2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir, geçmişi tam bitiremedim dünden buyana ne çok yazmışsınz:26: biz dün kocişle akşam pikniğindeydik, kocişe ısrar ede ede en sonunda pikniğe gidebildik ama çalıştığı için işten sonra gittik gece 12 ye gelıyodu geldiğimizde başka evli arkadaşlarımızı da çağardık çok eğlenceliydi tavsiye ederim, havalarda ısındı güneşin yakıcı etkisi de yoktu 5ten sonra toplandık, ben hiçbir şeye elimi sürmedim ama öldüm öldüm bittim, kartal sahildeydik piknik masası yoktu yere kilim serdik tabi benim rahat oturabilmem ne mümkün, iki büklüm cnm çıktı hep rahatsızdım ama kimsenin tadını da kaçırmak istemedim eve zor girdim sancı sancı sabahı sabah ettim gece çok zorlandım ağladım inledim acıdan , eşimde üzüldü ama o fosur fosur uyudu, bidaha piknik masalı biyere gitcez yada bana sandalye getircez yanımızda bugün de işe gittim zar zor ve çok yoğun bi gündü komser beyefendisi gider ayak bana yüklenıyo bol bol iş verdi uğraş dur neyse işte eve gel yemek yap derken bu saat oldu geçmiş bitmedi ama size yazmak istedim...

ay o film beni bunalıma soktu resmen geçen zaten yazmıştım burida bi arkadaş sormuştu izlemeyin demiştim, ya okadar da kötü olamaz demi benim eşim de az çok evde oduğu zaman yardım eder yani hem o kadın saplantılı bişekilde bağlanmıştı çocuğa ya ne bileyim ben ağlaya ağlaya bi hal oldum izlerken , kociş de kızdı

slm kızlar.

şimdi dr dan geldik oğluşum maşallah 2248 gr olmuş.dr herşey yolunda dedi.ama çarşıda,pazarda kimi görsem senin doğum yakın göbeğin düşmüş diyorlar.doğum tarihi 22 haziran gibi.yani daha bayağı var.panikledim bir anda.

Hoş geldin cnm bende iyiyim sende iyisindir insallah cok gecmis olsun tatlın dikkat et kendine fazla yorma kiyamam ya artık oturmak bile bir mesele bizim icin bugun bende bı kustum icin dışıma çıktı resmen eski günlerime dondüm biran hala midem bulanıyor kalabalığa gelemiyorum havale geçirir gibi oluyorum ateş ter basıyor beni

kızım sağ kaburgamı yamulttu resmen ya çok canımı yakıyor artık
denizkızı canım valla o saate kadar iyi bile dayanmışsın yerde oturmaya ben mahfolurdum kesin

iyi geceler arkadaşlar bugün canım dahada sıkıldııı.. bugün doktorumuza gittik kızım 2.554 gr olmuşş 49 cm nerdeyse boyu mutlu oldum baya ama plesanta yaşlanması başlamış bende erken doğum riskim olabilirmişş kasılmalarım ve sancılarım var hepsi için iğne verdi bebeğede ciğer geliştşirici iğne vuruldumm biraz canım sıkıldı bu plesanta yaşlanması canımı sıktı internette araştırdım dilerim bebeğime etkisi olmaz kötü anlamda gelişimi çok çok iyi ama yinede anne olunca insan hep korkuyooo öle işteeee sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyamadımm yorgunum biraz bu arada bide nidilat başladı bana off ne oluyoo bana ya...

üzülme canım zaten haftalarımız ilerlerdi artık
bebeklerimiz şimdi bile gelse Allah ın izniyle bir sıkıntıları olmaz
onun için bebişini de kendini de strese sokma hiç

üzülme canım zaten haftalarımız ilerlerdi artık
bebeklerimiz şimdi bile gelse Allah ın izniyle bir sıkıntıları olmaz
onun için bebişini de kendini de strese sokma hiç

amin canım zaten o rahatlatıyo benide ama sancılarım yavaştan hala var nasıl işse beklemediğim bişeydi şaşırdım sadece böbrekten beklerken sorunu onadaki genişlemede küçülmüşş şaşırtıcıı:44:neyse allah yardımcımız olsun canımm hepimize hayırlı doğumlar inşallah...

sanada geçmiş olsun cnm kusmak çok sinir bozucu ama kustuktan sonra da hafifliyo insan, o ter basmaları bana da oluyo gözüm falan kararıyo, böyle bayılıverecekmişim gibi oluyo sıcakta ve hızlı yürüdüğümde (aslında hiç de hızlı yürüyemıyorum ama işte...)
kızım sağ kaburgamı yamulttu resmen ya çok canımı yakıyor artık
denizkızı canım valla o saate kadar iyi bile dayanmışsın yerde oturmaya ben mahfolurdum kesin
saol cnm aslında dayanamadm ara ara arabaya geçip oturdum dinlenme molası verdim arabada da sıkıldım herkes gülüp muhabbet ederken ben babaannem gibi arabada oturdum 15er dakka o da olmasa çok fena olurdum, hem sırtım ağrıdı hem belim ağrıdı hemde kilimde dengede oturabilmek için iki büklüm durduğumdan kasıklarım sıkıştı , kızıcım da rahatsız oldu tepip durdu ay çok bunaldım
cnm çok geçmiş olsun yaaa noluyo böyle çok üzüldüm dikkat et kendine ilaçlarını da aksatma, bebişinin maşallahı var cnm kilosu da boyu da çok iyi üzülme takma kafana zaten artık tehlikeli dönemleri atlattık 2 hafta daha dayansa yavruşun yeter cnm

valla canım dayanır herhalde yaa hatta ben 38 bile görebiliceğimizi düşünüyorum ama bakalım belli olmazz tabii sen nasılsın dilerim herşeyn yolunaa grimiştir ben bayadır takip edemiyorumdaa:26:

valla canım dayanır herhalde yaa hatta ben 38 bile görebiliceğimizi düşünüyorum ama bakalım belli olmazz tabii sen nasılsın dilerim herşeyn yolunaa grimiştir ben bayadır takip edemiyorumdaa:26:

saol cnm ben gayet iyiyim Allaha şükür dayanamam sanıyodum ama maşallahım var arada korkuttu beni kızım ama şimdi sakin günler geçiriyoruz ama yorgunluğa gelemıyoruz hepiniz gibi sen neyaptın epeydir girmiyodun valla doğurdun sandım

yokya daha nerdeeekardeşim burdaydı evdeki bütün işlermi hallettim temizlettimm bebek şekerleri hastane çantası alışveriş derken günler nasıl geçti anlamadımm ama iyikide bitirmişim işleriiibu akşam kardeşimi gönderdim döndüm yine özüme
senin adınıda sevindim canımm aman dikkat et kendine yorma kendinii bol bol dinlen sennezman çıkıyodun tatile daha varmıı:44:

he kıııne aşağıdan bakıp bakıp susuyonuzzzbiri konuşıur biri bakar kıyamaet ondan koparrr

Canım kendini yorma bak seninle aynı tarihli biri aman dikkat et kendine
Zamanlama konusuna gelince tabiki iyi zaman canım yazı hamile geçirmek nasıl zor olurdu
Senin kociş ne hediye alacak acaba
Biraz aç gözlülük olcAk ama ben bi de kolye istiyorum ucuz yollu , hatıra saklarım ya arabayı saklayamıcaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…