2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
:13: ................

diğer liste daha güzeldi :26: :26: :26:

NektaR sat: 09/09/2012 tahmini doğum tarihi 17/06/2013

yaş bari olsaydı, hadi kalp atışlarını yazmasak da olur da :26:

Bnm dr umun haberi bile yoktur kozmetikten) peki başka ne kullanacakmışız/ kullanmayacakmışız? Dün ojeyi duyup hemen sildim:))

kızlar merhabalar benim sat 24 ağustos fakat geç döllenme olduğu muhtemel olduğu için doktorum 5 eylül gibi düşünücez dedi şuanda 8 haftalık hamileyim çok endişeli bi dönem yaşadım kalp atışlarını duyana kadar 6 haftalıkkken karından değil vainal yoldan duymuştuk bebeğimin kalp atışlarını bu hafta karından çok net bi şekilde duyduk kendide daha büyümüştü 1 ay sonra çağırdı doktorum ve 28 kasımda gittiğimizde 4 boyutlu ultrasonla görücez inşşş çok allah herkesin çocuğunu kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş bu arada benim bulantılarım yok fakat sevdiğim bazı şeyler artık gözüme o kadar da cevbedici gelmemeye başladı bi fikri olan varmı bulantı olursa bile ne zaman başlar ?

27 yaşındayım, ilk çocuk , 30 ekimde kalp atışı görüldü (görüldü diyorum çünkü doktor dinletmedi sadece ekranda izledim)

Slmmm.kızlar aranız da çatlak kremine başlayan varmı? Erkenmi acaba? Ama ben şimdiden kullnaılmaya başlanması taraftarıyımm..kullanan varsa ne kullanıyorsunuz ? Dr um bana madacassol diye bi krem verdi.

Gebelikten 1 ay önce kist ameliyatı oldum madecassol yara yerlerimi hemen iyileştirdi:)) öğrencimin elindeki yarık halindeki egzemaya sürdük yarık kapandı:)) Madecassol hayatımda gördüğüm en mükemmel krem. Muhadili bepantene 10 basar. Eşim doktor o getirmişti iyiki de getirmiş:))

canımben yokum listede sat 4 eylül yaş 21 ilk çocuk dogum tarihim 11 .06.2013 31.10.2012 de kalp atışı

amin canım hepimize inşşalah hayırlısı olsun..yanlız unutum söylemeyi benim zorunlu sezeryan olacağı için 550
normal dogum ne kadar ki acaba

[/QUOTE]
beni yazmayı unutmuşsun canım

kızlar demin çok fena kustum üstüne annem aradı ddim valla başladı anne bulantılar limon sarısı kusuyorum ddm annem dedi kızın olucak :) çok kişide test edilmiş bu limon sarısı kusanların kızı olmuş :) var mı böyle bişey duyan limon sarısı kusan :)

[/QUOTE]

22 eylül sat, beklenen doğum tarihi 29,06,2012. ilk çocuğum olacak, yaş:28, kalp atışları henüz duyulmadı.

Bnm dr umun haberi bile yoktur kozmetikten) peki başka ne kullanacakmışız/ kullanmayacakmışız? Dün ojeyi duyup hemen sildim:))

Ben de pek makyaj yapmayı düşünmediğim için çok detaylı sormadım ama arada bir de gerekiyor işyerinde makyaj(
Bu arada sanırım keepmeinformed yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, onun doktoru da sivilce kremleri, bronzlaştırıcıları kullanma demiş...
Daha detaylı bilgim yok maalesef...

ben bi kere kustum sarıydı ama erkek olunca ne renk oluyomuş o zman

Son düzenleme:
ben bi kere kustum sarıydı ama erkek olunca ne renk oluyomuş o zman

erkek olunca olduğu gibi yediğini çıkarıomuşsun ama aç karnına kustuysan sarıysa kız olurmuş bnm yengemn kuzenlerimin öle olmuş annem anlattı ama tabi rabbimin bileceği iştir o :)ne olursa olsun sağlıkla gelsinde

[/QUOTE]
28 agustos sat, beklenen doğum tarihi 01,06,2012. ilk çocuğum olacak, yaş:30, kalp atışları duyuldu bugunde bebegımızıde gorduk kolları bacakları ne kadar mutluyum

bencede sağlıklı olsun da farketmez ama merak etmiyo da değilim

kızlar doktora gittim bugün kese görünmedi , doktor dış gebelik olabilir dedi, gündüz yalnız kalma gecede eşin yanından hiç ayrılmasın dedi, tüplerin aniden patlayabilir ve acillik bir durum olabilir dedi. sıkıntılı bir dönemdesin dedi. cuma günü tekrar görüşelim dedi, geç geldim aranıza ama tez ayrılabilirim , hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…