2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun oncelıkle.
Allah izin verirse bende yarın minik yavrumu sezeryan ile kucağıma alacağım.
çok şükür günlerimiz bitti
Allah herkesi kurtarsın bir avazda ...

Günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar
Ben dün gece hastanelik oldum midem beni mahvetti
Serum verdiler de biraz kendime geldim çok şükür
Ya benim aklıma takıldı doktorum dün alttan muayene edip cuma günü hazırlıklı gel bebek çok aşağılarda açılma da var falan dedi ama sancım olmazsa ne olacak ki
Suni sancı verse o işe yarar mı ki
Çok kafam karıştı daha günüm de var ama anlamadım ki..
Önce pazartesi demişti sonra cumaya aldı

canım yaa ağla ağla helak oldum burda Allah hayırlı ömürler versin sana ve bebeğine

inşallah, valla sizler olmasanız çok cahil kalacakmışım çok şey öğrendim öğreniyorum buradan doğumdan sonrada öğrenmeye devam edeceğim, gizli saklı bir şekilde gireceğim artık mecbuuurrr,hem sizleri özlerim ben yaa çok alıştım, burda kimsem yok sizler en yakın arkadaşlarım oldunuz benim

Bilen arkadaşlar vardır, plesanta privea nedeni ile riskli bir hamilelik dönemi geçirdik ama çok şükür hiç kanama yaşamadan 37. haftamıza geldik, cumartesi yapılan son kontrolümüzde 3100gr ağırlığında ve 50 cm boyunda olduğumuzu öğrendik, doktorumuz daha fazla beklememizin gerekmediğini, normal doğum başlama riskinin olduğunu söyleyince, 7 Haziran saat 11:30 da genel anestezi ile can oğlum Emir Kaan'ın hem onun hemde annesinin sağlığı için dünya'ya merhaba demesine karar verdik, umarım çok sağlıklı ve mutlu bir bebek olur ve bundan sonraki tüm kararları birlikte verme şansına sahip oluruz. Dualarınızı eksik etmeyin...

Canım bende lazere gidiyordum ama hamile kaldıktan sonra o eski halinden eser kalmadı. böyle accayip kıllandım. Param çöpe gitti Hemide bi ton para saymıştım.
bende lazere gidiyodum 3 seans gittim sonra hamile kaldığımı öğrendim bıraktım ama benim bayaa azaldı,çok az var, doğumdan sonra devam edeceğim ama diyolarki hamilelikten dolayı azalmıştır sonra çoğalır :26: inşallah çoğalmaz bir sürü paramız boşa gitmesin

EFENDIMIZ IN SEMAYA YUKSELDIGI BU GECEYI BOL DUA ILE MELKELERIMIZ,VATANIMIZ,IALEMIS VE TUM MUSLUMAN AILEMI ICIN HAYILRI DILEKLERLE GECIRMEK DILEGIMLEEE BU GUNDE DOGAN-DOGACA MELEKLER NE KADAR DA SANSLIII DUA ILE INSLLLL
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun.

Zaman azalıyor ve ben yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım. Hem doğum hemde bebeğe bakım konusunda kaygı duyuyorum. İnşallah iyi bir anne olabilirim. Bu aada ben bebeği rüyamda görmeyi bıraktım bu sefer eşim başladı. Dün rüyasında ultrasonda bebeği izliyomuş. poposunu görmüş! Kollarını açmış yüzer gibi yapıodu diyor. Bugünde bebek arabasıyla gezdirirken görmüş. O da sanırım oğlunu merak etmeye sabırsızlanmaya başladı:)

Ya evet benim de uclar degil nerdeyse tumu karardi.canim sikiliyor bu duruma.bir de bugun vajinal muayenem var cok gerginim nedendir bilmiyorum

göğüslerim öyle,bacaklarım çatladı.ne olacak bu durum bilmiyorum.göğüsler düzelirde çatlar düzelmez artık.ne yapalım bebişlerimiz sağlıklı olsunda katlancaz artık.

Allah yavrunu kolaycacık hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah

belki cumaya kadar sancın gelir.gelmezsede açılmada varmış suni sancı yarar yani.inş suni sancıya gerek kalmadan sancın gelir.hurma çörek otu falan ye.

gözün aydın canım hayırlı ömürlü olsun bebeğin

herkese hayırlı kandiller. herkes bir bir doğuma gidio yaa. bugünde doğum yapacak arkadaşlar çoğalmış hepsine hayırlı doğumlar. mubarek günde dualar eşliğinde doğumlarını yaparlar inş.

canım allah uzun ömürler versin. tebrik ederim... darısı başımıza inşallah sağlıkla kavuşalım artık hepimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…