2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım sert çarptıysan korkutmak istemem ama bir acile uğra bence. Bazen bebek hareket ediyor ama plesentası yada eşinde kanama var mı yok mu ona baksınlar. Bende otobüsün kapısında sıkışmıştım. 3-4 saat bekledim ama dayanamadım acile gittim. doktor iyiki geldin demişti. bebek hareket etsede bi baktırmak lazım bence

hahaa koptumm şuan varyaaa :) eee dogru söylemişssin herkes bir mi :)) herkesin bünyesiii farklııı.olumlu düşünelim çakralarınızı açınnn kızlarrr dogumun nasıl oldugu önemli degilll ,önemli olan bizz ve bebegimizin nasıl saglıklı dogum yapabilcegimizz:)))

Normal doğum yapanlar

normal doğum sonrası idrar torbasında sarkmalar, vajen genişliği (ilişkide zevk alamama), idrar kaçırma gibi problem yaşayanlar var mı. Varsa bu problemlerini çözebildiler mi diye çok merak ediyorum.

kızlar benim doktor kontrolüm var yarın 38. haftama giriyorum.
doktor çatı muayenesi yapacak. onun için jiletle temizlik yapayım dedim bir baktım elim kan. anlayacağınız beni aşağısı façalı oldu. korktum kanar da nişanın geldiğini anlamam diye ama sanırım o farklı bir kan oluyor diye aklıma geldi.
sonra iyice temkinli yapmaya çalıştım ama yarım yamalak oldu.

Son düzenleme:

canım napıyosun yaa geçen okudumda cevap yazamadım evet bayadır takılımaıyoruz seninle senin bebek var sen varken ben olmuyorumm...valla benim son birgünüm iştee yarın sonra doğum inaşşalhhh...sen naptın emir atamız nasıll alışmışsındır artık anneliğee yoruyomu hala senii...ben acayip korkuyorumm ya doğumdan sonrasından bu arada sende genel oluştun yanlış hatırlamıyosamm nasıl ayıldın hayatım ya çok merak ediyoreumm acayip kararsızım ne yapıcam bilmiyom...

bunların çözümü var diye biliyorum. ama operasyon gerekiyor sanırım. bi de vajen genişliğinin bir doğumla olacağını zannetmem

Ayy çok güldüm orası façalı oladu lafına

Epilasyon aletinin jilet başlığı varsa onunla yap façalı olma ihtimalini sıfıra indiriyor. Hemde daha sonra yakmıyor. biraz geç keşfettim Jiletten sonra benim cildim accayip yanıyordu mahvoluyorumdum. yürüyemiyorumdum 2 gün

yok o ka sert degıl tatlım cımcıkk atıcaktı o ann canı kaynadıı bebegın hareketlerıne o ara gormedı karnımı kolum sandıı öle o an cok kotu oldu hemen dınledık pasamı oda yer egıstırdı hemen sımdıde hem alltan hem ustten vuruyor cok sukurrr:26:

ayna kullan tatlım dıkkat et bende genelde 1-2 faca atıyorumm

kızlarr ben kaçıyorum yavaş yavaşş yarın son hazırlıklarım var malum kişisel temizlıkk evde ufak tefek işlerr küçük bir kahve kaçamağıı ve kuaföre gidip fön çektiricemm falan filann yoğun bir gün beni bekliyoo hepinize ii geceler yarın grşrz inşalahh..

İyi gecelerrrr. Bal oğlunuda öp yerime. Allah size sağlık versin.

Bende kaçıyorum herkese iyi geceler. Allah Sancısı tutanlara güç, doğumu başlayana ıkınma hissi bekleyenlere sancı versin

Son düzenleme:
Sen ve senin gibi agzindan bal damlayan canlarim sagolsunlar moral oluyorsunuz bana. Suni sanci kafami karistiriyor artik. Onceden hic korkmuyordum artik tereddutluyum. Doktorum da fazla ise yaramadigini soyleyince daha cok tedirgin oldum. Insallah kolay bir dogum yasarim. Yarin olursa super otesi olur

[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
Gozun aydin sonunda kavustun oglusuna

Ben varim kidemli hamile olarak

Sezeryan olayini pek dile getirmek istemiyor doktor. acik acik bir plan da yapmadik. Mudahale diyor o ve bundan kastettigi once once suni sanci sonra olmazsa sezeryan. Belki yarin bir plan yapariz cunku gunumuz kalmadi. Cuma gunune kadar ya bebek dogacak ya da zorla dogacak

Allahim su kolay normal dogumlardan bir tanecik de ben kuluna nasip eyle ne olur

Allah kolay bir dogum nasip etsin

bebişi görünce unutulur herşey diyor anneeem
gelsin oğluşum artık göriiim bakiiiim güzel yapmışmıyık
güzel olmaz mı her bebek güzeldir.

ben de jiletten sonra çok hassaslaşıyorum. yapmak zorundayım çünkü hamilelik öncesi lazer yaptırdığım için jilete devam. zaten çok sık ve kalın değiller. çıkma zamanları da baya uzun.
epilasyon aletimin jileti de yok
ayna kullan tatlım dıkkat et bende genelde 1-2 faca atıyorumm
ayna kullanmak façadan sonra aklıma geldi zaten

Kızlaaar ben kıyamam size yaa Allah korkusu yokmu o kadınlarda ne biçim kaynanalar bunlar yaa düşmanlarmı size yazık günahtır .... Ben kaynanamı öpim de pamuklara sarim valla

Cnm benim yaa ben de çok heyecanlanırdım yerinde olsam , cnm emin ol doğunca öyle bir duygu seli yaşayacaksınki bu korkularını unutacaksın çünkü bizim vücudumuz anne olmak için programlanmış hiç korkma
AAAAA ne güzel yaaa ben de böyle doğum istiyorum süpermişşşşşşşşşş darısı başımıza valla ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…