2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay hakikaten izlemese miydim neydim
zaten içim içimi yiyordu filmi izledim içim iyice coştu
sen tecrübelisin canım annesin sen öyle diyorsan öyle olacaktır inşallah

hepinize çok çok teşekkür ederim canlar Allah razı olsun hepinizden yalnız bırakmadınız yine

Şşş annesi öyle deme duymasın minnoşun üzülür sonra yavrucak
Eee ne güzel işte sürpriz yapmış size güzel kızın
Hem düşünsene canım yıllarca tedavi görüpte bu uğurda maddi manevi ne kayıpları olan insanlar var
Böyle düşün ve şükret bence
BU arada herkesin sevme şekli farklıdır asla kıyaslama bence kendini bir başkasıyla

amin canım benim kesin süper bir anne olacaksın sen

canim sen gecen gun benim yazdigim kizimin dogum hikayesini okumadinmi ben neler cektim ne zorluklarla dogum yaptim benimkide plansizdi hemde ilk gun olmustu:26: birde cok zor dogum yapmistim o zaman bebegi alip göturseler umrumda olmazdi belkide. :))
ama ne zaman kucagima verdilr gözlerini acmis bana bakisini gördumya eridim öldum bittim iste benim canim ve tek yasama sebebim sensin bundan sonra dedim kizima ve gercektnde oyle oldu cok seyleri kizimin hatirina katlandim :)) o dogunca öyle bir sevgi geliyorki insanin icine hic birseye hic kimseye degismiyorsun onu sende aynisi olcak bak görr herkeslerden hatta esin ve annenden bile kiskancacak kadar cok sevecek koruyacaksin onu

Kız baştan savma yaptım zaten amaaan uğraşamam valla
eşim yalvardığı için yaptım aklımda burdaydı zaten
hehehe iyi etmisin canim aman bosverr :)))
kızlar totoma kramplar girmeye başladı ben biraz uzanim uyumazsam gelirim yine

gecmis olsun canimmm insallah gecer agrilarin. iyi geceler allahrahatlik versin :))

yok canim aslinda hic aklima gelmemisti zaten alinacagin kizcagin flnn zeyno yazinca benimde icime kurt dustu yani o yuzden yazdim bende:26: aman zaten alinacak birseyde yoktu ya neyse evham yaptik iste bizde

ay yazdıklarını okurken gözlerim doldu inşallah dediğin gibi olacak canım içime su serptiniz

Bu arada hangi film bu ya merak ettim bende izlemek isterim:26:

Valla bende şimdiden bile şöyle oluştu deselerki yüzde kaç kızın yüzde kaç eşin
Ben %60 kızım %40 ise eşim diyorum yani kızım eşimin önüne geçti şimdiden
Valla Allah öyle bir koyuyorki bu sevgiyi içine insanın ben bile şaşırıyorum
Ben önceden eşimi kimseyle paylaşamazdım annesiyle kardeşleriyle hatta ilgisiz babasıyla bile
Şİmdi hiç umrumda değil valla.kaç saat konuşmuşlar ne konuşmuşlar
ilgim bebeğe kaydı galiba ondan

bende de tam tersi hala kocam benim için ilk sırada geliyor
o da kızı için deli oluyor şimdiden
karnımdayken bile nasıl seviyor kızım canım diye gelip gelip öpüyor bizi
ben de deli deli kıskanıyorum beni daha çok sev bak tamam mı diye
resmen psikopatlaştım ben kafayı yedim artık kesin

Canım sen baya etkisinde kalmışsın bu filmin yaa keşke izlemeseydin

hayatım şöyle ki benim içimde zaten var olan korkularımı aynen kadının yaşadıklarında gördüm
kadın anlatırken bile çoğu yerde evet evet dediğim oldu aynen bence de dedim hep içimden
haliyle de korkularımı pekiştirdi film sağolsun
ben böyle olduğunu da bilmiyordum ki filmi komedi tarzı eğlenceli bir şey sandım
gel gör beni korkularımla yüzleştirdi kadının hayatı iyice tırstım

bir daha sakin öyle seyleri izleme canimm hatta dogum videolarini bile izleme insan ister istemez etkisidne kaliyor :))
Ben bile suan izlesem kendim kaybederim bunalima girerim kesin hamilelik hormonlarida var tabi isin icinde nede olsa dimi :))

canim yaa ne zor gunler gecirmisin sende rabbim ne buyuk ondan umudunu kaybeden yolunu sasirmis demektir. :)) sen iyiki kaybetmemisin vazgecmemisin canim insallah kizini sag saglim kucagina alirsin ve ardindan bir iki yil sonra 2. gelir insallah birde oglusun olurr
ay yazdıklarını okurken gözlerim doldu inşallah dediğin gibi olacak canım içime su serptiniz
sen birde onu yasadigini dusunn ve yasacaksinda insallah ondan sonra kendine cok kizacaksin ben niye korkup endiselenmisim bu tatli kizmida uzmusum diyee icini herzaman serin ve rahat tut canim ben seni rahatlatmak adinada yazmadim inan gercekten öyle hissediyor insan hele bebekken cokk cokkkkkkkk tatli olyuorlarr yoksa ben 3. yaparmiydim kiz hic canim o duygulari tekrar yasamak istedii valla onun icin istedim bebegi:26::26::26:

Bu arada hangi film bu ya merak ettim bende izlemek isterim:26:

amannnnnnnnnnnn SAKINNNNNNNNNN IZLEMEEE BIR DE SENIN BUNALIMLARINI CEKMEYELIMM DIMII
SAKA SAKA CEKERIZ CANIM NOLCAKTA SIZE YAZIK VALLA BOSYERE BUNALIMA GIRIYORSUNUZ

dimi ya sen 3.yü yapıyorsun ki evlat bu kadar tatlı olmasa ne işin var tekrar tekrar yapasın
burada mıydı yoksa başka bir yerde mi duydum hatırlamıyorum ama biri anlatmıştı
bir kadın istemeden hamile kalıyor ( benim gibi ) ve bütün hamileliği boyunca da istemiyor ısınamıyor bebeğe alışamıyor
doğurduğunda ise bebeği kucağına verdikleri anda kadın deli gibi ağlayıp bebeğinden özür diliyor onu istemediği için
bunu duyunca çok kötü olmuştum
bakalım ben doğurunca ne yapıcam
bence dediğin gibi çok sevicem ilk görüşte aşık olucam kızıma inşallah

Anam ne illet bir filmmiş neymiş bu böyle yaa
Kim tavsiye etti onu sana hayatım derhal o arkadaşına güzel bir fırça çek
Yani bende komedi sandım ama değilmiş galiba
Yani kadın doğum yapıyor ve doğum sonrası depresyona mı giriyor:26:
Bebek ona ağır mı geliyor:26:

yanii 2 cocugum buyumus artik kocaman olmusken 3. neden isteyeyim hemde bundna önce dusuk yaptim nekadar uzuldum bir bilsen bir daha olmayacak diye korkmusutm :26: cok sukur raabim nasip etti bir kiz daha insallah kucagimizada almak nasip olur :)
ben duymadim onu belki sen baska yerde okudun. aam ayni kadinin yaptigini yaparsan hic sasirmaa anne ve bebk arasinda cokkkk özel ve cok guzel bir bag varr o bag asla kopmuyor ne olursa olsun evlat annesinden gecsede bile anne asla evladindan gecemiyorr
kesinn asik olcaksin bak gör esinin papuclar nasil dama atilyorr ozaamnn

Sağol canım işte hayat bu insanın başına neler geliyor neler
Ayy gerçekten mi öylemi doğuyor içine hissediyor musun ikinci çocuğum olacak mı acaba
bAkalım kısmet.
Yok cannım baksana izlemem pdnk garibim nasıl etkisinde kalmış
Almayayım kalsın

doğum sonrası kadının hayatı altüst oluyor resmen
kocasıyla ayrılma noktasına geliyor
cinsel hayat sıfır
sosyal hayat sıfır filan bir ton şey
ama kadın biraz abartıyor olayı o da var
bebeğe aşırı bağlanıyor kucağından indirip bebek arabasına bile koymuyor
yatak odasında kocasıyla arasında yatıyor bebek o derece
adam da haliyle bir süre sonra çekiyor isyan bayrağını
zaten adam da pek yardımcı olmuyor başlarda karısına
böyle illet bir filmmiş kuzum boşver amaan tükürdüğümün filmi hormonlarım sayesinde bunalıma soktu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…