2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

oyyy masallah taze anne gelmisss. ne kadar guzel bir dogum yapmisin canimm gözun aydin hic agri sanci cekmemisin masallahhh :))
allah bagislasin oglusunu rabbim hayirli ömurler versin sanada cokj gcmis olsunn

Taliaa canim kırkinda ne yapiyorsaniz yine oyle yapiliyor
Hem anne hem bebek yikaniyor
Anne bebegin disari çıkması icin yari kırki çıkarması gerekir derler
Mecburiyetten dr icin ciktik tabii..ama artik gezmeye cikabiliriz:)

Siz kirkta nasıl yapıyorsunuz?
Malum daha kırkımıza var, yapabileceğim şeyleri eklerim bende

oohh valla siz 40 ınızı konuşun
biz hala nasıl doğurcağımızı
korkmuyorum artık, gel Mirayım gel
valla iyi bakcam sana ya
bakamam diye korkuyosun, anneanne de yok biliyorum
o iyi olsun diye bekliyosun
sen gel annecim ikimiz bekleyelm anneanneyi ya

Canım gözünüzaydın
Maşallahhh ne güzel bi doğum olmuş oyle. .
Bekleyen kızlarada öyle nasip olsun inş

Allah analı babalı büyütsun canım

hee okee ben banyo yapmistim biraz önce ama abdest alamam tabiki :)) kizimida aksam yikacaktim demeki bende yari kirklamis oluyorum yani simdi yarinda gezmeye gidecegiz belki canim isterse :)

CANIM biz kirkinda kirktane kucuk tas topluyoruz taslayi temizleyip yikadiktan yani hijyenik hale getirdikten sonra BEBEGI YIKACAGIMIZ SUYUNA KATIYORUZ ONU YIKYORUZ ayni sekilde annede yikaniyor benim annemden bildigim buydu
yakinimiz bebgi olan kimse olmadiig icin baskalari nasil yapiyorlardi bilmiyordum
internete bakmistim hamile kalmadan önce bebegin suyuna gul yapraklari flnda koyuyorlarmiss gul suyu flnda annede o sekilde yikaniyormuss bu defa öyle deneyecem bende :))

ha birde tuzlu suyla yikama olayi var kokmasin diyee :))

darisi basina insallah canimm insallah senin mirayinda kirkini konusmaya baslariz yakinda :))))

ben de o kadar akıntıyı görünce rahim ağzım yumuşuyordur belki dedim canım
ama gel gör ne sancı var yine ne bir şey
arada karnım ağrıyor çok hafif o kadar
cumartesi kontrolüm canım bakalım ne diyecek hatta çatıma bile bakacak :18:

bebekleri de salarız çimenlerin üzerine ne güzel

o anda hepsı aklımıza geems ebeler yonlendırırı ınsl rezene cımm
doğru canım
aklımıza gelmeyebilir ama çalışmak lazım.
üzülme ve kendini kasıp stres olma
o bile doğum sancılarını engelleyebilir diye bişey okudum burada. sakin ol. sonuçta doktorun suyunu ve bebeğin durumunu kontrol ediyor.
senin kayınvalide anne gibi
Kayra ateşim dogdu kizlar...
maşallah çk tatlı nasıl bakmış öyle
şimdi stres bastı çok çalışmam gerek çokkk
ama en önemlisi kendimi sakinleştirmeyi çalışmam gerek

aynen ben de öyle hissediyorum
yalnız o nasıl birr kadın, korkulur ondan.

Ohh.sihhatler olsun canım
Kirklama aynıymis bilmediğim varsa eklerim demiştim bende
Bende minik kırk taşı, minik bi keseye koydum.. her yikama suyuna at dedi annem
Cicek olayı sahanee, ,kesinlikle yapmalisin.. onceki dogumdada annem oyle hazırlamisti..'oo iyiymiş' demiştim:)
Simdide Cesit cesit mevsim çiçeklerinden toplamislar..onları yikadim tozu varsa gitsin diye, sonra başka bi kaba koydum..onlar sicak suya girince miss gibi koktularbebisimle o sudan son yıkamada döktük kendimize..kıs buram buram çiçek koktu banyo, dedim:' bu şımartir insani,aliskanlik yapmasın sonra '

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayra ateşim dogdu kizlar...

MAAŞALLAH canım ya ne kadar güzel bir evlat allah nazarlardan saklasın.. ayy çok özeniyorum darısı sağlıkla bize de olsun inşallah...

canım üzülme anlamamıştır belki kocan işin ciddiyetini.. sen takma kafana doğumdan sonra çıkarırsın acısını...

kızlar bugün yumurtlama dönemindeki gibi yapışkan akıntım geldi doğum yaklaşıyor mu demek sizce hep su gibi geliyordu da şaşırdım biraz...

Tabiii gelsinnlerr
Şimdi senin fıstık annesini dinler, bu gece yola cikiverirmiss

yaaa
bu çatı olayı kabusum ya
epilasyon yaparken bakıorumda aynadan
bi el oraya nasıl girer diyorum ya
hadi çıkarken yukarken gelicek bebiş
neyse hayrlısı hakkımızda öyle yada böle olacak
benm kontrolüm yarın
özledik Mİrayımızı
kilo aldı mı bakalım
bide çok aşağılarda hissediyorum
dr tetemiz bu duruma ne dicek bakalım
doğum çok yakın dese keşke
cumartesi sancılarım gelse
gece gtsek yatışım yapılsa
sabaha karşı 05.00 gibi bebişimi kucağıma alsam
bana böle dua edin teteler inşallah

kızlar bugün yumurtlama dönemindeki gibi yapışkan akıntım geldi doğum yaklaşıyor mu demek sizce hep su gibi geliyordu da şaşırdım biraz...

benim de bugün aynen öyle oldu canım hem de öyle çok geldi ki akıntı şaştım kaldım ya :26:
ilk defa böyle oldu benim bu kadar olmazdı hiç
ay bakarsın doğururuz kız bir iki güne

ooo sen planı kurmuşsun canım valla film gibi
hayırlısı olsun inşallah zaten en fazla duracakları gün belli
benim bir hafta filan mesela
ondan sonra mecbur çıkacaklar

Tabiii gelsinnlerr
Şimdi senin fıstık annesini dinler, bu gece yola cikiverirmiss

seve seve
keşke öyle bişey yapsa
önce bi heyecanlarım
şuan korkmuyorum ama sancı başlayınca korkarm bence
sonra doğru hastane
bol bol lokum yedim bu akşam
enerjim tavan yapmış durumda
gelse güzelce ıkınırım da kuvvetli kuvvetli

benim de bugün aynen öyle oldu canım hem de öyle çok geldi ki akıntı şaştım kaldım ya :26:
ilk defa böyle oldu benim bu kadar olmazdı hiç
ay bakarsın doğururuz kız bir iki güne

ay bilmiyorum ki allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin tabi ama fena olmaz yani...

bugün doktora gideceğimi söylemiştim. sabah 10 gibi evden hastaneden çıktığımızda saat 13.00 tü.
o saate kadar 3 tane ameliyat ve 10 hasta bekledim.
neyse ebemiz beni nst ye aldı. umarım sen doğurana kadar hastane kapanmaz dedi. ebe işi bırakmış ama hastane ben doğurana kadar kapanmazsa çağırınca doğumuma gelecek.o sırada kağıt bitti, kağıt aramaya gitti. hasta bakıcı kadın kağıdı takmaya geldi. ben de dedim olduğum yeri kurutuyorum herhalde. buraya geldim ne hastane ne doktor kaldı bu şehirde. beni nstye o hasta bakıcı bağladı.sancı 0 larda idi. bana kalırsa makineyi yanlış bağladı.
çıktım nst den yine bekledim muayene sıramı. içeri girince ultrasona girmeyeceğimi öğrendim. doktor nst kağıdına baktı çok iyi dedi. kaç haftalıksın dedi 37+1 normal düşünüyorsun değil mi dedi. evet dedim, şu anda bu hastanede çocuk doktoru yok dedi. onun için bunu bil ona göre davran, %90 bebekte sorun olmaz dedi olursa devlet hastanesine gidersiniz dedi.haftaya gel dedi. ben de çatı muayenesini unuttum doğal olarak . çünkü söylediği şey bütün dengemi bozdu. o an devlet hastanesinde doğurmaya karar verdim.
ama gel gör ki oradaki iyi olan doktor da gitmiş. yeni bir doktor gelmiş ama onun hakkında şu an hiç bir istihbarat alamadım. hastanedeki tanıdığımız bizi doğumhanedeki ebelerin yorumlarına göre bir doktora yönlendirecek çünkü
işte böyle kızlar ben ilginç bir şekilde sakin ve makinimistanbuldaki sağlık ocağındaki hemşire, hemşehrim olur kendisi. beni aradı bende durumu anlattım. stres yapma dedi olmazsa devlet hastanesine gidersin dedi, o da olmadı en yakın büyük şehir 1,5 saat uzaklıkta.herşeyi akışına bıraktım. hiç stres olmuyorum gayet rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…