kızlar yaa burada şırnak meydan muharebesi devam ediyor..heralde hiç bu kadar karışmamıştır uludere olayından sonra..öğretmenevini taşlamışlar az önce..yarın gene çocuklarını okula yollamaz bunlarrr..offffffff offfffffff
:18:
Allah yardımcınız olsun canım.Allah'a emanetsiniz.öğretmensin heralde?
kızlarrrr biz geldik dktrdannn çk şükür kalbi atıy bebişiminampul gibi yanıp sönüydu kuzumun minicik kalbi maşallah barekallah herşey ylunda 6+3 günlüğüz haftasıylada uyumluymş miniğim benimmm maşşallah barekallahelevit vede bulantılarım için bi ilaç yazı yarında kan tahlillerimizi yaptıracagız inşallah çkk güzelldiii dyamamdım kızlar yaa maşşallah sübhanallah..
hadi hayırlısı bakalım yarın kesin görürsün senin bebişin benimkinden büyük ben 24 ekimde görmüştüm :) dualarım seninle
gebeliğimin 7. haftasındayım karından ultrasondan bebeğim gözükmedi bugün,alttan ultrason yapıldı.doktor sadece keseyigördü 10mm.küçük dedi.sizinkiler nasıldı..ölücem meraktan...bi anormallik mi var.
cnm kaç mm olduğunu yada haftalıkla eşdeğermı olduğunu söledimi eğer korkulacak bışey olsaydı anormal derdi geç dollenme olmuş olabılır benımde ultrasona göre 1 hafta geri dedi benım de 5+5 di ama 1 hafta geriymış orkulacak bışey yok dedi allaha emanet bıdaha ne zaman çağırdı
merhaba bugün bende anne olacağımı öğrendim beta hcg: 9627,12 çok mutluyum ama bana 10 gün sonra gel o zaman duyabilirsin kalp atışlarını dedi...haziran annesi olacağımmmm...
cnm kaç mm olduğunu yada haftalıkla eşdeğermı olduğunu söledimi eğer korkulacak bışey olsaydı anormal derdi geç dollenme olmuş olabılır benımde ultrasona göre 1 hafta geri dedi benım de 5+5 di ama 1 hafta geriymış orkulacak bışey yok dedi allaha emanet bıdaha ne zaman çağırdı
SONUNDA BiRİ BENİ DUYDU...COK SAGOL CANIM ÖNCELİKLE...keseye 10mm dedi.sorun su ki fazla bi acıklama yapmadı.kan testi istedi.onunda sonuçları yarın cıkacak.ama ben kendimi yarına kadar yiyip bitireceğim herhalde.benim durumumda olanların kese ölçümlerini merak ediyorum...
daha önce kantesti yaptıysan değerin kaçtı
yardımcı olacak kimse yok mu arkadaslar...normal mi bu kese boyu..hiç bilen yok mu?
SONUNDA BiRİ BENİ DUYDU...COK SAGOL CANIM ÖNCELİKLE...keseye 10mm dedi.sorun su ki fazla bi acıklama yapmadı.kan testi istedi.onunda sonuçları yarın cıkacak.ama ben kendimi yarına kadar yiyip bitireceğim herhalde.benim durumumda olanların kese ölçümlerini merak ediyorum...
günaydınlar kızlar uzun süredir aranızda yoktum bayramdan önce hafif lekelenmelerim oldu :18:ve cok korktum dr. gittim iğne vurdu ve 7gün istirahat verdi tabı bayramla 12 gün yaptı cok şükür ıyıyızdaha bebişi görmeye hiç gitmedik bugün 8+4 oduk cumartesi gideceğiz umarım kalp atışını ve bebişimi görürüm sağlıkla duanızı eksık etmeyın cumartesi 9+1 günlük olacağız teyzeleri ayrıca hepinizin geçmiş kurban bayramını kutlarım
kızlar herkese günaydın geçmiş bayramlarınız kutlu olsun. bende yoktum uzun süredir batram öncesi bel ağrısı ile doktora gittim 10 gün rapor verdi dinlendim rahim içinde kanama olmuş kesenin arkadında ama durmuş kendiliğinden umarım kötü bişey olmazbide eşimle ayrılıyorum evliliğim dayanılmaz bie hal aldı hastayken bile acımasızca davrabdı bana o yüzden ailemin yanına döndüm zaten olmayacağı belliydi işte bebek olunca deneyelim dedik ama olmayaınca olmuyor bebeğimi ben ve ailem büyütecek aranızda avukat olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi... morelim çok iyi bu arada çok huzurluyum :)
Konu başlığımız buraya taşınmış. Benim tahmını doğum tarihi 16 Haziran Allah izin verirse. 7+2 günlük dedi doktor bugün. Düşük tehdidi olduğu için günde üç kere fitil kullanıyorum. İki hafta sonra tekrar randevum var. İnşallah herşey yolunda gider. Bu arada ben Amerikadan katılıyorum saat farkı olduğu için geç giriyorum. İnşallah çok güzel şeyler paylaşırız burda. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Herkese iyi geceler.
yardımcı olacak kimse yok mu arkadaslar...normal mi bu kese boyu..hiç bilen yok mu?
Maşallah bebisine banada Dr sadece folidoce verdi başka bı ilac vermedi eleviti neden verdi sana merak ettim
Doktor zaten kan testi sonucundan önce açıklama yapamaz canım merak etme inşallah sonuçların iyi çıkar. Zaten HCG 1500 un altındaysa kesenin ölçüsü normal gibi geldi bana. birde yolk denilen embrıyo başlangıcı genelde görünmüyor bu durumda inşallah sorun yoktur merak etme bol bol dua et.
canım muhtemelen gec döllenmedir takıp kafana üzme bebişini allah hakkında en hayırlısını versin bol bol dua et canım..gebeliğimin 7. haftasındayım karından ultrasondan bebeğim gözükmedi bugün,alttan ultrason yapıldı.doktor sadece keseyigördü 10mm.küçük dedi.sizinkiler nasıldı..ölücem meraktan...bi anormallik mi var.
ayy canım ne güzel ya bende yarın gidicem inş. bende görebilirim kalp arışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?