2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
peki cnm doktorun doğrusunu biliyodur zaten hayırlısı inşallah ama inşallah şöyle bugece sancın tutar ve kolay bir normal doğum yaparsın ....

Mahsül güzel olursa hemen ikinciyi yapın
Bende eşime diyorum bakalım nasıl yapmışız diye
Ay cnm yaa valla akşam akşam güldürdün benii mahsül iyi çıkarsa 6-7 tane yapaın siz artık

canım sen ne alemdesin yaa bayadır rastlaşamdık seninle ne var ne yokk k.v hamaratlığını okudum helal olsun takdir ettim kendilerini valla tabilkide sana iş yaptırmıcakk dinlencen senn bol bol
eveit cnm yaa rastlaşamıyoruz bi türlü çünkü kayınvalideme ayıp oluyo böyle hipnoz oplmuş gibi bilgisayara bakınca farkediyorum kendimi ve ara veriyorum , e o zmaanda sayfalar ilerliyo sohbetler ilerliyo ve çıkmış oluyosunuz yetişemiyorum size ben iyiyim evdeyim gün sayıyom , hiç de sancım yok çok gıcık oluyom sancımın olmamasına , inşallah cnm sezeryanın güzel geçer ve kolayca ayaklanırsın sen de , şimdi çok heyecanlısın ben de böyle ertesi gün doğurcaklara ve günü belli olanlara çok imreniyorum ve heyecanlanıyorum...

cnm benim yaaa bizim neden bu sancılar tadımlık geliyo yaaaa şöayle bi adam akıllı sancım gelsin diye dua etmeye başladım, bunda hem kızımı kucağıma almak istemem hem de vücut ağrılarıma dayanamamam etkili tabi ama bazen de diyorum saçmalıyomuyum acaba çünkü daha 16 gün var

Aman cnm yaa çok sinir bozucu bi durum neyse ozaman aklına getirip de sinir olma ama çok da şımartma yaaa kahvaltısını, yemeğini sen hazırlamadan yemıyosa da yemesin yat aşağı sen keyfin gelince hazırla kahvaltıyı yemeği bi seslen gelirse gelir gelmezse de zıkkım yesin tövbe tövbeeee

Kızlar kociş 2 gündür yoktu bugece evde ve yattı beni de çağırıyo ben de yatim bari özlemiş beni gerçi kardeş kardeş karnımı sevmekten başka bişey yapmıyo ama yinede koca kocadır

bende 'lk defa uyumadim bi ugrym bakim dedim ne var ne yok masallah bi biz yokmusuz oglumla
aslinda dun doktordaydik ama ben gecer umuduyla sormadim doktorum pek sikayetlenmemden hoslanmiyo sen anlattikca ben telas yapiyorum diyo komik
ama boyle devam ederse gidemezsemde arycam cunku bugun bi ara tutuldum resmen evin ortasinda'bi yere otursam birinin yardimi olmadan kalkmam dklarimi aliyo ins gecer yoksa sakat psikolojisine buruncem iyice :26:

Sana da Hayirli geceler cnm hoş geldin
Valla cnm benimse belime bıçak gibi bı sancı giriyor ve belimi dogrultamiyorum ağrıdan sanırım dogum yakın o yüzden oluyor iki buklum yürüyorum kızım dogum pozisyonuna donmeseydi bugun sezeryana alıyordu bizi ama son anda kızım dondü bir hafta daha beklicez hadi iyisin doguramadik yine:)))

MasallAh kuzuna ve sana cok gecmis olsun Rabbim sana ve bebeğine saglık sıhhat verdin Anali babali büyütsün yavrunu insallah en kısa zamanda iyilesirsiniz ağrıların acıların gecer cnm

ayy çok heyecanlandım tebrik ederim cnm.. Allah analı babalı büyütsün.. arzu da doğum yapmış, tahmini doğum tarihlerimiz aynıydı bizim kızda hiç hareketlilik yok daha .. bende yavruma kavuşsaydım bir..

Haklisin CNN ya artık oyle yapacagım yatacam onun icin kalkıp kahvaltı hazirlamicam mutfak orda gidip yesin elinden alan niye yaptım yedin diyen de yok ben hizmet ettikçe o bekler valla canımı sokakta bulmadım birsey olsa bana bakacak degil yatacam bı aksam yemeğimi yaparım o kadar

Maşallah oğluna annesiAllahım esirgesinn
Gözünüzaydin..Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu..
Sıranı savdın canımm..hadi bakalım, darısı bekleyenlere

tebrik ederim. maşallah oğluşuna. kilo almıyor diye üzülüyordun. ama o seni utandırdı bak maşallah kilosuna boyuna

oy yok canim benimki sadece yururken olan ve sol bacagimi etkisiz hale getiren tuhaf bi agri ilk basta kolaydi dayanmak ama gittikce dayanilmaz oluyor/bugun oturup aglayacak kadar oldum hatta
ayy donmesine cok sevindim ama dondu diye hemen dogcak sanma sakin biliyosun oglumla cektik kizinin kulaklarini

çok sevindim canım bebişinin doğum pozisyonu almasına
umarım bi avazda kurtuluruz hepimiz enesibel gibi

hehehe ana kız alışverişe daldılar

valla öyle oldu canım ya
alışverişe dalınca unuttuk doğumu fln

canım tek doğumda olmaz bence de
3-4 ten sonra belki olabilr
annem 4 tane normal yapmış maşallah
hiçbi sıkıntısı yok çnkü ilk üçünü evde yaptığı için yırtık dikiş hiçbişeyi olmamış
en son ben hastanede olmuşum
bende de yine dikiş fln yok
ee rahim hemen kendini toparlıyor canım
sen kalbini bozma
nadir olan durumlar bunlar...

oyş ben de epilasyon aletinin jilet kısmıyla yapıyorum ama
onda görmem gerek aynayla yapıyorum
bugün kocişe yine de permatik aldırdım
çok acil bişey olursa mecbur permatik yaparım
ay doğuraydık kılları sonra düşünürz kızlar ya
benm de çoğaldı ama şuan doğum odaklıyım...

Cnm gözün aydın, tebrik ederim çok sevindim. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Doğum Hikayenide merak ediyorum cok bekletme bizi bide muzur görümcen ne yaptı geldimi hastaneye
ha şöyle ya size iyiliği faydası olmayana sizde ilgi gostermeyin!!! Tabi terbiyesizlik yapalım demiyorum ama kendimizi de bu halde kimselere ezdirmeyelim kızlar.

Bende cepten giriyorum şu an Çin işkencesi gibi valla yazmak zavallı kocişkom uyumuş ben gelene kadar bende şimdi hemen uyuyamam bari cepten okuyim sizi

Haha haaa hadi ordan bız anlamayız valla oyle kulak cekmekle olmaz o isler bakalım senin ogluşun mü benim kızım mı aceleci olacak benim ki simdi annesinin karnında tünel kazmakla meşgul çıktı çıkacak :))
Aynı benimde oyle oluyor ayağa kalkarken ve yürürken yorma kendini yat dinlen o vakit

Amin cnm cümlemize nasip etsin insallah valla sen anlatınca ne guzel dedim bir avazda kurtulmak bu olsa gerek sagol cnm simdi de dogum kanalına girmesi gerkiyor dönmesi yeterli degil anlayacağınız bakalım hayırlısı olsun

walla mıde yanması war tekme war bebısımın hıckırması bıle war ama sancı yok gelmeye pek nıyetlı deıl paşam

sende bendensin ama senin daha vaktin var benim haftam bile dolmuştu ama yinede sancı sıfırdı bebişde son ay hareketleri azalmıştı ama sunni sancı verince canlandı

Dediğin gibi cnm terbiyesizlik degil bu ama biraz sessiz kaldimi hemen ezmeye çalışıyorlar sonuçta benim annem degil ki ici yansın zorla da birşeyler olmuyor iste neyse bugünden itibaren bende kendi keyfime bakıyorum doktor dinlen dedi kociş birsey derse de cevabinivetirim abaya pek düşkün bugun hastaneye gidiyorum belkide doğuracam dıyı yemek yap annem açılınca yesin bak iste oğlu böyle derse anası ne yapmasın ki
Bende teldeyim cnm brlim ağrıyor pc den giremiyorum sende yat yorma kendini cnm

Kızlar ben ufaktan kaçıyorum telefon dan çok zor hem kolum ağrıdı hem gözüm hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar

[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
gecmis olsun canimmm gözun aydin hayirli ugurlu olsun allah bagislasin anali babali büyütsün insallahh :)))
hikayeniden paylas kisa zamanda bizle :)))

masallahhh kizina ne guzel süpriz yapmis son andaa gercekten bu haftalarda dönmesi cok buyuk süprizz :))) agrilarin kanamanda ondan olmus demekki. neyse kizin dönmusya hadi gözun aydin insallah dogum kanalinada iner yakinda :)) annesini cok bekletmezz

hadi gözun aydin seninde bol bol hasret gider KV le :)) bende basta okuyunca ranana gibi kanaman geldi dedigini sandim:26: sonra okuyunca anladim hee anladim cnaim tahmin ettimde yinede baska birseymi acaba diye merak ettim bizdede vardi eskiden o adet canim ama simdi kimse yapmiyorr bohca fln kaldirdilar herseyi

Ayy bende neremle okuyorsam sandim kanamam geldi diyon simdi bı daha okuyunca kaynanam geldi yazmissin gözün Aydın olsun o vakit tatlım
tek sen degilsin canim yanlis anlayan okuyan bende öyle okudumm:26::26:

ask olsun esra nasil aklina gelmeyiz biz senin yaaa ben dogurdugum halde butun gun aklim burda oluyorr nerdeyse acab kim dogurdu naptilar diye merak ediyorummsen bizi dusunmuyorsun ozaman hihhhhevet canim seni baya gören oldu ruyasinda hayirdir insallah diyelimm hayira ciksin senin sezeryandan kacisin yok yanii
ya ben dogum yaptigimda birisi 5 kilo dogurmustu bebeginii ama normalmiyid sezeryanmiydi sormayi unuttum:26: gerci hic sezeryana benzemiyordu poposu disariya firliyacak gibi beli iki buklum duruyorduu yani kesin normal dogum yapmis

ayy masallahhhh ne kadar kilo almis bebegin oylee sen normal dogum yapcaktin dimi :)))

yaaa ne sinir bozucu kv den var cidden allahtan korkmuyorlarmi bunlar hicc kanri burnunda kadindan hizmet beklyiorlareski kafali kv delerdenmi seninkii gelin ne olursa olsun hizmet etmek zorunda kayinvalide elini hic birseye degmez diyenlerlerden
canimyaa sende hazirlama kahvalti fln yat uyu uykunu alinca kalk yemezse yemesinn sen kalkana kadar beklesin esin de birsey derse agrim var sancim var bilmiyormusun debakti olmuyor mcbur kalkar hazirlar ozaman birazcikta sende var cok yuz vermisin
denizkizii .canim bencede sen kayinvalideni pamuklara sar öp basina koy kimselere gösterme nazar degmesinn valla bulunmaz kayinvalidelerden bu MASALLAHHHHHHH

aaaaa ne kadar guzel bir dogum yapmiss masallahhh canimm bu haziran anneleri cok kolay dogum yapiyorrr ( BEN HARIC)
darisi sizlerin basina insallah bukadar kolay dogumu olur herkesinn sen nerden duydun hikayesini yazmismi merak ettim :))

demeki senin kiz alisverise bayilacakkkkkcicilere dalmistir o da gelmeyi unutmustur

insallah acilman daha fazla olmusturda yarin bebisini kucagina alirsin canimm kandil sen ve bebegin icin hayirli gelir insallahh
canim moralini bozmusun bugun kararmsar olma kafanada olumsuz seyleri takma herseyde vardir bi hayirr :))
ve asla o internetteki yazan yazilari okumaaa senin aklini bulandirmaktan moralini bozmaktan baska seye yaramazz.
biraz oluruna birak sanki daha haftasi varmis gibi gerilmeeden sakince beklee

oyy masallah gözun aydin canimm allah bagislasin yavrunuu tebrik ederim masallah kilosu boyuda cok iyi oglusun
nasil bir sIKINTI yasadin acaba:))

ya kızlar ben bu doğum anında nefes tekniği. ya da sancı çekerken nefes alma olayını pek kavrayamadım. burada nefes egzersizi yaptığını söyleyenler var. sanırım karın nefesi almamız gerekiyormuş öyle mi. bunu tam anlatan videolar var mı?
sonuçta biz doğum koçlarıyla doğurmayacağız. ama benim kısmetse ebem için çok iyi diyorlar onlar yönlerdirir değil mi.
ıkınma nasıl bişey? ben yapabilecek miyim? hadi ıkınmak yerine kendimi kasarsam ne bileyim. nasıl ıkınacağımı nasıl bileceğim ya da doğru olduğunu.
ben stresliyken ya da rahat değilken afedersiniz tuvalet ihtiyacımı bile yapamam. sanki var olan ihtiyaç olduğu gibi biter.

Evet supriz yaptı ama ben biraz üzüldüm ne guzel sezeryana alacaktı beni kv de de gidecekti cok kafaya taktım kv gördükçe sinirlerim zipliyor birde yüzüme yapmadık yapmadık gülmedi yok mü sinir ediyor hic samimi degil neyse hayırlısı neyse o olsun kuzum

cok sagol senin kizcende iyidir insallah simdi buyumusturde yerime öp cnm

evet sevindim tek olmadığıma yoksa bende aliklik mı var diyecektim ama kafa dolu yanlış anlamam normal yani

Evet gercEkten sinirlerimi bozuyor oğlunun yanında kızım ne zahmet ettin boşver uğraşma bız yabancimiyiz bı çorba yeter dıyo ama yokken birsey demiyor mutfağın kapısında bı gözüküyor veya hic gelmeden kızım yardıma ihtiyacın var mı diyor arkamı donüyorum ki kimse yok dedim kaçtım misali ayy iyice nefret ededim geldi neyse kapatalım sinir oluyorum anlattikca cnm

Neyse cnm bana musade seni gördüğüme sevindim iyi bak kendine ve kızına bacağım ağrıyor ben çıkayım artık Hayirli geceler Rabbimeemabet olun

Son düzenleme:

canm tamda merak ettiğim seyleri sormussun
bize yardımcı olcak annleri bekliyoruz

canim ebe yönlendirior zaten napman gerektigini söylüyor turkiyedeki ebelerde mutlaka söylüyordurr
sanci esnasinda burnund derin nefess aliyorsun sonra agzinda derin derin üflüyorsunn
deryafdi sanirim dogum hikayesinde okurken bu teknigi ona ebesi su sekilde anlatmis
bir cicek koklar giib icine cekiyorsun enfesini sonra da bir corba yi sogumasi icin üfler gibi birakiyorsun agzindan :))
bunu yaparken benim ebem iki elimde duvara dayanarak dans eder gibi popomu saga sola hafif hafi sallamami soluyordu

en son tmm dogum sirasinda ikinmaya sira gelmeden öncee burnumdan derin nefes almami agzimdan 3 kkez hizli hizlu uflememi soyledi püf püf diyerek ikinmayi sen beceremesende o kendiliginden gelyor ve ikiniyorsun ama bagirmiyacaksin ikinma esnasinda agzini kapatarak popona dogru ikinacaksin benim yöntemim buydu ama ben bunu 3 oldugu halde tek basima basaramazdim ebe yönlendirmeseydi bazende ister istemez gelisi guzel birakiyorsun herseyi yani o an nasil davranman gerektigi kuralalri herseyi unutabilyiorsun :)))

TALIAA

doğumu hep normal düşünüyordum ama 3800 kiloyu duyunca korkmaya başladım. Cuma suni sancı verecekler bakalım doğurabilecekmiyim.:26: dualarınızı esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…