[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
gecmis olsun canimmm gözun aydin hayirli ugurlu olsun allah bagislasin anali babali büyütsün insallahh :)))
hikayeniden paylas kisa zamanda bizle :)))
Selam kızlar bız geldik hastandan simdi bı özet gecelim pazar gunü gece sancıdan bel ağrısından acile gittim ebeler cati muayenesi yaptı bebek ters donmemiş dedi sancıları bosuna çekme acil hit doktorun seni sezeryana alsın bu cocuk daha dönmez dedi o geceki halimi gören bu doğuruyor derdi anlayacağınız neyse eve geldik sancılarım iki gündür devam ediyordu bugun 16:30 da rendevumuz vardı saat 2'de yola çıktık neyse doktor ameliyattaymis 16:30 da geldi bı kalabalık sıra var neyse nts ye girdim once sonra beklemeye devam ettim 5'i gece beni aldı nasilsiniz Mesude Hanim dedi doktor valla iyi olmak istiyorum cok kötüyüm dedim belli dedi nts sonuclarına baktı sancilar ve agrilarim cikti ve cok kötüysen acil sezeryana alalım seni dedi birde ultrasyonda bakalım dedi neyse bide baktı ki bizim yaramaz kiz yine donmuş bize bı supriz daha yaşattı anlayacağınız sen normal dogum istiyor musun dedi evet dedim o zamanmış hafta daha bekleyelim bebek dogum pozisyonuna donmuş kanala girmesini bekleyelim haftaya kadar girmezse sezeryana alırız seni dedi bu arada bol bol yürüyüş yap bebek kanala girdim senin ve bebegin hareketlerine dikkat et bacak ağrılarım icinde mahvediyor devam et acil bı durum olursa ( kanama, şutum veya sancım) hic bekleme hemen gel dedi
İste bizden durumlar bu kadar kizlar
masallahhh kizina ne guzel süpriz yapmis son andaa gercekten bu haftalarda dönmesi cok buyuk süprizz :))) agrilarin kanamanda ondan olmus demekki. neyse kizin dönmusya hadi gözun aydin insallah dogum kanalinada iner yakinda :)) annesini cok bekletmezz
kaynanam geldi kız
lar :) hasret giderioss herkes kendine iyi baksın dalamıom geçmişe ayıp olmasın öptüm sizleride minikleride :)
cnm onlar annemlerin hazırlığı :) annem yengelerim fln bebeğe yapmışlar hep onların getirdiği şeyler vardı içinde :)
açıkladım tatlım talia ya :) bizde bebek bohçası gelir anne fln yapar böyle hırkalar yelekler ciciler fln :)
hadi gözun aydin seninde bol bol hasret gider KV le :)) bende basta okuyunca ranana gibi kanaman geldi dedigini sandim
:26: sonra okuyunca anladim
hee anladim cnaim tahmin ettimde yinede baska birseymi acaba diye merak ettim
bizdede vardi eskiden o adet canim ama simdi kimse yapmiyorr bohca fln kaldirdilar herseyi
Ayy bende neremle okuyorsam sandim kanamam geldi diyon simdi bı daha okuyunca kaynanam geldi yazmissin gözün Aydın olsun o vakit tatlım
tek sen degilsin canim yanlis anlayan okuyan bende öyle okudumm:26::26:
Canim buaralar arayan soran misafir cok oldugu icin fazla giremiyorum nete aksamlari aslin da gece saat 2-3 e kadar saga dön sola dön uyumuyorum da ama nete falan bakmak gelmiyor hic aklima tuaf bir sekilde.. Ayy bir kisi dahami rüyasin da görmüs beni toplam da seninle birlikte 4 kisinin rüyasina girdim burdan hepside olumluydu hayirdir insallah canim :))
Oglusum da 1 haftamiz kaldi ozamana kadar 4 kiloya ulasir heralde dedigin gibi tosun olucak sanirim..
Sen ne yapiyorsun canim zaman nasil geciyor hersey yolundadir insallah
ask olsun esra nasil aklina gelmeyiz biz senin yaaa ben dogurdugum halde butun gun aklim burda oluyorr nerdeyse
acab kim dogurdu naptilar diye merak ediyorumm
sen bizi dusunmuyorsun ozaman hihhhh
evet canim seni baya gören oldu ruyasinda hayirdir insallah diyelimm hayira ciksin
senin sezeryandan kacisin yok yanii
ya ben dogum yaptigimda birisi 5 kilo dogurmustu bebeginii ama normalmiyid sezeryanmiydi sormayi unuttum:26:
gerci hic sezeryana benzemiyordu poposu disariya firliyacak gibi beli iki buklum duruyorduu yani kesin normal dogum yapmis
Ayyy ne güzel haziran bebişleri pıtır pıtır geliyor. Bende bugün kontrole gittim. Bebişim gayet iyiymiş kilosu 3800 olmuş
Doktor cuma gel bakalım dedi. Rahimde yumuşama varmış. Hiç sancım çıkmadı ama karnım çok sertleşiyor hissediyorum bu hafta doğuracağımm makatımda ve kasıklarımda baskı hissediyorum.
ayy masallahhhh ne kadar kilo almis bebegin oylee sen normal dogum yapcaktin dimi :)))
Ayy kuzum sana imrendim calla Allah razı olsun Rabbim herkese senin kv gibi anlayişli ve merhametli insanlarla karşılaştırdın benim kv de suyunu bile ayağına istiyor tatile gelmiş Hanim yiyip içip kenara çekiliyor sinirden acillik oldum gecen gün sancılarım arttı o geldi geleli gece uyku yok tam sabaha karsı uyuya kalıyorum sabah erken kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum 1'e 2'ye kadar yatsam kalkıp da No kahvaltı hazırlayıp yemez illa önüne gelecek su dogum olsa da Nuran once gitse artık dü halimle benden hizmet bekliyor valla cok bunaldım kizlar
yaaa ne sinir bozucu kv den var cidden allahtan korkmuyorlarmi bunlar hicc kanri burnunda kadindan hizmet beklyiorlar
eski kafali kv delerdenmi seninkii gelin ne olursa olsun hizmet etmek zorunda kayinvalide elini hic birseye degmez diyenlerlerden
canimyaa sende hazirlama kahvalti fln yat uyu uykunu alinca kalk yemezse yemesinn sen kalkana kadar beklesin esin de birsey derse agrim var sancim var bilmiyormusun de
bakti olmuyor mcbur kalkar hazirlar ozaman birazcikta sende var cok yuz vermisin
denizkizii .canim bencede sen kayinvalideni pamuklara sar öp basina koy
kimselere gösterme nazar degmesinn valla bulunmaz kayinvalidelerden bu MASALLAHHHHHHH
maşallah canım ya bi kolay doğum daha
hafif bi sancı vurmuş ishal oldğunu sanmış
tuvalete gidip duruyomuş
neyse git gel tuvalet derken sabah olmuş
bi gitmişler ki dr. a ( zaten suni için gidecekti o gün doğum yapcaktı) 8cm açılması var
hemşire demiş saçları görünüyo
maşallah bi kez daha
darısı bize yaaaa
aaaaa ne kadar guzel bir dogum yapmiss masallahhh canimm bu haziran anneleri cok kolay dogum yapiyorrr ( BEN HARIC)
darisi sizlerin basina insallah bukadar kolay dogumu olur herkesinn
sen nerden duydun hikayesini yazmismi merak ettim :))
biz de bugün kv ile azcık evi düzenleyelim dedik
tezmzlik deil de
çekmecelerim filan çok karışmıştı
takılarım ıvır zıvırlar, takmadıklarım, giymediklerim
azcık azalsın diye, ama işte yorulduk
sanırım yorulduğumdan sol belimden bi sancı geldi ki
nefesim kesilir gibi oldu
sonra uzandım sağdan vurdu
böle biraz devam etti bi sağ bi sol
iğne batar gibi
dedim eşime hadi yürüyelm
gelince de ılık bi duş alırım sancılar artarsa gideriz
hava yağmurlu, avm ye gidelim dedik
anacım ona buna bakarken, onu mu alayım bunu mu alayım derken benm sancı yok oldu
şmdi tık yok
sadece elim ayağım şişti kocaman oldu o kadarcık ayakta durmaya
neyse elbette zamanı geldiğinde gelir
zaten daha evimiz temiz değil gelmesin
demeki senin kiz alisverise bayilacakkkkk
cicilere dalmistir o da gelmeyi unutmustur
Bu aksam sancim coktu. Hatta gebeligimdeki en gercekci sancimi yasadim. Sevincten deli olup hemen dakika tuttum ama sadece bir kez tekrarladi. Sonra azalip kayboldu. Oysa nasil sevinmistim bebgimle konusuyordum surekli "dayan annecim biraz aci cekecegiz ama gececek, cok guzel olacak her sey" dedim, yurudum, nefes egzersizine basladim. Ama gecti gitti. Hafif kasik agrim kaldi. Hicbir sey olmamasindan daha iyidir yine de. Belki bu sancilar 1 cm de olsa acilma yapmistir. Fakirin ekmegi umutmus
insallah acilman daha fazla olmusturda yarin bebisini kucagina alirsin canimm kandil sen ve bebegin icin hayirli gelir insallahh
canim moralini bozmusun bugun kararmsar olma kafanada olumsuz seyleri takma herseyde vardir bi hayirr :))
ve asla o internetteki yazan yazilari okumaaa
senin aklini bulandirmaktan moralini bozmaktan baska seye yaramazz.
biraz oluruna birak sanki daha haftasi varmis gibi gerilmeeden sakince beklee
kızlar oğlumuz dün saat 07:51 de sezeryanla dünyaya geldi.
3,345 kg ve 50 cm olarak..gayet sağlıklı kendisi..bugün hastaneden çıktık anca bi durabildim. Ben biraz sıkıntı yaşadım hala da devam ediyor ama harika bir duygu
sonra hikayemizi yazacağım. hepinizi öpüyorum
oyy masallah gözun aydin canimm allah bagislasin yavrunuu tebrik ederim masallah kilosu boyuda cok iyi oglusun
nasil bir sIKINTI yasadin acaba:))