kızlar kandiliniz mübarek olsunn allahım doğuran arkadaşlarımızın bebeklerine uzun ömürr doğurack olanlarıda bi avazda kurtarsın inşallahh....benmde doğumumm yarın biliyosunuzki saat 8de sezeryana alınıcamm ne olur bu mübarek gecede dua edin bebeğime sağlıkla kavuşuyum inşallahh...şunun şurasında 19 saatim kaldı zatennn:18::18:kendinize ii bakın belki bidaha giremem doğumdan sonra görüşürüz inşallah...
canım sen yazmıştın galiba
bizde 1 numara bebek bezi kullanıyoruz, şu an 3. paket bitmek üzere 4. paketi açarım bu akşam,
2 numara alanlar bencede 1 numara mutlaka alsınlar ..
1 numara daha epey alıcaz gibi geliyor bana
ve pompasıyla ebeler uğraşmış 3. gün kontrolde ondan sonra yavaş yavaş gelmiş sütü..anneler merhaba 02/06/2013 18;40 itibariyle bende doğum yaptım
bebeğimin ismi;nil
doğum şekli;sezeryan
kilosu:3670
haftası:36+4
hikayemi yazıcam en kısa zamanda başka doğumlar varsa onlarada hayırlı olsun kolaylıklar...
doğumu daha önce yapanlara şunu sormak istiyorum benim sütüm gelmedi henüz ne yapmalıyım bi türlü gelmiyoo
anneler merhaba 02/06/2013 18;40 itibariyle bende doğum yaptım
bebeğimin ismi;nil
doğum şekli;sezeryan
hikayemi yazıcam en kısa zamanda başka doğumlar varsa onlarada hayırlı olsun kolaylıklar...
doğumu daha önce yapanlara şunu sormak istiyorum benim sütüm gelmedi henüz ne yapmalıyım bi türlü gelmiyoo
bebeğimin ismi;nil
doğum şekli;sezeryan
bebeğimin ismi;nil
doğum şekli;sezeryan
doktor teyzeden geldik
bizim tansiyon problemimiz hala devam etmekte
bugün testlerimizde pek iyi çıkmayınca
pazartesi günü için sezaryen günü verdi doktor
artık tehlikeli olmaya başlamış
kendimi çok garip hissediyorum 36 haftayı yeni dolduruyoruz
acaba emme refleksi gelişmidir?
küveze girer mi aceleci kızım benim
:18::18::18:
Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama bir yerden sonra kopuyorum. Neden boyle oldugumu anlamiyorum. Saglikli oldugu icin sukrediyorum zaten. Bugun hemsirede de dedi sen bana cok garip geliyorsun, ben iki gebeligimde de bir gun daha dursun da gelisimini tamamlasin diye aglayarak dua ediyordum hep, sen de dogsun diye agliyorsun dedi.
Kaka olayini da sordum doktora. Gunu gecen kakasini yutar diye bir sey yokmus. 38.haftasinda kakasini yutan bebekler olmus. Hersey olunda sadece beklememiz lazim, zaten es yaslaniyor, bir iki gune suyun da azalmaya baslar, sen son tarihi 10 haziran olarak dusun dedi.
Insallah bu beklemelerin sonu guzellikle sonuclanir ve bir anda sancilarim baslayip acilmam hizla ilerler. Sonra da nazlanmaktan turlu turlu hale giren oglumu kucagima alirim. Ama ahdim var popoya saplagi yiyecek o pasa
Insallah bu kadar bekledim sonu guzel olur.Canım, doktorunun bahsettiği bebeklerden biri benim bebeğim işte. 37+6 da sancılandım 38+0 ın ilk saatinde doğum yaptım. Bebeğim kakasını yapmış, suyu yeşilmiş. O kadar yeni yapmış ki yutmaya fırsatı olmamış. Alacağı nefesi varmış, Rabbim korumuş.
Benimle aynı gün arkadaşım doğum yaptı. 41+2 idi. Sapasağlam bir oğlu var.
Nst lerinde bebeğinin sıkıntısı yokmuş bak. İçini ferah tut.Ben her gün nst ye giriyordum bebeğimin boynundaki kordondan dolayı ve son nst çok da hoş değildi. Bebeğimin sıkıntıya girmeye başladığı aşikardı. Senin oğluşun keyfi yerinde. Sıkıntıya girmeden kakasını yapmıyor bu veletler annesi.
geçmiş olsun canım
kızını kucağına alma vaktin gelmiş ne güzel
artık bu saatten sonra küveze girer mi diye üzülme bence
girse bile daha sağlıklı olsun diye girecek
sapasağlam da kısa sürede çıkacak inşallah
sen onu göreceğin anı düşün gerisi nasıl olsa hallolacak canım
Iki gun sonraya cagirdi kontrole. Bebegin herseyi iyi oldugu icin hergun gormeye gerek duymuyor. Agrim sancim da yok. Zaten goruntum de 41 haftalik hamile gibi degil.canım bende ilk oğlumu 40+5 de doğum yaptım
artık paşa paşa sezaryen istedim
oğlumla odaya geldik daha sanırım emzirememiştim bile
öyle bir kaka yaptı ki
benim aldığım hastane çıkışları hep kaka oldu
yedekleri giydirdik
ama doktorun dediği gibi erken haftalarda da kakasını yutan
bebişler oluyormuş senin bugünlerde hergün kontrole gitmen lazım
diye biliyorum
bende şimdi kızım keşke 38. haftaya kadar gelebilseydi diyorum
ama erkenden kucağıma gelecek
herşeyin hayırlısı tatlım
Iki gun sonraya cagirdi kontrole. Bebegin herseyi iyi oldugu icin hergun gormeye gerek duymuyor. Agrim sancim da yok. Zaten goruntum de 41 haftalik hamile gibi degil.
Kizin cok erken gelecek. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben doğurmağa gidiorum a dostlar, Allah'a emanet olun
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar akşam 10 dan beri kasığımdan başlayıp bacaklarıma ve belime yayılan agrım var biraz öncede nişan wc de peçeteye nişan geldi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu güzel mübarek günde kolay bir doğum yapayım her derdin devasıdır dua öpüldünüz biraz daha bekleyip hastaneye gidicem
KIZLAR ALAH KOLAY BİR DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH, GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ , KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun oncelıkle.
Allah izin verirse bende yarın minik yavrumu sezeryan ile kucağıma alacağım.
çok şükür günlerimiz bitti
Allah herkesi kurtarsın bir avazda ...
Ay ÇOK SEVİMLİ bir foto :)))) amin cnmEki Görüntüle 728749
Ümit ederiz ki sevgi yüklü Miraç Kandilimiz; özgürlük ve demokrasi taleplerinin yükseldiği şu günlerde barışa ve kardeşliğe de vesile olur..
cnm beniiim çok az kaldı bu akşam hepimizin duaları kabul olur inşallah senin içinde dua edicem cnm...kızlar kandiliniz mübarek olsunn allahım doğuran arkadaşlarımızın bebeklerine uzun ömürr doğurack olanlarıda bi avazda kurtarsın inşallahh....benmde doğumumm yarın biliyosunuzki saat 8de sezeryana alınıcamm ne olur bu mübarek gecede dua edin bebeğime sağlıkla kavuşuyum inşallahh...şunun şurasında 19 saatim kaldı zatennn:18::18:kendinize ii bakın belki bidaha giremem doğumdan sonra görüşürüz inşallah...
cnm benim ya ben sana da annene de kıyamam çok duygulanıyorum hikayene yaaaofff o mide yanması yokmu ben sancı çekerken bile haşat etti beni midem yandıkça annem şurubu dayıyodu ağzıma
sezeryandanda hiç korkma canım ilaçlar kullanıyosun zaten pek ağrın sızın olmuyor
hakkınızda hayırlısı olsun bu gidişle 5 kilo doğuracan kııızz
korkanlar siz bana bakmayın ayoool benim en başatan sorunluydu sonuda böyle olacağı belliydi
beni üzen acılar değil şimdi bebişim kucağımda ya hiç birini hatırlamıyorum bile
ama annem olmasaydı keşke benimle birlikte o da ağlıyodu sarılıp öpüyodu
o duygusal anlar aklıma gelince kendimi tutaıyorum
insan yavrusunu o kadar zor durumda görmeye nasıl dayanır
ömrümden 10 yıl gitti dedi aklımdan çıkmıyor
allah hepinizin yardımcısı olsun siz kolay doğuranlara bakınn
oyyy maşallah gözün aydın hadi rabbim analı babalı büyütsün paşayıı
bence haklısın beklemelisin ve bunu doktoruna da söyle madem müdahale edilecek daha zamanım var biraz daha bekleyelim deKızlar yardım edin lütfen.
Benim 40. haftam perşembe günü doluyor. doktor cuma gel bakalım dedi. Duruma göre yatış veririz suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışırız dedi Ama ben çok korkuyorum suni sancıdan. Suni sancı istemiyorum. Madem dışarıdan bir müdahale edilecek 1 hafta daha bekleyelim gelmezse sezeryan olayım diyorum. Suni sancı beni çok ürkütüyor. Siz neler düşünüyorsunuz. Yanlışmıyım. Bu arada bebeğimin kilosu 3800 olmuş ve ilk doğumum olacak.
Ah kuzum benim yaaa stres olmakta haklısın ama oğluş da pek iyi baksana halinden memnun , senin doktor da pek rahat milletin doktoru erkenden kesecem diye hevesleniyo seninkide normal doğurtcam diye ölüyoooBen geldim kizlar. Oglum hala gobisimde. Dunku sancilar amma yalanciymis hicbir ise yaramamis. Bebek milim kimildamamis. Santim acikligim yokSuyu iyi, hareketleri iyi, kalp atimi iyi. Kilo da almis tombisim 3500 olmus. Hala dogmaya niyeti yok.
Dun gece gec uyudum uykum gelmedi. Sabah da 5 gibi kalktim uyuyamadim bir daha. 7'de biraz dalmisim o arada ruya gordum. Kucagima bembeyaz kundaklanmis misil misil uyuyan bir bebk verdiler. Saatin calisiyla uyanmisim. Kahvaltida esime ruyami anlatirken o bembeyaz kundak kefen gibi gelmeye basladi ve yine gozyaslari icinde kaldim.
Kilosunun cok artmasindan korkuyordum ama sukur ki oyle olmadi. Benimkinin kemikler uzun oldugu icin kilosu fazla bile cikiyor olabilirmis. Kafasi kucuk biraz minyon tipli bir bebek, ciroz aslinda yani. Seninki de cok buyuyup annesini uzmez insallah. Hersey yolundaysa once biraz daha beklemeyi dene. Bu topikte gunu gecen bir ikimiz mi variz ?Canım ben senden cesaret alıyorum benimde günüm yarın doluyor. Suni sancı verecekler ama bende senin gibi bekleme taraftarıyım. eğer bir sıkıntı yoksa 10 gün daha bekleyebilirim. Yeterki herşey normal olsun. Senin bebişin kilosuda normal. Benimki biraz kilolu çok yırtmasa annesini bari
Doktorum kendine guveniyor. 4 kilo bebegi normal dogumla dogurtmus hastalarina. Sezeryan yapariz bile demiyor acikca. O yonden rahatim. Baskalari kolayina geldigi icin hemen sezeryani oneriyor. Benim doktor sonuna kadar sansini deneyip normali bekleyecek. Bebegimin cok keyfine duskun oldugu konusunda herkes hemfikirAh kuzum benim yaaa stres olmakta haklısın ama oğluş da pek iyi baksana halinden memnun , senin doktor da pek rahat milletin doktoru erkenden kesecem diye hevesleniyo seninkide normal doğurtcam diye ölüyoooneyse hayırlısı bakalım , bebek iyi yani üzülme bence , yerini çok seviyo annesi ordan hiç ayrılası yok e o da haklı altı pişik olmuyo , yediği önünde yemediği arkasında, annesiyle iç içe güvende, sıcacık hiç üşümüyoo gel keyfim gel yanii yerim ben bu bebişleri yaaa
Kızlar ben dün az bişey temzilik yaptım sadece toz aldım gümüşlük ve vitrinin ama o bile canıma yetmiş, gece sancıdan uyuyamadım , dolandım durdum gece 3-4 e kadar, ama yaşadığım sancı da gözümü korkutmadı değil, hem sancılanim istiyorum hem sancı çekince korkuyorum ne istediğimi ben de bilmiyorum sanırımama belimin ağrısı , ayaklarımın ağrısı ve sonra kasık ve karın ağrısı , ben baya baya sancı çektim ama geçti sonra, bide ilk defa göğsümden iğne ucu kadar koyu sarı süt gelmeye başladı, ellemiyorum sıkmadım yani ama göğsümü açıp baktığımda su damlası gibi azıcık süt vardı , pek hoşuma gitti ben de sütlü nuriye oldum
bugün kaynanam tam gaz temizliğe devam ediyo durduramıyorum kadını motor gibi çalışıyo, ben de ayak altında kaldım üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum , anne artık otur dinlen diyorum ama duramam ben diyo aklıma takılıyo diyosen yat dinlen dün gece sancı çektin hiç bişeyi elleme diyo kızlar böylesi de zor yaaa 50 yaşında kadın çalışıyo evi temizliyo insan kendini garip hissediyoo
Kilosunun cok artmasindan korkuyordum ama sukur ki oyle olmadi. Benimkinin kemikler uzun oldugu icin kilosu fazla bile cikiyor olabilirmis. Kafasi kucuk biraz minyon tipli bir bebek, ciroz aslinda yani. Seninki de cok buyuyup annesini uzmez insallah. Hersey yolundaysa once biraz daha beklemeyi dene. Bu topikte gunu gecen bir ikimiz mi variz ?
Doktorum kendine guveniyor. 4 kilo bebegi normal dogumla dogurtmus hastalarina. Sezeryan yapariz bile demiyor acikca. O yonden rahatim. Baskalari kolayina geldigi icin hemen sezeryani oneriyor. Benim doktor sonuna kadar sansini deneyip normali bekleyecek. Bebegimin cok keyfine duskun oldugu konusunda herkes hemfikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?