2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yani anlamadım şimdi sen folik asit kullanmıyormusun?

güzel anne adayları herkese iyi akşamlar, benm mesaim bitti
sizlerle sohbet güzeldi
yarın görüşmek üzere
angel_lost tanıştığımızada memnun oldum bu arada izmirin neresinde oturuyorsun

ben baktım daha şimdiden 2 kilo almışım yaaaa

bende almışım iki kilo olsun veririz kiloları ben gayet normal besleniyorum ama ona rağmen almışım sağlıklı doğsunlarda kilo konusunda tek korkum son günlere doğru büyük külfet oluyomuş nefes alamamaktan korkuyorum

artık acıkmıyorum son 4 gündür .. cok moralım bozuldu.. belırtı yok yok.. sadece basagrısı oda belırtı değil sanırım..
yarın doktora gıdecegım ınsaalah keseyi görürüm((((((((((((

julıde cım sen keseyi nezaman gördun kaç mm di kalp atışı nezaman yazarmısın teşekkurler

Dün keseyi gördüm 5+2 di dün. 8.8 yazıyordu ama ben kesenin büyüklüğüne hiç dikkat etmedim. Haftaya pazartrsi 6+2 olunca kalp atışını duyarız inşallah dedi dr um:))

artık acıkmıyorum son 4 gündür .. cok moralım bozuldu.. belırtı yok yok.. sadece basagrısı oda belırtı değil sanırım..
yarın doktora gıdecegım ınsaalah keseyi görürüm((((((((((((
bende sadece iştah var, başka belirti yok. yarın görürsün büyük ihtimalle keseyi.

bugün gittim kananmam var diye, beta hcg 1071 çıktı, bu seviyede görünmez, 2 gün sonra gel dedi. sen görebildin mi?
canımewet kese 1500 de falan görünür seviyen yuksek ama endişe etme oluyor bazen kanama..ikigun sonrA GÖRÜRÜSÜN ..HAYIR GITMEDım ama belırtılerım azaldı morlaım cok bozuldu bend eyarın saat 10 a randevü aldım hiç bilmedıgım bir doktor umarım vajınal bakmaz

Dün keseyi gördüm 5+2 di dün. 8.8 yazıyordu ama ben kesenin büyüklüğüne hiç dikkat etmedim. Haftaya pazartrsi 6+2 olunca kalp atışını duyarız inşallah dedi dr um:))
cok sevındım darısı basımıza
bana umut oldun 5 2 de görünüyorsa insaalah benımkıd egözükür. yarın

güzel anne adayları herkese iyi akşamlar, benm mesaim bitti
sizlerle sohbet güzeldi
yarın görüşmek üzere
angel_lost tanıştığımızada memnun oldum bu arada izmirin neresinde oturuyorsun

iyiakşamar canım bende memnun oldum izmir bayraklıdayım ben ama annem karşıyakada ona gidip geliyorum yine gittiğim bigün yaparız kısır kek günü sağlıcakla kal

moralini yüksek tut , benim sancım var ya karnıma kramplar giriyor, normal mi kızlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…