boyum 175cm, 73 kg ile hamile kaldım, 8 haftalık hamileyim şuan. bu sabah kilom 72.1'di. kusmaktan bu haldeyim.
kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve şu an kilonuz kaç söyleyebilir misiniz.
hoşgeldin :) ne şirin bir nick :))selam kızlar...
ağustos muu :96: çizelgende farklı yazıyor ama :)merhaba ben de nasipse 23 ağustos'ta doğum yapacağım hepimize sağlıklı ve sıkıntısız bir hamilelik diliyorum.
ben 58.2 ile hamile kaldım, şimdi 58.8 ..kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve şu an kilonuz kaç söyleyebilir misiniz.
bende duydum o doktoru şuan mete beye mi gidiyorsun yoksa?
benimde 6 gün önce başladı bazı günler hafif
bazende çok oluyor
bide bayramda hafif kanla karışık bir damla akıntı geldi üzüldüm çok
ama sorun değilmiş
annelik duygusu bambaşka bişi her ayrıntıya takılıyorsun
canım benim takma hiç bak 10 kilo vermişsin bravo bende 25 kilo vermiştim sonra 6 kilo geri aldım yani 19 kilo bilirim o duyguyu bizim metobolizmamız alışık bence çok almayacağız bak görürsün 12 kilo iyidir.. :)
boyum 1.65 59.5 la hamile kaldım 9 haftalık hamileyim 2 kilo aldım 61.5'um şu an(
eveet kızlar ben 58 kılo ıle hamıs kaldım bu sabah 60.3 olmusum
5+6 gunluk hamısım
kızlar benim arkadaşım 5 aylık hamile sağlıklı beslenme uzmanına gitti ve inanılmaz yiyorsun çok az kilo alıyorsun şu an 3.5 kilo falan aldı ve hamile olduğu hiç belli değil ben de gideceğim bakalım işe yarayacak mı ben bir de sigara da kullanıyordum sigarayı da bıraktım o yüzden kilo alırım diye de korkuyorum.
aramızda 1 gün var benim bebişim seninkinden 1 gün küçük :)
hoşgeldin :) ne şirin bir nick :))
ağustos muu :96: çizelgende farklı yazıyor ama :)
ben 58.2 ile hamile kaldım, şimdi 58.8 ..
ama dr tartısında 60 çıktıhırka, ayakkabı felanla tartıldım ondan sanıyorum..
desene bereber gelcekler bebıslerr yengec burcu olcaklar yaaaa,off
ben ona cok uzuldum
bende yengecım ve hıc sevmem bazı huylarımı
Bende yeniyim Eskişehir'de tavsiye edebileceğiniz iyi bir Dr var mı
benmde boyum1.70 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 59um
git bakalım belki benmde gitmem gerekebilir
bence sana bravo 25 kiloyu nasıl verdinya maşallah:) şu an kaç kilosun kaç kilo aldın? inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı:)
evet aynen öyle bakalım belli olmaz belki de sürpriz yapıp 20 si gibi falan gelirler ben de ikizler burcuyum eğer öyle olursa da ikizler olacaklar 11 haziran benim doğum tarihimde inş iyi özelliklerini alırlar yengeç burcunun. hangi özelliklerin mesela :)
Yok mete bey değil adını bilmiyorum eşim konuştu ama bayanmış :) of o bulantılar yokmu nasıl birşeymiş ya yataklara düşürdü beni sanki ağır iş yapıyormuş gibi yoruluyorum hemen dolabı açtığımda üzerinde organik yazan besinleri görünce bile midem kalkıyoKan için üzülme canım benide uyarmışlardı olursa korkma diye Allah daha büyük dert vermesin ama kesinlikle dedğin gibi annelik duygusu insan en ufak detaya bile dikkat ettiriyo ahhh ahhh ne güzel Allah sağlıkla yürütsün bizi bu yolda
canım hamilelik takvimi yapsanakaçıncı haftadasın? öğürme kusma falan olmadı ama bu yavaştan gelen bulantımsı durum can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?