Sezeryan günü alan anneler nasıl dayanıyorsunuz ya. Benim cuma kontrolüm var ve yatışım yapılabilir suni sancı verip doğumu başlatabilirler. Kalbim dayanmıyor çok heyecanlıyım
Bir yandanda korku bastı kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum. Anne olmak için daha çocuğum. Daha yapacak çok şeyim war gibi geliyor. Depresyona girmesem iyi.:99::99::100::100:
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş diyip şükretmek lazım.
Normal doğum yapanlar
normal doğum sonrası idrar torbasında sarkmalar, vajen genişliği (ilişkide zevk alamama), idrar kaçırma gibi problem yaşayanlar var mı. Varsa bu problemlerini çözebildiler mi diye çok merak ediyorum.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar akşam 10 dan beri kasığımdan başlayıp bacaklarıma ve belime yayılan agrım var biraz öncede nişan wc de peçeteye nişan geldi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu güzel mübarek günde kolay bir doğum yapayım her derdin devasıdır dua öpüldünüz biraz daha bekleyip hastaneye gidicem
Ben doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun
bıs ıyıyız safak sayıyoruz sız naıslsınız meleıgnızle cnm benımmiyi geceler bayanlar ne var ne yok
gözun aydın keeppp hayırlısı evlat olu r ınslll paşa cınnnkızlar oğlumuz dün saat 07:51 de sezeryanla dünyaya geldi.
3,345 kg ve 50 cm olarak..gayet sağlıklı kendisi..bugün hastaneden çıktık anca bi durabildim. Ben biraz sıkıntı yaşadım hala da devam ediyor ama harika bir duygusonra hikayemizi yazacağım. hepinizi öpüyorum
o anda hepsı aklımıza geems ebeler yonlendırırı ınsl rezene cımmya kızlar ben bu doğum anında nefes tekniği. ya da sancı çekerken nefes alma olayını pek kavrayamadım. burada nefes egzersizi yaptığını söyleyenler var. sanırım karın nefesi almamız gerekiyormuş öyle mi. bunu tam anlatan videolar var mı?
sonuçta biz doğum koçlarıyla doğurmayacağız. ama benim kısmetse ebem için çok iyi diyorlar onlar yönlerdirir değil mi.
ıkınma nasıl bişey? ben yapabilecek miyim? hadi ıkınmak yerine kendimi kasarsam ne bileyim. nasıl ıkınacağımı nasıl bileceğim ya da doğru olduğunu.
ben stresliyken ya da rahat değilken afedersiniz tuvalet ihtiyacımı bile yapamam. sanki var olan ihtiyaç olduğu gibi biter.
amın ınsl rabbımkolaylıklar versın cnm benımKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar akşam 10 dan beri kasığımdan başlayıp bacaklarıma ve belime yayılan agrım var biraz öncede nişan wc de peçeteye nişan geldi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu güzel mübarek günde kolay bir doğum yapayım her derdin devasıdır dua öpüldünüz biraz daha bekleyip hastaneye gidicem
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNMBen doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNgünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun oncelıkle.
Allah izin verirse bende yarın minik yavrumu sezeryan ile kucağıma alacağım.
çok şükür günlerimiz bitti
Allah herkesi kurtarsın bir avazda ...
bıs ıyıyız safak sayıyoruz sız naıslsınız meleıgnızle cnm benımm
gözun aydın keeppp hayırlısı evlat olu r ınslll paşa cınnn
o anda hepsı aklımıza geems ebeler yonlendırırı ınsl rezene cımm
amın ınsl rabbımkolaylıklar versın cnm benım
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM
AMINNNNNNNNNNNNNNNNN
o ne canım ya
neden yapıldı?
hayırlı uğurlu olsun allahh analı babalı büytsün canım...kızlar oğlumuz dün saat 07:51 de sezeryanla dünyaya geldi.
3,345 kg ve 50 cm olarak..gayet sağlıklı kendisi..bugün hastaneden çıktık anca bi durabildim. Ben biraz sıkıntı yaşadım hala da devam ediyor ama harika bir duygusonra hikayemizi yazacağım. hepinizi öpüyorum
peki cnm doktorun doğrusunu biliyodur zaten hayırlısı inşallah ama inşallah şöyle bugece sancın tutar ve kolay bir normal doğum yaparsın ....
Ay cnm yaa valla akşam akşam güldürdün beniimahsül iyi çıkarsa 6-7 tane yapaın siz artık
eveit cnm yaa rastlaşamıyoruz bi türlü çünkü kayınvalideme ayıp oluyo böyle hipnoz oplmuş gibi bilgisayara bakınca farkediyorum kendimi ve ara veriyorum , e o zmaanda sayfalar ilerliyo sohbetler ilerliyo ve çıkmış oluyosunuz yetişemiyorum sizeben iyiyim evdeyim gün sayıyom , hiç de sancım yok çok gıcık oluyom sancımın olmamasına , inşallah cnm sezeryanın güzel geçer ve kolayca ayaklanırsın sen de , şimdi çok heyecanlısın ben de böyle ertesi gün doğurcaklara ve günü belli olanlara çok imreniyorum ve heyecanlanıyorum...
cnm benim yaaa bizim neden bu sancılar tadımlık geliyo yaaaaşöayle bi adam akıllı sancım gelsin diye dua etmeye başladım, bunda hem kızımı kucağıma almak istemem hem de vücut ağrılarıma dayanamamam etkili tabi ama bazen de diyorum saçmalıyomuyum acaba çünkü daha 16 gün var
Aman cnm yaa çok sinir bozucu bi durum neyse ozaman aklına getirip de sinir olma ama çok da şımartma yaaa kahvaltısını, yemeğini sen hazırlamadan yemıyosa da yemesin yat aşağı sen keyfin gelince hazırla kahvaltıyı yemeği bi seslen gelirse gelir gelmezse de zıkkım yesin tövbe tövbeeee
Kızlar kociş 2 gündür yoktu bugece evde ve yattı beni de çağırıyo ben de yatim bari özlemiş beni gerçi kardeş kardeş karnımı sevmekten başka bişey yapmıyo ama yinede koca kocadır
Iyiyim cok sükür canim migde yanmalariyla basa cikamiyorum don siralar onun disin da cok sükür hersey yolun da.. Sende iyisin anladigim kadariyla kayinvaliden disin da.. Allah sabir versin canim bu halinle faydasi yok birde zarari var..
Kizimiz dönmüs hemde bu haftalar da cok sevindim senin adina inan canim insallah biran önce kanala da yerlesir ama sen ne yap ne et haftaya carsambadan önce dogurma tut tuta bildigin kadar icin de önce benim oglan bir gelsin sizin acelemiz yok :))
Ay canim benim koca normal de bu hafta da yoktu eve geldi cok sükür ama nasil geldi bi sor :) bütün avusturyayi sel basti suan iki gün daha dursa göreve göndereceklerdi bi gidince de ben dogurmadan gelemezdi okadar felaketin icinden.. Bende dün gece aradim tam toplantilari oldugu saatte cok sancim var galiba doguruyorum cabuk gel diye.. Tabi buda o panikle hazir da bekleyen arabaya bindi geldi.. Gercekte hic sanci falan yok sirf kocisi eve getirebilmek icin :) simdi iyiki de aramisim diyorum hos birsey degil ama tam 1 ay evde kalicak ne güzel ne yapayim yalniz doguma gidecektim yoksa.. Canim girmeye calisiyorum hatta bazan girip gecmisi okuyayim derken ya bi tlf yada biri cat kapi geliyor sonra da aklimdan cikiyor inan..
Ayy senin sadece 1 günün kaldi doguma allahin izniyle kurtuluyorsun dogumdan sonra güzel haberlerle geliceksin insallah
Hayatim nasil unuturum sizi gün icin de kac defa aklima geliyorsunuz bak vallahi.. Belki asagida ismimi görüyorsunuz da cok kez girip gecmisi okuyayim derken biri geliyor veya birsey oluyor aradan cikiyor öyle.. Geceleri de inan son 4-5 gündür hep moralim bozuk kafama bir sürü sey takip duruyordum kocam olmadigindan yanim da, birde üstüne hastalik derecesin de migde yanmalarim var her agzima aci su geldigin de kusar oldum aci aci.. Hamileligin basin da wc bekledigim gibi simdide ya wc basindayim yada yatakta saga dön sola dön okadar kafam da düsünceyle derken hic pci acamiyorum veya tlfu elime almak bile gelmiyordu inan aklima.. Yukarda da yazdigim gibi en sonun da kocami getirdim eve az biraz kurnazlik yapip simdi biraz rahatim keyfim yerin de sükür, cok fazla karamsarlasmistim iki bucuk haftadir kocam yok birde üzerine bu sel felaketi yüzünden 1 aya yakin gelemeyecegini duyunca cok kötü olmustum..
Bugün ctg e girdim iste hic sancim cikmadi bebek hala makat gelisi bu saatten sonra dönse bile gec artik dogum kanslina girmesi falan zor normal dogum da en az 4 hafta öncesinden dönmesi saglikli onun disin da sonuc 50% yine sezeryanla sonuclanir dediler.. Terminimizi aldik cok sükür simdiden heyecandan duramiyorum zaman gecmek bilmiyor..
Canim 5 kiloyu nasil dogurmus kadin ya eminmisin normal oldugundan?? Hani normal dogurmussa bile kac dikisi vardir düsünemiyorum bile
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun oncelıkle.
Allah izin verirse bende yarın minik yavrumu sezeryan ile kucağıma alacağım.
çok şükür günlerimiz bitti
Allah herkesi kurtarsın bir avazda ...[/QUOT
canım hayırlısı olsunn bende yarın sabah inşallahh kavuşucam kızıma...allah yardımcımız olsun..
Bilen arkadaşlar vardır, plesanta privea nedeni ile riskli bir hamilelik dönemi geçirdik ama çok şükür hiç kanama yaşamadan 37. haftamıza geldik, cumartesi yapılan son kontrolümüzde 3100gr ağırlığında ve 50 cm boyunda olduğumuzu öğrendik, doktorumuz daha fazla beklememizin gerekmediğini, normal doğum başlama riskinin olduğunu söyleyince, 7 Haziran saat 11:30 da genel anestezi ile can oğlum Emir Kaan'ın hem onun hemde annesinin sağlığı için dünya'ya merhaba demesine karar verdik, umarım çok sağlıklı ve mutlu bir bebek olur ve bundan sonraki tüm kararları birlikte verme şansına sahip oluruz. Dualarınızı eksik etmeyin...
hayırlısı olsun canımm allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeğimize...
canım yarın sabah saat 8de inşallah..hkn2013
sen doğuma gitmeyecekmiydin? Ben mi yanlış anladım acaba ? Yoksa yarın mıydı seninki
biraz kendi durumumu anlatayım kızlar size. sabahtan beri heyecandan reflüm arttı, devamlı mide asidi yakıyor boğazımı.
bu sabah doktor randevumuz vardı. önce nstye gidim. sancılar birkaç defa 60 ı vurdu.
sonra sıra doktorumuzun yanına gitmeye geldi. bugün 38+0 olduk.
önce çatı muayenesi yapalım dedi, odaya geçtik. yalnız muayeneye başlar başlamaz ben acıdan bağırmaya başladım. 2 kere zorladı ama yapamadı bi türlü. sen muayeneyi yaptıramıyorsan doğumu nasıl yapacaksın dedi :s
sonra bebişimizi kontrole geçti. bebişim 4200 küsür gr çıktı.
artık sezeryan için hangi tarihi istersin dedi, ben şok oldum. konuştuktan sonra 10 haziran pazartesi için karar kıldık. hala şoktayım, bi tuhaf oldum :) daha önce 13 haziran tahminen sezeryan olabilirsin demişti. o tarihi sordum. sancılar da başlamış, beklemeye gerek yok, zaten bebek yeterine gelişti ve pazartesiyle kadar daha da kilo alacak, erken değil dedi.
sezeryan günü için gereklı yerlerle kendı konuştu, tamam bitti dedi :)
bu kadar mı der gibi baktım önce. doğuma kadar tekrar gelecek miyim dedim, gerek kalmadı, pazartesi görüşürüz dedi.
neler getirmem gerektiğini konuştum, doğum sonrası nasıl olunuyor, sezeryanda sonrası nasıl dedim. estetik dikiş oluyo, dikiş alınma durumu olmuyor. benım hastalarım çabuk ayaklanıyor hiç merak etme dedi. en azından rahatlattı beni.
sancılarım başlamadığı için doğum fikri hala hayal gibi geliyordu ama artık gün gelip çatıyor, fikri benimsemeye başlayacağım inşallah :)
hayırlısıyla gelsin oğluşum artık :)
Canım cok zorlu olmus doğum. .nefesim kesildi okurken:26:
Sancı zamanı insan bi yerden tutunup destek almak ister. Bi kolun alçılı, birisinde serum var; nasıl idare ettin cnm yaa
Cok şükür sağlıkla kavuştun yavrunaa..
Allah analı babalı büyütsünn canım. .fazla dillendirmeyelim ama maşallah oglusunaAllahım esirgesin
canimya ne kadar zor bir dogumun olmuss hele birde kolunun kirik olmasi alicida olmasi aman allahim ne zor bir durumm
ben dogumda tum gucumu kolarimdan almistimm sen iyi dayanmisinn o kollarla(
hikayeni okurken cok gerildim canim kendi dogumu tekrar yasadimm gözlerimden yaslar akti geldi(
benim kizda inmemek icin inat etti ama biz son anda sezeryandan yirttikk :))))
o muayneyi bende hic hatirlamak istemiyorumm en son seferde bende doktora kizmistim cek elini artik yeter cok aciyor diyee((
o da corba karistiri gibi karistiyordu mubarekk:26:
ama okurken neden nurgu paylasmi bunu dedim dogum yapmayanlar etkilenebilirr ne yazikki((
Doğum hikayeni okudum korkmadım değil ama her doğum farklı tabii ki. yine de teşekkürler paylaştığın için. :)
Dün kontrolümüz vardı. 38+1'deyiz. çatı muayenesi de olduk. doktor kendini kasma hiç acımayacak dedi. ben de kasmadım gerçekten de hiç acımadı. normal doğum için müsaitsin dedi ama bebek daha çok yukarda dedi. bizimkinin gelmeye niyeti yok zamanında gelecek galiba. tontişim 3 kilo olmuş. kilosu iyi dedi 3200 falan olur doğumda, kolay doğurursun dedi. nstde sancım bi kere 50yi gördü sanırım yani sancı da yok. Haftaya tekrar kontrolümüz var. suyun gelirse gel ama dedi tabii ki. bakalım 40 haftayı gören hamişlerden olucam galiba. hakkımızda hayırlısı.
[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
soguk seyelr tuketme suyuda ılık ıc o dırek gaz yaparmıss bırde baklagıl yerkenn kımyon at canımm gaz olmasın bebegıne senn yedıgın dırek gaz yapıcımıss bebegee ona goreebizde iyiyiz canım oğluşla yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz biraz gaz problemimiz var bende acemiyim kıvranıyor yazık:18:
wuuu o annenın alnından opmek gereknasıl dogurmus onu yaaaaaaaaaBu bebek 8 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya geldi | Anneler Kulübü
arkadaşlar linkte haberi yazıyor. bir bebek 8,700 gr doğmuş.maşallah tosuncuğa yerim ben onuu
hmm caı muaynesı dmek hayırlsı ınl kasınca cok agrın oluyormus ole dıyorlaraçıklığı kontrol ettiler.açıklık falan var mı diye baktılar ama çok canım yandı ya.kağıda 1 parmak yazmış ebe.ablama sordum o da ebe bu arada 1 parmak yarım cm açılma demek.en geç 5 güne doğuracağın anlamına gelir bu dedi.hayırlısı bakalım ama ben normal doğumdan korkmaya başladım iyice yahu
haydı hayırlısı ıle kutul sende kucagına al melegını ınsl cnm benım surda 18 kusur st kaldıııkızlar kandiliniz mübarek olsunn allahım doğuran arkadaşlarımızın bebeklerine uzun ömürr doğurack olanlarıda bi avazda kurtarsın inşallahh....benmde doğumumm yarın biliyosunuzki saat 8de sezeryana alınıcamm ne olur bu mübarek gecede dua edin bebeğime sağlıkla kavuşuyum inşallahh...şunun şurasında 19 saatim kaldı zatennn:18::18:kendinize ii bakın belki bidaha giremem doğumdan sonra görüşürüz inşallah...
canım napıyosun yaa geçen okudumda cevap yazamadım evet bayadır takılımaıyoruz seninle senin bebek var sen varken ben olmuyorumm...valla benim son birgünüm iştee yarın sonra doğum inaşşalhhh...sen naptın emir atamız nasıll alışmışsındır artık anneliğee yoruyomu hala senii...ben acayip korkuyorumm ya doğumdan sonrasından bu arada sende genel oluştun yanlış hatırlamıyosamm nasıl ayıldın hayatım ya çok merak ediyoreumm acayip kararsızım ne yapıcam bilmiyom...
gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün evladını...kızlar oğlumuz dün saat 07:51 de sezeryanla dünyaya geldi.
Kızlar yardım edin lütfen.
Benim 40. haftam perşembe günü doluyor. doktor cuma gel bakalım dedi. Duruma göre yatış veririz suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışırız dedi Ama ben çok korkuyorum suni sancıdan. Suni sancı istemiyorum. Madem dışarıdan bir müdahale edilecek 1 hafta daha bekleyelim gelmezse sezeryan olayım diyorum. Suni sancı beni çok ürkütüyor. Siz neler düşünüyorsunuz. Yanlışmıyım. Bu arada bebeğimin kilosu 3800 olmuş ve ilk doğumum olacak.
Kızlar yardım edin lütfen.
Benim 40. haftam perşembe günü doluyor. doktor cuma gel bakalım dedi. Duruma göre yatış veririz suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışırız dedi Ama ben çok korkuyorum suni sancıdan. Suni sancı istemiyorum. Madem dışarıdan bir müdahale edilecek 1 hafta daha bekleyelim gelmezse sezeryan olayım diyorum. Suni sancı beni çok ürkütüyor. Siz neler düşünüyorsunuz. Yanlışmıyım. Bu arada bebeğimin kilosu 3800 olmuş ve ilk doğumum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?