas olamıyor, ince düşünemiyor malesef. atacağın adım kolay bir adım değil artık iki kat dikkat etmen gerekir. sana güç, sabır ve sağlık diliyorum

kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmaz :( bide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)

kırpıkucu cok uzuldum,eger evlılık mutsuzluk getırıosa hep ayrılma kararına saygı duyarım..ne konuda yardım almak ıstıosun ben deılım ama esım av yapabıleceımız bısı varsa ben ona sorarım

merhaba kirpikucu, konuya girdim direkt dikkatimi çeken sen ve durumun oldu.
öncelikle hayırlı olsun bebeğin ve geçmiş olsun bende arada bel ağrısı çekiyorum.
erkekler herzaman bizler kadar hassas olamıyor, ince düşünemiyor malesef. atacağın adım kolay bir adım değil artık iki kat dikkat etmen gerekir. sana güç, sabır ve sağlık diliyorum

teşekkür ederim marissa34 evet eşim ve ailesi bu kararımdan oldukça mutlu ki kimse aramadı bile malesef bizim ülkemizde zihniyet hep aynı kadın herşeyi çekmek zorunda ama olmayuor işte. temenin için tekrar teşekkür ederim 2 katı sabır ve dikkat lazım bana :)

kirpikucu arkadaşm hakkında hayırlısı olsun
bebişiniz olucak eşin belki barışmak için çaba gösterir
kesin kararını verdinmi?
huzur yoksa altın tastan su içsen mutlu olamazsın biliyorum
ailenin yanında olmasıda çok güzel seni daha da güçlendirir

teşekkür ederim marissa34 evet eşim ve ailesi bu kararımdan oldukça mutlu ki kimse aramadı bile malesef bizim ülkemizde zihniyet hep aynı kadın herşeyi çekmek zorunda ama olmayuor işte. temenin için tekrar teşekkür ederim 2 katı sabır ve dikkat lazım bana :)

yaa canım kıyamam sorun ne olursa olsun çok üzüldüm durumuna.söz konusu bebek olunca insan orda iki kere düşünüyor..allahtan hakkında hayırlısını diliyorum umarım hersey gönlünce olur

Merhaba herkese nasılsınız bızımde yarın randevumuz var ultrasona gırcez cok merak edıyorum neler gorecegımı meraklar ıcerısındeyım bebegımı net olarak gormeyı cok ıstıyorum

Tam olarak yorum yapmak için yeterli bilgiye sahip değilim ayrıca aynı çatı altında yaşananları iki kişiden başkası da bilemez..
Sadece şunu diyebilirim ki, şu aşamada sabırla bekle, hemen harekete geçme, avukat bir arkadaş ile de konuşursan bence de çok
daha akıllıca hareket etmiş olursun, şimdi bilemiyorum ama çocuk doğduktan sonra dava açılması sanki daha doğru geliyor.
Ki belki bu süreçte de eşinin burnu epeyce bir sürtünmüş olsun diye düşünüyorum.
Ama dediğim gibi bilgili bir avukat arkadaşla görüşmende şu süreçte fayda var ve bence asla acele hareket etme, sabırla susarak bekle..
Susaran hem karşı tarafı da en güzel yöntemle etkilemiş olursun.
Canım bebeğin ile ilgili olarakta benimde bel ağrım dayanılmaz duruma geliyor bugün gidince kesinlikle konuşucam bu konuyu.
Rabbim sağlık-sıhhat versin bebişine de sana da.

Merhaba herkese nasılsınız bızımde yarın randevumuz var ultrasona gırcez cok merak edıyorum neler gorecegımı meraklar ıcerısındeyım bebegımı net olarak gormeyı cok ıstıyorum

benimde ayın 5inde var randevum günler geçmiyo.kalp atısını duysaydım hayrılsıyla keseyı gördük umarım yarın hemencık görürsün.

azönce kontrolden geldim, sonunda bebişim karından göründü, şimdiye kadar hep alttan bakılıordu.
baya büyümüş gördüm, kabuklu yerfıstığına benzettim :52::52:

kalp atışlarını dinledik yine 160 atıo maşallah :nazar:
sağlıklı görünüo, bi sorun yok dedi,
ama benim tansiyonum düşük çıktı,
onun dışında herşey yolunda :nazar:

kızlarr günaydın bugün doktr kontrlum var ck krkuyrum ilk kontrl lacak 6+3 olduk bugün ya boş gebelikse ya kalbi atmıtorsa kafayı yemek üzereyim..:37::18::43::43::43:

günaydın kızlar
bayramda akıntıyla karışık bir damla kırmızı leke geldi :14:
hemen doktorumu aradım dinlenmemi ve birdaha olursa onu aramamı söyledi
tekrarlamadı ama ben çok korktum ve moralim bozuktu
ogün aşırı bulantı ve istifra başladı
haftaya kontrolüm var doktoru arayıp randevumu öne alayımmı acaba

için rahat etmiosa öne al bence cnm.senın kalp atısı yada kese görme degıl anladıgım kadarıyla kontrolse öne al derım..panıge de kapılma umarım hersey yolunda gidiyordur.bulantı ve ıstıfra normal seyler.

kırpıkucu cok uzuldum,eger evlılık mutsuzluk getırıosa hep ayrılma kararına saygı duyarım..ne konuda yardım almak ıstıosun ben deılım ama esım av yapabıleceımız bısı varsa ben ona sorarım

aslında durum şu hully;

ben 30.06.2012 de evlendim yani bugün 4 ay oldu evleneli zaten çok ani verilmiş karardı evlendiğimizde tanışalı 3 ay olmuştu ailelerin onayı ile olan bir evlilik görücü usulü tanıştığımızda ben biriyle görüşüyordum yine görücü usulü ama eşimle görüşmeye başlayınca bıraktım onunla görüşmeyi ve bu durumdan eşime hiç bahsetmedim benim cep tel. kurcalamış ve msjları bulmuş ama öyle kaydadeğer bişey yok bu sefer sen yalancuısın dedi bu arada nişanlanmıştık bende ayrılmaya karar veridm ama yalvardı bir daha bu konuyu açmayacağına dair. ama evlendik balayımızın ilk günü otel odasında sabaha kadar ağlattı beni bu arada ikimizinde 2. evliliği ilk eşinin onu aldattığını söylemişti ama bence öyle bişey yok bu arada onun 1 çocuğu var ve çok tatlı bi çocuk neyse 4 aydır sürekli hakaret edip beni evden kovup duruyor bu arada evlendiğimiz ilk ay kimyasal gebelik arakasından bartolin kisti ameliyatı oldum yani cinsel açıdanda beni çok zorluyor. ameliyattan iyleşmemi bile beklemeden hamile kaldım o kadar söyleleyim doktor bile sen ne ara iyileştinde hamile kaldın dedi bu arada ameliyatlıykende beni evden koavaldı kardeşim ve eşi geldi aldı beni evden yüryemez bi durumda ailemin evine geldim 5 gün kaldım sonra belki düzelir bir şans vereyim dedim ramazan bayramıydı döndüm zaten bayram bitimi hamile kaldım yani regl tarihim ozaman şimdi boşanma olayım nasıl olur tazminat alabilir miyim ve bebek için tabikide nafaka isteyeceğim oturduğumuz ev annesinin üzerineydi onunla ilgili bişey olabilir mi bunları eşine danışırsan sevinirim.

kızlarr günaydın bugün doktr kontrlum var ck krkuyrum ilk kontrl lacak 6+3 olduk bugün ya boş gebelikse ya kalbi atmıtorsa kafayı yemek üzereyim..:37::18::43::43::43:

ya arkadasım allah askına mucizenın keyfını cıkarmaya baksana sen yaa neden aklına sacma seyler getırıosun.ii düşünmek varken neden kötü düşünüp psıkoljnı bozuosun.allahın izniyle hiç bisey olmaz olumsuz düşünmeyelım olulmu dusunelım kı hersey öyle olsun..psıkoljı bebek ıcınde önemlı.sımdıden gecmıs olsun hayırlı haberlerını beklıoz

Tam olarak yorum yapmak için yeterli bilgiye sahip değilim ayrıca aynı çatı altında yaşananları iki kişiden başkası da bilemez..
Sadece şunu diyebilirim ki, şu aşamada sabırla bekle, hemen harekete geçme, avukat bir arkadaş ile de konuşursan bence de çok
daha akıllıca hareket etmiş olursun, şimdi bilemiyorum ama çocuk doğduktan sonra dava açılması sanki daha doğru geliyor.
Ki belki bu süreçte de eşinin burnu epeyce bir sürtünmüş olsun diye düşünüyorum.
Ama dediğim gibi bilgili bir avukat arkadaşla görüşmende şu süreçte fayda var ve bence asla acele hareket etme, sabırla susarak bekle..
Susaran hem karşı tarafı da en güzel yöntemle etkilemiş olursun.
Canım bebeğin ile ilgili olarakta benimde bel ağrım dayanılmaz duruma geliyor bugün gidince kesinlikle konuşucam bu konuyu.
Rabbim sağlık-sıhhat versin bebişine de sana da.

evet canım haklısın susuyorum şu an tabi bir avukata danışacağım.
Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat versin

canım yaa çok üzüldüm eşinin anlayışsızlığına :50:
Hakkınızda hayırlısı olsun, inş eşin bu ayrı olduğunuz süreçte aklını başına toplar ve çocuğuna da sana da sahip çıkar :26:
merhaba hanımlar,
bende 6 haftalık hamileyim 6 kasımda bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.
2 gündür sabah bulantılarım başladı her şey kokmaya başladı :( evde yemek falan yapabiliyor musunuz? nasıl besleniyorsunuz?
ben beslenmeme hiç özen gösteremez oldum.. süt hiçç içmiyorum 10 gündür, ceviz yiyemiyorum.. tiksindim..
çeri domatesleri üzüm gibi yiyorum sadece, peynir ve ekmek :31: yemeklerden de yemeye çalışıyorum işte.. :31:
azönce kontrolden geldim, sonunda bebişim karından göründü, şimdiye kadar hep alttan bakılıordu.
baya büyümüş gördüm, kabuklu yerfıstığına benzettim :52::52:

kalp atışlarını dinledik yine 160 atıo maşallah :nazar:
sağlıklı görünüo, bi sorun yok dedi,
ama benim tansiyonum düşük çıktı,
onun dışında herşey yolunda :nazar:
maşallah :nazar: :nazar:
ben de doktoruma tansiyonumun sürekli düşük olduğunu söylemiştim geçen kontrolümde..
bu iyi, hamilelerde düşük tansiyon tercih edilir bir şey demişti..
senin doktorun iyi olmadığını mı söyledi? :44:

Back
X