sen o filmi hemen hafizandan silll izlememis say kendini ve hic kormaa endiselenmee bebis dunyaya geldimi sanki sen kirk yillik anne gibi ona bakacaksin inan bana. ben sizden daha cahil ve cok genctim o halde ben bile bukadar korku yasamadim endiselenmedim
bebek dogtuktan kisa sure annem turkiyeye gitmistii o zaman ben yalniz tek basiam bakmak zorunda kaldim ve hic de zor olmadi canim allah kadinin tabiyatina öyle bir yetenek vermiski hic birsey bilmesede ic gudusel olarak cocguna cok iyi anne olabiliyor tabi bunuda icten isterse
inşallah öyledir canım inşallah dediğin gibi olur
ben normalde soğukkanlı sakin öyle her şeye kolay kolay ağlamayan insandım
artık öyle değiştim ki kendimi saçma salak şeylere zırlarken buluyorum
ve bu aralar buna taktım
ya beceremezsem diye içim içimi yiyor
zaten plansız bir gebelikti benimki
ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım
şimdi alıştım seviyorum da kızımı
ama işte mesela senin gibi onun için her şeyi yaparım içim ona nasıl kaynıyor filan diyemiyorum
o zaman da acaba yeterince sevmiyor muyum benden iyi anne de olmaz daha doğru düzgün sevemiyorsun bile onu diye geçiyor içimden
çok üzülüyorum hem onun için hem kendim için
Bende yorum yapmışım oraya ama ben çok zor günler geçirmiştim hiç bebeğim olmaz zannetmiştim
O zamanlar öyle bebek topiklerinde geziyordum işte.Doktorlar beni çok korkutmuştu olmaz diye
8 gebelik geçirmem lazımmışki ancak sağlıklı bebeği öyle bulacakmışım hepsi bunu dedi bana
Ama Allah'ım nasip etti çok şükür.Rabbim kimseye aratmasın
İnsanın yapamayacağı şey YOK BU UĞURDA.ne doktorlara gittim neler yaptım ne kürler ne bitkisel ilaçlar kullandım
Çok şükür sonunda oldu inşallah yavruma sağlıcakla kavuşurum
kızlar totoma kramplar girmeye başladıben biraz uzanim uyumazsam gelirim yine
canim sen gecen gun benim yazdigim kizimin dogum hikayesini okumadinmi ben neler cektim ne zorluklarla dogum yaptim benimkide plansizdi hemde ilk gun olmustu:26: birde cok zor dogum yapmistim o zaman bebegi alip göturseler umrumda olmazdi belkide. :))inşallah öyledir canım inşallah dediğin gibi olur
ben normalde soğukkanlı sakin öyle her şeye kolay kolay ağlamayan insandım
artık öyle değiştim ki kendimi saçma salak şeylere zırlarken buluyorum
ve bu aralar buna taktım
ya beceremezsem diye içim içimi yiyor
zaten plansız bir gebelikti benimki
ilk zamanlar çok üzüldüm ağladım
şimdi alıştım seviyorum da kızımı
ama işte mesela senin gibi onun için her şeyi yaparım içim ona nasıl kaynıyor filan diyemiyorum
o zaman da acaba yeterince sevmiyor muyum benden iyi anne de olmaz daha doğru düzgün sevemiyorsun bile onu diye geçiyor içimden
çok üzülüyorum hem onun için hem kendim için
hehehe iyi etmisin canim aman bosverr :)))Kız baştan savma yaptım zaten amaaan uğraşamam valla
eşim yalvardığı için yaptım aklımda burdaydı zaten
kızlar totoma kramplar girmeye başladıben biraz uzanim uyumazsam gelirim yine
amin canım benim kesin süper bir anne olacaksın sen
ya noluyoruz kim kime kızmış
ben hiç yüz ifadesi kullanmayınca siz beni yanlış mı anladınız. ben nerede üzülüp kızdığımı dile getirdim ki
gayet rahatım sadece tam anlatamadım o kadar.
canim sen gecen gun benim yazdigim kizimin dogum hikayesini okumadinmi ben neler cektim ne zorluklarla dogum yaptim benimkide plansizdi hemde ilk gun olmustu:26: birde cok zor dogum yapmistim o zaman bebegi alip göturseler umrumda olmazdi belkide. :))
ama ne zaman kucagima verdilr gözlerini acmis bana bakisini gördumya eridim öldum bittim iste benim canim ve tek yasama sebebim sensin bundan sonra dedim kizima ve gercektnde oyle oldu cok seyleri kizimin hatirina katlandim :)) o dogunca öyle bir sevgi geliyorki insanin icine hic birseye hic kimseye degismiyorsun onu sende aynisi olcak bak görr herkeslerden hatta esin ve annenden bile kiskancacak kadar cok sevecek koruyacaksin onu
Bu arada hangi film bu ya merak ettim bende izlemek isterim:26:
ay yok sakın izleme hayatım boşver
Valla bende şimdiden bile şöyle oluştu deselerki yüzde kaç kızın yüzde kaç eşin
Ben %60 kızım %40 ise eşim diyorum yani kızım eşimin önüne geçti şimdiden
Valla Allah öyle bir koyuyorki bu sevgiyi içine insanın ben bile şaşırıyorum
Ben önceden eşimi kimseyle paylaşamazdım annesiyle kardeşleriyle hatta ilgisiz babasıyla bile
Şİmdi hiç umrumda değil valla.kaç saat konuşmuşlar ne konuşmuşlar
ilgim bebeğe kaydı galiba ondan
Canım sen baya etkisinde kalmışsın bu filmin yaa keşke izlemeseydin
bir daha sakin öyle seyleri izleme canimm hatta dogum videolarini bile izleme insan ister istemez etkisidne kaliyor :))ay hakikaten izlemese miydim neydim
zaten içim içimi yiyordu filmi izledim içim iyice coştu
sen tecrübelisin canım annesin sen öyle diyorsan öyle olacaktır inşallah
hepinize çok çok teşekkür ederim canlar Allah razı olsun hepinizden yalnız bırakmadınız yine
Bende yorum yapmışım oraya ama ben çok zor günler geçirmiştim hiç bebeğim olmaz zannetmiştim
O zamanlar öyle bebek topiklerinde geziyordum işte.Doktorlar beni çok korkutmuştu olmaz diye
8 gebelik geçirmem lazımmışki ancak sağlıklı bebeği öyle bulacakmışım hepsi bunu dedi bana
Ama Allah'ım nasip etti çok şükür.Rabbim kimseye aratmasın
İnsanın yapamayacağı şey YOK BU UĞURDA.ne doktorlara gittim neler yaptım ne kürler ne bitkisel ilaçlar kullandım
Çok şükür sonunda oldu inşallah yavruma sağlıcakla kavuşurum
sen birde onu yasadigini dusunn ve yasacaksinda insallah ondan sonra kendine cok kizacaksin ben niye korkup endiselenmisim bu tatli kizmida uzmusum diyeeay yazdıklarını okurken gözlerim doldu inşallah dediğin gibi olacak canım içime su serptiniz
Bu arada hangi film bu ya merak ettim bende izlemek isterim:26:
bir daha sakin öyle seyleri izleme canimm hatta dogum videolarini bile izleme insan ister istemez etkisidne kaliyor :))
Ben bile suan izlesem kendim kaybederim bunalima girerim kesinhamilelik hormonlarida var tabi isin icinde nede olsa dimi :))
sen birde onu yasadigini dusunn ve yasacaksinda insallah ondan sonra kendine cok kizacaksin ben niye korkup endiselenmisim bu tatli kizmida uzmusum diyeeicini herzaman serin ve rahat tut canim ben seni rahatlatmak adinada yazmadim inan gercekten öyle hissediyor insan hele bebekken cokk cokkkkkkkk tatli olyuorlarr yoksa ben 3. yaparmiydim kiz hic canim o duygulari tekrar yasamak istedii valla onun icin istedim bebegi:26::26::26:
hayatım şöyle ki benim içimde zaten var olan korkularımı aynen kadının yaşadıklarında gördüm
kadın anlatırken bile çoğu yerde evet evet dediğim oldu aynen bence de dedim hep içimden
haliyle de korkularımı pekiştirdi film sağolsun
ben böyle olduğunu da bilmiyordum ki filmi komedi tarzı eğlenceli bir şey sandım
gel gör beni korkularımla yüzleştirdi kadının hayatı iyice tırstım
dimi ya sen 3.yü yapıyorsun ki evlat bu kadar tatlı olmasa ne işin var tekrar tekrar yapasın
burada mıydı yoksa başka bir yerde mi duydum hatırlamıyorum ama biri anlatmıştı
bir kadın istemeden hamile kalıyor ( benim gibi ) ve bütün hamileliği boyunca da istemiyor ısınamıyor bebeğe alışamıyor
doğurduğunda ise bebeği kucağına verdikleri anda kadın deli gibi ağlayıp bebeğinden özür diliyor onu istemediği için
bunu duyunca çok kötü olmuştum
bakalım ben doğurunca ne yapıcam
bence dediğin gibi çok sevicem ilk görüşte aşık olucam kızıma inşallah
Sağol canım işte hayat bu insanın başına neler geliyor nelerbir daha sakin öyle seyleri izleme canimm hatta dogum videolarini bile izleme insan ister istemez etkisidne kaliyor :))
Ben bile suan izlesem kendim kaybederim bunalima girerim kesinhamilelik hormonlarida var tabi isin icinde nede olsa dimi :))
canim yaa ne zor gunler gecirmisin sende rabbim ne buyuk ondan umudunu kaybeden yolunu sasirmis demektir. :)) sen iyiki kaybetmemisin vazgecmemisin canim insallah kizini sag saglim kucagina alirsin ve ardindan bir iki yil sonra 2. gelir insallah birde oglusun olurr
sen birde onu yasadigini dusunn ve yasacaksinda insallah ondan sonra kendine cok kizacaksin ben niye korkup endiselenmisim bu tatli kizmida uzmusum diyeeicini herzaman serin ve rahat tut canim ben seni rahatlatmak adinada yazmadim inan gercekten öyle hissediyor insan hele bebekken cokk cokkkkkkkk tatli olyuorlarr yoksa ben 3. yaparmiydim kiz hic canim o duygulari tekrar yasamak istedii valla onun icin istedim bebegi:26::26::26:
amannnnnnnnnnnn SAKINNNNNNNNNN IZLEMEEE BIR DE SENIN BUNALIMLARINI CEKMEYELIMM DIMII
SAKA SAKA CEKERIZ CANIM NOLCAKTA SIZE YAZIK VALLA BOSYERE BUNALIMA GIRIYORSUNUZ
Anam ne illet bir filmmiş neymiş bu böyle yaa
Kim tavsiye etti onu sana hayatım derhal o arkadaşına güzel bir fırça çek
Yani bende komedi sandım ama değilmiş galiba
Yani kadın doğum yapıyor ve doğum sonrası depresyona mı giriyor:26:
Bebek ona ağır mı geliyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?