2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım 0 numara prematüre için. .üstünde kilo aralığı yazıyordur..2, 5kg altı icin oluyor genelde
Bende 1 numarayla başladım..

Zeynoo bende Bugün 4.paketi açtım. .hala 1 kullanıyoruz..
Ne zaman büyüyecek bu totolar
Demek gezmelere başladınız..yarı kırkı da yapıldı, gezilir artık
Bende ilk defa dün çıktım. .ama evden çıkıp eve gelene kadar agladi yavru. .kendime bişeyler alayım demiştim kıyafet. Vazgectim geri döndük
Bu arada arabaya binincede huzursuz oluyor, kanter içinde kaldım yarım saatte ya..simdilik çıkmayı düşünmüyorum yenidenn

Kayra ateşim dogdu kizlar...

Çok tatlı bu yaaaa. Nasılda cin gibi bakıyor maşallah

Canım ya kıyamamm. Zaten zor bi dönem bide üstüne bu kim olsa aynı şeyi hisseder. Ben olsam hıçkıra hıçkıra ağlardım. Üzüntümden oracıkta doğuruverirdim. Ama yapacak bişey yok. Allah onları öyle mi yarattı bilmiyorum bişey olursa ilk tercihleri anneden yana oluyor

Bence inanma belkide mahsus öyle diyordur. Baksana bu sözler ancak gelini sinir etmek için söylenir bide ona söyleme uğraşamam demiş Allahım yaaaa Sende evet anneler çok değerli bişey olursa benim önceliğimde annemdir. Dünya bir yana annem bi yana Eşimle ne kadar benzeriz aynı şeyleri düşünüyoruz deseydin .

benim elimde de bi tane 0 numara var. 3 kg kadar diyor. onu napsam bilemiyorum. hediye gelmişti. bi markete rica edip değiştirsem mi. bebeğin doğmasını mı beklesem bilemiyorum.

Doğmadan değiştir bence her ihtimale karşi canim, sana olmaz zaten küçük gelir o..hem hamiş halini görünce ricani cevirmez

Camlar değil 1 hafta 2 günde kirleniyor. 2 gün önce sildim şimdi toz içindeler

Cok şükür kendin her işini yapıyormuşsun cnm
Yapmak isteyen senin demenimi bekler..gelir yapar halini görünce
Ama sende davetleri, yemek jestlerini azalt bence..bebegin olacak artık,aynı beklentilerde olunmasın

benim ev güney cephe . mecburen açıyorum camları. her yer toz oluyor. bıktım tozdan. iyiki normalde çalışıyorum da gözüm görmüyor. yoksa bu kadar tozu temizleyeceğim diye kafayı yemiştim ben

gün içinde ve akşamında baya ağlamıştım zaten. gece ağlamaya bişi kalmadı. güldüm sadece. bi dur ya diyor bana :) sanki ben doğurmayı seçebiliyorum. bişi demiyorum artık. daha tuhaf hallerini de görmüştüm. işte son zamanlarda bunu aştığımızı düşünmüştüm ama aşmamışız demekki.

kadın iyi bile temizlemiş olsa bir haftaya yine kirlenmiştir canım
benim ev de eski halini aldı temizlikten sonra
güya genel temizlik bittikten sonra iki günde bir süpürüp silecektim temiz tutacaktım doğuma kadar
ama popom kalkmadı napayım pislendi yine

Cok şükür kendin her işini yapıyormuşsun cnm
Yapmak isteyen senin demenimi bekler..gelir yapar halini görünce
Ama sende davetleri, yemek jestlerini azalt bence..bebegin olacak artık,aynı beklentilerde olunmasın

aynen hayatım bebek doğduktan sonra çok bekler
kızım zaten bütün vaktimi alacak muhtemelen
o da kendi pişirsin kendi yesin artık bir zahmet
ben nasıl olsa bakarım başımın çaresine

Bir bayan olarak senin ne kadar hassas bi dönem de oldugunu bilmiyormu
Nasıl mevzu buHic konusulmayacak seyler
Keske karşılığında birseyler deseydin , -ki cekinip bir daha bu tarz mevzuları açma cesaretini kendinde bulamasaydı:26:

her şey gü
Insallah bu kadar bekledim sonu guzel olur.

Profildeki Yigit Ali mi? Sen evde degil misin bebisinle canim kuvezde mi bebegin?

Her şey güzel olacak annesi. Oğlunun keyfi yerinde seninkide yerinde olsun.
Profilimdeki Yiğit Ali tetesi. İlk doğduğunda çekmiş fotoğrafçım. Evdeyiz biz çok şükür küveze girmedik hiç.
Bugün fırsat bulursam eklicem fotoğrafımızı.

Cnm eşinden icin üzülme. Onun icinde zor. Iki bayan arasında:26:
Ama en azindan ortada dursun.. tabi seninde doğumu yaklaşmış hamiş oldugunu unutmasın, tercih yapılacaksa

Temizliktede cok yorma kendini..
Bu enerji lazım olacak doğumdan sonra sana
Bebis varken detaylı temizlige el atılmaz zaten, o yuzden cok ince eleyip sık dokuma..
Herşeye yetisemeyecegin icin stress olursun doğumdan sonra..
Yoksa temizlik ne ki..bugun yap, yarın kirleniyo inan.. fazla yorma tatlı canını canim benim

[sıze=3]
slm kızlar nasılsınız
biz ogluşumla çok iiyiz
kısaca dogum hikayeme gelince pazartesi sabahı ben suni sancı ile dogum yapmak için gitecektim ama o gece sabaha karşı saat 4 de karnımdaki agrıyla uyandım sanki ishal olcakmışım gibi.tuvalate oturdum ha bire büyük abdestim cıksın diye.neyse gelmio ben biraz ayaklanıorum yine wc ye gidiorum oturuyorum yine bişey yok bu böyle devam etti sabah 7 e kadar.sonra doktoru aradım cabuk gel o bebektir kakan degildir dedi. Doktorda sabah 7 de geldi hastaneye ve alttan baktiki 8 cm acılman var bebegin sacları gözküyor doguruyosun dedi.hemen catala aldı iki kere ıkındım bebek geldi
[/sıze]
ben ishalmişim diye klazot wc ye otururken allah korusun wc de doguracakmışım n erdeyse

yani çoook kolay bi dogumum oldu rabbim herkese nasip etsin ne yırtıgım oldu nede dikişim rabbim hepinize benim dogumum gibi nasip etsin
bu arada muhammed eren doktor ultrasına girerken 3250 kilosu demişti ama dogunca 2750 cıktı tartıda kilosu
cuma kontrolü var bakalım hayırlısı böbrek büyümesiyle ilgili daha inceleme olmadı cuma bakılcak ne olur dua edin

Son düzenleme:

Allah sağlık sıhhat versin. ay ne güzel bi doğum hikayesi acı eşiğin yüksek demekkş. Ben ne yapacağım bilemiyorum çok korkuyorum çoookkk

gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Allah bizede inşallah kolay bir doğum nasip eder seninki gibi inşallahhhhh :)

Evimi bi güzel süpürdüm, sildim toz aldım. Yemeğimi yaptım kocişimi bekliyorum. Gidip üstümü başımı düzelteyeim hazırlanayım kocişime

canım bu bahsettiğin akıntı da yine doğumla ilgili bişeydi
kralkayanın da gelmişti baya oldu
tabi bebiş küçük olduğu için nidilat serum fln vermişlerdi
yatmıştı hastanede
belki de doğumun başlıyordur
dr kontrolün ne zamandı ki?

sonra birden bi ses, ıngaaa ıngaaa ıngaaaa
oy yirim ya, artık kavuşsakkkkk

saol teyzesi iyi suan uyuyorr. bir sorunumuz yok cok sukur suan caapk sorunuda ortadan kalkti ogunden beri bir daha olmadi cok sükürki :)) bugun masallah iyide uyudu 2 saate bi uyandik. öyle oluyor canim benim kizda öyle kimsede susmuyor bana gelince suuyor dedgin gibi gözlerinde aciyor. buyuk kizim deli oluyor neden anneme gidince dusuyorsun gözlerini aciyorsun diye kiziyor
ayy o emzik meselesini sormaa benimki emzik emdigi halde bazen gögsumu emzik niyetine emiyorr en cokta sag gögsume yapyor acisindan duramyorum suann bende zaten dikkate almadim bu tartilma isini canim doktor konrtolumuze daha cok var bizim randevu bile almadik daha o zaman kadar beklyiecez artik .9

kizzzz benimde canim cektii offff keske bende öyle bir yerde olsam suann hasret kaldim yaa o duyguyu yasamaya ((

tebrik edeirm canim allah anali babali buytsun insallahh :)) canim sütünun gelmesi icin en etkili yöntem SIK SIK emzirmek ise yariyor :)) rezene cayi anoson cayi ic cok faydasi oluyor tahin ye o da artiriyorr :)) zaten diger arkadaslarda syolemis gerekeni :))

Kayra ateşim dogdu kizlar...
masallahh canimmm allah bagislasin ne tatli bir sey bu yaaa :)) bu bebekler cin gibi bakiyor hepside masallah masallahhh

bebeginin tahmini dogacagi kilosu nekadar olur canim ona göre kullanabilirsin de ama en cok gereken 1 numaraa :))

yaa kizlar yari kirki nasil oluyor napiliyor yani ogunu bizde bugun 20 gunluk olduk ne yapmamiz lazim ben ancak kirkini biliyorum annemde öyle kirkinda yapilir biliyor sizler yari kirkinda birsey yapiyorsaniz banada söyleyin :)))

selam annecikler
bugün kendimizi öyle enerjik hissettik ki mutfak dolapları buzdolabı fırın temizlendi,ütü yapıldı,çamaşır yıkandı asıldı derkeen oğlumla bi baktık ki akşam olmuş.bu enerjinin kökü nerden geliyo anlamadık ama bahaneyle evin işi bitti inş hayra alamettir
duşumuzu da aldık namazımızı kıldık geldik bi tetelere bakalım ne alemdeler dedik
ağrı sancı uçtu gitti sanki hamile değilim göbeğimle öyle bütünleştim ki ömrü billah böyle kalcakmışım gibi geliyor artık

evet canlar bugünü boş geçirmeyelim derim.doğum vakti gelmiş ve hatta geçmekte olan arkadaşlarımıza,kendimize,doğmuş ve doğacak olan yavrularımıza,gereksiz yere darma duman olmuş ülkemiz için dua edelim..mühim bir gün ve malum üç aylar dua kapıları açık..kalpten içtenlikle edersek dualarımızın geri çevrilmeyeceğini düşünüyorum Rabbimizin lütfu geniş biz yeter ki istemesini bilelim...

acemiperi ve loverlover arkadaşlar öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun herşeyde bi hayır vardır inş kısa zamanda sorunsuz kavuşursunuz miniklerinize..

geçenlerde doğum yapmış bi arkadaşım doğumdan önce bi süre pamuğu zeytinyağına batırıp malum bölgeye koyduğunu ve açılma olması için çok işe yaradığını söyledi..bi deneyin derim inş faydasını görürsünüz

birde oda tavsiye üzerine bal+defne tohumu+kişniş yemiş günde 3 kaşık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…