2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
VAJİNALmi baktı canım

bu vajinal bakma durumunda anlamadığım doktor mu karar veriyor? ben gittiğimde bana sordu nasıl bakaım diye vajinal bakarsak daha net görünüyor dedi iyi dedim bende ama ben karından bakar diye küçük abdestimi yapmadan gittim aaaa dedi idrar torban dolu senin ama hem vajinal hem karından baktı vajinalde daha netti tabi ama çok uzun bişey o ya allah koruusun düşük tehlikesi yapmaz mı o

Kızlar bugün doktora gittim kan tahlillerimi yaptırmak için doktor bir yığın tahlil istemişti 2 kasımda kontrole gelirken yanında tahlil sonuçlarını da getir demişti. tahlilllerimi devlet hastanesinde yaptırdım doktor ultrasonla bakmadan olmaz dedi- sanırım hamile olduğuma inanmadı :)- sonra karından ultrasona baktı doktor -ben o anda içimden dua ediyorum :)- ve bebişim hemen gözüktü :) kalbide atıyodu ama dinleyemedim tabi ama göz kırpar gibi seyirdiğini gördüm :)))) çok mutlu oldum canım benim hem büyümüş de en son kontrolümde 4hafta+4günlüktü şimdi 6hafta+5 günlük çıktı :))))))))))))) çoook mutluyum
30.10.2012 bebişimin kalp atışını gördüüümmmmmmmmmmm :))

benim ikinci bebeğim olacak insaallah ilkinde doktorum hep karından baktı senin doktorun tecrübeli ve iyiymiş .. bazı doktorlar dirkt vajınal bakar sormadan
bend eyarın bilmediğim doktora gıdecegım umarım sorar.. tüm doktorlar dolu öel muaneler yasaklanınca herkes hastanelerde malesef

4 4 KEN keseyi görmüşmüydün canım.

ben günde 6 tane içiyorum kanamam lekelenmem hiç olmadı. benımkı tüp bebek tedbir amaclı ama kanamam varsa daha cok kullanmalısın bence
vajınal yoldan alırsan daha etkili oluyor
vajinal yoldan mı ?, o farklı bir ilaç mı, yoksa bu ilaç iki yoldan da alınıyor mu ?

allah kucağına almak nasip etsin benim ilk bebeğim olacağı için hiçbir fikrim olmadan gittim o da sordu sağolsun ama daha net deyince zaten ben hemen tamam olur dedim bu sefer medikal park a gitcem bakalım onlar nasıl muayene edecek :44:

şimdi baktım, 200 mg canım. Acaba nasıl kullansam :26:?
canım ben ılk gebeliğimde agızdan almıstım mıd ebulantısını artırırı daha etkılı vajınal dedi hemşire ..
doktorun ne dedıyse onu yap ama kanaman devam edıyorsa .. doktorunu ara artırır mutlaka ilacı

ben vajınal ıstemıyorum sanki bebeğime birsey olacakmıs gibi allah korusun cok sacma düşünce ama tedavıyle oluncamıdır nedır heran korku içindeyim

maşallah canım darısı pıt pıtları duymayan hamişlere bende henüz duymadım en kısa zamanda bende duyarım

topiği en son 365.sayfada bırakmışım,okuyamadım:)
bayram tatılı vs. derken hiç giremedim..su an online olan herkes yeni katılmıs sanırım,hepinizin hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin insallah
bugün doktora gittim ..bebisimin kollarını gördüm,iki de bir aklıma geliyo sırtüstü kollar havada yatısı kalp atısından sonra en çok etkilendiğim şey bu oldu:2:

slmmm herkese canlarım :) nasılsınız melekler nasıl bayram dedik oda bitti iyiki btti tabi minikler yoruldu bizle uykuya hasret kaldım herkes kendine iyi baksın bi duş alıp ben yatar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…