iyi aksamlar kizlar nasilsinizz. bugun bebegini görenler olmuss, dogum iznine ayrilanlar olmus hayirli olsun herkes icin :)))
denizkizii canim piknige gitmisin bugun clok guzel gun gcirmissin senin adina sevindim. ama sonra acisi cikmiss cok gecmis olsun genede onca saat iki buklum iyi oturmussun yerde helal olsun :))
bizde bugun sabah ntsye gittikk anlamiyorumki evde ben sanci cekiyorum doktora gdince ntsde sanci fln cikmiyorr benim kiz herseyde inat yapiyor galiba bizeögleden sonrada hamilelik sekeri icin kontorole gittik neyseki o da iyi ciktii sorun yokmuss cok sükürr ben herhalde artik insuline baslatir diye dusunuyordum cunku son gunlerde hic diyetimize dikkat etmedik:26:
bu arada süt icme dedi cok az ic ya da dedi cunku sütte cok seker varmis bende zaten cok iymiyordum sütü ama dondurma yiyorum malum havalar isindi dedim . oda ozaman bir top dondurmanin uzerine krema koy ye dediben bu hale geldim ama krema da daah cok seker yokmu dedim yok hayir onda cok yok dedi birde tatli ihtiyacinida gidrmis olurusn donrumayi cok yemezsin dedi. neyse bizden bukadar simdilik
kızlar bebişimolsun (üçüzlerin annesi) bugün sabah doğuma girmiş. sabah diğer topikten arkadaşlarına mesaj atmış. ben de oradan okuyup öğrendim.en son haberler böyle
kızlar saat 1e 5 var ben de yatıyorum uykum da geldi yarın iş de var . Talıa ama bukadar da geç gelinmezkisaat 1 oldu hadi neyse hepinizi öptüm güzeller iyigeceler.....
canım bozma morelini iyi beslenmeye çalışş en çok kilo alıcağı dönemmm içini ferahh tutt herşey yoluna girer geçmiş olsunn...sessizgemiler
hkn2013 kullanıcısından alıntı
canım seninki tam 2 kilomu ben anlamadım biz 34.2 de 2.554 olmuşuzzz niye sorunlu hamileliğin
bebeğim kilo almamıs cnm zayıfmıs. 35 haftalıgım 2 kg 100gr dedi ama büyük ultrasonda daha kucuk cıkıo. karın cevresıı geride suan. moralm cok bozuk
valla canım insan bi hafifliyokii anlatamam sanaaa ben 16 kilo aldım ama sankii uçuyom yanii bildğin gibş diil...TALIAA
hkn2013 kullanıcısından alıntı
canım hazırlıkları anca bitirdim bişi yapmadan öleee oturrusannn sonra 10 güne sığdırırsın herşeyiiikardeşimi bulunca sonuna kadar faydalandımmmcanım benimmmmvalla bende özledim muhabbeti ama napıyım arada girdim okudum kaçtımmm...ayy çok duygulandım beeedemekk arattım kendimi özlediniz beniihamillelikten yaa valaaaa
ohh ohhh hadi gözun aydin soradan gördum bende bitimisin isleri hadi hayirli olsun artik bebisi rahat rahat beklerizz bizde bitirmeye calsiyoruz esimle yasv yavas kiz valla özledik yerin araniyormuss hee kac kisi sordu hem seni nerde diyee tabi en cok merak konus dogurdumu aqcaba olduu ama insallah acele etmez bebisin birazcik daha bekler :)) cok az 2 hafta yeterli sanirim dimi
ahh bu kızlar varyaaaaa adamı rezilde eder vezişrdeeebenimkide durdu durdu bişi buldu kendineee doğsun popişiniii ısırcamm çok sinirlendirdi beni yawww neyse canım yaaa sancı olmaması iyi bir iki hafta daha dursun bakalımm kızçenn..ama şeker olyına üzüldümm dilerim kontrole girerrr ay yaaa allah yardımcın olsunnn sende dikkat et bacimmm yimeee dondurmaaaa doğurrr da yirsin yinee :26::26:
aaa masalalh gitmismi o dogumaa hadi hayirlisi olsun insallah sag saglim alir 3 bebisinide kucaginaa rabbim yardimciis olsun insallah.
yaa bire hangi topik bu nerden duyuyorsunuz siz yaa bende bilmek istiyorumm:26::26:
yaaa canimmm ben erken geldim saati simdi fark ettim ya 2 saat gecmis okumusumbakmiyacma bir daha gecmissee sohbeti kaciyorumm :26:
iyi geceler canim allah rahatlik versinn su izne bir cik insallah rajhat rahat sohbet edersiz senlede ee ozamanada ben dogurmamis olursammbizde snei öptük kocamann byeee
saol canımbenim yaaao sorunu yaşayan bendim. hastane bana 32. haftada sisteme çalışabilir diye giriş yaptıgını söylemiştii iş yeri ise hayır calışabilir diye bir yazı verilmesi gerekirdi burada rapor başlamış görünüyor demişti. iş yeri şu an hiç birşey yapmasın rapor bitince biz gerekli işlemleri yapıcaz zaten dediler. ben 35. haftada raporu kapatmak için gittigimde bu sistem iş yerlerinde sorun çıkardıgı için ssk eski sisteme geri döndü dediler. yani 32. haftada çalışabilir diye bir yazı verdiler. 35. haftada raporun başladıgını gösteren bir sistem çıktısı verdiler elime.yani sisteme giriş artık rapor kapandıgında yapılıyormuş. bende iş yerine durumu anlattım verdikleri kagırları götürdüm. bizim idari işler tekrar ssk ya gitmiş. aradı beni dogru zeynep şu an bir sorun yok dediler.
yani anlayacagın bir sistem degiştirilmiş ama herkes bi haber
onun için iş yerin bağlı oldugu ssk müdürlügünü arasın onlar yönlendiriyorlar.
canım hoşgeldin özlettin kendiniüzülme lütfen bu haftalarda artık herkes bişiler yaşar oldu son derece normal umarım herhangi bir sorun yaşatmaz
saol canımbenim yaaavalla bende özledimm anca topladım pisliklerimideeee valla inşallah sorun olmaz zeynocumm doktorum rahat ol dedi ama o iğneler psikolojimi bozduu sende ne var ne yok yaaa naptın evdeeee
öyle olmus galibaa kac haftalik olmustu bebisimolsun bilen varmi neyse bakarim simdi profilne bende:26: bende merak ettim simdi hangi topikte yaziyor bunlar aacabaamanın 3 üz lerde geldi galiba
ay hangi topiklerde gizli gizli yazışıyor bu kızçeler haberler başka yerlerden geliyor anlamadım hiç :44:
bari bana birkaçınız telefon numaranızı verinde bende ttam doguma girerken sms atimm
ohh bir bitsdin bende ucmaya basliyacamm insallahhcanım bozma morelini iyi beslenmeye çalışş en çok kilo alıcağı dönemmm içini ferahh tutt herşey yoluna girer geçmiş olsunn...
valla canım insan bi hafifliyokii anlatamam sanaaa ben 16 kilo aldım ama sankii uçuyom yanii bildğin gibş diil...darısı sana bitirde işlerini hayırlısıyla doğur inşallahhhhhh.....saol canım ya valla çok sevindim biraz aranabiliyosam biraz değer veriliyosa ne mutlu bana ki sizin gibi yoldaşların duasını kazanmışımm...yok daha doğurmadım ama evet belki 2 hafta sonra doğururum hahhahhahha ayy çok bozuldum ben bugün sinirler laçka oldu talıaa hastanedede böle hemşireler iyi idare etti benii
valla mervecim en son özet geçicek insanbenm herhalde ama kim doğurmuş biliyorum bebişimolsun 3üz vardıyaaa
ooo sen yokken çok şey degiştii şekerimm
şaka şakacanım ben napim biliyosun 35. haftada izne ayrıldım, benimde ev badana boya temizlik bebiş yıkama ütüleme herşey bitti şükürler olsun bende kayınvalidelerdeyim bu hafta burada kalıcam dogumu bekliyorum hepsi bu
bak kötü bişi olsa doktor bu kadar rahat olmazdı dimi
Canım hoşgeldin.Ne yaptın bitirdin mi temizlk işini en son kız kardeşim geldi onunla beraber yapıyoruz demiştin
Vayyyy demek geldi haaaa üçüzlerimiz
Topiğe mi yazdı
ilk defa geçmişi okumadım sayılır kaçırdım valla
oy oyyy ne güzelll hadi bakalım hayırlısı inşallah bekleme moduna geçtin yaniii...benm doktorumda taş döküyomuş hasta adam oyüzden mimiklerinden anlayamadım rahat ol dedi amaa bilemedim yanii :18:
neyse kızlar valla ben yatıyom artık çok öptüm siziiiiiii rüyamda sizi görcem bu akşamm hadii iyi gecelerrrr
Neden gelip buraya yazılmıyor ki doğuma gidileceği:26:
Sonuçta kaç aydır paylaşım yapıyoruz yani
O kadarcıkta hakkımız var bilmeye diye düşündüm ama vakit olmamıştr belki:26:
Neden gelip buraya yazılmıyor ki doğuma gidileceği:26:
Sonuçta kaç aydır paylaşım yapıyoruz yani
O kadarcıkta hakkımız var bilmeye diye düşündüm ama vakit olmamıştr belki:26:
kendisi haber vermemiş telefonu olan birine mesaj atmış anladığım kadarıyla, o da topikten diğer arkadaşlarına haber vermişkızlar bebişimolsun (üçüzlerin annesi) bugün sabah doğuma girmiş. sabah diğer topikten arkadaşlarına mesaj atmış. ben de oradan okuyup öğrendim.en son haberler böyle
sayın karar mercisi hoşgeldiniz
bende sizi göremeyince merak etmiştim
bebişimolsunun kendi açtığı topik
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/474232-sayfa-icin-bebegim-1652.html
İyi geceler herkese
Geçmişi okuyasım yok bugün niyeyse
biri bana özet geçiversin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?