2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hayırlı kandiller. ben geldim.

gene pek iyi değilim. ne zaman iyi olcam bilmiyorum. dün gece de uyuyamadım. hemde nerdeyse hiç. gece uyumayınca günüm iyi geçmiyor.

iki gecedir kalbim ağrıyor. dün gece önce kalp ağrısından sonra bel ağrısından uyuyamadım. bel ağrımı bi ara doğum sancısı sandım. 5 dk bir giriyordu ağrı. ama sadece sol tarafımdandı ve sırtıma da vuruyordu. internette kasıklara ve karna da vurması gerektiği yazıyordu. o yüzden gitmedim dr. a.

ya üşüttüm yada bebek aşağılara falan inmeye çalıştı ondan ağrıdı galiba. gece çok haraketliydi bebeğim zaten.

eşime de çok kırıldım. annesinin dişimi ne şişmiş. ağrı çekiyormuş. ben gece uyandım işte. sancım var diye. sonra kalktı gitti annesinin yanına. dedim heralde ona soruyor sancı nasıl bişi diye. sonra nete falan girdi. bir türlü odaya yanıma gelmiyor. ben zaten korkmuştum sancı başladı diye. çağırdım napıyorsun diye. annesi için nöbetçi eczane bakıyormuş. ağrısı çokmuş.

ya dedim doğum sancısı olabilir bu. bi durun ya diyor. hanginizle ilgileneyim diyor.

kendimi o an çok yalnız hissettim. neyseki doğum sancısı değilmiş. ama çok kırıldım. böyle bir durumda bile annesini tercih etti ne diyeyim..

Ne güzel yazmışsın..gözümde canlandı inann
Ee kuru kuru dinlenmeyelim bişilerde yiyelim ama dimi

Bir degil iki degilmiş cnm yaa..Nasıl hep sen yaptın
Hamile kadının elinden yemek mi yenir ya
İnsanın boğazından geçmez yani. .
Artik bebis olunca yapar getirir heralde.. sende rahat edersin

Bu daha net cikmis digeri karanlik anlasilmiyor.oglusum teyzesinin kucuşunda gaz çikarma mucadelesi veriyor

Eklentiler

• $IMG-20130605-WA0000.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 42

bence hiç kafa patlatmayın nasipten ötesine gidemiyosunuz
ben son ana kadar normal diye çabaladım olmadı
ikisininde faydasıda var zararıda
ama psikoloji yönünden çok naziksen direk sezeryan ol derim rabbim hepinizi kurtarsın kurtarsın yeterki bi şelde
o anda düşündüğün tek şey bu oluyor...

aramızaaa hoşşgellldiiin ciciş anneee
rabbim ewladınızı size sizide ona bağışlasın

kesinlikle doğum teknikleri çok önemli nefes tekniğini bilmeynce alllah korusun bebeği strese sokuyomuşsun
kesin ii çalışşş dersine rabbim yar ve yardımcınız olsun
TALİAA çok güzel açıklamış zaten yazacaklarımın aynısını yazmış

ayyhhh şansa bak yaaa bebişini tembihle ya erken gelsin yada ciciş ewlilerin keyiflerini beklesinn

örneğin şekil A'daki nurgül

oyyy totoşşlarını yerim ben onların 1 numara bilem büyük geliyoo yaa
anaasııı kurban onun dötüünee

gözün aydın tatlımmm
kuru soğanı ortadan ikiye kes biraz elinde sık suyu çıksın göğüslerin kahve yerlerine sür(benimkiler siyah hala ya açılmadı rengi utanıyorum millet yanıma gelince hele eşim görünce kıpkırmızı oluyorum)
günde 3,4 kez tekrarla..
bide süt gelmesede bol bol emzir yalancı meme niyetine

ooo sütlü olacan maşallahh önceden süt gelirse sütün bol olacağın belirtisiymiş bu ii haber
benim k.annede aynı maşşallah allah sağlık versin kolum alçılı olduğundan dolayı ben sadece bebişimi emziriyorum
k.valide altını değiştiriyo banyosunu yaptırıyo,ilk zamanlar beni wc,ye götürüyodu,
banyo yaptırdı sırtıma kese bile attı
bugün 14 gün olduk yemeğim hala yatağıma geliyo
benim çok hoşuma gidiyo , boşveer tadını çıkar utanma

keep ve bdamlagözbebeğim hayırlı olsun bebekleriniz. yazmayı unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın ne olur

aa bir şeyler yemeden olur mu hayatım zaten oraya hepimiz bir şeyler hazırlayıp gitmişiz

valla öyle canım napayım ben yaptım hep
bir kerecik bile demedi ki sen hamilesin bu sefer de ben yapayım yemeğini
temizlik zaten yapmaz
ama ben mesela dün evi süpürdüm sildim desem bana niye söylemedin der hemen
e ev bu temizlenecek sana tek tek söyleyecek değilim ya
kendim hallediyorum derim ben de
evleneli bir seneyi geçti ama bizi sadece ve sadece bir kere yemeğe davet etti düğünden bir kaç gün sonra
o gün bu gün daha bir şeyini göremedik
tabi benim onu davet ettiğimin haddi hesabı yok
güya hamileyim diye o bana bakacaktı haspam öyle diyordu telefona
şimdi ben ona bakıyorum
doğumdan sonra da bir şeyin değişeceğini sanmam

oyy oy kendi ailelerindeki bu kıymet nerden geliyo bilmiyorum
bazen onları o şekilde gördükçe kendi aileme çok haksızlık yaptığımı düşünüyorum
bizimkiler anne baba değil biz evlat değiliz sanki
heleki şu dönemde insanın daha çok zoruna gidiyo
geçen kayınvalidem bir saat gözlerimin içine baka baka anlattı
neymiş eşim demişki anne baba herşeyden herkezden önemliyliymiş
sizinle ilgili bi durumda eşime sormam laf ettirmem demiş
dünya bi yana onlar bi yanaymış
ben bişeylerine karışamaz yorum yapamazmışım
daha neler anlattıda da anlattı
eee napim şimdi ben ne diye anlatıyosun bana
bide tembihliyo sakın söyleme diye
anlatsam laf söz uğraşcak gücüm yok
yuttum oturdum
insnın zoruna gidiyo artık
verdiği kıymeti görbilmek istiyo

Son düzenleyen: Moderatör:

ben hastane için ilk 0 numara bez aldım bebek için.yanlış mı aldım.1 numara mı alayım???bir arkadaşım 0 numarayı zaten çok az kullanıyorsun sonra hemen 1 e geçiyorsun demişti.şimdi yazdıklarını görünce yanlış mı aldım diyorum...

dünden beri hamaratlığım üzerimde canlar
dün evimi temizlemiştim bugün de kek yaptım komşulara dağıttım kandil diye

evet bende aileme çok haksızlık yaptığımı düşünüyorum. eşim ve ailem söz konusu olduğunda ben hep eşimi tercih ettim. onu bi adım önde düşündüm hep.

annesini düşünsün düşünmesin demiyorum ama ciddi bir sancım oldu gece ve ben gerçekten doğuracağımı sandım. annesi dişini doğurmayacak ya. yada benimki normal bi hastalık hali değil vs.

bi anlasaydık ne olduğunu öyle annesiyle ilgilenseydi. zaten eşimin bu huyu yüzünden kayınvalidenin hastaneye gelmesini istemiyorum. ben o haldeyken eşim annesine açmısın, ağrın var mı vs diye soracaktır çünkü. yüzde yüz yani. onla ilgilenir falan. ondan istemiyorum hastaneye gelmesini.

bu konuyu baya aştığımızı düşünüyordum ama demek ki aşamamışız. bir daha sancı yaşarsam eşime söylemeyi bile düşünmüyorum şu an.

birde ne kadar güçlü durmaya çalışırsan insanlar o kadar umursamaz ve ilgisiz oluyor.

kayınvalidem çok basit şeyleri bile yapamam edemem der. özellikle oğluna karşı. o yüzden eşim onla bebeğiymiş gibi ilgilenir.

benim elimde de bi tane 0 numara var. 3 kg kadar diyor. onu napsam bilemiyorum. hediye gelmişti. bi markete rica edip değiştirsem mi. bebeğin doğmasını mı beklesem bilemiyorum.

dünden beri hamaratlığım üzerimde canlar
dün evimi temizlemiştim bugün de kek yaptım komşulara dağıttım kandil diye

bende bugün baya iş yaptım. normalde dura dura yapıyorum işleri. saat 2 den beri anca mola verdim. 3 saattir aralıksız çalışıyorum. daha da devam etcem. hemde baya büyük işleri yaptım. mutfağın yağları falan çok kötüydü.

baya sildim ama düzenlenecek birde. eğilmem gereken yerlerde, zeminlerde falan da kayınvalideyi çağırdım.

ama gene ev dağınık tabi. halıları sermeyince çok kirleniyor ev sanki. bugün sercem inş.

güya kadın çağırmıştım ben. bakıyorumda sadece evin tozunu almış oldu. mutfak camı bile kötü hala. ya bir haftada o kadar kirlendi yada sadece tozunu aldı.

bende temızlık yapıcam ama ayaklarımın sıslıklerı ızın wermıo cnm cok yanıo dawul gıbı oldu ayaklarım napıcam bılmıorm az kaldı sabırsızlanıorum bı yandanda bebısın odasını temızlıyım dıorm sureklı toz goruorum camları acmaya gelmıo ya anında toz oluo heryer (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…