2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

peki ıkındık diyelim.nefesini tutarak ıkınmak en fazla ne kadar sürerki. sonra nefessiz kalınca nefes alıp tekrar mı ıkınacaksın. ayyy komik oldu bu soru. yaşayınca anlarsın diyeceksin dimi.

ayy canimyaa allah yardimcin olsun bol bol sabir versin bosver ya hic takma kafanaaa o yokmus gibi davran keyfin ne istiyorsa öyle yap yorma kendinii insallah kizin cabucka gelirde kurtulursun kv dende :)) canim iyi geceler allah rahatlik versin kendine iyi bak :)
TALIAA

doğumu hep normal düşünüyordum ama 3800 kiloyu duyunca korkmaya başladım. Cuma suni sancı verecekler bakalım doğurabilecekmiyim.:26: dualarınızı esirgemeyin.

hayirlisi olsun canim demekki hakinda bu hayirli olcakmiss :)) insallah dogumun kolay olur canim sorunsuz bebegini kucagina alirsin hemencecik cok uazmadan bir avzda dogurusun korkma canim yaa biraz önce ben esraya yazmistim burda biris 5 kilo dogurmustu ben le birliktee valla benden cabuk yuruyordu kadinnsanki onu doguran bendim:26::26: kaplumgaba gibi gidiyordum rabbim yardimcin olsun canim benim etmez olurmyuz tabiki ederir. sende kendine gelince durumundan haberdar et bizler unutmaa :))

Sevgili dünürüm nasılsın damadım nasıllar bakim bak elini çabuk tut bizim kiz geldi geliyor sonra ben büyük gelin istemem deme ha:)))

Iyiyim cok sükür canim migde yanmalariyla basa cikamiyorum don siralar onun disin da cok sükür hersey yolun da.. Sende iyisin anladigim kadariyla kayinvaliden disin da.. Allah sabir versin canim bu halinle faydasi yok birde zarari var..
Kizimiz dönmüs hemde bu haftalar da cok sevindim senin adina inan canim insallah biran önce kanala da yerlesir ama sen ne yap ne et haftaya carsambadan önce dogurma tut tuta bildigin kadar icin de önce benim oglan bir gelsin sizin acelemiz yok :))

Ay canim benim koca normal de bu hafta da yoktu eve geldi cok sükür ama nasil geldi bi sor :) bütün avusturyayi sel basti suan iki gün daha dursa göreve göndereceklerdi bi gidince de ben dogurmadan gelemezdi okadar felaketin icinden.. Bende dün gece aradim tam toplantilari oldugu saatte cok sancim var galiba doguruyorum cabuk gel diye.. Tabi buda o panikle hazir da bekleyen arabaya bindi geldi.. Gercekte hic sanci falan yok sirf kocisi eve getirebilmek icin :) simdi iyiki de aramisim diyorum hos birsey degil ama tam 1 ay evde kalicak ne güzel ne yapayim yalniz doguma gidecektim yoksa.. Canim girmeye calisiyorum hatta bazan girip gecmisi okuyayim derken ya bi tlf yada biri cat kapi geliyor sonra da aklimdan cikiyor inan..
Ayy senin sadece 1 günün kaldi doguma allahin izniyle kurtuluyorsun dogumdan sonra güzel haberlerle geliceksin insallah

Hayatim nasil unuturum sizi gün icin de kac defa aklima geliyorsunuz bak vallahi.. Belki asagida ismimi görüyorsunuz da cok kez girip gecmisi okuyayim derken biri geliyor veya birsey oluyor aradan cikiyor öyle.. Geceleri de inan son 4-5 gündür hep moralim bozuk kafama bir sürü sey takip duruyordum kocam olmadigindan yanim da, birde üstüne hastalik derecesin de migde yanmalarim var her agzima aci su geldigin de kusar oldum aci aci.. Hamileligin basin da wc bekledigim gibi simdide ya wc basindayim yada yatakta saga dön sola dön okadar kafam da düsünceyle derken hic pci acamiyorum veya tlfu elime almak bile gelmiyordu inan aklima.. Yukarda da yazdigim gibi en sonun da kocami getirdim eve az biraz kurnazlik yapip simdi biraz rahatim keyfim yerin de sükür, cok fazla karamsarlasmistim iki bucuk haftadir kocam yok birde üzerine bu sel felaketi yüzünden 1 aya yakin gelemeyecegini duyunca cok kötü olmustum..
Bugün ctg e girdim iste hic sancim cikmadi bebek hala makat gelisi bu saatten sonra dönse bile gec artik dogum kanslina girmesi falan zor normal dogum da en az 4 hafta öncesinden dönmesi saglikli onun disin da sonuc 50% yine sezeryanla sonuclanir dediler.. Terminimizi aldik cok sükür simdiden heyecandan duramiyorum zaman gecmek bilmiyor..
Canim 5 kiloyu nasil dogurmus kadin ya eminmisin normal oldugundan?? Hani normal dogurmussa bile kac dikisi vardir düsünemiyorum bile

hepinize çok teşekkür ederim. Böyle birbirimizi görmeden samimi şekilde dua etmeniz ne kadar hoşuma gidiyor anlatam.Allah razı olsun sizden

peki ıkındık diyelim.nefesini tutarak ıkınmak en fazla ne kadar sürerki. sonra nefessiz kalınca nefes alıp tekrar mı ıkınacaksın. ayyy komik oldu bu soru. yaşayınca anlarsın diyeceksin dimi.

evet canim zaten ikinma en son olan is hemen ikimaya izin vermiyorlar ama benim dayanamadigim zaamnlarda ikiniyodum ne yazikki buda bebegi SIKINTIYA Sokuyordu ikinmaya baslayinca zaten ebe diyor deva, et devam et diyee nefesin kesilene kadar ikiniyorsun evet ve sonra zaten ikinma duygusu bir an geciyorr sanci geri gelnce tekrar derin nefes alip ikiniyorsun en son anda ikinma duygusu gelmesede ebe ikinmaya devam et diyorr bebegin son kafa cikma olayinda yani ve mutlu son bebek doguyorr
dunyanin en tali varlgi geliyorr kucaginaa

Bebeğin eşi içinde ıkınıyormusun yoksa o kendiliğinden mi düşüyor :44:

çok teşekkür ederim. çok faydalı oldu kafamda netleşti biraz

Kızlar başım dönüyor, midem bulanıyor kasık ağrılarım var. Ne yatabililiyorum ne uzanabiliyorum nede oturabiliyorum. Oturunca alttan yukarı baskı oluyor. Gidim biraz uzanayım. en iyisi uzanmak. İyi geceler

canim benimya saka yapmistim ben zaten kolay degil artik son haftalarda hersey daha cok zor geliyor bende son haftalarmda pc ye girmekten neftret eder olmustum hatirliyorsan demistim burda bunuda sirf can skintisindan giriyordum :)))
esinin gelmesinde cok sevindim canim bir ay gelemeseydi cok kötu olcakti dogumunda yaninda olamamadigini dusunmek bile istemyiorum :))) ne yaptiysan cok iyi yapmisin ahh ahh o migde yanmalarindan ne cektim ben bikmistim hayattan
sodayi sakizi fln deniyorsundur mutlaka dondurma yemeyide dene yine wasser eis varda onu ye cok iyi geliyor
canim bu saaten sonra dönmesin bencede artik senin tosuncugu dogurmak kolay olmzayok canim emin degilim sormayi unuttum maleseff zaten iki defa gördum ondada firsat olmadi ama sezeryan olmus bir kadina benzemyiordu butun belirtiler normal dogum yaptigina isaret ediyordu

hepinize çok teşekkür ederim. Böyle birbirimizi görmeden samimi şekilde dua etmeniz ne kadar hoşuma gidiyor anlatam.Allah razı olsun sizden

amin canmim cumlemizden allah razi olsun bencede cok güzel bir duygu burda birbiirimize dua ediyor olmamiz . inanki ben cogunu kirk yildir taniyormusum gibi sanki cok yakinimda yasiyormusunuz gibi geliyorr
Bebeğin eşi içinde ıkınıyormusun yoksa o kendiliğinden mi düşüyor :44:
kendiliginden düsüyor canim onun icin extra bir efor sarf etmiyorsun ama sunu sanci gibi birsey verdi ebe serum gibi koluma takti
o esinin düsmesine neden oluyormuss diger iikisinde de kendiliginden ciktigini hatirliyorum ama öyle sanci verici ilac verdilermi hci hatirlamyorum :)) sadece cikarken kucuk br aci sanci hissediyorsun pit diye dusuyor sonra cok hafif bir sekidle geciyor yani :))

çok teşekkür ederim. çok faydalı oldu kafamda netleşti biraz

rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)))

kizlar ben yatiyorum artik aslinda coktan yatcaktim kizimi bugun erken uyutmustum ama sohbet tatli geldi uykudan valla:26:
neyse heerkese iyi geceler allah rahatlik versin hepinizee dogum yapacaklara kolaylik versin yapanlara gecmis olsunn diliyorum :))

Evet canim yasasin kötülük demiyorum tabiiki ama kurnazlik yapip doguruyorum gel diye aramasaydim babasi oglunu dogumdan 1 ay sonra görebilecekti tek basima bebekle birde sezeryanla allah korusun direk bunalima girmistim kesin..
Hatirlamazmiyim son günlerimi hic bir sey tat vermiyor kizim neden dogmuyor diye resmen isyan ediyordun canim ama bak simdi
Ne güzel kollarin da yavrun kurtuldun ne güzel darisi geride kalanlarimizin basina insallah :)
Birtek dondurma fayda ediyor canim artik oda eskisi kadar degil maden suyu veya soda ictigim an direk wc e kosuyorum agzimdan ictigimin hepsi aci aci cikiyor tekrar..
Artik 9 ay sabrettim yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim son bir hafta daha dayanicam ne yapalim..

Sanada iyi geceler kizini benim yerime de öp kokla kendine iyi nak canim grsz :)

Miraç kandiliniz mübarek olsun arkadaslar. Allah sizi sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Hayirli evlatlar ve hala dogum yapmamis olan arkadaslara kolay dogumlar nasip etsin rabbim insallah.

Son düzenleme:
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar akşam 10 dan beri kasığımdan başlayıp bacaklarıma ve belime yayılan agrım var biraz öncede nişan wc de peçeteye nişan geldi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu güzel mübarek günde kolay bir doğum yapayım her derdin devasıdır dua öpüldünüz biraz daha bekleyip hastaneye gidicem

:119::119::119::119::119::119::119:
kandiliniz mübarek olsun. hayırlara vesile olsun inşallah

Ben doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun

Allah yardımcınız olsun... yavrularınızı sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah

Son düzenleme:
Kandilimiz mübarek olsun hanımlar, bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı doğumlar yapalım inşallh.

Ben doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun
Rabbim bi avazda kurtarsın insallah sizi
güzel haberlerinizi bekliyoruz

genital bölgemi bilmiyorum göremiyorum ama göğüslerim çok karardı.göğüs ucu falanda değil neredeyse yarısı karardı göğüsümün çil çil oldu hep.herhalde geçer.

Ya evet benim de uclar degil nerdeyse tumu karardi.canim sikiliyor bu duruma.bir de bugun vajinal muayenem var cok gerginim nedendir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…