kızlar ben devlet hastanesine gitmedim hiç hep özelde kontrollerimi yaptırdım ve şu an daha doktoruma da karar vermedim bir çok özel hastaneyi deniyorum şimdilik ve en son gittiğim hastanede o kadar çok tahlil istedi ki benden toplamda 750 sırf tahlil parası istediler 2 gün arayla gitmiştim ilk gün istediği 2 tahlili orada yaptırdım sonraki istediği 11 tahlili başka yerde yaptırdım ve arasında inanılmaz fark vardı orada 11 tahlile 600 tl dedi başka özel hastanede 275 tl ye yaptırdım lütfen bunlara da çok dikkat edin bazen kandırıyorlar duygusallığımızdan faydalanıp gereksiz tahlillerde istiyorlar.
angel_lost arkadaşım medicalde doğum yaptı
ordaki drları biliyorum gayet iyiler
ben alsancakta bir dra gidiyorum
hatta bu topicten bir arkadaş daha ona gidiyormuş
vde olsam hep yatarım ama çalışıyorum ben
anca öğle tatilinde şirketin revirinde dinleniyorum
birde üretimden geçerken kokular beni hahvediyor
alıngan kırılgan asabı karamsar
canım üzüldüm senin adına..bende de bulantı çok fazla ama hiç serum yiyecek duruma gelmedim.allah yardımcın olsun.bebişinide görmüşsün darısı bizlerin de başına inşallaharkadaşlar ben haftada 2 kere serum yiyorum yoksa cok kötü oluyorum sizde durumlar nasıl??? bu arada bebeğimi gördüm bugün kıpır kıpırdı elleri ayakları şok oldum çok güzel bir duyguydu gerçekten Rabbim olmayanlara nasip etsin inşaallah......
başından beri sorununuz vardıysa keşke bebek düşünmeseydiniz ama nasipten öteyede geçilmiyor işte..zor günler geçireceksin bebeğini düşün sabırlı ol,en azından arkanda ailen var.umarım senin için hayırlısı olurkızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmazbide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)
bu endişeleri bizde hissettik inşallah hayırlı haberlerle geleceksinkızlarr günaydın bugün doktr kontrlum var ck krkuyrum ilk kontrl lacak 6+3 olduk bugün ya boş gebelikse ya kalbi atmıtorsa kafayı yemek üzereyim..:18:
nasıl bir doktormuş o çok şaşırdım...yani verse raporu ne olacak maaşını mı kesecekler doktorun..töbe töbe.bence değiştir doktorunukızlar ya, doktora gittim. Bir ton tırı vırı etti. Yok böyle çalışmayı öğrenmeliymişim de bir daha rapor veremezmiş de demediğini bırakmadı gıcık adam. Bu rapor işleri de sıkıntı olacaksa işim çok zor benim ya, hastaneye zor gittim nasıl işe gideyim de çalışayım
yok yememezlik yapmıyorum da abur cubur yememeye çalışıyorum.. çünkü ilk 3 ay kilo alınmaması iimiş.. işte bu ay dikkat ediyim almıyım da ilk 3 ayı 2 kiloyla kapatayım diye düşündüm.. kilo almaya çok müsaitim hamile kalmadan önce emek emek 10 kilo verdim de alırken koyuyoönemli olan evlatlarımız tabiki de çok kilo almanın onlara da yararı yok.. hatta normal doğum istiyorum ben çok kilo almak onu da engelliyo malesef.. inşallah şöle 12-13 kiloyla bitirmek nasip olur.. çok takıyorum bu kilo meselesini çooookkkk eşimde kızıyo ama elinde değil ((
ne güzelmiş yaa bende gitmeyi düşünüyorum..benden önce gidersen yazarsın dimi listeni...yada arkadaşının listeyi alabilirsen onu da yazarsan çookk mutlu olurumkızlar benim arkadaşım 5 aylık hamile sağlıklı beslenme uzmanına gitti ve inanılmaz yiyorsun çok az kilo alıyorsun şu an 3.5 kilo falan aldı ve hamile olduğu hiç belli değil ben de gideceğim bakalım işe yarayacak mı ben bir de sigara da kullanıyordum sigarayı da bıraktım o yüzden kilo alırım diye de korkuyorum.
Pıt Pıt Pıtlarımızı duyduk:)
Dr gitmeden önce lavaboya gittim sanki kahverengi bişiler gördüm gibi geldi..
Gittim dr.'a çok sağlıklıymışız. Kalbi çok güzel atıor.
Allahıma binlerce şükr olsun.
30.10.2012 pıt pıt tarihim.
kızlarr doktordan geliyorum bebişimizi gördük pıt pıtları duyduk nasıl duygulandım anlatamam.eşimin de benimde gözlerimiz doldu..Allah'ım hepinize nasip etsin..herşey yolunda dedi doktor 6,5- 7 haftalıkmış..bebiş 7,5 mmşükür Allah'ıma
canım üzüldüm senin adına..bende de bulantı çok fazla ama hiç serum yiyecek duruma gelmedim.allah yardımcın olsun.bebişinide görmüşsün darısı bizlerin de başına inşallah
başından beri sorununuz vardıysa keşke bebek düşünmeseydiniz ama nasipten öteyede geçilmiyor işte..zor günler geçireceksin bebeğini düşün sabırlı ol,en azından arkanda ailen var.umarım senin için hayırlısı olur
bu endişeleri bizde hissettik inşallah hayırlı haberlerle geleceksin
nasıl bir doktormuş o çok şaşırdım...yani verse raporu ne olacak maaşını mı kesecekler doktorun..töbe töbe.bence değiştir doktorunu
offf off bende çok takıyorum.ama ben ilk hamileliğimde 30 kilo alıp zaten onları veremeden tekrar hamile kaldığım için haklı olarak korkuyorum72 kiloyla hamile kaldım 73 oldum şimdi.tartıya çıkmaya korkuyorum
ne güzelmiş yaa bende gitmeyi düşünüyorum..benden önce gidersen yazarsın dimi listeni...yada arkadaşının listeyi alabilirsen onu da yazarsan çookk mutlu olurum
canım gözün aydın tahmin edebiliyorum o mutluluğu ben daha duymadım 5 kasımda duyacağım inş o bile beni çok heyecanlandırıyor.
ayyy darısı başıma randevum 17:30da... allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Benden dr'um sadece kan sayımı istedi, ekstra hiçbirşey yaptırmadım çünkü istemedi.
ayyy darısı başıma randevum 17:30da... allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
hımm :26: hani şu nesquikler var ya çocuklar için üretilen onda yoktur belki, onu bi araştırıyım ben..
meyveli sütü de içemiyorum canım yaa :106:
..
kızlar siz aids testi yaptırdınız mı?
doktorum bana 11 tane test verdi, bunların içine aids testini ekliyimmi dedi..
isteğe bağlıymış o.. gerek yok dedik tabi de, yaptıran var mı?
canım gözün aydın inş darısı başımıza. bilmiyorum ya benden o kadar çok tahlil istedi ki biz de çok şaşırdık ama mecburen yaptırdık
kilo alan var mı başka ? çok korkuyorumya çok kilo alıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?