bende kilo takıntılıyımdır, sadece karnım büyüysün istiyorumamaann boşver arkadaşım bebişlerimiz için yiyelim
sonra pilates yaparız spor yaparız veririz kilocukları
verdi verdi gece yatarken iki tane iç dediprogestan vermedimi
VAJİNALmi baktı canım
oldukça yakınız yarın gelebilirsen gene gel topiğe
sende dikkat et kendine ve bebişe
ben günde 6 tane içiyorum kanamam lekelenmem hiç olmadı. benımkı tüp bebek tedbir amaclı ama kanamam varsa daha cok kullanmalısın benceverdi verdi gece yatarken iki tane iç dedi.
benim ikinci bebeğim olacak insaallah ilkinde doktorum hep karından baktı senin doktorun tecrübeli ve iyiymiş .. bazı doktorlar dirkt vajınal bakar sormadanbu vajinal bakma durumunda anlamadığım doktor mu karar veriyor? ben gittiğimde bana sordu nasıl bakaım diye vajinal bakarsak daha net görünüyor dedi iyi dedim bendeama ben karından bakar diye küçük abdestimi yapmadan gittim aaaa dedi idrar torban dolu senin ama hem vajinal hem karından baktı vajinalde daha netti tabi ama çok uzun bişey o ya allah koruusun düşük tehlikesi yapmaz mı o
Kızlar bugün doktora gittim kan tahlillerimi yaptırmak için doktor bir yığın tahlil istemişti 2 kasımda kontrole gelirken yanında tahlil sonuçlarını da getir demişti. tahlilllerimi devlet hastanesinde yaptırdım doktor ultrasonla bakmadan olmaz dedi- sanırım hamile olduğuma inanmadı :)- sonra karından ultrasona baktı doktor -ben o anda içimden dua ediyorum :)- ve bebişim hemen gözüktü :) kalbide atıyodu ama dinleyemedim tabi ama göz kırpar gibi seyirdiğini gördüm :)))) çok mutlu oldum canım benim hem büyümüş de en son kontrolümde 4hafta+4günlüktü şimdi 6hafta+5 günlük çıktı :))))))))))))) çoook mutluyum
30.10.2012 bebişimin kalp atışını gördüüümmmmmmmmmmm :))
VAJİNALmi baktı canım
vajinal yoldan mıben günde 6 tane içiyorum kanamam lekelenmem hiç olmadı. benımkı tüp bebek tedbir amaclı ama kanamam varsa daha cok kullanmalısın bence
vajınal yoldan alırsan daha etkili oluyor
bu ilac iki yoldan da alınıyor 200mg senınkıvajinal yoldan mı?, o farklı bir ilaç mı, yoksa bu ilaç iki yoldan da alınıyor mu ?
Yoo katnımdan baktı artık böyle bakabiliriz dedi.
şimdi baktım, 200 mg canım. Acaba nasıl kullansam :26:?bu ilac iki yoldan da alınıyor 200mg senınkı
benim ikinci bebeğim olacak insaallah ilkinde doktorum hep karından baktı senin doktorun tecrübeli ve iyiymiş .. bazı doktorlar dirkt vajınal bakar sormadan
bend eyarın bilmediğim doktora gıdecegım umarım sorar.. tüm doktorlar dolu öel muaneler yasaklanınca herkes hastanelerde malesef
canım ben ılk gebeliğimde agızdan almıstım mıd ebulantısını artırırı daha etkılı vajınal dedi hemşire ..şimdi baktım, 200 mg canım. Acaba nasıl kullansam :26:?
ben vajınal ıstemıyorum sanki bebeğime birsey olacakmıs gibi allah korusun cok sacma düşünce ama tedavıyle oluncamıdır nedır heran korku içindeyimallah kucağına almak nasip etsinbenim ilk bebeğim olacağı için hiçbir fikrim olmadan gittim o da sordu sağolsun ama daha net deyince zaten ben hemen tamam olur dedim bu sefer medikal park a gitcem bakalım onlar nasıl muayene edecek :44:
Pıt Pıt Pıtlarımızı duyduk:)
Dr gitmeden önce lavaboya gittim sanki kahverengi bişiler gördüm gibi geldi..
Gittim dr.'a çok sağlıklıymışız. Kalbi çok güzel atıor.
Allahıma binlerce şükr olsun.
30.10.2012 pıt pıt tarihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?