kızlar bende 5.5 6 haftalık hamileyim..eşim ankaraya gidiyo benıde götürmek istiyo.ama yolculuk konusunda bı kararsızım..sizce bi zararı olurmu eğer gidersem ankaraya gata da baktırabılırım..sizce napayım..lütfen düşüncelerinizi ve yolculuk hakkında bildiklerinizi anlatın banaa.
kızlar ben yaklaşık 2 haftadır hiç bi şeyin tadını alamıyorum..bu aralar sadece ekmek arası peynir yada tost yiyorum..mutfağa girip yemek yapamıorum..eşim sen iyice alıştın yemek yapmamaya diyo..garibimö o da peynir ekmek yedi
midem de 3 gündr bulanıyo dün yediğim çubuk krakeri de istafrar ederekçıkardım..midem sürekli bulantı ve yanma arasında gidip geliyor..açlık hali de var ama yemek istemiyorum işte..bugün eylem vardı çocuklar okula gelmedi erken çıktık ..korka korka eve geldim taşlarlar falan diye...bakalım bundan sonra nasıl gececek..hiçbir şeyin tadı yok yaa
:84:
kızlar bende 5.5 6 haftalık hamileyim..eşim ankaraya gidiyo benıde götürmek istiyo.ama yolculuk konusunda bı kararsızım..sizce bi zararı olurmu eğer gidersem ankaraya gata da baktırabılırım..sizce napayım..lütfen düşüncelerinizi ve yolculuk hakkında bildiklerinizi anlatın banaa.
merhaba kızlarrrr.umarım herkesin keyifler iyidir.dün öğrendim hamile olduğumu. henüz gitmedim doktora .biraz daha zaman geçsin istiyorum.akıntım çok var sarımsıı renkte korkuyorum adet olacam diyee sizdeki akıntılar nasılll
merhaba kızlarrrr.umarım herkesin keyifler iyidir.dün öğrendim hamile olduğumu. henüz gitmedim doktora .biraz daha zaman geçsin istiyorum.akıntım çok var sarımsıı renkte korkuyorum adet olacam diyee sizdeki akıntılar nasılll
hayırlı olsun maşallah :)))) bende bugün öğrendim hamile olduğumu çok şaşırdım halada şoktayım inanmakla inanmamak arasında :)))direk doktora gittim ama ben 10 gün sonra kalp atışlarnı duyabileceğimi söyledi :)))...bende de akıntı var eskisinden fazla ama rengi biraz koyu sorun olduğunu sanmıyorum çünkü yakın bir akrabam sölemişti akıntı olur fazla diye...
hayırlı olsun cnm
çok teşekkür ederim :))))
kızlar ben yarın keseyi görmeye gidicem... dua edin bana neolur bebeğimin kesesini göreyimm...
kızlarrrr biz geldik dktrdannn çk şükür kalbi atıy bebişiminampul gibi yanıp sönüydu kuzumun minicik kalbi maşallah barekallah herşey ylunda 6+3 günlüğüz haftasıylada uyumluymş miniğim benimmm maşşallah barekallahelevit vede bulantılarım için bi ilaç yazı yarında kan tahlillerimizi yaptıracagız inşallah çkk güzelldiii dyamamdım kızlar yaa maşşallah sübhanallah..
merak etme tatlım hepsi geliyo sırayla benim de bulantımsı bişedi yavaştan yavaştan öğürme de başladı kusma da kusarken kendimi kaybediyorum kızlar yaa.. halim kalmıyo genelde akşamları her kokuyu duyup öğürüyorum...bööö
ben 4 aylık evliyim ve düzensiz adet vardı bende mesela 3 ay oluyordu 1 ay olmuyordu o şekilde ondan bakmadım hiç gene olmuyor heralde dedim hiç hamilelik belirtiside hissetmedim sadece kasıklarımda ağrı oldu gece uykudan uyandıracak şekilde...ve memlekete gelince gidim doktora dedim.ve adetimi 10 gün geçti...muhtemelen üstüne gördüğümü düşünüyorum şok olduğumdan bişi soramadım doktora eşimde yanımda değil o iznini alıp gellince tekrar gidicez...canım çok geç oğrenmıssın ne den bu kadar uzadı
ayy canım ne güzel ya bende yarın gidicem inş. bende görebilirim kalp arışınıkızlarrrr biz geldik dktrdannn çk şükür kalbi atıy bebişiminampul gibi yanıp sönüydu kuzumun minicik kalbi maşallah barekallah herşey ylunda 6+3 günlüğüz haftasıylada uyumluymş miniğim benimmm maşşallah barekallahelevit vede bulantılarım için bi ilaç yazı yarında kan tahlillerimizi yaptıracagız inşallah çkk güzelldiii dyamamdım kızlar yaa maşşallah sübhanallah..
deme öyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?