2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bence bebişin gayet sağlıklı bir kilosu var. Benimki 37. haftadayken o kilodaydı. Şimdi 40. haftadayım atak yaptı ve 3800 oldu. Zaten son haftalar iyi kilo alıyorlar. Çok kilolu olmasıda iyi değil. Ödüm kopuyor nasıl doğuracağım diye. keşke 3200 falan olsaymış ve doğurmama 1 hafta falan var

İnsanda biraz Allah korkusu birazda merhamet olacak gerisi boş. Hamileliğinin son haftalarını yaşayan bayanda bu kadar hizmet beklenmezki yaaaaaa çok sinirim bozuldu

Sezeryan günü alan anneler nasıl dayanıyorsunuz ya. Benim cuma kontrolüm var ve yatışım yapılabilir suni sancı verip doğumu başlatabilirler. Kalbim dayanmıyor çok heyecanlıyım

Bir yandanda korku bastı kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum. Anne olmak için daha çocuğum. Daha yapacak çok şeyim war gibi geliyor. Depresyona girmesem iyi.:99::99::100::100:

Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş diyip şükretmek lazım.

Son düzenleme:
maşallah canım ya bi kolay doğum daha
hafif bi sancı vurmuş ishal oldğunu sanmış
tuvalete gidip duruyomuş
neyse git gel tuvalet derken sabah olmuş
bi gitmişler ki dr. a ( zaten suni için gidecekti o gün doğum yapcaktı) 8cm açılması var
hemşire demiş saçları görünüyo
maşallah bi kez daha
darısı bize yaaaa

Ne güzel yaaaa. Darısı biz bekleyenlerin başına.

içimi rahatlattın canım vallla :)erken dogan bebekler hemen toparlıyorlar ama cok hastalıklıda olabiliyor.birde şişlikkk ve yanma var demişsin bendede var canım genzimde yanma çokkk fenaa nasıl geçicek bilmiyorumm.ayaklarında varsa şişlikkk yastık koyy ayaklarının altına bol bolll dinlen canımmm.

ohh ya keşke benm kızda aceleci çıksaa okadar erken doğum riski diye iğne vurulduk şimdi tık yok hanımdaa gelsinde sorcam onaa valla bu kahve olayı kafama yattı benmde içicem bende

gözün aydın hayatımm hem kocan evde hem bebişine kavuşma tarihin belli olduuu ohhh ondan takılmıyon sennnvalla benmde annem burda ama arada yine girmeye çalışıyoruımm...bebeğinede maşallah.valla tosuncukk olucakk oğluşun yerim ben onu tombiş tombiş....

ahh canım yaa valla helal olsun sana arkadaşım imrendimm allah analı babalı büyütsün inşallah sana bağışlasın evladını bizim içinde dua et darısı başımıza valla ağlattın beni..

canım hayırlısı olsunn bebeişin süperrrnasıl besledin canım yaa bi özeniyom şöle tombiş bebişleree maşallahhh maşallah...allahım tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

canım allah yardımcın olsunnn allah analı bablı büytsün inşalalh.. allahım bol bol süt versinnn...

[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]

ayy canımmm sonundaa hadi allah analı babalı büytsün inşallah..sanada geçmiş olsunn darısı bize inşalalhh...

kuzum yaa kıyamam enesibel doğurdu sırada senle acemiperi varr hade bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruzz...benm bigünüm kaldı bugünü saymassak ben baya heyecanlıyım yarını nasıl geçiricem diye düşünüyorumm..allahım hayırlsını versin inşalahh..

walla ellerımdede war ama ayaklarımda olması cok buyuk engel yurumeme hareket etmeme oturdugum yerde bıle sısıo cok cnm acıo dutmu sutmu ?? :)
Hakkaten cok zor oluyor benim daha cok sabahları oluyor sisliklerle kalkıyorum ayağımı yere basamıyorum neyse az kaldı sabret cnm
amin cnm seninde olsun insallah nemerhametsizler oysa onlarda bı kadın bir anne en cok onların anlaması lazım madem bı faydanız yok niye geldiniz iki hafta oldu daha bir haftam daha var bu kadar erken geldin bari kendi hizmetini yap bana hizmet etme Aten istemiyorum birsey birse iki hükmün yürüyorum o hakımı görüyor da demiyor ki bırak ben yapım
İnsanda biraz Allah korkusu birazda merhamet olacak gerisi boş. Hamileliğinin son haftalarını yaşayan bayanda bu kadar hizmet beklenmezki yaaaaaa çok sinirim bozuldu
aynen merhameti olacak yoksa gerisi bos birde demez mı hareket et iyi gelir sanki hareket derken is yap diyor oysa doktor dinlen dedi hareketlerine dikkat et dedi ama eşimde de sucvar halımı görüyor yapma diyor tmm ama kim yapacak ben taplarında kalkıp da birşeye elini uzattığı yok ki belki o olmasa ben yemek yapmicam ona sebep 3 Ogün yemek yapıyorum ya ahh ahh ahh annesizlikcok zor kendi annen olsa böyle mı olur yani

oyyy maşalllah sizee ,:))inş bizde ogünleri görürürüz.merakk etmee sen ve bebegin nasıl saglıklııı olucaksanızz ALLAH yolunuzu gösterir.bende korkuyorum dogumdan ama şöyle düşünn herkess nasıl yapıyor:))bizim neyimizz eksikk bacımm :)) herşey güzel olcak içini ferahh tut...kilosuda gayett iyi öyle düşünme dogduktan sonra hemen kilo veriyorlar zaten .

biz de bugün kv ile azcık evi düzenleyelim dedik
tezmzlik deil de
çekmecelerim filan çok karışmıştı
takılarım ıvır zıvırlar, takmadıklarım, giymediklerim
azcık azalsın diye, ama işte yorulduk
sanırım yorulduğumdan sol belimden bi sancı geldi ki
nefesim kesilir gibi oldu
sonra uzandım sağdan vurdu
böle biraz devam etti bi sağ bi sol
iğne batar gibi
dedim eşime hadi yürüyelm
gelince de ılık bi duş alırım sancılar artarsa gideriz
hava yağmurlu, avm ye gidelim dedik
anacım ona buna bakarken, onu mu alayım bunu mu alayım derken benm sancı yok oldu
şmdi tık yok
sadece elim ayağım şişti kocaman oldu o kadarcık ayakta durmaya
neyse elbette zamanı geldiğinde gelir
zaten daha evimiz temiz değil gelmesin

Ne güzel ya az kalmış. İnşlh hiç bir sıkıntı yaşamazsın bol kahve stoğu yap. En güzeli sezeryan bence. Nasıl doğuracam 3800 tosunu bilemedim şimdi
Bazen diyorumki alt tarafı yırtılacağına üst taraf yırtılsın

Son düzenleme:

hehehe ana kız alışverişe daldılar

canım çok sevindim yaaa herşeyin normali ve doğalı makbuldur allahım bi avazdada kurtatarır inaşaşlhh...

yarın 12.00da giriyorum spinale canlar..
bugün son tetkikler vardı herşey uygun spinal için..
çok telaşlıyım ben sanırııııım..
sabah 9 da hastanede olucam 12de alacaklar..
dualarınızı eksik etmeyin..

İnşlh canım darısı başına. ama ben şuna inandım kilosunu falan takmayınca yediğinden keyif alınca bebişte mutlu oluyor. Ben çok üzülüyordum hatta forumada yazdım kızlar bebeğim zayıf mı diye. sonradan amaaann zayıfsa zayıf dedim babasıda zaten 3200 doğmuş :) doğunca kilo aldırırım dedim. Hiç kafama takmadım stres yapmadım kilo aldı tosunum

doktora dedimki ben nasıl doğururum bunu diyoki 4500 doğuranlar var. e varda ben doğurabilecem mi sen onu söyle bana. Çatı muayenesi boşuna mı yaptırıyoz sana

amın canım benımınsl nromalınden kavusuruz emanetlerımızeeeeeeeeeeee

kızlar az once esımle sakalasırken yanlıslıklaa göbısıme sert bır skeılde carptı oglum kas katı oldu hemen sırtıydı sanırm bır an da ıcım cızz etttııı bır sey olamıstır demı karnım derısı acıdıama sukur oglum yenıden hereketlerını savurmaya basladı ulaa ne oluyordu az once dıyee

ayy canımmm hayırlısı olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğinee darısı bana bende perşembe giricem banada dua et ne olurr ben bu gece edicem şimdi sana...
saol canım hepimiz rahat rahat doğurruz inşalalhh..valla seninkide tosun bune yaa bi benmkimşi zayıff doğcak yaa:26::26:valla ben üstten açtırmıştımn bikere oyüzden üstten devammm benm kocam ilkinde bana demiştii aşkımm normal doğumda alltta açılma oluyomuşş falan sezeryan olsan ne olcakki diye çok gülmüştümm ben

benim kız kardeşimin arkadaşı ve görümcesi viks denemişler ve işe yaramış
makatına çok az viks sürmüşler. görümcesinin çocuğu ilk defa o gece gık demeden uyumuş

ne şanslısın can kurban böyle kaynanaya
darısı bizlere
nerede anlatmış doğum hikayesini. sen özel olarak mı görüşüyorsun:44:

canım sen ne alemdesin yaa bayadır rastlaşamdık seninle ne var ne yokk k.v hamaratlığını okudum helal olsun takdir ettim kendilerini valla tabilkide sana iş yaptırmıcakk dinlencen senn bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…