2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy şimdi deliricem ya ütü yapıyodum kendi kendime zuütüyü biraz hızlı bıraktım ütü masasına. vee ütü masame düştü v kılırdı. sanırım ütümde bozuldu. çalışıyo ama buhar düğmesine basmadan buhar vermiyo ( beylükdüzünde tamirci bulamadım ya gözünü seviyim mahalle ortamının. market dışında hiçbişey yok buralarda fıtık oluyorum.

doktor teyzeden geldik
bizim tansiyon problemimiz hala devam etmekte
bugün testlerimizde pek iyi çıkmayınca
pazartesi günü için sezaryen günü verdi doktor
artık tehlikeli olmaya başlamış
kendimi çok garip hissediyorum 36 haftayı yeni dolduruyoruz
acaba emme refleksi gelişmidir?
küveze girer mi aceleci kızım benim
:18::18::18:

canım rabbim bütün doğuracaklara beraberinde sana da sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah...

ben 0 numara almıştım kızlar 2-5 kg yazıyor o olmaz mı ki arkadaşlarım ilk doğduğunda 0 no kullanmışlar ama 1 de alsammı ki ne bileyim stok yapmadım bir de oğlulşumun poposuna iyi gelmez diye.. prima premium almıştım..

ve pompasıyla ebeler uğraşmış 3. gün kontrolde ondan sonra yavaş yavaş gelmiş sütü..

canım doğum yapmadım henüz ama yeni doğuran bir arkadaşımın da sütü gelmedi hastanede süt

Eczanelerde satılan humana çayından al. Günde 4 bardak içilebiliyor. Sütün geliyorken abartıp 4 bardak içme ama benim gibi. Sabah kalktığında bir göğsünü diğerinin 3 katı bulabilirsin. 3 gün sağmak zorunda kaldım sonra.

gözün aydın canım haftamız aynıymış seninle
emebiliyor olmasına sevindim
benim tavsiyem göğsünden ayırma sürekli emzir
ve pozitif düşün mutlaka gelir sütün
bu haftada maşallah kilosuna çok çok iyi
bizim kız 2 buçuk kilo

bulgur pilavı ye canım malt içeçeği iç
bol sıvı al özellikle de su
hurma ye sütlü tatlılardan tüket ama abartmadan yoksa şişersin
humananın çaylarından da alabilirsin
ılık duş al ya da her gün
en önemlisi de stresten uzak dur canım
benim bildiklerim bunlar

geçmiş olsun canım
kızını kucağına alma vaktin gelmiş ne güzel
artık bu saatten sonra küveze girer mi diye üzülme bence
girse bile daha sağlıklı olsun diye girecek
sapasağlam da kısa sürede çıkacak inşallah
sen onu göreceğin anı düşün gerisi nasıl olsa hallolacak canım

Canım, doktorunun bahsettiği bebeklerden biri benim bebeğim işte. 37+6 da sancılandım 38+0 ın ilk saatinde doğum yaptım. Bebeğim kakasını yapmış, suyu yeşilmiş. O kadar yeni yapmış ki yutmaya fırsatı olmamış. Alacağı nefesi varmış, Rabbim korumuş.

Benimle aynı gün arkadaşım doğum yaptı. 41+2 idi. Sapasağlam bir oğlu var.

Nst lerinde bebeğinin sıkıntısı yokmuş bak. İçini ferah tut. Ben her gün nst ye giriyordum bebeğimin boynundaki kordondan dolayı ve son nst çok da hoş değildi. Bebeğimin sıkıntıya girmeye başladığı aşikardı. Senin oğluşun keyfi yerinde. Sıkıntıya girmeden kakasını yapmıyor bu veletler annesi.

Insallah bu kadar bekledim sonu guzel olur.

Profildeki Yigit Ali mi? Sen evde degil misin bebisinle canim kuvezde mi bebegin?

canım bende ilk oğlumu 40+5 de doğum yaptım
artık paşa paşa sezaryen istedim
oğlumla odaya geldik daha sanırım emzirememiştim bile
öyle bir kaka yaptı ki
benim aldığım hastane çıkışları hep kaka oldu
yedekleri giydirdik
ama doktorun dediği gibi erken haftalarda da kakasını yutan
bebişler oluyormuş senin bugünlerde hergün kontrole gitmen lazım
diye biliyorum
bende şimdi kızım keşke 38. haftaya kadar gelebilseydi diyorum
ama erkenden kucağıma gelecek
herşeyin hayırlısı tatlım

evet vakit geldi canım
belki daha erken bile olabilir
durumumuz kötüleşirse
onu gördüğüm an soracağım bu acelenin hesabını

Iki gun sonraya cagirdi kontrole. Bebegin herseyi iyi oldugu icin hergun gormeye gerek duymuyor. Agrim sancim da yok. Zaten goruntum de 41 haftalik hamile gibi degil.

Kizin cok erken gelecek. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Iki gun sonraya cagirdi kontrole. Bebegin herseyi iyi oldugu icin hergun gormeye gerek duymuyor. Agrim sancim da yok. Zaten goruntum de 41 haftalik hamile gibi degil.

Kizin cok erken gelecek. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Canım ben senden cesaret alıyorum benimde günüm yarın doluyor. Suni sancı verecekler ama bende senin gibi bekleme taraftarıyım. eğer bir sıkıntı yoksa 10 gün daha bekleyebilirim. Yeterki herşey normal olsun. Senin bebişin kilosuda normal. Benimki biraz kilolu çok yırtmasa annesini bari

Ben doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun oncelıkle.
Allah izin verirse bende yarın minik yavrumu sezeryan ile kucağıma alacağım.
çok şükür günlerimiz bitti
Allah herkesi kurtarsın bir avazda ...
KIZLAR ALAH KOLAY BİR DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH, GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ , KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

Eki Görüntüle 728749

Ümit ederiz ki sevgi yüklü Miraç Kandilimiz; özgürlük ve demokrasi taleplerinin yükseldiği şu günlerde barışa ve kardeşliğe de vesile olur..
Ay ÇOK SEVİMLİ bir foto :)))) amin cnm

cnm beniiim çok az kaldı bu akşam hepimizin duaları kabul olur inşallah senin içinde dua edicem cnm...

cnm benim ya ben sana da annene de kıyamam çok duygulanıyorum hikayene yaaa

bence haklısın beklemelisin ve bunu doktoruna da söyle madem müdahale edilecek daha zamanım var biraz daha bekleyelim de
Ah kuzum benim yaaa stres olmakta haklısın ama oğluş da pek iyi baksana halinden memnun , senin doktor da pek rahat milletin doktoru erkenden kesecem diye hevesleniyo seninkide normal doğurtcam diye ölüyooo neyse hayırlısı bakalım , bebek iyi yani üzülme bence , yerini çok seviyo annesi ordan hiç ayrılası yok e o da haklı altı pişik olmuyo , yediği önünde yemediği arkasında, annesiyle iç içe güvende, sıcacık hiç üşümüyoo gel keyfim gel yanii yerim ben bu bebişleri yaaa

Kızlar ben dün az bişey temzilik yaptım sadece toz aldım gümüşlük ve vitrinin ama o bile canıma yetmiş, gece sancıdan uyuyamadım , dolandım durdum gece 3-4 e kadar, ama yaşadığım sancı da gözümü korkutmadı değil, hem sancılanim istiyorum hem sancı çekince korkuyorum ne istediğimi ben de bilmiyorum sanırım ama belimin ağrısı , ayaklarımın ağrısı ve sonra kasık ve karın ağrısı , ben baya baya sancı çektim ama geçti sonra, bide ilk defa göğsümden iğne ucu kadar koyu sarı süt gelmeye başladı, ellemiyorum sıkmadım yani ama göğsümü açıp baktığımda su damlası gibi azıcık süt vardı , pek hoşuma gitti ben de sütlü nuriye oldum
bugün kaynanam tam gaz temizliğe devam ediyo durduramıyorum kadını motor gibi çalışıyo, ben de ayak altında kaldım üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum , anne artık otur dinlen diyorum ama duramam ben diyo aklıma takılıyo diyo sen yat dinlen dün gece sancı çektin hiç bişeyi elleme diyo kızlar böylesi de zor yaaa 50 yaşında kadın çalışıyo evi temizliyo insan kendini garip hissediyoo

Kilosunun cok artmasindan korkuyordum ama sukur ki oyle olmadi. Benimkinin kemikler uzun oldugu icin kilosu fazla bile cikiyor olabilirmis. Kafasi kucuk biraz minyon tipli bir bebek, ciroz aslinda yani. Seninki de cok buyuyup annesini uzmez insallah. Hersey yolundaysa once biraz daha beklemeyi dene. Bu topikte gunu gecen bir ikimiz mi variz ?

Doktorum kendine guveniyor. 4 kilo bebegi normal dogumla dogurtmus hastalarina. Sezeryan yapariz bile demiyor acikca. O yonden rahatim. Baskalari kolayina geldigi icin hemen sezeryani oneriyor. Benim doktor sonuna kadar sansini deneyip normali bekleyecek. Bebegimin cok keyfine duskun oldugu konusunda herkes hemfikir

daha ne istiyorsun canım ne güzel sen söylemeden kadın kendisi düşünmüş yapıyor her işini
benimki de ancak söylersem yapar ki asla söylemem gel de şunu yap diye
kendisi düşünüp ne evimi temizler ne bir kap yemek pişirir
hazırcı işte
dün oruç tutmuş
yaptığım yemekten gönderdim iftarda yesin diye
o bana yapacağına ben ona yapıyorum
demiştim ya koca hamileliğimde bir tas çorbasını içmedim
hep ben hazırladım o yedi gitti
sadece bulaşık makinemi boşaltmayı bilir

Benim bildiğim bir ikimiz varız. Artık normal doğum oranı artsın diye normal doğum yapan doktorlar ek prim alıyormuş diye duydum. :26:Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Bu yüzden doktorlar normale yönlendirip duruyorlar. Eskiden sezeryandan fazla ücret alıyorlardı sezeryan sayısı artınca devlet bu duruma müdahale etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…