2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Allah yardımcınız olsun canım.Allah'a emanetsiniz.öğretmensin heralde?

Maşallah bebisine banada Dr sadece folidoce verdi başka bı ilac vermedi eleviti neden verdi sana merak ettim

gebeliğimin 7. haftasındayım karından ultrasondan bebeğim gözükmedi bugün,alttan ultrason yapıldı.doktor sadece keseyigördü 10mm.küçük dedi.sizinkiler nasıldı..ölücem meraktan...bi anormallik mi var.

cnm kaç mm olduğunu yada haftalıkla eşdeğermı olduğunu söledimi eğer korkulacak bışey olsaydı anormal derdi geç dollenme olmuş olabılır benımde ultrasona göre 1 hafta geri dedi benım de 5+5 di ama 1 hafta geriymış orkulacak bışey yok dedi allaha emanet bıdaha ne zaman çağırdı

benım de 5 mm çıktı kucuk yanı bu haftalarda ömnemli değilmlş

merhaba bugün bende anne olacağımı öğrendim beta hcg: 9627,12 çok mutluyum ama bana 10 gün sonra gel o zaman duyabilirsin kalp atışlarını dedi...haziran annesi olacağımmmm...

canım maşallah beta hcg oldukça yüksek çıkmış..ultrasonla bakıldımı..ikiz olabilir..

SONUNDA BiRİ BENİ DUYDU...COK SAGOL CANIM ÖNCELİKLE...keseye 10mm dedi.sorun su ki fazla bi acıklama yapmadı.kan testi istedi.onunda sonuçları yarın cıkacak.ama ben kendimi yarına kadar yiyip bitireceğim herhalde.benim durumumda olanların kese ölçümlerini merak ediyorum...

daha önce kantesti yaptıysan değerin kaçtı

gayet iyi neden korkuyosun bak benım kanamam var hemde kese 1 hafta geri ustelık aşılamayla kaldım ne ler çektim bugun leri göreyim diye ama ben hıç korkmuyorum allaha sığın onunla konuş rahatlayacaksın inşaalah

yardımcı olacak kimse yok mu arkadaslar...normal mi bu kese boyu..hiç bilen yok mu?

Normalde tekrar kan degerlerine bakılıyor ona göre anlaşılıyor. Benim 6. Hamileliğim 5 kez düşük yaptım embrıyo gelişmediği için. Hepsinde o şekilde anladılar. Kan değerlerim yükselmedi ve Progesterone değerim sürekli düştü. Bence doktorundan kan testı istemelisin. HCG ve Progesterone testiyle belli olur. Allah yardımcın olsun inşallah geç döllenme falandır

Doktor zaten kan testi sonucundan önce açıklama yapamaz canım merak etme inşallah sonuçların iyi çıkar. Zaten HCG 1500 un altındaysa kesenin ölçüsü normal gibi geldi bana. birde yolk denilen embrıyo başlangıcı genelde görünmüyor bu durumda inşallah sorun yoktur merak etme bol bol dua et.

canım benimde randevum cumartesi günü,seninle tarihlerimiz aynıydı hatırlarsan.ama ben 3. kez gidiyorum sen neden gitmedin şimdiye kadar?

Allah hakkında hayırlı olanı versin canım,ailenin yanında olması çok güzel...

hoşgeldin canım aramıza,benimde şuan yakın bir arkadaşım amerikada.ama o 35 haftalık hamile.orda doğum yapmak için gitti amerikan vatandaşlığı için.biraz önce skype de konuştuk.havalar çok kötüymüş.birde hep gözü yaşlı....

yardımcı olacak kimse yok mu arkadaslar...normal mi bu kese boyu..hiç bilen yok mu?

canım çok normal henüz gebelğiin çok yeni.bende 7.haftamda gitmiştim sadece kesem gözüktü.geç döllenme olabilir.
8 gün sonra tekrar gittiğimde bebeği görmüştüm.sende birdahaki randevunda görürsün...

canım zor şeyler atlatmışsın.geçmiş olsun.Allahım bu bebeğine sağlık sıhhat verir inşallah.Allah'a emanet olun...

canım muhtemelen gec döllenmedir takıp kafana üzme bebişini allah hakkında en hayırlısını versin bol bol dua et canım..
ayy canım ne güzel ya bende yarın gidicem inş. bende görebilirim kalp arışını

aramızda bir gün var canım görürsün muhtemelen karından gördük hemde biz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…