- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
Kizlar aranizda 40. Haftaya girip sancisi olmayan kac kisi var?
Kayra ateşim dogdu kizlar...
şöyle yemyeşil şırıl şırıl bir dere kenarında ağaç gölgeleri altında olsak şimdi
hafiften rüzgar esse ağaçlar hışırdasa
biz hamaklara uzanmış dinleniyor olsak
kuşlar cıvıldasa filan
çok canım çekti bunu
Bir degil iki degilmiş cnm yaa..Nasıl hep sen yaptındaha ne istiyorsun canım ne güzel sen söylemeden kadın kendisi düşünmüş yapıyor her işini
benimki de ancak söylersem yapar ki asla söylemem gel de şunu yap diye
kendisi düşünüp ne evimi temizler ne bir kap yemek pişirir
hazırcı işte
dün oruç tutmuş
yaptığım yemekten gönderdim iftarda yesin diye
o bana yapacağına ben ona yapıyorum
demiştim ya koca hamileliğimde bir tas çorbasını içmedim
hep ben hazırladım o yedi gitti
sadece bulaşık makinemi boşaltmayı bilir
Benim annem 3 normsl dogum yapmis idrar problemini ben kendimi bildim bileli yasar. Her disari cikmamizda wc arariz..diger durumlari hic sormadim ams benim kv annemden buyuk ve kadinin hic boyle sorunlari yok o sezeryan olmud 3 tanr...bana surekli der dr ikna et sezerysn ol dir..annemde sezeruan ol der hep..ama ben aslinda normal istiyorum ama hepsinin artisi eksisi var tabi.meselsa bi arkadasimda hamilelikte hsryerim bozuldu bari otasi normal kalsin die keyfi srzeryan oldu..ama ben bayiliyorum boyle kolay oykuleri okuyunca Allah hepimizin hakkinda hsyirlidimi versin
.onemli olan bebisler ve bixim sagligimiz
kızlar oğlumuz dün saat 07:51 de sezeryanla dünyaya geldi.
3,345 kg ve 50 cm olarak..gayet sağlıklı kendisi..bugün hastaneden çıktık anca bi durabildim. Ben biraz sıkıntı yaşadım hala da devam ediyor ama harika bir duygusonra hikayemizi yazacağım. hepinizi öpüyorum
ya kızlar ben bu doğum anında nefes tekniği. ya da sancı çekerken nefes alma olayını pek kavrayamadım. burada nefes egzersizi yaptığını söyleyenler var. sanırım karın nefesi almamız gerekiyormuş öyle mi. bunu tam anlatan videolar var mı?
sonuçta biz doğum koçlarıyla doğurmayacağız. ama benim kısmetse ebem için çok iyi diyorlar onlar yönlerdirir değil mi.
ıkınma nasıl bişey? ben yapabilecek miyim? hadi ıkınmak yerine kendimi kasarsam ne bileyim. nasıl ıkınacağımı nasıl bileceğim ya da doğru olduğunu.
ben stresliyken ya da rahat değilken afedersiniz tuvalet ihtiyacımı bile yapamam. sanki var olan ihtiyaç olduğu gibi biter.
dünden beri içimi bıçakla kesiyorlar sanki.doktora gittim bugün nst de iyi çıktı.ultrasondada herşey yolunda.doktor vücut doğuma hazırlanıyor dedi ama ben üşüttüğümü düşünüyorum inatla.neyse benim çiroz kızım 1 haftada 100 gramcık almış ve 2700 gr olmuş.bu gidişle 3 kilo anca olacak.neyse doğurması kolay olur en azından:)birde doktorum bu hafta sonu evleniyormuş cumartesi günü sakın doğurma diyor bana:)elimdeymiş gibi.düğün neysede 3 günlük balayına gidiyormuş.daha çok zamanım var ama ben bahtsız bir insan olarak adamın şehir dışında olduğu vakti bulabilirim.kayınvalidemde evde doğurturum ben seni merak etme diyor.istanbulda doktor kıtlığı varya:)dedim çok rahatladım allah razı olsun:)
gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün evladını...
canım açılma olmadan suni sancı verilince genelde sonu sezeryanla bitiyormuş.tabi öyle olmak zorunda değil.iyice araştırıp doktoruna danışarak karar ver bence.
bana da saatlerce suni sancı verdiler ama ben hiç sancı çekemedim, hissetmedim yanii,
sancı çekmeyincede açılmam olmadı,
bu tarz şeyler kişiden kişiye degişiyor, saatlerce suni sancı çekipte normal dogum yapamayanlar da var,
yani o kadar sancı çekip sezeryan olanlar bu kez boşuna mı çektim o kadar sancı diyebiliyor.
çok korkuyorsan o kadar sancı çekip sezeryan olacagına direk sezeryan olabilirsin,
ama dedigim gibi bellide olmaz suni sancı ile kolay bir normal dogumda yapabilirsin.
belli olmuyor malesef
canım sen yazmıştın galiba
bizde 1 numara bebek bezi kullanıyoruz, şu an 3. paket bitmek üzere 4. paketi açarım bu akşam,
2 numara alanlar bencede 1 numara mutlaka alsınlar ..
1 numara daha epey alıcaz gibi geliyor bana
anneler merhaba 02/06/2013 18;40 itibariyle bende doğum yaptım
bebeğimin ismi;nil
doğum şekli;sezeryan
kilosu:3670
haftası:36+4
hikayemi yazıcam en kısa zamanda başka doğumlar varsa onlarada hayırlı olsun kolaylıklar...
doğumu daha önce yapanlara şunu sormak istiyorum benim sütüm gelmedi henüz ne yapmalıyım bi türlü gelmiyoo
KIZLAR ALAH KOLAY BİR DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH, GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ , KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
cnm benim ya ben sana da annene de kıyamam çok duygulanıyorum hikayene yaaa
Kızlar ben dün az bişey temzilik yaptım sadece toz aldım gümüşlük ve vitrinin ama o bile canıma yetmiş, gece sancıdan uyuyamadım , dolandım durdum gece 3-4 e kadar, ama yaşadığım sancı da gözümü korkutmadı değil, hem sancılanim istiyorum hem sancı çekince korkuyorum ne istediğimi ben de bilmiyorum sanırımama belimin ağrısı , ayaklarımın ağrısı ve sonra kasık ve karın ağrısı , ben baya baya sancı çektim ama geçti sonra, bide ilk defa göğsümden iğne ucu kadar koyu sarı süt gelmeye başladı, ellemiyorum sıkmadım yani ama göğsümü açıp baktığımda su damlası gibi azıcık süt vardı , pek hoşuma gitti ben de sütlü nuriye oldum
bugün kaynanam tam gaz temizliğe devam ediyo durduramıyorum kadını motor gibi çalışıyo, ben de ayak altında kaldım üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum , anne artık otur dinlen diyorum ama duramam ben diyo aklıma takılıyo diyosen yat dinlen dün gece sancı çektin hiç bişeyi elleme diyo kızlar böylesi de zor yaaa 50 yaşında kadın çalışıyo evi temizliyo insan kendini garip hissediyoo
Ne güzel yazmışsın..gözümde canlandı inann
Ee kuru kuru dinlenmeyelim bişilerde yiyelim ama dimi
Bir degil iki degilmiş cnm yaa..Nasıl hep sen yaptın
Hamile kadının elinden yemek mi yenir ya
İnsanın boğazından geçmez yani. .
Artik bebis olunca yapar getirir heralde.. sende rahat edersin
Bu daha net cikmis digeri karanlik anlasilmiyor.oglusum teyzesinin kucuşunda gaz çikarma mucadelesi veriyor
hayırlı kandiller. ben geldim.
gene pek iyi değilim. ne zaman iyi olcam bilmiyorum. dün gece de uyuyamadım. hemde nerdeyse hiç. gece uyumayınca günüm iyi geçmiyor.
iki gecedir kalbim ağrıyor. dün gece önce kalp ağrısından sonra bel ağrısından uyuyamadım. bel ağrımı bi ara doğum sancısı sandım. 5 dk bir giriyordu ağrı. ama sadece sol tarafımdandı ve sırtıma da vuruyordu. internette kasıklara ve karna da vurması gerektiği yazıyordu. o yüzden gitmedim dr. a.
ya üşüttüm yada bebek aşağılara falan inmeye çalıştı ondan ağrıdı galiba. gece çok haraketliydi bebeğim zaten.
eşime de çok kırıldım. annesinin dişimi ne şişmiş. ağrı çekiyormuş. ben gece uyandım işte. sancım var diye. sonra kalktı gitti annesinin yanına. dedim heralde ona soruyor sancı nasıl bişi diye. sonra nete falan girdi. bir türlü odaya yanıma gelmiyor. ben zaten korkmuştum sancı başladı diye. çağırdım napıyorsun diye. annesi için nöbetçi eczane bakıyormuş. ağrısı çokmuş.
ya dedim doğum sancısı olabilir bu. bi durun ya diyor. hanginizle ilgileneyim diyor.
kendimi o an çok yalnız hissettim. neyseki doğum sancısı değilmiş. ama çok kırıldım. böyle bir durumda bile annesini tercih etti ne diyeyim..
canım sen yazmıştın galiba
bizde 1 numara bebek bezi kullanıyoruz, şu an 3. paket bitmek üzere 4. paketi açarım bu akşam,
2 numara alanlar bencede 1 numara mutlaka alsınlar ..
1 numara daha epey alıcaz gibi geliyor bana
oyy oy kendi ailelerindeki bu kıymet nerden geliyo bilmiyorum
bazen onları o şekilde gördükçe kendi aileme çok haksızlık yaptığımı düşünüyorum
bizimkiler anne baba değil biz evlat değiliz sanki
heleki şu dönemde insanın daha çok zoruna gidiyo
geçen kayınvalidem bir saat gözlerimin içine baka baka anlattı
neymiş eşim demişki anne baba herşeyden herkezden önemliyliymiş
sizinle ilgili bi durumda eşime sormam laf ettirmem demiş
dünya bi yana onlar bi yanaymış
ben bişeylerine karışamaz yorum yapamazmışım
daha neler anlattıda da anlattı
eee napim şimdi ben ne diye anlatıyosun bana
bide tembihliyo sakın söyleme diye
anlatsam laf söz uğraşcak gücüm yok
yuttum oturdum
insnın zoruna gidiyo artık
verdiği kıymeti görbilmek istiyo
ben hastane için ilk 0 numara bez aldım bebek için.yanlış mı aldım.1 numara mı alayım???bir arkadaşım 0 numarayı zaten çok az kullanıyorsun sonra hemen 1 e geçiyorsun demişti.şimdi yazdıklarını görünce yanlış mı aldım diyorum...
dünden beri hamaratlığım üzerimde canlar
dün evimi temizlemiştim bugün de kek yaptım komşulara dağıttım kandil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?