yani anlamadım şimdi sen folik asit kullanmıyormusun?
verdi verdi gece yatarken iki tane iç dedi.
fatoşcum ne tahlılı anlamadım daha erken değilmi bıde ne solıcem 5 kasımda kalp atışı ıcın çağırmış senı benıde 13 kasımda çağırdı ne den o kadar fark var en iyisi ben d değişim kesinlikle benım satım 19 eylul yanı 26 haziran yazıyo sen benden sorasın öle değilmi[/QU
canım bilmiyorum ya hamilelere yapılması gereken bazı testler varmış bir defa yapılıyormuş onları yaptırmamı istedi dr 13 tane tahlil yaptırdım sonuçlarını daha almadım tiroit hiv hepatit falan anlayacağın çok fazlaydı hepsini hatırlamıyorum bile.canım benim sat 20 eylül 5 kasımda gel kalp atışını dinleriz dedi.senin adet aralığın ne kadardı canım ben 26 güne bir adet oluyordum belki yumurtalama dönemlerimiz farklıdır ondan olabilir.sen yine de doktorundan memnun kalmadıysan yarın başka bir doktora git.ben şu an bir doktora bağlı kalmıyorum özellerde bir kaç doktor deniyorum bakalım hangisinden memnun kalırsam onunla devam edeceğim. sen hangi şehirdesin?belki yardımcı olabilirim doktor konusunda ben istanbuldayım.
fatoşcum ne tahlılı anlamadım daha erken değilmi bıde ne solıcem 5 kasımda kalp atışı ıcın çağırmış senı benıde 13 kasımda çağırdı ne den o kadar fark var en iyisi ben d değişim kesinlikle benım satım 19 eylul yanı 26 haziran yazıyo sen benden sorasın öle değilmi
fatoş ne atanması ne ile ilgili merak ettim :)
yok hayır,bugün özellikle tekrar sordum, kullanmana gerek yok dedi.
kızlar ben yarın keseyi görmeye gidicem... dua edin bana neolur bebeğimin kesesini göreyimm...
kızlar ben yarın keseyi görmeye gidicem... dua edin bana neolur bebeğimin kesesini göreyimm...
deryacım kamu yönetimi mezunuyum temmuzda kpss girmiştim kasımda da memurluk için atamalarımız var :) inş atanırım
git başka bir doktora canım, hiç bekleme doğru düzgün cevap alacağın içinin rahat olacağı bir doktor bulmak çok önemli. Benim de ilk haftamda bir doktor faciam var, yanlış ilaç kullandım 4 gün onun yüzündenarkadaşlar merhaba takıp eden varsa bugun benım randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama keseni etrafında kanama var dunde olmuştu zaten bıde 1 hafta geriden geliyomuş 5 mm çıktı bıraz uzgunum ne yapmalı başka dr gıtsemmı iğne var düşük iğnesi olsam mı dıyorum sen bılırsın dıyo zorla hamilemıyım dedim ağzından zorla evet gebesin diyo
hoşgeldinMerhaba hamişlerBende Haziran annesiyimm inşallah herşey yolunda giderse tahmini doğum tarihim 16 Haziran şuan 7 hafta 2 günlük hamileyim Perşembe günü randevum var benimde kan tahlillerim ilk defa o gün yapılacak bebeğimi ultrosonda en son 2 buçuk-3 hafta önce gördüm mercimek kadardı şimdi nasıl görünüyor çok merak ediyorum
yatmaktan olmasın oKızlar hamileyken boy uzuyormuş yaEşim eve geldi biraz önce senin boyun mu uzadı bi garip geldin bana dedi sabah yataktan kalktığımda bende bi garip hissetmiştim şimdi baktım kk da daha önce böyle bi konu açılmış 3er 5 er uzamış hamişler 27 sinden sonra bile şaştım kaldım
ah canım, nasıl sevindim, çok şükürkızlarr doktordan geliyorum bebişimizi gördük pıt pıtları duyduk nasıl duygulandım anlatamam.eşimin de benimde gözlerimiz doldu..Allah'ım hepinize nasip etsin..herşey yolunda dedi doktor 6,5- 7 haftalıkmış..bebiş 7,5 mmşükür Allah'ıma
önlisans sanırım bende girdimde o yüzden sordum evet kasımda atama var ama ben kasımda atanamam sanır5ım kaç puan aldım sen ilk atamalarda umutlusun sanırım bende 2. yada 3. atamada giderim heralde:)
canım ilk haftalarda 3-4, 7 ve 8.haftalarda 5 saate kadar en fazla izin veriliyor. Eğer uzak bir yerde oturuyorsanız risk alma derim, kaç saat sürecek Ankara yolculuğu?kızlar bende 5.5 6 haftalık hamileyim..eşim ankaraya gidiyo benıde götürmek istiyo.ama yolculuk konusunda bı kararsızım..sizce bi zararı olurmu eğer gidersem ankaraya gata da baktırabılırım..sizce napayım..lütfen düşüncelerinizi ve yolculuk hakkında bildiklerinizi anlatın banaa.
kızlar bende 5.5 6 haftalık hamileyim..eşim ankaraya gidiyo benıde götürmek istiyo.ama yolculuk konusunda bı kararsızım..sizce bi zararı olurmu eğer gidersem ankaraya gata da baktırabılırım..sizce napayım..lütfen düşüncelerinizi ve yolculuk hakkında bildiklerinizi anlatın banaa.
yok canım benimki önlisans değil lisans ben temmuzda girdim sınava 80 aldım bakalım inş ilk atamada olur yoksa 2. atamada kesin olur diyor hocalar geçen sene dershaneye gitmiştim baya sıkı hazırlanmıştım ama bu sene lisans sınavı çok zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?