2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım bende lazere gidiyordum ama hamile kaldıktan sonra o eski halinden eser kalmadı. böyle accayip kıllandım. Param çöpe gitti Hemide bi ton para saymıştım.

Bu aksam sancim coktu. Hatta gebeligimdeki en gercekci sancimi yasadim. Sevincten deli olup hemen dakika tuttum ama sadece bir kez tekrarladi. Sonra azalip kayboldu. Oysa nasil sevinmistim bebgimle konusuyordum surekli "dayan annecim biraz aci cekecegiz ama gececek, cok guzel olacak her sey" dedim, yurudum, nefes egzersizine basladim. Ama gecti gitti. Hafif kasik agrim kaldi. Hicbir sey olmamasindan daha iyidir yine de. Belki bu sancilar 1 cm de olsa acilma yapmistir. Fakirin ekmegi umutmus

Mahsül güzel olursa hemen ikinciyi yapın
Bende eşime diyorum bakalım nasıl yapmışız diye

mahsül sevdim bbunu gece gelsin eşim dicem senin gibi ay çok hoş
hastane sorası gelince resim koyarık beraberde bakalım bir daha bu sancılı günler geçircez kesin
bir mahsül sonucu verelim

Canım bende lazere gidiyordum ama hamile kaldıktan sonra o eski halinden eser kalmadı. böyle accayip kıllandım. Param çöpe gitti Hemide bi ton para saymıştım.
belki hamilelik hormonlarının etkisidir. ben de tersine çıkma süreleri çok uzadı. jiletten sonra bile. sen kaç seans gittin. ben üç seans gitmiştim, dördüncüye ha gittim ha gideceğim derken hamile kaldım.
belli olmaz doğumdan sonra hormanların tersine döner ve bir kaç seans daha gider bitirirsin

Ben 10 seans gitmiştim. Koltuk altım ve malum bölge yeniden canlandı kanlandı. diğer bölgelerde sıkıntım yok. Doğumdan baya bi sonra tekrar giderim ama lazere gitmeyi düşünmüyorum. Esmerdim iyice karardım gidersem iğneli epilasyona gideceğim. O kesin sonuç veriyormuş

Son düzenleme:

10 seans sonrası bitmesi gerekmez miydi?
ben toplam 8 seanslık ödeme yaptım. 3 seans sonrası bile mutluydum ben.daha 5 seans var gideceğim.

ALLAH SENİİİ:78:

olsun tatlım bu ıyıye ısarett nsl kı bol yuruyus yapan bırısısın sen kı acılman olmurtur benced gıt gıde artır ınsl sancıların ve kendılgıınden rabbım ın emrı ıle gelır bebegın merak etme dua ıle ınsl normalınden kucgaına alırsın melegınıııı

ii geceler hnmlarrr bis uyku moduna gecıyoruzz paşam la saglıckala kalınnnn

Bencede oyle yap tatlim bu halinle senden medet imanın hizmet bekleyenin vicdanı ve Allah korkusu yoktur bence bir iyiliğini görsem hadi onun hayırına dicem ama yok torunu olacak eli bos gelmiş o kadar yani ne diyim neyse anlattikca sinirlerim bozuluyor
Hamilelik takvimin bile bitmis senin hala doğurmadım mı kiz sen neyse geç olsun da güç olmasın Rabbim bir avazda kurtardım seni cnm

Allahım saglikla kavustursun yavruna..
Rahat, kolay bi dogum olur ins..dualarımız seninle.

Spinal olacakmış, cokta guzel geçer cnmhaberlerini bekliyoruz

hayırlı geceler kızlaar
geceleri hep böyle şenlik mi oluyo burası maşallah kimsenin uyumaya niyeti yok gibi
doğum yapan arkadaşları tebrik eder benim gibi her günü eli boş bitirenleri de teselli mahiyetinde gözlerinden öperim
bişeyi merak ediyorum benim gibi belinin ağrısından dolayı topallayarak yürümek zorunda kalan var mı ? korkuyorum böyle kalcam diye :26: adım attığım gibi kopmaya niyetleniyo sanki belim

bol bol dınlenemıormkı basurumda war canım cok yanıo bnm hamılelıgım en basından berı cok kotu gecıo 7. aya kadar kusmalarım surdu 8. ayım yenı bıttı tam yemek yemeye basladım mıde yanması cıktı sıslıklerım cıktı cok kotu bı haldeyım ((

ben kocısımı beklıorm 4-12 calısıodu bugun gelıcek bırasdan ondan uyumadım :)) benımde oleydı belım topallıodum acıle gıdıp serum yıodum agrı kesıcı fln dr.ma danıstım oda bana kalsıyum demır eksıklıgını gıderıcı kemıklerı guclestıren bı ılac werdı dr.na danıs bu konuyu gerekenı yapıcaktır artık agrım yok belımden yana Allaha sukur.. umarım senınde en kısa zmnda gecer cnm...

Benim annem 3 normsl dogum yapmis idrar problemini ben kendimi bildim bileli yasar. Her disari cikmamizda wc arariz..diger durumlari hic sormadim ams benim kv annemden buyuk ve kadinin hic boyle sorunlari yok o sezeryan olmud 3 tanr...bana surekli der dr ikna et sezerysn ol dir..annemde sezeruan ol der hep..ama ben aslinda normal istiyorum ama hepsinin artisi eksisi var tabi.meselsa bi arkadasimda hamilelikte hsryerim bozuldu bari otasi normal kalsin die keyfi srzeryan oldu..ama ben bayiliyorum boyle kolay oykuleri okuyunca Allah hepimizin hakkinda hsyirlidimi versin
.onemli olan bebisler ve bixim sagligimiz

kızlar oğlumuz dün saat 07:51 de sezeryanla dünyaya geldi.
3,345 kg ve 50 cm olarak..gayet sağlıklı kendisi..bugün hastaneden çıktık anca bi durabildim. Ben biraz sıkıntı yaşadım hala da devam ediyor ama harika bir duygusonra hikayemizi yazacağım. hepinizi öpüyorum

Allahım sıze bagıslasın hep saglıklı olsun ıns. yasadıgın sıkıntılarıda en kısa zmnda atlatıp bebegıne odaklanıcaksın bı sure sora unutucaksın acılarını daha dogum yapmadım ama yapan arkadaslarım hep bole dıolar :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…