İçimi rahatlattın teşekkür ederim ilksev perşembe gününü iple çekiyorum zaten bide benim iğne konusunda sorunlarım var kan alınınca iğne vurulunca bayılıyorum sanırım psikolojikmiş onu aşamadım bakalım bayılacakmıyım ya da hamilelik hormonları beni güçlendirecek ve bayılmayacakmıyım göreceğizÇalışan için daha zor Allah yardımcın olsun koku konusunda da işin zor maske falan taksan işe yararmı ki
canım gözün aydın inş darısı başımıza. bilmiyorum ya benden o kadar çok tahlil istedi ki biz de çok şaşırdık ama mecburen yaptırdık
Bir arkadaşın dedesi jinekologmuş...(Deden ne iş yapıyo jinekolog hahahaaaa ne komik geldi bana)
İlginç birşey söylemiş..anne karnında bebek tırnaklardan kalsiyum alıyormuş..O yüzden oje sürmek çok tehlikeliymiş..Tırnakla birlikte kimyasalıda alıyormuş bebek..Hatta demişki saç boyamaktan daha zararlı oje...
takamamki cnm ofiste komik olur
ama başka departmanlara giderken mahvoluyorum
sen izmirde başka dra gittinmi
yoksa ilk gittiğin yermi medical
inş. kan tutmaz bebişi düşün kanı düşünme
Ben de gayet iyi yiyorum sadece çok uykum geliyoriştah tam gaz ama frenleyecem kendimi ve yürüyüş yapacam:))
Gözlerim ayrıldı okuyunca hemen tırnaklarımdaki ojelere baktım!!! Hemen gideyim de sileyim günahtır bile bile kalırsa(( sağol vallaaaa
canım üzüldüm senin adına..bende de bulantı çok fazla ama hiç serum yiyecek duruma gelmedim.allah yardımcın olsun.bebişinide görmüşsün darısı bizlerin de başına inşallah
başından beri sorununuz vardıysa keşke bebek düşünmeseydiniz ama nasipten öteyede geçilmiyor işte..zor günler geçireceksin bebeğini düşün sabırlı ol,en azından arkanda ailen var.umarım senin için hayırlısı olur
bu endişeleri bizde hissettik inşallah hayırlı haberlerle geleceksin
nasıl bir doktormuş o çok şaşırdım...yani verse raporu ne olacak maaşını mı kesecekler doktorun..töbe töbe.bence değiştir doktorunu
offf off bende çok takıyorum.ama ben ilk hamileliğimde 30 kilo alıp zaten onları veremeden tekrar hamile kaldığım için haklı olarak korkuyorum72 kiloyla hamile kaldım 73 oldum şimdi.tartıya çıkmaya korkuyorum
ne güzelmiş yaa bende gitmeyi düşünüyorum..benden önce gidersen yazarsın dimi listeni...yada arkadaşının listeyi alabilirsen onu da yazarsan çookk mutlu olurum
selam kızlar...
Kızlar hamileyken boy uzuyormuş yaEşim eve geldi biraz önce senin boyun mu uzadı bi garip geldin bana dedi sabah yataktan kalktığımda bende bi garip hissetmiştim şimdi baktım kk da daha önce böyle bi konu açılmış 3er 5 er uzamış hamişler 27 sinden sonra bile şaştım kaldım
slm hoşgeldin
hoşgeldin :) ne şirin bir nick :)).
aaa hiç duymamıştım
inş. bende uzarımda eşimin boyuna 3 cm de olsa yetişeyim 1.85 boyu ben topuklu giymeden kısa kalıyorum
canım ağzından bal damlıyor inş atanırım ya hangi il geçti içinden söyle de tercih yaparken orayı da yazayım belki tutar hiç belli olmaz :)
demeyin öyle yaa, ben de yengecim.. seviyorum burcumudesene bereber gelcekler bebıslerr yengec burcu olcaklar yaaaa,off
ben ona cok uzuldum
bende yengecım ve hıc sevmem bazı huylarımı
kızlarr doktordan geliyorum bebişimizi gördük pıt pıtları duyduk nasıl duygulandım anlatamam.eşimin de benimde gözlerimiz doldu..Allah'ım hepinize nasip etsin..herşey yolunda dedi doktor 6,5- 7 haftalıkmış..bebiş 7,5 mmşükür Allah'ıma
Pıt Pıt Pıtlarımızı duyduk:)
Dr gitmeden önce lavaboya gittim sanki kahverengi bişiler gördüm gibi geldi..
Gittim dr.'a çok sağlıklıymışız. Kalbi çok güzel atıor.
Allahıma binlerce şükr olsun.
30.10.2012 pıt pıt tarihim.
ben de normalde çok olmasa da severdim sütü canım, şimdi içemiyorum işte.Yazdıklarını okuyunca süt seven biri olarak şanslı hissettim kendimi:)) annem ortaokuşdan liseye kadar hergün neredeyse yarım litrelik bir bardakta süt içirdi bana! İlk zamanlar zorla içtim, bir yıl sonra süt bittiği gün küstüm anneme neden süt yok diye:))) şimdi soğuk şekersiz sütü sudan rahat içiyorum çok şükür. Kansızlık yapmasa bir litre içecem hatta:) bence burnunu kapatıp tek seferde içersen çok etkilemez seni dene istersen?
Bir de aids testi yaptıldı bana eşim aile hekimi o yaparken bütün testleri istedi yani yaptır bence ne zararı var ki..
Allah Allah o nasıl bişeymiş öyleKızlar hamileyken boy uzuyormuş yaEşim eve geldi biraz önce senin boyun mu uzadı bi garip geldin bana dedi sabah yataktan kalktığımda bende bi garip hissetmiştim şimdi baktım kk da daha önce böyle bi konu açılmış 3er 5 er uzamış hamişler 27 sinden sonra bile şaştım kaldım
kesinlikle bilgi veririm hiç merak etmeyin inş çok az kilo alarak çok sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz.
demeyin öyle yaa, ben de yengecim.. seviyorum burcumu
maşallah
ben de normalde çok olmasa da severdim sütü canım, şimdi içemiyorum işte.
bi deniyim küçük dozlarda bakalım olacak mı :))
Allah Allah o nasıl bişeymiş öyle5 çocuğu olan kayınvalidem manken gibi olmalı o zaman, kadıncağız 155 boyunda
Ben de gayet iyi yiyorum sadece çok uykum geliyoriştah tam gaz ama frenleyecem kendimi ve yürüyüş yapacam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?