ben çalışabilir raporu aldım ama hiç sormadım. yarın arayıp bir sorayım bakim.
Canım bilgilerimi yazdım tefriciye ye beni de ekle. 25 haziran inşiallah. Bir kişi için kaç tane okuyacağız belli mi?
İnsan kaynaklarına sor bence nasıl göxüküyor sen sadece rapıru verdin dimi sgk ya gitmedin yanii
yok gitmedim. raporuda faxla yolladı hastane. o gün alamamıştım
filmin ismi sonradan aklıma geldi izledim canlar biraz önce bitti
ay ama resmen moralimi bozdu böyle mi olacak dedim cidden
çok yerinde de ağladım
tabi böyle olanlar da vardır ama herkesin farklı farklı durumları
ben mesela kocamın bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum
şimdiden deli oluyor kızı için
inşallah doğumdan sonra değişmez
ha haaa Mervecim benimde boş nutella kavanoz koleksiyonum varmış dün farkettim, birde yiyip yıkayıp kaldırmışım aylardır,bir sürü kavanoz olmuş hemde büyüğündendün hepsini attıım gittiii
Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir, geçmişi tam bitiremedim dünden buyana ne çok yazmışsınz:26: biz dün kocişle akşam pikniğindeydik, kocişe ısrar ede ede en sonunda pikniğe gidebildik ama çalıştığı için işten sonra gittik gece 12 ye gelıyodu geldiğimizde başka evli arkadaşlarımızı da çağardık çok eğlenceliydi tavsiye ederim, havalarda ısındı güneşin yakıcı etkisi de yoktu 5ten sonra toplandık, ben hiçbir şeye elimi sürmedim ama öldüm öldüm bittim, kartal sahildeydik piknik masası yoktu yere kilim serdik tabi benim rahat oturabilmem ne mümkün, iki büklüm cnm çıktı hep rahatsızdım ama kimsenin tadını da kaçırmak istemedimeve zor girdim sancı sancı sabahı sabah ettim gece çok zorlandım ağladım inledim acıdan , eşimde üzüldü ama o fosur fosur uyudu, bidaha piknik masalı biyere gitcez yada bana sandalye getircez yanımızda bugün de işe gittim zar zor ve çok yoğun bi gündü komser beyefendisi gider ayak bana yüklenıyo bol bol iş verdi uğraş dur neyse işte eve gel yemek yap derken bu saat oldu geçmiş bitmedi ama size yazmak istedim...
ay o film beni bunalıma soktu resmen geçen zaten yazmıştım burida bi arkadaş sormuştu izlemeyin demiştim, ya okadar da kötü olamaz demi benim eşim de az çok evde oduğu zaman yardım eder yani hem o kadın saplantılı bişekilde bağlanmıştı çocuğa ya ne bileyim ben ağlaya ağlaya bi hal oldum izlerken , kociş de kızdı
iyi geceler arkadaşlar bugün canım dahada sıkıldııı.. bugün doktorumuza gittik kızım 2.554 gr olmuşş 49 cm nerdeyse boyu mutlu oldum baya ama plesanta yaşlanması başlamış bende erken doğum riskim olabilirmişş kasılmalarım ve sancılarım var hepsi için iğne verdi bebeğede ciğer geliştşirici iğne vuruldumm biraz canım sıkıldı bu plesanta yaşlanması canımı sıktı internette araştırdım dilerim bebeğime etkisi olmaz kötü anlamda gelişimi çok çok iyi ama yinede anne olunca insan hep korkuyooo öle işteeee sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyamadımm yorgunum biraz bu arada bide nidilat başladı bana off ne oluyoo bana ya...
üzülme canım zaten haftalarımız ilerlerdi artık
bebeklerimiz şimdi bile gelse Allah ın izniyle bir sıkıntıları olmaz
onun için bebişini de kendini de strese sokma hiç
sanada geçmiş olsun cnm kusmak çok sinir bozucu ama kustuktan sonra da hafifliyo insan, o ter basmaları bana da oluyo gözüm falan kararıyo, böyle bayılıverecekmişim gibi oluyo sıcakta ve hızlı yürüdüğümde (aslında hiç de hızlı yürüyemıyorum ama işte...)Hoş geldin cnm bende iyiyim sende iyisindir insallah cok gecmis olsun tatlın dikkat et kendine fazla yorma kiyamam ya artık oturmak bile bir mesele bizim icin bugun bende bı kustum icin dışıma çıktı resmen eski günlerime dondüm biran hala midem bulanıyor kalabalığa gelemiyorum havale geçirir gibi oluyorum ateş ter basıyor beni
saol cnm aslında dayanamadm ara ara arabaya geçip oturdum dinlenme molası verdim arabada da sıkıldım herkes gülüp muhabbet ederken ben babaannem gibikızım sağ kaburgamı yamulttu resmen ya çok canımı yakıyor artık
denizkızı canım valla o saate kadar iyi bile dayanmışsın yerde oturmaya ben mahfolurdum kesin
iyi geceler arkadaşlar bugün canım dahada sıkıldııı.. bugün doktorumuza gittik kızım 2.554 gr olmuşş 49 cm nerdeyse boyu mutlu oldum baya ama plesanta yaşlanması başlamış bende erken doğum riskim olabilirmişş kasılmalarım ve sancılarım var hepsi için iğne verdi bebeğede ciğer geliştşirici iğne vuruldumm biraz canım sıkıldı bu plesanta yaşlanması canımı sıktı internette araştırdım dilerim bebeğime etkisi olmaz kötü anlamda gelişimi çok çok iyi ama yinede anne olunca insan hep korkuyooo öle işteeee sizler ne alemdesiniz geçmişi okuyamadımm yorgunum biraz bu arada bide nidilat başladı bana off ne oluyoo bana ya...
sanada geçmiş olsun cnm kusmak çok sinir bozucu ama kustuktan sonra da hafifliyo insan, o ter basmaları bana da oluyo gözüm falan kararıyo, böyle bayılıverecekmişim gibi oluyo sıcakta ve hızlı yürüdüğümde (aslında hiç de hızlı yürüyemıyorum ama işte...)
saol cnm aslında dayanamadm ara ara arabaya geçip oturdum dinlenme molası verdim arabada da sıkıldım herkes gülüp muhabbet ederken ben babaannem gibiarabada oturdum 15er dakka o da olmasa çok fena olurdum, hem sırtım ağrıdı hem belim ağrıdı hemde kilimde dengede oturabilmek için iki büklüm durduğumdan kasıklarım sıkıştı , kızıcım da rahatsız oldu tepip durdu ay çok bunaldım
cnm çok geçmiş olsun yaaa noluyo böyle çok üzüldüm dikkat et kendine ilaçlarını da aksatma, bebişinin maşallahı var cnm kilosu da boyu da çok iyi üzülme takma kafana zaten artık tehlikeli dönemleri atlattık 2 hafta daha dayansa yavruşun yeter cnm
valla canım dayanır herhalde yaa hatta ben 38 bile görebiliceğimizi düşünüyorum ama bakalım belli olmazz tabii sen nasılsın dilerim herşeyn yolunaa grimiştir ben bayadır takip edemiyorumdaa:26:
saol cnm ben gayet iyiyim Allaha şükür dayanamam sanıyodum ama maşallahım vararada korkuttu beni kızım ama şimdi sakin günler geçiriyoruz ama yorgunluğa gelemıyoruz hepiniz gibi sen neyaptın epeydir girmiyodun valla doğurdun sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?