güzel olmaz mı her bebek güzeldir.
ben de jiletten sonra çok hassaslaşıyorum. yapmak zorundayım çünkü hamilelik öncesi lazer yaptırdığım için jilete devam. zaten çok sık ve kalın değiller. çıkma zamanları da baya uzun.
epilasyon aletimin jileti de yok
ayna kullanmak façadan sonra aklıma geldi zaten
Mahsül güzel olursa hemen ikinciyi yapın
Bende eşime diyorum bakalım nasıl yapmışız diye
belki hamilelik hormonlarının etkisidir. ben de tersine çıkma süreleri çok uzadı. jiletten sonra bile. sen kaç seans gittin. ben üç seans gitmiştim, dördüncüye ha gittim ha gideceğim derken hamile kaldım.Canım bende lazere gidiyordum ama hamile kaldıktan sonra o eski halinden eser kalmadı. böyle accayip kıllandım. Param çöpe gittiHemide bi ton para saymıştım.
belki hamilelik hormonlarının etkisidir. ben de tersine çıkma süreleri çok uzadı. jiletten sonra bile. sen kaç seans gittin. ben üç seans gitmiştim, dördüncüye ha gittim ha gideceğim derken hamile kaldım.
belli olmaz doğumdan sonra hormanların tersine döner ve bir kaç seans daha gider bitirirsin
Ben 10 seans gitmiştim. Koltuk altım ve malum bölge yeniden canlandı kanlandı. diğer bölgelerde sıkıntım yok. Doğumdan baya bi sonra tekrar giderim ama lazere gitmeyi düşünmüyorum. Esmerdim iyice karardım gidersem iğneli epilasyona gideceğim. O kesin sonuç veriyormuş
10 seans sonrası bitmesi gerekmez miydi?
ben toplam 8 seanslık ödeme yaptım. 3 seans sonrası bile mutluydum ben.daha 5 seans var gideceğim.
güzel olmaz mı her bebek güzeldir.
ben de jiletten sonra çok hassaslaşıyorum. yapmak zorundayım çünkü hamilelik öncesi lazer yaptırdığım için jilete devam. zaten çok sık ve kalın değiller. çıkma zamanları da baya uzun.
epilasyon aletimin jileti de yok
ayna kullanmak façadan sonra aklıma geldi zaten
olsun tatlım bu ıyıye ısarett nsl kı bol yuruyus yapan bırısısın sen kı acılman olmurtur benced gıt gıde artır ınsl sancıların ve kendılgıınden rabbım ın emrı ıle gelır bebegın merak etme dua ıle ınsl normalınden kucgaına alırsın melegınııııBu aksam sancim coktu. Hatta gebeligimdeki en gercekci sancimi yasadim. Sevincten deli olup hemen dakika tuttum ama sadece bir kez tekrarladi. Sonra azalip kayboldu. Oysa nasil sevinmistim bebgimle konusuyordum surekli "dayan annecim biraz aci cekecegiz ama gececek, cok guzel olacak her sey" dedim, yurudum, nefes egzersizine basladim. Ama gecti gitti. Hafif kasik agrim kaldi. Hicbir sey olmamasindan daha iyidir yine de. Belki bu sancilar 1 cm de olsa acilma yapmistir. Fakirin ekmegi umutmus
Bencede oyle yap tatlim bu halinle senden medet imanın hizmet bekleyenin vicdanı ve Allah korkusu yoktur bence bir iyiliğini görsem hadi onun hayırına dicem ama yok torunu olacak eli bos gelmiş o kadar yani ne diyim neyse anlattikca sinirlerim bozuluyorKızlaaar ben kıyamam size yaa Allah korkusu yokmu o kadınlarda ne biçim kaynanalar bunlar yaa düşmanlarmı size yazık günahtır.... Ben kaynanamı öpim de pamuklara sarim valla
Cnm benim yaa ben de çok heyecanlanırdım yerinde olsam , cnm emin ol doğunca öyle bir duygu seli yaşayacaksınki bu korkularını unutacaksın çünkü bizim vücudumuz anne olmak için programlanmış hiç korkma
AAAAA ne güzel yaaa ben de böyle doğum istiyorum süpermişşşşşşşşşş darısı başımıza valla....
Hamilelik takvimin bile bitmis senin hala doğurmadım mı kiz sen neyse geç olsun da güç olmasın Rabbim bir avazda kurtardım seni cnmBu aksam sancim coktu. Hatta gebeligimdeki en gercekci sancimi yasadim. Sevincten deli olup hemen dakika tuttum ama sadece bir kez tekrarladi. Sonra azalip kayboldu. Oysa nasil sevinmistim bebgimle konusuyordum surekli "dayan annecim biraz aci cekecegiz ama gececek, cok guzel olacak her sey" dedim, yurudum, nefes egzersizine basladim. Ama gecti gitti. Hafif kasik agrim kaldi. Hicbir sey olmamasindan daha iyidir yine de. Belki bu sancilar 1 cm de olsa acilma yapmistir. Fakirin ekmegi
umutmus
yarın 12.00da giriyorum spinale canlar..
bugün son tetkikler vardı herşey uygun spinal için..
çok telaşlıyım ben sanırııııım..
sabah 9 da hastanede olucam 12de alacaklar..
dualarınızı eksik etmeyin..
içimi rahatlattın canım vallla :)erken dogan bebekler hemen toparlıyorlar ama cok hastalıklıda olabiliyor.birde şişlikkk ve yanma var demişsin bendede var canım genzimde yanma çokkk fenaa nasıl geçicek bilmiyorumm.ayaklarında varsa şişlikkk yastık koyy ayaklarının altına bol bolll dinlen canımmm.
hayırlı geceler kızlaar
geceleri hep böyle şenlik mi oluyo burası maşallah kimsenin uyumaya niyeti yok gibi
doğum yapan arkadaşları tebrik eder benim gibi her günü eli boş bitirenleri de teselli mahiyetinde gözlerinden öperim
bişeyi merak ediyorum benim gibi belinin ağrısından dolayı topallayarak yürümek zorunda kalan var mı ? korkuyorum böyle kalcam diye :26: adım attığım gibi kopmaya niyetleniyo sanki belim
iyi geceler bayanlar ne var ne yok
Normal doğum yapanlar
normal doğum sonrası idrar torbasında sarkmalar, vajen genişliği (ilişkide zevk alamama), idrar kaçırma gibi problem yaşayanlar var mı. Varsa bu problemlerini çözebildiler mi diye çok merak ediyorum.
kızlar oğlumuz dün saat 07:51 de sezeryanla dünyaya geldi.
3,345 kg ve 50 cm olarak..gayet sağlıklı kendisi..bugün hastaneden çıktık anca bi durabildim. Ben biraz sıkıntı yaşadım hala da devam ediyor ama harika bir duygusonra hikayemizi yazacağım. hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?