2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

takamamki cnm ofiste komik olur
ama başka departmanlara giderken mahvoluyorum
sen izmirde başka dra gittinmi
yoksa ilk gittiğin yermi medical
inş. kan tutmaz bebişi düşün kanı düşünme

canım gözün aydın inş darısı başımıza. bilmiyorum ya benden o kadar çok tahlil istedi ki biz de çok şaşırdık ama mecburen yaptırdık

fatoşcum ne tahlılı anlamadım daha erken değilmi bıde ne solıcem 5 kasımda kalp atışı ıcın çağırmış senı benıde 13 kasımda çağırdı ne den o kadar fark var en iyisi ben d değişim kesinlikle benım satım 19 eylul yanı 26 haziran yazıyo sen benden sorasın öle değilmi

Gözlerim ayrıldı okuyunca hemen tırnaklarımdaki ojelere baktım!!! Hemen gideyim de sileyim günahtır bile bile kalırsa(( sağol vallaaaa

takamamki cnm ofiste komik olur
ama başka departmanlara giderken mahvoluyorum
sen izmirde başka dra gittinmi
yoksa ilk gittiğin yermi medical
inş. kan tutmaz bebişi düşün kanı düşünme

o zaman birazcık sabretceksin zaten 16. haftaya kadar oluyomuş kıyamam sana ben evdeyken bile zorlanıyorum
yok canım ben ilk bostanlıda özel bir doktora gittim tavsiye üzerine ama asıl gitmek istediğim medikaldi.
öyle yapıcam canım güç versin bana meleğim inşallah

Ben de gayet iyi yiyorum sadece çok uykum geliyor iştah tam gaz ama frenleyecem kendimi ve yürüyüş yapacam:))

benimde çok geliyor özellikle yemeklerden sonra.. 1-2 haftadır yürüyememiştim dün başladım bende yürüyüşlere.. fren şart yoksa yuvarlanırım ben kendimi biliyorum :))

valla işte dikkat etmek zorundayız ya 30 kilo baya çok inşallah bu hamileliğinde çok kilo almazsın cnm.. tabi bende

selam kızlar ...

mrb kızlar, burası çok kalabalıkmış , bir sürü sorum var size :106:, çok endişeliyim.
öncelikle kanamam var iki gündür, doktor ilaç verdi, onun dışında boy abdesti almam gerekiyor değil mi? namaz kılıyorum, iş yerinde akşama kadar kılamıyacağım anlamına geliyor bu . Onun dışında düşük yapmaktan korkuyorum .

aaa hiç duymamıştım
inş. bende uzarımda eşimin boyuna 3 cm de olsa yetişeyim 1.85 boyu ben topuklu giymeden kısa kalıyorum

aaa hiç duymamıştım
inş. bende uzarımda eşimin boyuna 3 cm de olsa yetişeyim 1.85 boyu ben topuklu giymeden kısa kalıyorum

Bende hiç duymamıştım ama çok hoşuma gitti ama nedenlerini araştırdım bulamadım hiç bir bilgi yok benim eşimde 1.83 ben yer fıstığı gibi kalıyorum yanında

desene bereber gelcekler bebıslerr yengec burcu olcaklar yaaaa,off
ben ona cok uzuldum
bende yengecım ve hıc sevmem bazı huylarımı
demeyin öyle yaa, ben de yengecim.. seviyorum burcumu
maşallah

ben de normalde çok olmasa da severdim sütü canım, şimdi içemiyorum işte.
bi deniyim küçük dozlarda bakalım olacak mı :))

Allah Allah o nasıl bişeymiş öyle 5 çocuğu olan kayınvalidem manken gibi olmalı o zaman, kadıncağız 155 boyunda

Hemen muhabbete dalıyorum ama söylemeden geçemem, Ojeyi çok severim, regl olur olmaz sürerim.
benim için kötü haber yani .

hamilelikte bebek için salgılanan büyüme hormonundan dolayı boy uzadığını duymuştum, ama herkeste olmuyor tabi. bende çocuğumun yengeç olmasını istemezdim, içe kapanık, çekingen, içli.... bende çok duygusalım o yüzden istemiyordum ama sağlık olsun .

benmkide ikizler olucak sanırım
bu burcun özelliklerini hiç bilmem
kızlar sizinde hep karnınız acıkıyormu
önceden iştahım hiç yoktu benm

Valla bende hiç duymadım bugüne kadar ama bi bakayım dedim bu konuyla ilgili bi topikte bayanlar hep yazmış baksana bende şaşırdım kayınvalide örneği iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…