- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doktora gittik biz
bebişim iyimiş, karın agrıları da normalmiş..
Testler istedi, 1 ay sonraya randevu verdi,
kalp atımları çok minik de olsa görülüyo dedi.
Biraz buruğum hiç bir şey göstermedi doktor 10 dk kendisi baktı.. Kağıt bitmiş foto da alamadık((
Eşim gördü amaa..
Kalp atışlarımızı eklermisin arzucum 24.10 da evlilik yıldönümümüzden 1 gün sonra gördük.
Allahım sana çok şükür![]()
herkesin bayramı mubarek olsun bende hamileyim eğer allah izin verirse lutfen benide ekleyin aşılama ile kaldım ama henuz keseyi görmedik muhtemel doğum tari 26 haziran
kızlar merhaba herkese iyi bayramlar.aranıza yeni katıldım ben de sizin gibi haziran anne adayıyım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Herkese merhaba bende Allahımın izniyle haziran annesi olucam beş haftalık hamileyim kızlarr benide aranıza kabul edermisiniz..benim üç buçuk yaşında bir oğlum var 2008 şubat annelerinde çok güzel arkadaslıklarım ve dostluklarım oldu ve hala devam ediyor o yüzden çok seviyorum burayı..:) aslında bu üçüncü hamileliğim ikinci gebeligim nisan ayında kürtajla son buldu malesef nasip böylemiş bir düşük yaşadım ama şükrettim ve Allahım aylardan sonra gene hamilelik nasip etti inşş saglıklı sıhatli evladımı kucağıma alırım çok umutlu ve mutluyum inşş sıcak bir yaz mevsimine girerken evlatlarımızı saglıklı sıhatli kucaklarımıza alırız... Allahım hepimize saglık sıhat versin kızlarrr...bebişlerimizle birlikte....:) :) şimdiden çok tşk ederim
bende katıldım arkadaşlar sizlere. en son günüm 17 eylüldü. çok şükür benim hiçbirşeyim yok şimdilik. birazcık ağrım var sadece. o yüzden hamile olduğuma inanmakta zorlanıyorum :) 1.59 boyda 65 kilodayım,iştahımda iyi yani kapılardan sığamayacağım sanırım ilerleyen dönemlerde. haa bir de akşam üstleri uykum geliyor belirti olarak.![]()
Günaydın kızlar. 7. haftamın sonu itibariyle başlayıp 3 gün önce son bulan ve beni o 1 haftada yatak döşek yatıran mide bulantıma sanırım veda ettim.
3 gündür sadece acıkmaya başlayınca hafif bulanan bir midem var. Buna can kurban. İnşallah bir daha başlamaz.![]()
Kızlar dün bildiğiniz gibi doktora gittik.yolda ben de bir heyecan var ki sormayın..en son gittiğimizde sadece keseyi görmüştük ya bebek görünecek mi? kalbi atıyor mu?bir sürü soru kafamda. Eşim biraz rahattır onda heyecan fazla yok,kızıyorum ona bazen..neyse işte doktor karından ultrasonla bakıyor. İlk başta keseyi gördük ama boş gibi geldi bana bir korku sardı içimi sonra yaklaştı yaklaştı gördük bebeğimizi hamdolsun teyzeleri miniğim daha küçücük 0.5 cm..doktor geç döllenme olmuş daha 6 haftalık dedi bebişim için..normalde 7 haftalık olması gerekiyordu..bir de içinde bir şey yanıp sönüyor,doktor işte bakın kalbi orada atıyor dedi. Onu görmek bile o kadar güzel kii... sonra sesini dinleyelim dedi. Sesini açtı. Allahım dedim silinmesin bu ses hafızamdan.durup durup o sesi düşünüyorum şimdi :):) Rabbim tatmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, miniklerinizin kalbini duymayı hepinize nasip etsin inş..
Doktorumuz çıkarken yaptırmam gereken testleri verdi çıkarken.15 gün içinde yaptırıp gösterirsiniz dedi.bir sonra ki kontrolümüz 26 kasıma..1 hafta bile geçmezken nasıl geçecek 1 ay bilmiyorum
kızlar bende yeni hamileyim... bu ayın 31. doktor gel keseye bakalım dedi. bakalım bekliyoruzzz. dua edin kızlar bebeğim sağlıklı gelişsinn. eğer herşey yolunda giderse bende 25 haziran 2013 de doğum yapacağım
nihayet hastanelik de oldum kızlar, eşimle araba ile şöyle bir gezelim dedik yolda baygınlık geçirdim sonra sanki zehirleniyormuşum gibi oldu. Acile gittik. Bebiş iyi çok şükür
, bahane ile kalp atışlarını bir kez daha duymuş oldum
. Kan değerleri de fena çıkmadı, serum yedim yarım saat sonra epey düzelmiştim. Dr. normal dedi, yatıp dinlenmem gerekiyormuş. Zaten günlerdir yatıyordum demek hiç kalkmamam lazımmış:26:
Merhaba ben de hhaziran annesi olacam insallah:)) aylardir bunu yazmayi o kadar cok hayal ettim ki... 28 yasindayim ilk gebeligim ve beklenen tarih de 28 haziran hayirlisiyla bakalim)
hiç kimse yardımcı olmadı yani
kızlar merhaba sağ salim evimize geldik..garaj daha 5 saat önce şehitin oldugu valiliğin hemen yanındaydı.evimizde çok yakın oraya..yakınında böyle şeyleri yaşamak çok farklı bir şey..eşimde izinde olmasaydı çok yakın yerde nöbet tutuyor olacaktı..genede ateş düştüğü yeri yakıyor..bugün statta 29 ekim törenleri var ama gitmedim.dünden beri bulantım var bugünde istifrar ettim..8.haftada başladı galiba..inş uzun sürmez![]()
selam hamişlernasıl geçti et kokusu içinde bayramınız mide bulantısı olanlar baya zorlanmıştır herhalde
![]()
benim mide bulantılarım hala yok ama 2 gündür o kadar keyifsiz o kadar mutsuzumki neden böleyim bilmiyorum sanki çok kötü bişey olmuş gibi..
Böle içim pır pır falan etmiyo bebişimi düşününce.. Bu mutsuzluk da neyin nesi anlamadım.. Hiç bişeyden keyif almıyorum.. Ayna da kendimi beğenmiyorum..
Depresyona mı girdim acaba![]()
sonunda karnımdan göründü benim miniğim..bugün kalp atışları duyuldu bebeğimin .. bize dinletmedi doktr ama herşey yerli yerinde çok sağlıklı dedi.. bi sorun olacak diye ödüm kopuyor.. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı tombiş bebeklerden etsin inşallah.. =)))))))))))
Canım ben söyledim oğluma ilk gün pek inanmadı yok dedi ama çok istiyordu kardesi olmasını suanda çok mutlu yediği herseyi benimle paylaşıyor kardesimde yesin diyor gece yatarken iyigeceler kardesim diyor hemde çok dikkatli ve bana karsı çok hassas zarar verebilir diye çok korkuyo hatta adını bile koydu :) umarım sende problem yasamazsın kreşe gidiyor mü oğlun ? Benimki 2yildir gidiyor o yüzden sansliyim cunku bebek olduktan sonra gonderseydim bebek geldi beni gönderdiniz diye dusunebilirdi
sonunda karnımdan göründü benim miniğim..bugün kalp atışları duyuldu bebeğimin .. bize dinletmedi doktr ama herşey yerli yerinde çok sağlıklı dedi.. bi sorun olacak diye ödüm kopuyor.. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı tombiş bebeklerden etsin inşallah.. =)))))))))))
ayy ben de su içemiyorum yaa o kadar susuyorum ki ama kana kana içemiyorumm hemen mıdem bulanıyo aç ta olsam tok da olsam sızde de var mı böle bı sorun
Günaydın Kızlar bende pıtpıtları duymaya gideceğim ama karar vermedim yarın mı gitsem perşembe günü mü?
günaydın kızlar!! 14:30 da pıt pıtları duymaya gidicez eşimle çok heyecanlıyımmminşallah güzel haberler veririm size
![]()
kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmazbide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)
kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmazbide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)
ciddimi sin canım ya..bebeğin daha dünyaya bile gelmedi..babasız büyümek çok zor olur..keşke bebiş yapmasaydınız ..üzüldüm yaaa![]()