amın canım benımınsl nromalınden kavusuruz emanetlerımızeeeeeeeeeeee
kızlar az once esımle sakalasırken yanlıslıklaa göbısıme sert bır skeılde carptı oglum kas katı oldu hemen sırtıydı sanırm bır an da ıcım cızz etttıııbır sey olamıstır demı karnım derısı acıdıama sukur oglum yenıden hereketlerını savurmaya basladı ulaa ne oluyordu az once dıyee
İnşlh canım darısı başına. ama ben şuna inandım kilosunu falan takmayınca yediğinden keyif alınca bebişte mutlu oluyor. Ben çok üzülüyordum hatta forumada yazdım kızlar bebeğim zayıf mı diye. sonradan amaaann zayıfsa zayıf dedim babasıda zaten 3200 doğmuş :) doğunca kilo aldırırım dedim. Hiç kafama takmadım stres yapmadım kilo aldı tosunum
doktora dedimki ben nasıl doğururum bunu diyoki 4500 doğuranlar var.e varda ben doğurabilecem mi sen onu söyle bana. Çatı muayenesi boşuna mı yaptırıyoz sana
MMM41
hayırlı bir doğum olsun canım.
4 aydır bekliyoruz bir ara mart annelerine bakıyordum sonra nisan sonra mayıs şimdide haziran topiğine sardım olana kadar devam
allah razı olsunnnn cnm...
bütün gün anneme kaçtım kafa dağıttım az önce geldim...
eşimde yok gene sabaha karşı 4te gelecek... uykusuz kalacak eşimde yarın..
ayy canımmm hayırlısı olsun sağlıkla kavuş inşallah bebeğinee darısı bana bende perşembe giricem banada dua et ne olurr ben bu gece edicem şimdi sana...
allah razı olsuuuuun cannımmmm doğum öncesi de edicem sana rabbim kabul ederse, rabbim kolay sağlıklı doğumlar versin sana da inşallahhhhh...
bunların çözümü var diye biliyorum. ama operasyon gerekiyor sanırım. bi de vajen genişliğinin bir doğumla olacağını zannetmemNormal doğum yapanlar
normal doğum sonrası idrar torbasında sarkmalar, vajen genişliği (ilişkide zevk alamama), idrar kaçırma gibi problem yaşayanlar var mı. Varsa bu problemlerini çözebildiler mi diye çok merak ediyorum.
kızlar yarın benim doktor kontrolüm var yarın 38. haftama giriyorum.
doktor çatı muayenesi yapacak yarın. onun için jiletle temizlik yapayım dedim bir baktım elim kan. anlayacağınız beni aşağısı façalı oldu. korktum kanar da nişanın geldiğini anlamam diye ama sanırım o farklı bir kan oluyor diye aklıma geldi.
sonra iyice temkinli yapmaya çalıştım ama yarım yamalak oldu.
yok o ka sert degıl tatlım cımcıkk atıcaktı o annCanım sert çarptıysan korkutmak istemem ama bir acile uğra bence. Bazen bebek hareket ediyor ama plesentası yada eşinde kanama var mı yok mu ona baksınlar. Bende otobüsün kapısında sıkışmıştım. 3-4 saat bekledim ama dayanamadım acile gittim. doktor iyiki geldin demişti. bebek hareket etsede bi baktırmak lazım bence
ayna kullan tatlım dıkkat et bende genelde 1-2 faca atıyorummkızlar yarın benim doktor kontrolüm var yarın 38. haftama giriyorum.
doktor çatı muayenesi yapacak yarın. onun için jiletle temizlik yapayım dedim bir baktım elim kan. anlayacağınız beni aşağısı façalı oldu. korktum kanar da nişanın geldiğini anlamam diye ama sanırım o farklı bir kan oluyor diye aklıma geldi.
sonra iyice temkinli yapmaya çalıştım ama yarım yamalak oldu.
Üzülme canım Allah onada sanada güç kuvvet verir. Kolay mı anne baba olmak
bunların çözümü var diye biliyorum. ama operasyon gerekiyor sanırım. bi de vajen genişliğinin bir doğumla olacağını zannetmem
bebişi görünce unutulur herşey diyor anneeem
gelsin oğluşum artık göriiim bakiiiim güzel yapmışmıyık
kızlarr ben kaçıyorum yavaş yavaşş yarın son hazırlıklarım var malum kişisel temizlıkk evde ufak tefek işlerr küçük bir kahve kaçamağıı ve kuaföre gidip fön çektiricemm falan filann yoğun bir gün beni bekliyoo hepinize ii geceler yarın grşrz inşalahh..
Sen ve senin gibi agzindan bal damlayan canlarim sagolsunlar moral oluyorsunuz bana. Suni sanci kafami karistiriyor artik. Onceden hic korkmuyordum artik tereddutluyum. Doktorum da fazla ise yaramadigini soyleyince daha cok tedirgin oldum. Insallah kolay bir dogum yasarim. Yarin olursa super otesi olurcanim benim bebek hazir olunca suni sanci kesin ise yariyormus. bende cok sorguladim doktorumu ama 17 yillik doktor cok emin kendisinden. senin bebek coktan hazirdir gunu bile gecti. kendini nurgulle kiyaslama onun 40 hafta olmamisti daha. bide onun yasadigi stres te etkilemistir. stres anne karnindaki bebegi cok etkiliyormus. sen gordugum kadariyla sakin bir hatunsun ben senin kolay doguracagini dusunuyorum Allahin izniyle insallah gonlunden gecen olur ve yarin mubarek gecede ogluna kavusursun.
Gozun aydin sonunda kavustun oglusuna[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
Ben varim kidemli hamile olarakbugun 40+2 yiz nst de sancım sıfır çıktı bebeğin suyu ve durumu iyi. doktorum 1 hafta daha bekleyeceğini söyledi, sancılar başlamazsa suni sancı verecekmiş. sancım hiç olmadıgı için şimdi suni sancı versem ve dogumu başlatmaya çalışsam büyük olasılıkla sezaryene yönelmek zorunda kalırız bu nedenle mümkün oldugunca dogal dogum sürecinin başlamasını beklemeliyiz dedi. beklemekten başka çare yok sanırım, aynı durumda olan var mı?
Sezeryan olayini pek dile getirmek istemiyor doktor. acik acik bir plan da yapmadik. Mudahale diyor o ve bundan kastettigi once once suni sanci sonra olmazsa sezeryan. Belki yarin bir plan yapariz cunku gunumuz kalmadi. Cuma gunune kadar ya bebek dogacak ya da zorla dogacakcnm benim aklına böyle şeyler getirme içini ferah tut cnm doktor en son hangi güne kadar bekleyecek?, sezeryanı konuşmadınızmı hiç cnm , herşeyin hayırlısı güzelim artık sezeryanı da düşün her işte vardır bir hayır
Allahim su kolay normal dogumlardan bir tanecik de ben kuluna nasip eyle ne olurmaşallah canım ya bi kolay doğum daha
hafif bi sancı vurmuş ishal oldğunu sanmış
tuvalete gidip duruyomuş
neyse git gel tuvalet derken sabah olmuş
bi gitmişler ki dr. a ( zaten suni için gidecekti o gün doğum yapcaktı) 8cm açılması var
hemşire demiş saçları görünüyo
maşallah bi kez daha
darısı bize yaaaa
Allah kolay bir dogum nasip etsinyarın 12.00da giriyorum spinale canlar..
bugün son tetkikler vardı herşey uygun spinal için..
çok telaşlıyım ben sanırııııım..
sabah 9 da hastanede olucam 12de alacaklar..
dualarınızı eksik etmeyin..
güzel olmaz mı her bebek güzeldir.bebişi görünce unutulur herşey diyor anneeem
gelsin oğluşum artık göriiim bakiiiim güzel yapmışmıyık
ben de jiletten sonra çok hassaslaşıyorum. yapmak zorundayım çünkü hamilelik öncesi lazer yaptırdığım için jilete devam. zaten çok sık ve kalın değiller. çıkma zamanları da baya uzun.Ayy çok güldüm orası façalı oladu lafına
Epilasyon aletinin jilet başlığı varsa onunla yap façalı olma ihtimalini sıfıra indiriyor. Hemde daha sonra yakmıyor. biraz geç keşfettimJiletten sonra benim cildim accayip yanıyordu mahvoluyorumdum. yürüyemiyorumdum 2 gün
ayna kullanmak façadan sonra aklıma geldi zatenayna kullan tatlım dıkkat et bende genelde 1-2 faca atıyorumm
Ayy kuzum sana imrendim calla Allah razı olsun Rabbim herkese senin kv gibi anlayişli ve merhametli insanlarla karşılaştırdın benim kv de suyunu bile ayağına istiyor tatile gelmiş Hanim yiyip içip kenara çekiliyor sinirden acillik oldum gecen gün sancılarım arttı o geldi geleli gece uyku yok tam sabaha karsı uyuya kalıyorum sabah erken kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum 1'e 2'ye kadar yatsam kalkıp da No kahvaltı hazırlayıp yemez illa önüne gelecek su dogum olsa da Nuran once gitse artık dü halimle benden hizmet bekliyor valla cok bunaldım kizlar
Kızlaaar ben kıyamam size yaa Allah korkusu yokmu o kadınlarda ne biçim kaynanalar bunlar yaa düşmanlarmı size yazık günahtırAllah yardımcın olsun bende aynı durumdayım hıc otur dınlende demıo ewımı komple bana temızlettırdı cnm burnumda dogumum gerceklestıgınde hıcbıseyı umursamıcam kımseyı takmıcam kafama yettı canıma artık((
Cnm benim yaa ben de çok heyecanlanırdım yerinde olsam , cnm emin ol doğunca öyle bir duygu seli yaşayacaksınki bu korkularını unutacaksın çünkü bizim vücudumuz anne olmak için programlanmış hiç korkmaSezeryan günü alan anneler nasıl dayanıyorsunuz ya. Benim cuma kontrolüm var ve yatışım yapılabilir suni sancı verip doğumu başlatabilirler. Kalbim dayanmıyor çok heyecanlıyım
Bir yandanda korku bastı kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum. Anne olmak için daha çocuğum. Daha yapacak çok şeyim war gibi geliyor. Depresyona girmesem iyi.:99::99::100::100:
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş diyip şükretmek lazım.
AAAAA ne güzel yaaa ben de böyle doğum istiyorum süpermişşşşşşşşşş darısı başımıza vallamaşallah canım ya bi kolay doğum daha
hafif bi sancı vurmuş ishal oldğunu sanmış
tuvalete gidip duruyomuş
neyse git gel tuvalet derken sabah olmuş
bi gitmişler ki dr. a ( zaten suni için gidecekti o gün doğum yapcaktı) 8cm açılması var
hemşire demiş saçları görünüyo
maşallah bi kez daha
darısı bize yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?