2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ahh bu kızlar varyaaaaa adamı rezilde eder vezişrdeeebenimkide durdu durdu bişi buldu kendineee doğsun popişiniii ısırcamm çok sinirlendirdi beni yawwwneyse canım yaaa sancı olmaması iyi bir iki hafta daha dursun bakalımm kızçenn..ama şeker olyına üzüldümm dilerim kontrole girerrr ay yaaa allah yardımcın olsunnn sende dikkat et bacimmm yimeee dondurmaaaa doğurrr da yirsin yinee :26::26:

kızlar bebişimolsun (üçüzlerin annesi) bugün sabah doğuma girmiş. sabah diğer topikten arkadaşlarına mesaj atmış. ben de oradan okuyup öğrendim.en son haberler böyle

aaa masalalh gitmismi o dogumaa hadi hayirlisi olsun insallah sag saglim alir 3 bebisinide kucaginaa rabbim yardimciis olsun insallah.
yaa bire hangi topik bu nerden duyuyorsunuz siz yaa bende bilmek istiyorumm:26::26:
kızlar saat 1e 5 var ben de yatıyorum uykum da geldi yarın iş de var . Talıa ama bukadar da geç gelinmezki saat 1 oldu hadi neyse hepinizi öptüm güzeller iyigeceler.....

yaaa canimmm ben erken geldim saati simdi fark ettim ya 2 saat gecmis okumusum bakmiyacma bir daha gecmissee sohbeti kaciyorumm:26:
iyi geceler canim allah rahatlik versinn su izne bir cik insallah rajhat rahat sohbet edersiz senlede ee ozamanada ben dogurmamis olursamm bizde snei öptük kocamann byeee

amanın 3 üz lerde geldi galiba

ay hangi topiklerde gizli gizli yazışıyor bu kızçeler haberler başka yerlerden geliyor anlamadım hiç :44:

bari bana birkaçınız telefon numaranızı verinde bende ttam doguma girerken sms atimm

Son düzenleme:
canım bozma morelini iyi beslenmeye çalışş en çok kilo alıcağı dönemmm içini ferahh tutt herşey yoluna girer geçmiş olsunn...
valla canım insan bi hafifliyokii anlatamam sanaaa ben 16 kilo aldım ama sankii uçuyom yanii bildğin gibş diil...darısı sana bitirde işlerini hayırlısıyla doğur inşallahhhhhh.....saol canım ya valla çok sevindim biraz aranabiliyosam biraz değer veriliyosa ne mutlu bana ki sizin gibi yoldaşların duasını kazanmışımm...yok daha doğurmadım ama evet belki 2 hafta sonra doğururum hahhahhahhaayy çok bozuldum ben bugün sinirler laçka oldu talıaa hastanedede böle hemşireler iyi idare etti benii

aynen öyle canim dogsun bende öyle yapcamm dur daha dursun senin ki yerinde daha zamani var bizimkiler gelsin bir önce acele etmesin o söyle sirasini beklesin insallah plazentasida normale dönerr.
seker olayi yeni degil canim ilk ölculugunden bu yana var ben önceleri dikkat ediyordum son zamanlarda pek etmemeye basladim napim canim herseyi yemek istiyorr:26::26::26::26: bebiste gelsin artik bu haftadan sonra gelmesini istiyorum insallahh da öyle olur tabi önce saglikli olsunlar :))

bebişimolsunun kendi açtığı topik
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/474232-sayfa-icin-bebegim-1652.html

İyi geceler herkese
Geçmişi okuyasım yok bugün niyeyse
biri bana özet geçiversin:26:

saol canımbenim yaaavalla bende özledimm anca topladım pisliklerimideeeevalla inşallah sorun olmaz zeynocumm doktorum rahat ol dedi ama o iğneler psikolojimi bozduu sende ne var ne yok yaaa naptın evdeeee

valla mervecim en son özet geçicek insanbenm herhalde ama kim doğurmuş biliyorum bebişimolsun 3üz vardıyaaa

saol canımbenim yaaavalla bende özledimm anca topladım pisliklerimideeeevalla inşallah sorun olmaz zeynocumm doktorum rahat ol dedi ama o iğneler psikolojimi bozduu sende ne var ne yok yaaa naptın evdeeee

ooo sen yokken çok şey degiştii şekerimm

şaka şaka canım ben napim biliyosun 35. haftada izne ayrıldım, benimde ev badana boya temizlik bebiş yıkama ütüleme herşey bitti şükürler olsun bende kayınvalidelerdeyim bu hafta burada kalıcam dogumu bekliyorum hepsi bu

bak kötü bişi olsa doktor bu kadar rahat olmazdı dimi

öyle olmus galibaa kac haftalik olmustu bebisimolsun bilen varmi neyse bakarim simdi profilne bende:26: bende merak ettim simdi hangi topikte yaziyor bunlar aacaba herkesin profilinui gunluk takip etmek lazimm:26::26:

ohh bir bitsdin bende ucmaya basliyacamm insallahh aminn insallahh zaten cok az birsey kaldii bitti bile sayilirr ama ranvdevular cok bu hafta annemin fln onlar bir bitsinn bebiste gelsin artikaranabiliyormusiuncanim bence bu senin basarin kendnini sevdirebilmisin herkese aman sinirlenmee canimm takma kafana bosver geldi gecti :)) tekrar ederse bir dakine yik ortaligi hastaneyi ayaga kaldir

valla mervecim en son özet geçicek insanbenm herhalde ama kim doğurmuş biliyorum bebişimolsun 3üz vardıyaaa

Canım hoşgeldin.Ne yaptın bitirdin mi temizlk işini en son kız kardeşim geldi onunla beraber yapıyoruz demiştin
Vayyyy demek geldi haaaa üçüzlerimiz
Topiğe mi yazdı
ilk defa geçmişi okumadım sayılır kaçırdım valla

oy oyyy ne güzelll hadi bakalım hayırlısı inşallah bekleme moduna geçtin yaniii...benm doktorumda taş döküyomuş hasta adam oyüzden mimiklerinden anlayamadım rahat ol dedi amaa bilemedim yanii:18:
neyse kızlar valla ben yatıyom artık çok öptüm siziiiiiii rüyamda sizi görcem bu akşamm hadii iyi gecelerrrr

Neden gelip buraya yazılmıyor ki doğuma gidileceği:26:
Sonuçta kaç aydır paylaşım yapıyoruz yani
O kadarcıkta hakkımız var bilmeye diye düşündüm ama vakit olmamıştr belki:26:

sayın karar mercisi hoşgeldiniz

bende sizi göremeyince merak etmiştim

korkma kötü bişi olsa kesin sölerdi. iyi geceler canım yarın görüşürz o zaman

canım haberler dış kaynaklardan geliyor belki şahsi dışarıda görüşüyorlardır bilemedim :44:
neyse yaa ben dogurursam burdan naklen yayın yapıcam sözz

kızlar bebişimolsun (üçüzlerin annesi) bugün sabah doğuma girmiş. sabah diğer topikten arkadaşlarına mesaj atmış. ben de oradan okuyup öğrendim.en son haberler böyle
kendisi haber vermemiş telefonu olan birine mesaj atmış anladığım kadarıyla, o da topikten diğer arkadaşlarına haber vermiş
yani son anda haber etmiş

sayın karar mercisi hoşgeldiniz

bende sizi göremeyince merak etmiştim

Hoşbulduk
İlk defa 8 ay sonra ütü yaptım yazlık gömleklerini ütüledim eşimin
o yüzden geç kaldım hızlı hızlı ütüleyiverdim valla aklım burdaydı

himm kendi actigi topigi olduugnu bilmiyordum . keske oraya yazmisken birde buraya haber verseymis. :)))
insallah sag saglim dogum yapmistir :))

İyi geceler herkese
Geçmişi okuyasım yok bugün niyeyse
biri bana özet geçiversin:26:

merviskomm hosgeldin canimm nasilsinn ya gecmiste birsey yok özet geccek merak etme en son haberi bizde yeni aldik zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…