2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayyy nasıl dayanıyoruz bir de bize sor. eşime hemen hastaneye gidip bebişimizi alıp gelsek olur mu diyorum, olmaz zamanı var diyor
merakla beklıyorum bebişimizi. nasıl anne olacağım bu acemilikle onuda kara kara düşünüyorum tabiiiii :18:

canım ben 10 gün kadar önce doğum öncesi eğitime gittim. konuşmaya gelen doktor, eğer sık doğum yapılmasa vajen genişliği vs düşündüğümüz sorunlar olmaz diyor. benim anladığıma göre iki doğum aası en az 3 yıl gibi olmalı. 3 yıldan sonra hamile kalınmalı. çünkü sık yapılan normal doğumda vücut toparlanamadığı için bu sorunlar olabiliyor.

bu günün yüzü suyu hürmetine allahım kolay doğum nasip etsin canım. allah yardımcın olsunnn...

Ben doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun

şu an doğumdasın allah yardımcın olsun canm.. hayırlısıyla kolaylıkla olur doğumun inşallah

iyi geceler bayanlar ne var ne yok
bıs ıyıyız safak sayıyoruz sız naıslsınız meleıgnızle cnm benımm

gözun aydın keeppp hayırlısı evlat olu r ınslll paşa cınnn
o anda hepsı aklımıza geems ebeler yonlendırırı ınsl rezene cımm
amın ınsl rabbımkolaylıklar versın cnm benım
Ben doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun oncelıkle.
Allah izin verirse bende yarın minik yavrumu sezeryan ile kucağıma alacağım.
çok şükür günlerimiz bitti
Allah herkesi kurtarsın bir avazda ...
AMINNNNNNNNNNNNNNNNN

bugün 37+0 olduk kızlar... 38.haftamıza girdik....

geçen haftaya kadar erken gelmesin diye istirahatti ilaçlardı baskı yaptık oğluşuma.. şimdi de gel artık sağlıkla inşallah annem diyorum.. oğlumda diyodur ki bu anneme hiç yaranılmıyo... bu mübarek günde allahtan tek dileğim sağlık.. evladımıza sağlıkla kavuşup onu sağlıkla analı babalı büyütmek.. rabbim hepimize kazasız belasız sağlıklı kolay doğumlar versin... kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım.. kendimize ederken birbirimize de dua edelim en güzeli müminin mümine ettiği duaymış...

karakedi80 ve MMM41 allah sağlıklı kolay doğumlar versin... çok güzel bir gün doğurmak için.. annem bana kadir gecesi sancılanmış ertesi günde doğurmuş.. bende böyle mübarek bir günde doğurmak isterdim..

bizde iyiyiz canım oğluşla yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz biraz gaz problemimiz var bende acemiyim kıvranıyor yazık:18:

kızlar geçmişi okudum da kv lerden yakınan ne çok kişi var. bu kv ler herhalde ne gördülerse onu yapıyorlar. gelinlerini nasıl düşünmüyorlar anlamıyorum. benimki de çok yönde düşüncesizdir veya bilmediğinden incelikli düşünmez benim gibi ama geçen hafta annemlere gitmiştim. eşimi aramış, gelinin yanına gitme bize gel, beni evine götürürsün temizlik yaparız gulchink de temiz evine gelir güzelce demiş. hakikaten hafta sonu akşam üstü evime geldim, evim mis gibi kokuyordu, tertemiz olmuştu. allah razı olsun.

benim hep hayalimde görümcemle,kaynanamla dost gibi olalım, sıkıntlarımı paylaşayım diye vardı. yalnız biz onlara gidersek muhabbet ederiz ama ancak ayda bir ya da iki ayda bir bizim eve gelirler. hastanede kalırken ikram için bir şeyler hazırlamak istiyorum ama yalnız olmuyor. görümceme söylesem parayı ondan isterim zanneder, aslında ben sadece fikir konusunda işi yapma konusunda yardımcı olmasını isterim. aklımdakileri kv ye anlatıyorum bizim zamanımızda yoktu. nasıl isterseniz öyle yapın der öyle şeye bulaşmaz. işte bize ne kokar ne bulaşırlar. bazen de diyorum zararları pek yok, yararları da olmayıversin maşallah bazı kv ler var, gençlerden çok sürprizleri, incelikleri bilirler. nasıl imreniyorum onlara. ben kv olunca kesin imrenilecek kv olurum diyorum. kendi istediğim güzellikleri gelinime yaşatmak istiyorum.

kv konusunda ne güzel de içimi döktüm size

o ne canım ya
neden yapıldı?

açıklığı kontrol ettiler.açıklık falan var mı diye baktılar ama çok canım yandı ya.kağıda 1 parmak yazmış ebe.ablama sordum o da ebe bu arada 1 parmak yarım cm açılma demek.en geç 5 güne doğuracağın anlamına gelir bu dedi.hayırlısı bakalım ama ben normal doğumdan korkmaya başladım iyice yahu

hayırlı uğurlu olsun allahh analı babalı büytsün canım...

saol canım bebiş hala yokk artık yarın ameliyatı beklesinn aa hazırlıklarım varr bugünn..valla canım yardımcın olması çok iyii insan yalnızken ne zaman geçiyoo nede dinlenebiliyoo ben annem geldiğinden beri biraz dinlenebiliyorum kendime geldimm...

ayy canım yaa arada böle küçük aldatmacalar olabilir bencede yalnız doğurucağına napalımm bende arada sırada yapıyorummvalla bende bu ara fazla giremiyorum girdiğim zaman da okuyamıyorum bende..evet yarın sabah 8de gidiyoruz bakalım bizimm kızçe gelicek nasıl bişi olucak bakalım...

kızlar kandiliniz mübarek olsunn allahım doğuran arkadaşlarımızın bebeklerine uzun ömürr doğurack olanlarıda bi avazda kurtarsın inşallahh....benmde doğumumm yarın biliyosunuzki saat 8de sezeryana alınıcamm ne olur bu mübarek gecede dua edin bebeğime sağlıkla kavuşuyum inşallahh...şunun şurasında 19 saatim kaldı zatennn:18::18:kendinize ii bakın belki bidaha giremem doğumdan sonra görüşürüz inşallah...

offf o mide yanması yokmu ben sancı çekerken bile haşat etti beni midem yandıkça annem şurubu dayıyodu ağzıma
sezeryandanda hiç korkma canım ilaçlar kullanıyosun zaten pek ağrın sızın olmuyor
hakkınızda hayırlısı olsun bu gidişle 5 kilo doğuracan kııızz

korkanlar siz bana bakmayın ayoool benim en başatan sorunluydu sonuda böyle olacağı belliydi
beni üzen acılar değil şimdi bebişim kucağımda ya hiç birini hatırlamıyorum bile
ama annem olmasaydı keşke benimle birlikte o da ağlıyodu sarılıp öpüyodu
o duygusal anlar aklıma gelince kendimi tutaıyorum
insan yavrusunu o kadar zor durumda görmeye nasıl dayanır
ömrümden 10 yıl gitti dedi aklımdan çıkmıyor

allah hepinizin yardımcısı olsun siz kolay doğuranlara bakınn

[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]

oyyy maşallah gözün aydın hadi rabbim analı babalı büyütsün paşayıı

bizde iyiyiz canım oğluşla yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz biraz gaz problemimiz var bende acemiyim kıvranıyor yazık:18:
soguk seyelr tuketme suyuda ılık ıc o dırek gaz yaparmıss bırde baklagıl yerkenn kımyon at canımm gaz olmasın bebegıne senn yedıgın dırek gaz yapıcımıss bebegee ona goree

Bu bebek 8 kilo 700 gram ağırlığında dünyaya geldi | Anneler Kulübü

arkadaşlar linkte haberi yazıyor. bir bebek 8,700 gr doğmuş. maşallah tosuncuğa yerim ben onuu
wuuu o annenın alnından opmek gereknasıl dogurmus onu yaaaaaaaaa

hmm caı muaynesı dmek hayırlsı ınl kasınca cok agrın oluyormus ole dıyorlar

haydı hayırlısı ıle kutul sende kucagına al melegını ınsl cnm benım surda 18 kusur st kaldııı

napim hayatım biz iiyiz, evet alıştım dün oğlumla ilkez (doktor dışında) dışarı çıktık misafirlige gittik
sanırım artık ben bir anneyim
emir de iyi sarılıgı tamamen geçmedi ama düşmeye başlamış,

canım valla ben bir sezeryana girdigimi birde çıktıgımı hatırlıyorum
beni odaya almışlar. hemen uyandım ben, öyle agrı falan hiç bişi hissetmedim, direk emiri gördüm gögsümü emiyordu
birde hap verdiler gaz çıkarmam için içer içmez gazımda çıktı, bir günde taburcu oldum hemen..
çok şükür agrısız, sancısız kolay başarılı bir dogum oldu benim ki
ben sadece ilkgün hiç ayaga kalkamıcam sandım oda öksürüp tıksırınca dogrulmaya çalışınca dikiş yerleri acıyordu o kadar..

üstelik benim dogumuma kendi doktorum girmedi biliyomusun onuda şöyle anlatim, biz gece 3 de hasateneye gittik benim doktoum ordaydı, yatış yaptı hemen, suni sancı baglayıp beklemeye başlattı, o sırada başka bir doktor var adını çok duymuştum çok iyi diye ama sadece gündüzleri hastanede olıyormuş. bende iş çıkışları gittigim için hiç denk gelememiştik,
benimle ilgilenen ebeyle biz orada kanka olduk, gülüyoruz şakalaşıyoruz orada dediki zeynep senin doktorunda iyi ama söyle doguma yavuz bey girsin çok iyi diye aklımı çeldi orda
bütün hemşireler ebeler yavuz culardı sabaha dogru benim doktorum geldi, ben dedimki devrim bey siz beni hiç beklemeyin burada yavuz bey varmış ona söyleyin doguma o girebilir dedim oda şaşırdı baya, zaten mesaisi bitmişti olur ben konişim dedi ve doguma hiç tanımadıgım bir doktorla girdim , ama o kadar sempatik ve ılımlıydı ki sanki hep ona görünmüşüm gibi hissettirdi..
sonuç olarak bazı şeyler kısmet, normal dogum ücretiyle sezeryan oldum tanımadıgım bir doktorla doguma girdim, yani hiç birşey planladıgım gibi olmadı, ama herşey mükemmel gelişti
bazı şeyleri sadece akışına bırakmakta fayda var, ben kadere kısmete çok inanırım, bazen istemedigim şeyler geliştiginde off ya niye böyle oldu demem mesela vardır bundada bir hayır derim ve allahta her zaman gönlüme göre verir.. :)))

Son düzenleme:
bıs cıkıyoruz paşam la bu mubarek gunu degerlendırmek dılegımlee
namazı mı kılalım KUR AN ımıızı okuyalım st 3 gıbı saglık ocagına gıdecegız ordada ark..kısı bademcıkden amelıyat olmus ona ugrayacagımm gecmıs olsuna sonrdaa markete ugrayıp yuvamıza donecegız ınslll saglıcakla kalınnn yavrularrrrrrrrrr ve anneleriii

hayırlı gunlerrrrrrrrrrrrrr

Kızlar yardım edin lütfen.

Benim 40. haftam perşembe günü doluyor. doktor cuma gel bakalım dedi. Duruma göre yatış veririz suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışırız dedi Ama ben çok korkuyorum suni sancıdan. Suni sancı istemiyorum. Madem dışarıdan bir müdahale edilecek 1 hafta daha bekleyelim gelmezse sezeryan olayım diyorum. Suni sancı beni çok ürkütüyor. Siz neler düşünüyorsunuz. Yanlışmıyım. Bu arada bebeğimin kilosu 3800 olmuş ve ilk doğumum olacak.

Son düzenleme:
dünden beri içimi bıçakla kesiyorlar sanki.doktora gittim bugün nst de iyi çıktı.ultrasondada herşey yolunda.doktor vücut doğuma hazırlanıyor dedi ama ben üşüttüğümü düşünüyorum inatla.neyse benim çiroz kızım 1 haftada 100 gramcık almış ve 2700 gr olmuş.bu gidişle 3 kilo anca olacak.neyse doğurması kolay olur en azından:)birde doktorum bu hafta sonu evleniyormuş cumartesi günü sakın doğurma diyor bana:)elimdeymiş gibi.düğün neysede 3 günlük balayına gidiyormuş.daha çok zamanım var ama ben bahtsız bir insan olarak adamın şehir dışında olduğu vakti bulabilirim.kayınvalidemde evde doğurturum ben seni merak etme diyor.istanbulda doktor kıtlığı varya:)dedim çok rahatladım allah razı olsun:)

gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün evladını...

canım açılma olmadan suni sancı verilince genelde sonu sezeryanla bitiyormuş.tabi öyle olmak zorunda değil.iyice araştırıp doktoruna danışarak karar ver bence.

bana da saatlerce suni sancı verdiler ama ben hiç sancı çekemedim, hissetmedim yanii,
sancı çekmeyincede açılmam olmadı,
bu tarz şeyler kişiden kişiye degişiyor, saatlerce suni sancı çekipte normal dogum yapamayanlar da var,
yani o kadar sancı çekip sezeryan olanlar bu kez boşuna mı çektim o kadar sancı diyebiliyor.
çok korkuyorsan o kadar sancı çekip sezeryan olacagına direk sezeryan olabilirsin,
ama dedigim gibi bellide olmaz suni sancı ile kolay bir normal dogumda yapabilirsin.
belli olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…