2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ben devlet hastanesine gitmedim hiç hep özelde kontrollerimi yaptırdım ve şu an daha doktoruma da karar vermedim bir çok özel hastaneyi deniyorum şimdilik ve en son gittiğim hastanede o kadar çok tahlil istedi ki benden toplamda 750 sırf tahlil parası istediler 2 gün arayla gitmiştim ilk gün istediği 2 tahlili orada yaptırdım sonraki istediği 11 tahlili başka yerde yaptırdım ve arasında inanılmaz fark vardı orada 11 tahlile 600 tl dedi başka özel hastanede 275 tl ye yaptırdım lütfen bunlara da çok dikkat edin bazen kandırıyorlar duygusallığımızdan faydalanıp gereksiz tahlillerde istiyorlar.

Pıt Pıt Pıtlarımızı duyduk:)
Dr gitmeden önce lavaboya gittim sanki kahverengi bişiler gördüm gibi geldi..
Gittim dr.'a çok sağlıklıymışız. Kalbi çok güzel atıor.
Allahıma binlerce şükr olsun.
30.10.2012 pıt pıt tarihim.

Benden dr'um sadece kan sayımı istedi, ekstra hiçbirşey yaptırmadım çünkü istemedi.

İçimi rahatlattın teşekkür ederim ilksev perşembe gününü iple çekiyorum zaten bide benim iğne konusunda sorunlarım var kan alınınca iğne vurulunca bayılıyorum sanırım psikolojikmiş onu aşamadım bakalım bayılacakmıyım ya da hamilelik hormonları beni güçlendirecek ve bayılmayacakmıyım göreceğiz Çalışan için daha zor Allah yardımcın olsun koku konusunda da işin zor maske falan taksan işe yararmı ki

canım üzüldüm senin adına..bende de bulantı çok fazla ama hiç serum yiyecek duruma gelmedim.allah yardımcın olsun.bebişinide görmüşsün darısı bizlerin de başına inşallah

başından beri sorununuz vardıysa keşke bebek düşünmeseydiniz ama nasipten öteyede geçilmiyor işte..zor günler geçireceksin bebeğini düşün sabırlı ol,en azından arkanda ailen var.umarım senin için hayırlısı olur

kızlarr günaydın bugün doktr kontrlum var ck krkuyrum ilk kontrl lacak 6+3 olduk bugün ya boş gebelikse ya kalbi atmıtorsa kafayı yemek üzereyim..:18:
bu endişeleri bizde hissettik inşallah hayırlı haberlerle geleceksin
nasıl bir doktormuş o çok şaşırdım...yani verse raporu ne olacak maaşını mı kesecekler doktorun..töbe töbe.bence değiştir doktorunu

offf off bende çok takıyorum.ama ben ilk hamileliğimde 30 kilo alıp zaten onları veremeden tekrar hamile kaldığım için haklı olarak korkuyorum72 kiloyla hamile kaldım 73 oldum şimdi.tartıya çıkmaya korkuyorum

ne güzelmiş yaa bende gitmeyi düşünüyorum..benden önce gidersen yazarsın dimi listeni...yada arkadaşının listeyi alabilirsen onu da yazarsan çookk mutlu olurum

ayyy darısı başıma randevum 17:30da... allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

canım gözün aydın tahmin edebiliyorum o mutluluğu ben daha duymadım 5 kasımda duyacağım inş o bile beni çok heyecanlandırıyor.

kesinlikle bilgi veririm hiç merak etmeyin inş çok az kilo alarak çok sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz.

benımde yarın randevum var kısmet olursa kalp atıslarını duycazhayırlısyla bende duyup rahatlarım ıns buaraa 3 gündür mide bulantılarım basladı

gözün aydın canım darısı bizlerin başına inş

Benden dr'um sadece kan sayımı istedi, ekstra hiçbirşey yaptırmadım çünkü istemedi.

canım gözün aydın inş darısı başımıza. bilmiyorum ya benden o kadar çok tahlil istedi ki biz de çok şaşırdık ama mecburen yaptırdık

yarın 3 te randevum var ıns bende bebısımın kalp atıslarını duyabılırım hayırlısyla bırde 3 gundur sabah bulantılarım basladı

Yazdıklarını okuyunca süt seven biri olarak şanslı hissettim kendimi:)) annem ortaokuşdan liseye kadar hergün neredeyse yarım litrelik bir bardakta süt içirdi bana! İlk zamanlar zorla içtim, bir yıl sonra süt bittiği gün küstüm anneme neden süt yok diye:))) şimdi soğuk şekersiz sütü sudan rahat içiyorum çok şükür. Kansızlık yapmasa bir litre içecem hatta:) bence burnunu kapatıp tek seferde içersen çok etkilemez seni dene istersen?

Bir de aids testi yaptıldı bana eşim aile hekimi o yaparken bütün testleri istedi yani yaptır bence ne zararı var ki..

canım gözün aydın inş darısı başımıza. bilmiyorum ya benden o kadar çok tahlil istedi ki biz de çok şaşırdık ama mecburen yaptırdık

Birde tatlım benim dr çok rahat, onun rahatlığı beni daha da çok rahatlatıyor, panik yapmıyorum hiçbir konuda.
Mesela ben folik asit başlamıştım, bırak dedi:) hiçbir ekstra almayacaksın, nasıl besleniosan öyle besleneceksin dedi.
Sadece bugün kahverengi akıntı deyince bir ilaç yazdı onu da kesinlikle bir dahaki kahverengi akıntıyı görünce alacaksın şimdi değil dedi.
progestan verdi. Onu da verirken versem mi vermesemmi die düşündü yani :)
Doğaya müdahale etmiyor, doğacaksa doğar dior,olacağı varsa olur ama bunun haricinde de kendisi gerçekten
çok iyi bir dr.
bana sen çok iyi normal doğum yaparsın dedi:)

Kızlar hamileyken boy uzuyormuş ya Eşim eve geldi biraz önce senin boyun mu uzadı bi garip geldin bana dedi sabah yataktan kalktığımda bende bi garip hissetmiştim şimdi baktım kk da daha önce böyle bi konu açılmış 3er 5 er uzamış hamişler 27 sinden sonra bile şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…