2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım bugün doktora sordum ben 6 saatlik otobüs yolculuğuna izin vermedi uçakla gidicem o yüzden..uçak olur dedi..

kızlarrrr biz geldik dktrdannn çk şükür kalbi atıy bebişimin ampul gibi yanıp sönüydu kuzumun minicik kalbi maşallah barekallah herşey ylunda 6+3 günlüğüz haftasıylada uyumluymş miniğim benimmm maşşallah barekallahelevit vede bulantılarım için bi ilaç yazı yarında kan tahlillerimizi yaptıracagız inşallah çkk güzelldiii dyamamdım kızlar yaa maşşallah sübhanallah..

sosyolog bendede 2 gündür aynı durum söz konusu. yemek yapmam lazım ama midem bulanıyo halim yok. çubuk krakeri bile görmek istemiyorum gün içinde karnım acıkıyo ama canım hiçbir şey yemek istemiyo. az önce çamaşırları astım her zaman bayıldığım yumuşatıcı kokusu midemi bulandırdı şimdi hiçbir şey yemek istemiyorum

merhaba bugün bende anne olacağımı öğrendim beta hcg: 9627,12 çok mutluyum ama bana 10 gün sonra gel o zaman duyabilirsin kalp atışlarını dedi...haziran annesi olacağımmmm...

Kızlar, diğer haziran topiği 2 ayrı konu olduğundan kapandı ve şu an bu topiğin çizelgesi için gönüllü arkadaşa ihtiyaç var. Benim diğer çizelgeyi kopyalayıp düzenleyebilecek biri, yapılacak işlem basit ve eğlenceli. Ben temmuz topiğinin çizelgesine devam edeceğimden yetişemeyeceğim buraya ve KAZEN'e yardımcı olmamız lazım, topik düzenlemeleri yapıyor çünkü, epey bir işi var... Keep, sen yapabilirsin, konu senin üzerine taşınsın mı?

Ben de hamileyim 5+3 oldu bugün. Bayram tatilinde istanbuldan hataya arabayla gittik döndük çok şükür iyiyim:)) dönüş trafipine rağmen.. Ki ankara 2 adımlık yol kalır yanında:)) içini ferah tut önce aklına köyü şeyler getirme çünkü düşünecek kötü bişey yok:))) güle güle gidip gelin inşallah iyş yolculuklar:)) ( dr um da gidebilirsin memlekete demişti ayrıca)))y

merhaba kızlarrrr.umarım herkesin keyifler iyidir.dün öğrendim hamile olduğumu. henüz gitmedim doktora .biraz daha zaman geçsin istiyorum.akıntım çok var sarımsıı renkte korkuyorum adet olacam diyee sizdeki akıntılar nasılll

hayırlı olsun maşallah :)))) bende bugün öğrendim hamile olduğumu çok şaşırdım halada şoktayım inanmakla inanmamak arasında :)))direk doktora gittim ama ben 10 gün sonra kalp atışlarnı duyabileceğimi söyledi :)))...bende de akıntı var eskisinden fazla ama rengi biraz koyu sorun olduğunu sanmıyorum çünkü yakın bir akrabam sölemişti akıntı olur fazla diye...

hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin burası çok guzel aklına takılanı sorup oğrenebiliyosun

hayırlı olsun cnm

kızlar ben yarın keseyi görmeye gidicem... dua edin bana neolur bebeğimin kesesini göreyimm...

maaşaalah canım allah kucagına almayı nasip etsin

deme öyle deme

canım çok geç oğrenmıssın ne den bu kadar uzadı
ben 4 aylık evliyim ve düzensiz adet vardı bende mesela 3 ay oluyordu 1 ay olmuyordu o şekilde ondan bakmadım hiç gene olmuyor heralde dedim hiç hamilelik belirtiside hissetmedim sadece kasıklarımda ağrı oldu gece uykudan uyandıracak şekilde...ve memlekete gelince gidim doktora dedim.ve adetimi 10 gün geçti...muhtemelen üstüne gördüğümü düşünüyorum şok olduğumdan bişi soramadım doktora eşimde yanımda değil o iznini alıp gellince tekrar gidicez...

ayy canım ne güzel ya bende yarın gidicem inş. bende görebilirim kalp arışını

haziran ayı bitti galiba..artık temmuz hamileleri ortaya çıkmaya başladı..onlarda temmuz topiği açsınlar barim

kızlar yaa burada şırnak meydan muharebesi devam ediyor..heralde hiç bu kadar karışmamıştır uludere olayından sonra..öğretmenevini taşlamışlar az önce..yarın gene çocuklarını okula yollamaz bunlarrr..offffffff offfffffff
:18:

Konu başlığımız buraya taşınmış. Benim tahmını doğum tarihi 16 Haziran Allah izin verirse. 7+2 günlük dedi doktor bugün. Düşük tehdidi olduğu için günde üç kere fitil kullanıyorum. İki hafta sonra tekrar randevum var. İnşallah herşey yolunda gider. Bu arada ben Amerikadan katılıyorum saat farkı olduğu için geç giriyorum. İnşallah çok güzel şeyler paylaşırız burda. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…